Payday Loans

Keresés

A legújabb

PROGRAM AJÁNLÓ

kubinyi tams

MÉDIUMAJÁNLAT:

Álmos Király Televízió

22062

ÁKTV ÁLLAMI KÖZSZOLGÁLAT”-PÓTLÓ TV



Élő műsor

18.00

Cenzúra nélkül!

Beszélgessen

élő műsorban

Kubínyi Tamással!



Dr Budai-Germán Gyógytudomány - December 12-én kedden este ismét FÓRUM lesz, vagyis a kérdéseké a főszerep. Szerdán, Luca napján RÉKALIZA az egótól a Lélekig sorozatában az önsorsrontó hiedelmeinkről fog előadást tartani. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2023. december 12. kedd, 17:20
December 12-én kedden este ismét FÓRUM lesz, vagyis a kérdéseké a főszerep. Szerdán, Luca napján RÉKALIZA az egótól a Lélekig sorozatában az önsorsrontó hiedelmeinkről fog előadást tartani. Mindez pontosan kiegészíti a tévhiteinkről szóló előadást, ami már elérhető a weblapról is. Kezdés mindkét este 8-tól, belépés a virtuális terembe fél órával előtte már lehetséges itt:
Az összes reakció:
242

LAST_UPDATED2
 
Két Hollós programok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2023. december 09. szombat, 12:17

ELKÉPESZTŐEK VAGYTOK!


Hálásan köszönjük mindenkinek, aki megvásárolta a belépőt az URÁNIA Nemzeti Filmszínházba, PAP GÁBOR legújabb könyvének bemutatójára! Fantasztikus, hogy már két hete elfogtak a jegyek. Megható ez az érdeklődés, és jó tudni, hogy sokan vagyunk...

<3

Szeretnénk viszonozni nektek ezt az elképesztő teljesítményt! Ha írsz nekünk egy e-mailt, a kethollos@kethollos címre, amelyben leírod mit szeretnél tőlünk karácsonyra megvásárolni, akkor a csomagodat, a könyvbemutató napján (december 16-án) az URÁNIA Nemzeti Filmszínházban is át tudod venni tőlünk. Természetesen PAP GÁBOR könyvéből (Száll az Isten házadra!) rengeteg lesz nálunk, ahhoz egészen biztosan hozzá fogsz tudni jutni. Úgyhogy csak akkor írj, ha valami e fölött is érdekel kínálatunkból, melyet honlapunkon megtalálsz!

Decemberi programjaink!

Nagyon fontos programokkal várunk még idén téged!

Magyarul építeni magyar otthonokat? Az alapok már jól le vannak rakva. Most kezdjük el használni a már eddig megismert tudást, arra, hogy egy család méltó otthonát fel tudjuk építeni. GRÁTZ ANTAL ebben a sorozatában erre tesz kísérletet, renget képpel illusztrálva, a már ebben a szellemiségben elkészült házakat.
A minisorozat 2. egyben befejező része. Minden őstörténeti kutatás előbb-utóbb eljut addig a kérdésig, hogy a karácsony vajon mennyire ősi ünnep? A kereszténységgel jött be a világba, vagy már előtte is ott volt a világ vallásainak és ezen belül leginkább a szkíták ősvallásában? Sokan adnak ilyen-olyan választ erre a kérdésre. Hétfőn este SZÁNTAI LAJOS, a szokásos alaposságával, helyre teszi a dolgokat.
Talán erről a könyvről meg magáról a könyvbemutatóról nem is kell már semmit mondanunk... Csak annyit: TÉNYLEG KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

Új sorozat kezdődött ARADI LAJOS interpretálásában. Épített sírok vagy valami más? Szerte a világban találhatók különleges építmények, amelyeknek a funkcióját eddig még nem sikerült minden kétséget kizáróan bebizonyítani. Rengeteg képpel és még több tanulságos idézettel próbálunk meg kiutat mutatni abból a nemzetközi káoszból, amelyet eddig a világban ez ügyben keltettek.

Folytatódik a nagyszerű sorozat, melyben ősvallási kérdéseket feszegetünk a gnosztikus iratok és a világhagyomány segítségével BORN GERGELLYEL együtt.
Immár 21 éve, hogy egy egész éves "menetelés" után, amit a magyar műveltség népszerűsítése érdekében teszünk, a két ünnep közötti két utolsó előadás a két legnagyobbé. Nem tudjuk a témákat, csak azt, hogy mindig felejthetetlen estének nézünk elébe. Ilyenkor azok is el szoktak jönni, akik évközben ilyen-olyan okok miatt nem tudják látogatni előadásainkat. Nagyon sokan vagyunk, és örülünk a viszontlátásoknak és annak, hogy újabb egy év eltelt, alkotásban, hazaszeretetben, megismerésben gazdagon. Ez idén sem lesz másképp!

Mivel ezen a napon csak az előadás előtt három órával nyitunk ki (15 órakor), így innentől kezdve van lehetőség előzetesen helyet foglalni (kizárólag telefonon), amely mindkét alkalommal nagyon-nagyon fontos, mert most igazán sok barátra és tisztelőre számítunk!
Helyszín: Két Hollós könyvesbolt (Bp. 1081 Kenyérmező u. 3/a.

A belépőjegy ára: 2000 Ft/fő

Előzetes helyfoglalás az előadások napján nyitástól, kizárólag a +36 1 630-9043as telefonszámon

Az előre lefoglalt helyeket a kezdési időpont előtt 15 perccel kérjük átvenni!
2023. december
12-29.
Copyright © Két Hollós Könyvesbolt, Minden jog fenntartva!

Leiratkozna hírleveleinkről? Az alábbi linken megteheti!

Leiratkozás hírleveleinkről
 
Dr Budai-Germán Gyógytudomány - December 5-én este 8-tól egy összefoglalót adunk a gyermekeket érintő konfliktusokról, szervi következményeiről és megoldásukról - Szerdán este 8-tól RÉKALIZA a büntető készenlét sémáról fog előadást tartani. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2023. december 03. vasárnap, 09:21
December 5-én este 8-tól egy összefoglalót adunk a gyermekeket érintő konfliktusokról, szervi következményeiről és megoldásukról is, amihez Réka kiegészítő gondolatai szükségesek. Szerdán este 8-tól RÉKALIZA a büntető készenlét sémáról fog előadást tartani. Mindkét előadásra a weblap INGYENES WEBKONFERENCIA menüjéből lehet csatlakozni csupán a nevünk feltüntetésével és a CONNECT gombra való kattintással. Szeretettel várjuk mindkét este itt: https://drbudai-germangyogytudomany
Továbbiak
Az összes reakció:
275
11 hozzászólás
69 megosztás
Tetszik
Hozzászólás
Megosztás
LAST_UPDATED2
 
Dr Budai-Germán Gyógytudomány - November 28-án kedden este 8-tól FÓRUM lesz, ahol a tünetekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolok. Szerdán este 8-tól RÉKALIZA egy érdekes sémáról fog beszélni, ami a könyörtelen mércék, hiper-kritikusság. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2023. november 27. hétfő, 20:24
November 28-án kedden este 8-tól FÓRUM lesz, ahol a tünetekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolok. Szerdán este 8-tól RÉKALIZA egy érdekes sémáról fog beszélni, ami a könyörtelen mércék, hiper-kritikusság. Belépés mindkét este a weblap INGYENES WEBKONFERENCIA menüjéből lehetséges, már fél órával a kezdés előtt. Várjuk szeretettel itt:
Az összes reakció:
252
18 hozzászólás
57 megosztás
Tetszik
Hozzászólás
Megosztás
LAST_UPDATED2
 
Dr Budai-Germán Gyógytudomány - November 21-én kedden este 8-tól egy rövid összefoglalót tartok a birtokzónán kívüli biológiai programokról - Szerdán este 8-tól RÉKALIZA az érzelmi gátoltság sémáról fog egy előadást tartani PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2023. november 20. hétfő, 08:58


Szűrők






November 21-én kedden este 8-tól egy rövid összefoglalót tartok a birtokzónán kívüli biológiai programokról, vagyis a homlok lebenybe és a nyakszirti lebenybe csapódó konfliktusokról és azok szervi válaszairól. Szerdán este 8-tól RÉKALIZA az érzelmi gátoltság sémáról fog egy előadást tartani, amit nagyon érdemes lesz meghallgatni. Belépés mindkét webkonferenciára az INGYENES WEBKONFERENCIA menüből lehetséges a weblapról már fél 8-tól.
Az összes reakció:
384
12 hozzászólás
76 megosztás
Tetszik
Hozzászólás
Megosztás
LAST_UPDATED2
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL