Payday Loans

Keresés

A legújabb

Így kereshet százmilliókat ma a mi hazánkban a végrehajtó PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Így kereshet százmilliókat a végrehajtó

Készítő: Admin

- Mutatjuk a 11-szeres uzsorakamatot -

Jó, ha tudja a kedves olvasó, hogy az "Önálló Bírósági Végrehajtó" mindamellett, hogy hivatalos személy, s a rendőrségnek bármikor utasítást adhat, - mindemellett a végrehajtó lényegében nem más, mint egy saját zsebre dolgozó magánvállalkozó.

OLYAN VÁLLALKOZÓ, AKI NEM MINŐSÜL ADÓALANYNAK, S EZÉRT SZÁMLÁT SEM KÖTELES ADNI. - Legalábbis így értelmezhető, az a végrehajtó által kiállított elszámoláson olvasható bekezdés, melyet még a saját pecsétjével is hitelesített. Az idézett szöveg a következő:

"2004. január 1-jétől az önálló bírósági végrehajtó és a végrehajtói iroda főtevékenysége tekintetében A 2007. évi CXXVII törvény 7. paragrafus (1) bekezdés alapján nem minősül adóalanynak. Erre tekintettel a közhatalmi tevékenységgel kapcsolatban felmerült, a 35/2015 (XI.10.) IM rendelet alapján felszámított díjak és költségek tekintetében számlaadási kötelezettsége nincs..."

Maga a végrehajtói iroda cégnek van bejegyezve, saját cégjegyzék számmal, s saját adószámmal, bár ez utóbbi fölösleges, hiszen mint említettük, a végrehajtó minden más állampolgárral ellentétben, ahogyan a fenti idézet is mondja; nem fizet adót, ezért, minden más vállalkozással ellentétben, nem köteles számlát sem adni!

Ilyen kivételezett helyzetben kevés magyar van, sőt elmondható az, hogy rajtuk kívül, senki.

Egyszerre hivatalos személy, a rendőrséget utasíthatja, - ugyanakkor kőkemény magánvállalkozó, sok esetben, több százmilliós árbevétellel.

***

De, hogy, hogyan és miből is lehet összeszedni ilyen horribilis pénzeket egy évben, s még adót sem fizetni utána, ennek jártunk utána az önkénteseink segítségével.

Az alábbi példánkban láthatjuk, a saját bevallása alapján is évi több, mint 300 milliós árbevételt, pontosabban; 325.857.000. Forintot elérő Némethyné Dr. Erdősi Krisztina, aki a Mi Hazánk önkéntesei szerint, még ennél is többet keres egy évben, pontosan; 426.226.000. forintot,- ami akár az alacsonyabb önbevallást, akár az önkéntesek nyomozási eredményeit tekintve, nemcsak eléri, de meg is haladja az évi egymillió dolláros bevételt.

Tehát, ha 300, ha 400 millió, - ez akkor is legalább 1 millió dollár bevétele volt a tavalyi évben.

Miközben az adóalanynak minősülő egyszerű magyar honpolgárok, melósok, vagy alkalmazottak, akik a dollármilliomos végrehajtó "ügyfeleinek" a legnagyobb részét teszik ki, - valós átlagban, (nem a kormány adatai szerint), jó, ha mintegy 2 és félmillió forintot keresnek egy évben. (2.500.000-et). De sokan még ennyit sem.

EZ NÉMILEG AZÉRT KÜLÖNBÖZIK A 400 MILLIÓTÓL NEM? S EZT A KÜLÖNBSÉGET NEM LEHET A KAPITALIZMUSRA FOGNI.

***

Mert ezeken az egyszerű embereken gazdagszik meg a dollár milliomos végrehajtó, úgy, hogy 10-11-szeres, vagy annál több uzsorakamatot szed tőlük, igazi népnyúzó módjára. És meg is teheti, mert évről-évre folyamatosan szaporodnak a lehúzható ügyfelek, a megvágható egyszerű állampolgárok,

hiszen a Magyar Országos Közjegyzői Kamara információi szerint évente közel mintegy félmillió végrehajtás indul el.

Nos így lehet egy egyszerű parkolási bírságból, 10 ezer forintból 114 ezret, vagy még többet kreálni. - És ez nem játék, nagyon nem az! Volt, akinek a háza ment rá egyetlen parkolási bírságra.

***

Egy barátunk bocsájtotta rendelkezésünkre a végrehajtó állítólagos "elszámolását", melyben oldalakon keresztül azt magyarázza, hogyan csinált 10.865 forintból, 114.397 forintot. Például látható költségként van feltüntetve az ügyvédi munkadíj; 15.240 Forint, holott ő semmiféle ügyvéddel nem találkozott.

Ennél cifrább tétel maga az állítólagos perköltség, a 42.565 Forint, - holott semmiféle per nem folyt ebben az ügyben. - De van még 34.103 Forintos perköltség is, és még számtalan más költség, ki tudja mire. - Az alábbiakban lehet böngészni az elszámolást, érdekes dolgokat találhatunk rajta.

Így lehet tehát 10 ezer és néhány száz forintból, mintegy fél év alatt több, mint 110 ezer forint tartozást kreálni... És el lehet gondolkodni azon, hogy mennyi lett volna ez az összeg, ha nem fizeti be az adós? Elvették volna az egész vagyonát? És addig büntették volna, míg földönfutó nem lesz? Mert ez bizony egy reális alternatíva.

Barátunk hangsúlyozza, hogy bár a fogát szívva, de kifizette ezt a pénzt, mégsem követel a végrehajtótól vissza semmit. Ott egye meg a fene a pénzéhes végrehajtót, - de azt viszont nem szeretné, ha más is így járna.

Úgyhogy okulásul böngésszék át olvasóink az alábbi dokumentumokat, hogy ne járjanak így;

***

Lejegyezte: Fort András / Szabad Riport

Kapcsolódó cikkek:

https://szabadriport.wordpress.com/2020/06/30/dollarmilliomos-vegrehajtok-magyarorszagon/

https://szabadriport.wordpress.com/2020/09/22/ebreszto-kozel-felmillio-vegrehajtas-indult-2019-ben/

https://szabadriport.wordpress.com/2015/04/27/totalis-kifosztas-az-ados-teljes-vagyonara-ratette-kezet-a-hiena-vegrehajto-egy-12-ezer-forintos-tartozas-miatt/


This free site is ad-supported. Bővebben

LAST_UPDATED2