Payday Loans

Keresés

A legújabb

A támogató sport/Újmedicina PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2020. december 16. szerda, 08:08

Kedves  Jenő!

 

Közeledünk az év végéhez, de még mielőtt elérnénk, nagy örömmel osztjuk meg veled, mivel voltunk eddig elfoglalva. A mai napon ugyanis megjelent a Lélekélettan új online tanfolyama, s ezzel együtt elindítjuk év végi vásárunkat is.

Ebben a levélben mindkét hírről bővebben olvashatsz.

A támogató SPORT - vadonatúj  online tanfolyam

Hogy egy igazi meglepetéssel is szolgáljunk karácsonykor, máris elérheted a Lélekélettan új tanfolyamát.

sport támogatja mind a testi, mind a lelki képességek fejlődését az egészség megőrzése érdekében. A sporttal a testi regenerációs folyamatokat erősíted, ezáltal a gyorsabb és könnyebb gyógyulást is elősegíted. Minden egyes kihívás során a testednek muszáj alkalmazkodnia - csakúgy, ahogy a konfliktushelyzetekben is alkalmazkodnod kell. A sportolást követően a tested regenerálódása megfelel egy gyógyulási folyamatnak. Ha ezt rendszeresen teszed, akkor tulajdonképpen a tested természetes gyógyulási képességét edzed.

Az új tanfolyamot számos bónusz anyaggal is kiegészítjük, ráadásul egy új közösségi fórumot is létrehozunk (nem Facebook), amelyben minden résztvevő tagságot kaphat. Ezen a felületen mélyebben is elmerülhetünk különféle témákban, megoszthatjuk a sikereinket, eredményeinket, de ugyanígy kérdéseinket is.

Különleges kedvezmény most

 

A támogató SPORT c. online tanfolyamunkat bevontuk az év végi vásárunkba, de ezen túlmenően bevezető kedvezménnyel is kiegészítettük ezt, így most - csak december 31-ig - ezt a tanfolyamot 50% kedvezménnyel kaphatod meg.

 

Tudj meg többet erről a különleges lehetőségről!

 

Év végi vásár

 

Tudjuk, hogy ezekben az időkben még sokkal fontosabb az egészségünk, mint egyébként. Sokan félelemben élnek, magukért vagy szeretteikért aggódnak, ráadásul növekedett az elszigeteltség, és ez még tovább növeli a bizonytalanságot.

Ahhoz, hogy megnyugodhass, értened kell, mi történik a testedben, hogyan alakul ki a betegség és miképpen juthatsz el a gyógyulásig.

Hogy ehhez hozzájáruljunk, most 30% kedvezménnyel érheted el a Teljes online Újmedicina tanfolyamot. Ez hatalmas tudásanyag, közel 36 órányi videót jelent. A tudás legtöbbször rétegekben rakódik le, így elképzelhető, hogy egyes fejezetekhez többször is visszakanyarodsz majd, mielőtt elérkezel a saját felismeréseidhez.

Erre lehetőséged is lesz, hiszen korlátlan ideig korlátlan alkalommal megtekintheted az összes videót.

A Teljes online Újmedicina tanfolyamot év végéig, tehát 2020. december 31-ig 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg.

Használd ki ezt a lehetőséget!

Érdekel az online tanfolyam

 

Jelentkezésedet, kérdéseidet szeretettel várjuk.

 

Üdvözlettel:

Kovács Ágnes

Énlelő Alapítvány

+36302079509

LAST_UPDATED2