Payday Loans

Keresés

A legújabb

Újévi meditatív koncert PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2024. január 05. péntek, 09:22

Várunk szeretettel újévi meditatív koncertünkön - 2024.01.06. szombat 16:00-19:00 - Budapest - Lurdy Ház




Spirituális koncert Sri Chinmoy tanítványainak előadásában,

Gunagriha újévi üzenete: Lelki életmódváltás az újévben

Kezdd az Új évet új lendülettel - spirituális feltöltődéssel, tapasztald meg a spirituális élőzene általi csodálatos külső és belső harmóniát.

Sri Chinmoy zeneszerző élete során közel 800 lélek-emelő és meditatív spirituális koncertet adott világszerte. „Az Újévi Meditatív Koncert“ előadás az Ő örökségét követi, ahol tanítványai a spirituális mester csodálatos szerzeményeit és meditációs dalait keltik újra életre.

A Spirituális koncert egy elbűvölő utazásra viszi a közönséget a zene varázslatos és szépséges világába, amely közvetlenül a szívből és lélekből ered.

Egy felejthetetlen zenei élmény teli örömmel, belső békével. ❤️????

A belépés és a programok díjtalanok.

--------------------------------------------------------------------

ℹ️ Újévi Koncert- 2024. Jan. 06. Szombat, 16-19h ingyenes program

--------------------------------------------------------------------

✅ HELYSZÍN: Lurdy Ház, I. emelet,
Rendezvényterem
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
A külső parkolóban a parkolás ingyenes

--------------------------------------------------------------------

???????? A Zene szerepe a spiritualitásban ????????

"Spirituális életünkben az ima vagy meditáció után a zene a legfontosabb. A meditáció egy lerövidített, egyenes út a célhoz. A zene pedig olyan út, amely lehet ugyan, hogy kicsit hosszabb, de tökéletesen tiszta és akadálymentes.

Ha képesek vagyunk lélekteljes zenét játszani, vagy lélekteljes zenét hallgatunk, meditációnk ereje megnő. A lélekteli zene hozzáadódik a törekvésünkhöz.

Lélekteli az a zene, ami a tudatunkat magasra emeli, ami át akarja azt alakítani, és megérezteti velünk, hogy összhangban vagyunk a legmagasabbal, a legmélyebbel és a legtávolabbival." - Sri Chinmoy

Az újévi Meditatív koncerten Sri Chinmoy lélekteli dallamai magyarországi tanítványok és tanítvány-együttesek előadásában lesznek hallhatók.

„A zene az, amin keresztül az egyetemes egység érzése egy szempillantás alatt elérhető.” - Sri Chinmoy

Gunagriha meghívója


Kedves Mindnyájatok!

Sok szeretettel kívánok Boldog új évet! Kívánok, hasznos évet, tudatosság évet, dicsőséges évet!

Az idén sem hagyjuk ellazulni a fejlődésünket. Többek akarunk lenni és ehhez jobbakká kell váljunk. Valóban minden évben megígérjük magunknak, hogy az időt jobban kihasználjuk és jó dologra használjuk. A vonakodás azonban az évek során ismételten ellenállt és hirtelen arra ébredünk fel, hogy Uram Isten ismét decemberben vagyunk és máris eltelt az év, ami valójában csak most volt új.

Ahhoz, hogy a vonakodásunkat lerázzuk elsősorban felejtenünk kell. El kell felejtenünk a múltat, a múltnak a kudarcait, a csalódásait. Csak akkor tudunk új energiával, lelkünk állandóan feltörő dinamizmusával és akaraterejével megfogni és magunkhoz ragadni az órákat, a perceket, amelyeket tudatosságunk nélkül ismét a semmi szakadékába dobjuk. Ha a perceket nem értékeled, az egész éved ismét oda lesz.

Határozottság, eltökéltség az, amivel az időt mint barátot nem pedig mint elillanó tolvajt tapasztalhatod meg. Valójában nem jó a viszonyunk az idővel, amiért nem az idő a hibás.

Uram adj nekem tudatosságot, kérlek minden percben áldj meg tudatossággal, az önkontrollom erejével!” – ezzel kellene minden reggel indítanod, ezzel kellene minden délben folytatnod, és ezzel kellene minden este a napodat lezárnod. Ezt kellene naponta sok tízszer, sok százszor sokszor elmondanunk.

Ne vesztegessük az időt, abból oly kevés van, siralmasan kevés. Kezdjük meg már az új év első hétvégéjén, hiszen most van az Új Évi Koncertünk. Ez jó alakalom arra, hogy tartsunk egy beszélgetést is. Beszéljünk a törekvésről! A koncert végén, ha kedvetek van, már akinek kedve lesz, azoknak szívesen állok rendelkezésére, kötetlen kérdés-felelet formájában. Ilyet még nem csináltunk. Nézzük meg konkrétan, mit tehetünk azért, hogy az élet forgatagában mosolyogva tudjunk helytállni. Hogyan tudjunk még jobban spirituálisak lenni, vagyis nem egóból nézzük a világunkat és önmagunkat? Hogyan tudjunk sértődésmentessé válni. Mit is tegyünk 2024-ben? Mit kellene megtalálnunk önmagunkban, vagy kit?

Egyszóval, szeretettel várlak most szombaton, január 6-én a Lurdy házban az újévi inspirációs koncertünkre és a közvetlen - vagyis merev program nélküli - együttlétünkre.

Szertettel Gunagriha

Sri Chinmoy idézetek


"Minden ember szeretheti magát, pusztán azért, mert az Isteni közvetlen csatornája. Isten minden egyes emberben egyedi módon akarja kifejezni Magát. Ha tudatosan és teljesen eggyé válunk Istennel, nemcsak Őt teljesítjük be, hanem magunkat is. Amikor azt mondom, hogy valóban és igazán szeretem magam, mert szeretem az Igazságot, ez azt jelenti, hogy tudatosan érzem, hogy az Igazság állandóan ott lélegzik bennem, velem és értem."
- Sri Chinmoy





SRI CHINMOY + Gunagriha könyvei>>

SRI CHINMOY VIDEÓK>>

SORSNAVIGÁTOR YOUTUBE CSATORNA
Sornavigátor 1+2 videókkal + Reggeli meditációk Gunagrihával

 

Title

 

LAST_UPDATED2