Payday Loans

Keresés

A legújabb

Lélekélettan évindító PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2021. január 11. hétfő, 10:57

Kedves  Jenő!

 

Ebben a levélben több izgalmas hírt is megosztunk veled.

 

2021 kezdetével sokan újult lendülettel indulnak a céljaik felé. Mások a problémáikon szeretnének túljutni. Mindkét megközelítés hasznos lehet, hiszen a legfontosabb, hogy tegyünk valamit a változásért.

 

Az elmúlt évben sokan elkezdték "A támogató SPORT" c. online tanfolyamunkat és többen belefogtak a nagyobb lélegzetű Újmedicina tanfolyamba is. Sok kérdés és kérés érkezett hozzánk. Figyelembe véve ezeket, valamint a nemrég indított felmérésünk eredményét, amelyre több, mint 200 válasz érkezett eddig (ha még nem töltötted ki a kérdőívet, most is megteheted), úgy döntöttünk, hogy mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy az olvasóink számára új lendülettel induljon az év.

30% Évindító kedvezmény az online tanfolyamokhoz

Nagy örömmel osztom meg veled a hírt, hogy elindítottuk a Lélekélettan évindító kedvezményét, amely mostantól január 31-ig 30% kedvezményt biztosít a Teljes Újmedicina online tanfolyam és "A támogató SPORT" c. tanfolyam díjából is.

 

A két tanfolyam remekül kiegészíti egymást.

 

Újmedicina Alaptanfolyam

Az Újmedicináról szóló tanfolyamsorozat egy igen komoly tudásanyagot ad át, amely nélkülözhetetlen alapját képezi az egészséges életnek, biztosítva a megértést, amely elvezethet a saját egészséged mögött meghúzódó összefüggések feltárásához.

A több, mint 37 órányi videóból álló tanfolyam egyes részeit többször is érdemes megtekinteni, hogy eljuss a saját élethelyzeted problémáinak megoldásához. Erre adunk is lehetőséget, hiszen nálunk egyik tanfolyamot sem korlátozzuk időben, sem megtekintések számában. Természetesen a feltett kérdéseidre is választ kapsz az oktatótól.

 

Az Újmedicina tanfolyamról itt tudhatsz meg többet.

A támogató SPORT

"A támogató SPORT" c. tanfolyam a sportolás, testmozgás és a gyógyulás közötti kapcsolatra új fénnyel világít rá, amely nemcsak azoknak hozhat megdöbbentő felismeréseket, akik rendszersen sportolnak, hanem azoknak is, akiknek eddig nem játszott különösebb szerepet az életében a sport. Sokan pont egészségügyi okok miatt nélkülözték a mozgást. De vajon mi a mélyebb összefüggés a gyógyulás és a sport között?

 

Ezt is megtudhatod, de számtalan más hasznos felfedezést is tehetsz új online tanfolyamunk videóit megtekintve, nem beszélve a sok bónusz anyagról, az edzésnaplóról, az otthon végezhető gyakorlatokról, és az új közösségi oldalunkról, ahol nemcsak újabb izgalmas anyagokat találhatsz hamarosan, hanem a saját tapasztalataidat is megoszthatod.

 

A támogató SPORT tanfolyamról itt tudhatsz meg többet.

De ez még nem minden. Miközben az új online tanfolyam bónusz videói sorra felkerülnek az oldalra, már készülőben van a Lélekélettan újabb online anyaga, amelynek a középpontjában egy olyan téma áll, amelynek hallatán sokan felszisszennek: a fájdalom.

 

A fájdalom

A fájdalom érzése, vagy akár csak maga a témája is általában negatív érzéseket vált ki belőlünk. Elsősorban a betegségek kapcsán tapasztalt elhúzódó típusa villan be a gondolatainkba, főleg, ha már közvetve, vagy közvetlenül részesei voltunk ilyen megélésnek. Azt, hogy egy ilyen folyamatban a fájdalomérzet hogyan alakul, sok-sok tényező befolyásolja. Ezekkel általában nem vagyunk tisztában, így irányításukra nem sok esélyünk marad. A fájdalommal szemben érzett tehetetlenségünk, kiszolgáltatottságunk pedig félelmet kelt bennünk, befolyásolva ezzel gyógyulási folyamatainkat, életminőségünket, kilátásainkat. Pedig a fájdalom életünk természetes, elengedhetetlen része. A te életedben miként szerepel?

 

Reméljük, hogy élsz a lehetőséggel és ezzel a hasznos tudásanyaggal indítod ezt az évet. Meg fogod látni, ez jóval túlmutat az egészség témakörén.

 

Jelentkezésedet, kérdéseidet szeretettel várjuk.

 

Üdvözlettel:

Kovács Ágnes

Énlelő Alapítvány

+36302079509

Ha szeretnéd kitölteni a "Hogy állsz a sporttal?" c. kérdőívünket, hogy te is segíts a válaszaiddal, akkor most még megteheted ezt.