Payday Loans

Keresés

A legújabb

Fenntartható szerelem PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2022. február 09. szerda, 08:07
logo

Meghívó Fenntartható szerelem kerekasztal beszélgetésünkre

Kedves Olvasónk!

Fenntarthatóságról manapság sokat hallunk főleg gazdasági vagy környezetvédelemi értelemben. De mi a helyzet a szerelemmel kapcsolatban? Vajon fenntartható, megújuló energiaforrás ez vagy törvényszerűen feléljük és válás vagy vegetálás a vége? Vajon csak mese vagy vágyálom a sírig tartó szerelem? Ha létezik mi ennek a titka? Mit mond erről a teológia, a pszichológia és a gyakorlat? Mi hiszünk benne.
Ezért szerveztük a Fenntartható szerelem c. kerekasztal beszélgetést, amelyre meghívtuk Orosz István atyát, Maróty Andrea párterapeutát valamint dr. Fodor Réka missziós orvost és férjét Greguss Sándor írót. A rendezvény a Házasság hete programsorozat részeként a budapesti Víg Varjú étteremben valósul meg. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött a férőhelyek miatt. Regisztrálni a lenti linkre kattintva tud! 
Az étterem címe: Budapest. V. ker. Vigadó tér 2.
A rendezvény időpontja: február 17. csütörtök 18:00-20:15.
A programot a Mária Rádió facebook csatornáján élőben közvetíti. A rendezvény interaktív. A személyesen jelen lévő vagy interneten kapcsolódó nézők kérdéseket is feltehetnek a résztvevőknek.
A beszélgetést vezeti: Krúdy Tamás.