Payday Loans

Keresés

A legújabb

Germán Gyógytudomány hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2021. szeptember 06. hétfő, 08:22
hirlevel fejlec

Kedves Germán Gyógytudomány barátok, ismerősök!

Olvassátok szeretettel híreinket, újdonságainkat!

A Germán Gyógytudományoktatása folyamatosan mérföldkövekhez érkezik, majd tiszta szívvel halad tovább azon az úton, amelyeta hiteles anyagok védelme és terjesztése érdekébenjárunk.
Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többetekkel ismerkedhetünk meg személyesen is, és foghatjuk továbbra is egymás kezét a tanfolyamokhoz tartozó Facebook-csoportokban.

Idei élményeinketa bármikor elérhetőonline tanfolyamunk indulása,két élőben megtartott tanfolyamsorozat és egy fantasztikus tábor gyarapította, melynek visszajelzései minden nap melengetik a szívünket.

Erőt és támogatást adó 4 nap volt.A tréner fantasztikusan irányította és hagyta a folyamatot zajlani... Köszönöm mindenkinek az őszinte szavakat!  Szeretném a folytatást! (T. Andrea)

"Drága Gabi!
Amióta eszemet tudom, nyitott vagyok új ismereteket befogadni, sőt keresem is őket!
Korábban is fontos volt számomra, hogy mit érzek, fontosak voltak a megérzéseim.
Azonban amióta voltam a tanfolyamodon és a táborodban, azóta egy új dimenzió nyílt meg számomra. Egy "cseppet" más értelmet nyert az érzéseim megfigyelése, felismerése.
Valahol legbelül ismertem, tudtam azon dolgokat, amiket hallottam tőled, de te voltál az, aki olyan megfogalmazásban adtad át nekem, hogy teljesen érthetővé váltak a saját gondolataim magam számára! De igazából pontosan nem is tudom megfogalmazni, amit tőled kaptam, mert nincsenek rá megfelelő szavak, pedig a magyar nyelv gazdag szókinccsel rendelkezik!
A Germán Gyógytudomány tanfolyamon és tőled valami olyat kaptam, amit még sehol! Egyszerűen lenyűgöző ahogy átadod, a példáid, a játékok, és nem mellékesen amilyen embereket bevonzol!
Köszönöm az élményt neked, hogy ilyen vagy és hogy vagy nekünk!
Ajánlom mindenkinek, aki keres, kutat, Gabi tanfolyamait tegye be a bakancslistájába!”
(Tácsik Gabriella)

„Sziasztok! Hasonlóan az előttem szólókhoz nagyon kellemes élmények maradtak bennem a táborból, remek emberekkel találkozhattam, s remekül ki volt dolgozva a tréning, rengeteg dolgot tisztázódott a fejemben. Remek trénerünk van.
Az egyik hangsúly az embereken van, vagyishogy mernek emberként viselkedni, embernek lenni, nyitottak, teli bizalommal, megértéssel, megtartással. Képesek beszélni a hibáikról is, ahogyan az erényeikről. Számomra az otthon vagyok érzése jött meg veletek. Ezt tartanám normálisnak szemben azzal, amit az élet más részein tapasztalok, s érdekes módon még mi éreztük magunkat ET-nek, pedig csak mi megmaradtunk embernek.
Gabi, csodálom a lelkesedésed és kitartásod, igazán felnézek rád is, mint tanítóra, ahogyan Julira is. Igazi önzetlen, igaz, hiteles, példamutató értékű.
Még oldalakon keresztül csépelhetném a szót, ömlenghetnék, piedestal-ra emelhetnélek, bár akkor sem lennél képes elbízni magad, ami magas fokú tudatosság bizonyítéka. Így tovább Gabi, nagyon szép munka, amit csinálsz!” (B. Tamás)

Véleményeitek, meglátásaitok sokat számítanak nekünk, ezért is alakítjuk, fejlesztjük előadásainkat folyamatosan.

Ősszel induló tanfolyamaink

Szeptembertől Dr. Gáll Imre, Svájcban élő belgyógyász főorvos 6 napos online tanfolyam keretében adja át a Germán Gyógytudományt az érdeklődőknek.

Időpontok:

2021. szeptember 25-26.Az 5 biológiai természettörvény, entodermáliskülönprogramok.
2021. október 23-24.Mezodermális és ektodermáliskülönprogramok.
2021. november 20-21.Ektodermáliskülönprogramok, birtokzónás konfliktusok és elmezavarok.

Jelentkezési határidő: augusztus 31. 
A tanfolyam díja: 3 x 40.000 Ft.

www.germangyogytudomany.hu/tanfolyamok

Szeptembertől Török Gabriella friss tréneri végzettségével is segíti az információk elméleti és gyakorlati rögzülését, a tanuló csapat összehangolt munkáját, a meghitt és személyre szóló kapcsolódást – élő tanfolyam keretében, 8 modulon keresztül.

Időpontok:

2021. szeptember 11-12.:Az 5 biológiai természettörvény elsajátítása személyre szabott gyakorlatokkal. Téma lesz még a gyermekkor, a gyermek fejlődése, szükségletei, a szülő szerepe, a rugalmas alkalmazkodóképesség – mai divatos nevén: reziliencia - és hogy mit is (nem) tanulunk meg a szüleinktől a biológiai programozottságunk ellenében.

Az első 2 modulban gyakorlókártyák segítségével az összes szövetfajtát és a hozzájuk kapcsolódó biológiai konfliktustartalmat is átvesszük röviden –hogy lássuk: mi vár ránk bővebben a következő 6 modul során.

2021. október 9-10-én, a második hétvégén az entoderma és az ősi mezoderma lesz terítéken, ahol az ide tartozó szövetek, szervek működéséről, illetve ezek Értelmes Biológiai Különprogramjairól tanulhattok és gyakorolhattok.

2021. november 6-7-én, a harmadik hétvégén az újmezoderma és az ektoderma lesz a téma - elméletben és interaktív gyakorlatokon keresztül.

2021. december 4-5-én a birtokzónákat és pszichózisokat tanuljuk elméletben és gyakorlati példák segítségével.

A 8 napos tanfolyamot tréningelemekkel, játékos gyakorlatokkalfűszerezzük.
A létszám a meghitt hangulat és a nyugodt interakció érdekében korlátozott.

Jelentkezési határidő: augusztus 27. 
A tanfolyam díja:4 x 39.000 Ft.

www.germangyogytudomany.hu/tanfolyamok

NINCS FONTOSABB TUDÁS, MINT AMI A TESTÜNK ÉS A TERMÉSZET TÖRVÉNYEINEK MŰKÖDÉSÉRŐL SZÓL!

TANULJ A TISZTA FORRÁSBÓL!

Könyvajánló:

Dr. RykeGeerdHamer: Bevezetés a Germán Gyógytudományba – Rák – és minden ún. betegség

konyvajanlo1

Dr. RykeGeerdHamer: A Germán Gyógytudomány Tudományos Táblázata
konyvajanlo2
GiselaHompesch: Gyógyulásom a rákból az „Aranykönyv” segítségével
konyvajanlo3

További kiadványok >>>