Payday Loans

Keresés

A legújabb

Élsz vagy félsz? PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2020. október 12. hétfő, 16:34

Dr. Budai László Károly és Réka

17:31 (2 perccel ezelőtt)
Válasz
címzett: én
Title

Kedves fejlődni vágyó társam!

Egy ideje nem hallhattál rólam, mert a "nem létező" cenzúra blokkolja a csatornám, éppen ezért kereslek meg ezzel a levéllel.

Többször is feltettem magamnak a kérdést, hogy miért tilthatott le a "nagytesó"? Hiszen semmilyen bántó szó nem hagyta el a számat, nem beszéltem semmilyen összeesküvésről, még csak utalást sem tettem a propagandáról vagy bármi olyanról, amiről mások is beszélnek. Nem értettem az okát annak, hogy ilyen hosszú időn keresztül mesterséges kómában van az oldalam, nem látom az ott bejövő kérdéseket, üzeneteket sem. Aztán a lelkem megsúgta a választ:

Mert arról beszéltem, hogy miként élhetnénk félelem mentes életet.

Azt, aki nem fél, azt nem lehet manipulálni, ijesztgetni, birka-sorba terelni.

Megértettem! Erre van most szükség, a félelem-átalakítás megtapasztalására!

Ezért döntöttem úgy, hogy OKTÓBER 23-24-25 között a GONDOL(KO) során minden tapasztalatom és tudásom megosztom Veletek ami a félelem-feloldását illeteve átalakítását illeti.

Azt mindannyian tudjátok, hogy én a felelem-átalakításának módszerét alkalmaztam, ennek köszönhetem, hogy nem csupán meggyógyultam, hanem azt, hogy EGÉSZSÉGES VAGYOK és élek, vagy inkább helyesebb lenne csupa nagybetűvel írni, hogy ÉLEK.

Az alapszintű tanfolyamokon is mindig elmondtam, hogy miként tudod feloldani a félelmeidet, hogyan alakítsd át a személyes tragédiaként megélt konfliktusaidat szeretetté és elfogadássá. Sok visszajelzést is kaptam azoktól, akik a házi feldadatuk elvégzése után megtapasztalták a változást.

Az októberi GONDOL(KO)3 napot arra szeretetném szentelni, hogy meg tudja mindenki a saját bőrén tapasztalni milyen érzés:

  • átalakítani a félelmet
  • központosítottnak lenni és maradni
  • megtalálni a kapcsolatot a saját magunk belső isteni lényegével

A teljes 3 nap erről fog szólni, hogy miként tudud felszabadítani önmagad az önsorsrontó hiedelmeid alól, hogy megtudd milyen egyéb megoldásai is lehetnek a problémáidnak, azokon túl, amiket eddig ismertél. A félelmeink miatt gyakran nem vesszük észre az óriási lehetőségeket, beszűkül a tudatunk. Ha úgy döntünk, hogy ezekkel a félelmekkel nem foglalkozunk, akkor ugyan tudattalanul, de a szenvedés mellett döntünk.

GONDOL(KO) programját úgy állítottam össze, hogy a félelem-feloldásra teszem a legnagyobb hangsúlyt, rövid elméleti blokkok és gyakorlati tömbök lesznek benne. A gyakorlati részben, ha úgy érzed, hogy még nem állsz készen, akár néma megfigyelő is maradhatsz (ha magadban csendben dolgozol, nálad is meglesz az eredménye), de lehetőséged nyílik arra is, hogy segítsek Neked abban, hogy együtt oldjunk félelmet.

GONDOL(KO)programra azokat várom, akik már voltak valamelyik 3 napos alapszintű képzésünkön, mert az alapszinten elsajátított megoldási kulcsok ismerete szükséges.

A  találkozó során MINŐSÉGI MUNKÁT szeretnék vézeni, ezért meg kellett határoznom egy maximális létszámot, amely nem lehet több, mint 45 fő. A helyed csak akkor foglald le, ha mind a 3 nap hiányzás és késés nélkül tudod vállalni a jelenléted, a rendezvényre menet közben beugrani nem lehet, mert fontosnak tartom, hogy egy stabil létszámú csapattal tudjunk előre lépni.

A helyszín VERDI GRAND HOTEL **** Üllői út 89b, Budapest, 1091

A GONDOL(KO) 2020.10.23-24-25 között (p-sz-v) 09-20 ig, vasárnap 19:00- ig tart.

A jelentkezéshez ki kell töltened a jelentkezési ívet, három csomag közül választhatsz.

  1. a) Standard csomag 46000 Ft fizetési határidő 2020.10.21-ig utalva
  • a 3 nap Gondol(ko)dó programja
  • jegyzetek, segédletek pdf formátumban..
  • jegyzetek, segédletek kinyomtatva
  • + ingyenes belépőt kapsz a 10.30-án 09-18-ig tartó előadásra (online), melynek értéke 15000 Ft
  1. b) Szuper csomag 60000 Ft (ezt két részletben fizetheted 2x30)
  • Standard csomag minden eleme plusz
  • plusz egy 60 perces problémafelmérő beszélgetést, amely a Veled egyeztetett időpontban on-line kerül megszervezésre.
  • a további lépések, feladatok, pontosítások, illetve a megbeszélés lényegét írott formátumban is megkapod.
  • Csak a  Te problémáid megoldásával foglalkozom minimum 3 órát ami egy óra beszélgetés Veled+ 2 óra  egyéni  kiértékelés, a problémaháttér leírása és
  • egyéni javaslat a megoldásra). Ez önmagában szinte ajándék, tekintve, hogy 15000 Ft az órabérem. Ha ezt a csomagot választod egy óráért 3 -at kapsz.
  • Az első részletet 30000  október 21 -ig küldheted el, a másodikat 30000  pedig novenber 21-ig.
  1. c) VIP csomag 75000 Ft (ezt két részletben fizetheted 35+30)
  • Szuper csomag plusz
  • plusz egy 60 perces utógondozó konzultációt, beszélgetést, amely a Veled egyeztetett időpontban on-line kerül megszervezésre.
  • megbeszéljük, hogy a problémafeltáró beszélgetés után kapott és általad vállalt feladatokat, hogyan sikerült kivitelezni, át tudtad-e értékelni a dolgaid, ha igen hogy sikerült, ha még volna javítani való, mi lenne az.
  • a további lépések, pontosítások, illetve a megbeszélés lényegét írott formátumban is megkapod.
  • Csak a Te problémáid megoldásával foglalkozom minimum 5órát foglalkozom Veled, egy óra a problémafeltárás beszélgetés egy másik időpontban utána egy másik óra konzultáció + 3 kiértékelés, leírás, egyéni javaslat a megoldásra. Ez önmagában szinte ajándék, tekintve, hogy 15000 Ft az órabérem.
  • Az első részletet 35000 október 21 -ig küldheted el, a másodikat 30000  pedig novenber 21-ig.

A jelentkezés menete:

  • klikkelj a jelentkezem gombra
  • kitöltöd a jelentkezési ívet és máris utalhatsz
  • az utaláskor a csomag nevét és az e-mail címed írd be kérlek.
HU48 1040 0384 8676 7266 8278 1004
K&H bank, a számlatulajdonos neve Orosz Réka
Ezt is olvasd el:
  • A helyek lefoglalása az utalással zajlik, vagyis, ha kitöltöd a jelentkezési lapot, de nem utalsz időben lehet lecsúszol róla. Amennyiben gondot jelent a fizetés, mert pl. 20-án kapsz bért, de szeretnél jönni, kérlek írj nekem levelet és bizalmi alapon lefoglalom a helyed.
  • Figyelni fogom, a befizetéseket és ha minden hely betelt, akkor leállítom a jelentkezést. Ha tudsz jelentkezni, akkor még vannak helyek, ha lezártam a jelentkezést, akkor értesíteni foglak, automatikus levélben.
  • A csomagok ismertetésénél olvasható, hogy melyik csomagban mit kapsz, ezért erre a rendezvényre nem tudok további kedvezményt kínálni, sem az ajándék-kedvezmény-kártyát érvényesíteni. A programra csak alapszintet végzetteket hívok, várok, kérlek ha nem voltál még nálunk alapszinten, akkor előbb azt végezd el.
  • Az idén nem tervezek újabb ilyen rendezvényt és nem tudom mikor tartok legközelebb, tudom, hogy nem túl sok idő van a jelentkezésre, de azt érzem, hogy erre most van szüksége valakinek. Talán éppen Neked?
  • Az árak csak a csomag díját tartalmazzák, az ebédet, parkolást, szállást értelemszerűen magadnak kell intézned. A szálloda ajánlata egy 3 fogásos ebédre svédasztalos megoldásban fejenként és esetenként 15 euró, amit személyesen én drágának tartok, de futok egy kört, hátha tudunk kedvezőbb árat is kérni, illetve a környéken is körülnézek, van-e a közelben valami kedvezőbb.

Üdvözlettel ölel:

Rékaliza