Payday Loans

Keresés

A legújabb

Germán Gyógytudomány hírlevél - Piliscsév, 2020. április 29. PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges vagy beteg ember - és a gyógyulása...
2020. május 01. péntek, 10:42
hirlevel fejlec

Kedves Germán Gyógytudomány barátaink, Tisztelt Érdeklődők!

 

Eltelt újabb pár hét ebben a testünknek, lelkünknek idegen időszakban. Eltérően viselhetjük az új szabályozásokat, körülményeket, hiszen nem vagyunk egyformák. Vannak, akik már megbizonyosodva a természettörvények működéséről, nyugodtan kivárják, amíg a világ is lenyugszik.

Vannak, akik még most ismerkednek Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezésével, és talán tétováznak a frissen érkező hírek és az újonnan megszerzett ismeretek között. Tudjuk, hogy a tanulás stresszhelyzetben nem lehetséges, illetve, hogy a tudás rögzüléséhez tapasztalatok szükségesek. Bízunk benne, hogy legkésőbb akkor, amikor véget ér e pánikhelyzet, higgadtan felidézve ezen időszak eseményeit, mindenki vissza tudja majd követni a világban történteket, az élményeinek és tüneteinek összefüggéseit – a biológiai természettörvények tükrében.

clip image002 0038

ADDIG IS,

a biológiai konfliktusok részletesebb bemutatásával szeretnénk egy kicsit segíteni abban, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz, a természethez, természettörvényekhez.

Azon felül, hogy egyéb források jelentősen félreértelmezik a biológiai konfliktust, mindenkinek hasznos egy kicsit hosszabban és pontosabban elidőzni Hamer doktor valódi, szívből jövő és szívhez szóló üzenetében.

Legtöbbször a „konfliktus” szó hallatán egyfajta érzelmi megnyilvánulásra gondolnak, amelyeket nekünk, embereknek megelőzni, kivédeni, legyőzni kellene. A konfliktusokat az egyéb források a lélekkel hozzák kapcsolatba, ebből kifolyólag pedig a pszichológiával. Lelki konfliktusokról, „lelki kilendülésről” beszélnek a betegségek elindító okaként, melynek során pszichológiai tünetekre fókuszálnak - a fejlődéstörténet és az idegrendszer figyelembevétele nélkül. Fontos kiemelni, hogy a „lelki tünetek” a testünk fontos jelzőberendezései, tehát nem okok, hanem következmények. Dr. Ryke Geerd Hamer, a Germán Gyógytudomány felfedezője foglalta rendszerbe a biológiai konfliktusokat és azok hatását az egész élővilág szervezetére vonatkoztatva.

A biológiai konfliktus egy sokkélmény: egy spontán, akaratlan, gondolkodás nélküli

érzékelés

és nem pedig egy „érzelmi kilendülés”.

Biológiai, mert a bennünket felkészületlenül érő, tehát váratlanul jelentkező, magányosan átélt, drámai sokkpillanatokra biológiai válaszokkal reagálunk: a vegetatív idegrendszer szabályozása alá tartozó konfliktus-aktív fázissal: az „üss vagy fuss” reakcióval, majd e készenléti állapot tárgytalanná válásakor a regenerációs fázissal.
Biológiai, mert egyúttal arra is rámutat, hogy a fejlődéstörténet során az élővilágban milyen univerzális biológiai programjaink alakultak ki a túlélés érdekében.

Biológiai konfliktus esetében három kritérium együttes jelenléte jellemző: 
1. drámai,
2. váratlan,
3. magányosan, elszigetelten megélt.

 

1. MIÉRT TUD DRÁMAI LENNI SZÁMUNKRA EGY ESEMÉNY?

Mert alapvető biológiai szükségletekkel rendelkezünk és a szervezetünk arra van felkészülve – biológiai programok által -, hogy ezek kielégítésre is kerülnek.

Bizonyára mindannyian megfigyelték már, hogy ami közömbös számunkra, azzal kapcsolatban nem szenvedünk el konfliktusokat. Vannak helyzetek, amelyek csak az egyikünknél tudnak drámaiak lenni, miközben a másikunknak attól a szeme sem rebben. 
Így van ez a különböző fajba tartozó élőlények, de még az eltérő kultúrában és különböző környezeti adottságok között élő emberek körében is. Mindezek mellett vannak az életünkben olyan központi kérdések, amelyek mindannyiunk számára létfontosságúak. Oxigénre, táplálékra, folyadékra, biztonságos miliőre, integritásunk védelmére, a „jó vagyok”, „rendben vagyok”, „képes vagyok” érzésére, a valahova tartozás érzésére, támogató közösségre, ideális párkapcsolatra, családra van szükségünk a túlélésünk és fajunk fennmaradása érdekében.

Ezen alap, biológiai szükségleteink az aktuális környezetünkből érkező ingerek hatására, legtöbbször már gyermekkorunktól kezdve sérülnek – pláne a mai, felgyorsult és természettől eltávolodott életmódunkban -, ezáltaltovábbi, szubjektív színezetet kapnak: testi érzetek, érzelmek, értelmezések: gondolatok, képek kapcsolódnak hozzájuk – szubjektív érzékelés, észlelés alapján.

Így teljesen egyéni, hogy ki mit érzékel drámainak, míg a mögötte lévő szükségletek viszont univerzálisak. A jelenlegi helyzetben javarészt körülírható, hogy milyen fontosságainkat érezzük veszélyeztetve, így a biológiai reakcóink is nagyjából meghatározhatóak, ám mégis egy megengedő önismerettel, szeretettel kísérve letranszformálhatóak.

 

2. A KÖVETKEZŐ KRITÉRIUM A VÁRATLANSÁG, AMIKOR ARRÓL VAN SZÓ, HOGY FELKÉSZÜLETLENÜL ÉR BENNÜNKET EGY ADOTT TAPASZTALÁS, ÉRZÉKELÉS

Ha a Germán Gyógytudomány segítségével, a fejlődéstörténeten keresztül ismerkedünk a működésünkkel, láthatjuk, hogy idegrendszerünk számára alapvetően szükséges, hogy a környezetből érkező ingerek bejósolhatóak, kiszámíthatóak legyenek. Így van ez évmilliók óta: az élőhelyünkre jellemző ingerek ismétlődése, kiszámíthatósága formálta agyunkat, szervrendszereinket, készségeinket a túlélés érdekében. Idegpályáink épülése bejáratódott arra, hogy mire számíthatunk, mit kell tennünk, hogyan kell viselkednünk ahhoz, hogy táplálékhoz jussunk, megvédhessük magunkat és szeretteinket, ideális párt találjunk, egy közösség tagjai legyünk stb. Mindezek megoldására biológiai programjaink, kódjaink, reflexes, automatikus készségeink állnak rendelkezésünkre évmilliós tapasztalataink jóvoltából.

Biológiai programozottságainknak viszont a mai életmódunk teljesen ellentmond. Miközben jóval biztonságosabb és kényelmesebb életünk van, mint az őseinknek, a társadalmi elvárásokkal és előírásokkal egy olyan életidegen közegbe kényszerítenek minket, amelyben egy esetleges biológiai konfliktusra az agyunknak nincsenek beprogramozott biológiai kódjai. Ezért sokkal könnyebben kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor az egész rendszerünk veszélyt érzékel. Természetes, hogy a biológiánk készenlétben áll a hatására!

Nevelkedésünk során is a kiszámíthatóságra törekedve tanulunk meg magunkról és a világról mindent, ami sajnos a legtöbb esetben eltér a természet adta biológiai kódjainktól. Így lesz mindenkinél egyéni az, hogy hogyan észleli az őt érő ingereket. A váratlan helyzetekre ember és állat biológiailag reagál. A szervezetben értelmes biológiai különprogramok indulnak el, célirányos funkciófokozással, -csökkenéssel, vagy funkciókimaradással segítik a túlélést, tágabb értelemben véve az egész faj fenntartását.

3. A BIOLÓGIAI KONFLIKTUS LÉTREJÖTTÉNEK HARMADIK KRITÉRIUMA AZ ELSZIGETELTSÉG

Itt is érdemes kiindulni abból, hogy hogyan működünk normális esetben. A társas kapcsolat, kötődés, gondozás, védelem több millió éve alapvető igényünk. Mindemellett ismeretes, hogy mi, emberek, jóval korábban és fejletlenebbül jövünk a világra – egyéb élőlényekhez képest. A növekvő agytérfogat mérete miatt a természet a korai szülést részesítette előnyben nálunk. Születésünkkor több létfontosságú szervrendszerünk fejletlen, és évekig magatehetetlenek vagyunk. Életünk legfontosabb szakaszában atáplálásunkról, védelmünkről és nevelésünkről a szülők, a nagycsalád, a kisebb közösség, illetve csorda gondoskodott. Szinte folyamatosan kézben és szem előtt voltunk gyermekkorunkban, felnőttként pedig a közös vadászat, gyűjtögetés, egyéb közös szokások, tehát a folyamatos együttműködés, kapcsolódás biztosította a túlélésünket. A magány a természetben egyenlő volt a halállal.

Biológiai programjainktól igen távol áll az egymástól való elszigeteltség. Nem csak a tényleges egyedüllétről beszélünk itt, hanem arról is, ahogyan egymástól elidegenedve, magányosan, érzelmeinket, érzelmi igényeinket rejtegetve éljük az életünket. Ma már nem olyan természetes, mint egykor, hogy a mindennapok kihívásaira egy egész csorda együttes erővel reagál. Ma már „nem illik” szólni, ha valami gondunk van, vagy ha szólunk is, egyáltalán nem evidens, hogy lesz olyan ember körülöttünk, aki minőségileg is kapcsolódni tud velünk, illetve segítene nekünk.

Igazán szerencsésen vagyunk összerakva, ha a fenti 3 kritérium együttes teljesülésekor, azaz biológiai konfliktus hatására agyi parancsra sürgős segítséget kapunk – értelmes biológiai különprogramok által. Amikor tehát a biológiai konfliktusokról beszélünk, olyankor a biológiai kódjainkkal, értelmes biológiai különprogramokkal, mindezek mellett saját magunkkal is egyre inkább megismerkedünk. Az életünk során lezajlott különprogramok alapozzák meg a viselkedési mintáinkat is.

Ez az ismeretszerzés olyan, mintha újra megtanulnánk járni, mintha visszatérnénk ahhoz az ősi tudáshoz, ami mindig is bennünk volt, csak elfelejtkeztünk róluk – a mai környezetünk által. Valós biológiai lényünket kár lenne felülmúlni vagy meghaladni akarni, hiszen ettől vagyunk emberek: érző és élő lények. Még annyi minden van, ami megismerésre, újrafelismerésre vár bennünk és a természetben!

Akinek most volna kedve bővebb ismereteket szerezni a Germán Gyógytudományról, még jelentkezhet a május 2-án induló online alaptanfolyamunkra. Bővebb információt a honlapunkon talál: www.germangyogytudomany.hu/tanfolyamok

clip image004 0018

E-mail: jelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu

/Török Gabriella/

 

clip image005 0000

TUDTA-E,

hogy Dr. Hamer „varázsdala” bármilyen helyreállítási fázisban segíti a betegség lefolyását, mellékhatásként pedig teljesen megszünteti a pánikot?

Aki az elmúlt hetekben követte a hazai és a nemzetközi média híradásait, annak komoly erőfeszítéseket kellett tennie annak érdekében, hogy ne kerekedjen felül rajta a pánik. Szeretettel küldjük a letölthető dalt – ha egészen halkan is, de szóljon otthon! Azáltal, hogy a dal felépítése megfelel az Értelmes Biológiai Különprogramok két fázisának szerkezetével, megakadályozza, hogy egyik vagy másik fázis túlzottan felerősödjön. Tompítja a konfliktus intenzitását az aktív fázisban, enyhíti a helyreállítást, elősegíti a gyógyulást és jobb alvást biztosít. A gyerekek különösen szeretnek elaludni Dr. Hamer kellemes, dörmögő hangjára.

 

Rövid történelmi áttekintés
Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

A Mein Studentenmädchen (“Én diákleánykám”) egy kis szerelmi dal, melyet 1976-ban feleségemnek, Sigridnek szerelmünk 20. évfordulójára írtam. Ez a szerelem 1956-ban kezdődött, amikor mindketten orvostanhallgatók voltunk Tübingenben. Ez a dal harminc évig, 1976-2006-ig Csipkerózsika mély álmát aludta, mígnem Prof. Giovanna Conti, olasz zongoraművésznő betegként fel nem keresett. Miután elolvasta a könyveimet, elkezdte a Germán Gyógytudomány szemszögéből kutatni a klasszikus zenét és rájött, hogy az összes klasszikus zenemű a 2. biológiai természettörvény kétfázisú törvényének megfelelően épül fel, amit 1981-ben fedeztem fel.

clip image008 0009

Ez a különleges, kétfázisú, zenei struktúra (középen az MK-fázis epilept. krízisével) tisztán megmutatja, hogy a klasszikus zeneszerzők ösztönösen a saját biológiai konfliktusaikat fejezték ki műveikben azok megoldása után. Ez azt jelenti, hogy hangokkal és a zenei kottákban a saját biológiai különprogramjaikat hozták felszínre, ahelyett, hogy szavakba öntötték volna. Miután megkértem őt, hogy analizálja az én kis dalocskámat, kellemes meglepetésként ért engem az utolsó látogatásakor, amikor megmutatta, hogy a dal nem csak a 2. biológiai természettörvény szerint épül fel, hanem ráadásul a tisztaságának, egyszerűségének és a tökéletes kétfázisú szerkezetének köszönhetően prototípusaként lehet tekinteni minden régi nagy mester klasszikus szerzeményének.

clip image010 0008

Azonnal felismertem, hogy én is ösztönösen a saját biológiai konfliktusomat írtam meg, a saját Értelmes Biológia Különprogramomat (ÉBK) a hörgők vonatkozásában (birtokféltés-konfliktus). Később megértettem, hogy az egyszerűség az, ami a “Mein Studentenmädchen” dalt minden archaikus dallam prototípusává vagy archetípusává tette, a rendkívüli körülmények eredménye: mind a zene, mind a szöveg ugyanazon szerzőtől származik, ily módon ugyanazt a biológiai konfliktust írja le, a saját ÉBK-mat. Archaikus dallamnak neveztem el minden olyan zeneművet, melyeket nagy zeneszerzők alkottak meg és amelyek szerkezete ösztönösen, kivétel nélkül pontosan az ÉBK – mely a természetben vonatkozik emberre, állatra és növényre – lefolyását követik, vagyis következő elemekből állnak: DHS (élménysokk), konfliktus-aktív fázis, konfliktusmegoldás, konfliktusmegoldást követő fázis első fázisa, epileptikus vagy epileptoid krízis, konfliktusmegoldást követő fázis második fázisa. A nagy klasszikus zeneszerzőink kétségtelenül a biológiai konfliktusaikat mondták el dalban, még ha természetesen mi nem is tudjuk azok tartalmát, mivel mi csak a zenéiket ismerjük és nincs tudomásunk az általuk hozzájuk írt szövegről. Az “Archaikus melódiák” című könyvem kiadásának köszönhetően, 2012-ben felfedeztem a dalom gyógyító erejét, melyet persze már korábban gyanítottam. A “Mein Studentenmädchen” a legegyszerűbb Archaikus Melódia® és ebből ered a mágikus ereje, ugyanis a nagy zeneszerzők kétfázisú szerzeményeiben ez a varázslatos hatás nem található meg. Rájöttem aztán arra is, hogy az emberi hang feltétlen szükséges-e mágikus hatás létrejöttéhez. Ez egy további feltevéshez vezetett, miszerint elődeink, a germánok már évezredek óta ismerték Odin Isten mágikus zenéjét, amelynek ugyanazt a dallamot kellett követnie, mint az én kis szerelmes dalomnak, a “Mein Studentenmädchen”-nek. Egy igazán rendkívüli dolog: az Odin Isten varázsdal a Mein Studentenmädchen dallamával kombinálva egy egyedi gyógyászati hatást biztosít a pácienseink számára, ezzel kivívva a megtisztelő elnevezést:

“az emberiség történetének leghatalmasabb terápiás felfedezése”.

Mindezt isteni ajándéknak tekintem és rendkívül büszke vagyok rá. A Mein Studentenmädchen szisztematikus felderítése egy sajátos kérdést vet még fel: hogyan tudja a dal kifejteni hatását az eltérő ÉBK-nál, a 3 különböző csíralemezhez való hovatartozásuktól függően? A különböző lehetőségeket “Mágikus képességeknek” neveztem el. Abból kell kiindulnunk, hogy az elődeink, amikor egy családtagjuk, pl. egy gyerek megbetegedett, a gyengélkedő ágya mellé gyűltek, és Odin Isten varázsdalát énekelték. Egy ilyen varázsdal nem volt jelen más vallásokban, csak a germánoknál, és egyértelműen rendkívüli gyógyhatással bírt, méghozzá nemcsak beteg emberek, hanem állatok esetében is. A dallam prototípusának vagy archetípusának emberi hanggal való kombinációjával a Mein Studentenmädchen dalocska átvette az ősi varázsdal képességeit. Fantasztikus! Miután több száz esettörténet elemzése révén bebizonyítottam a Mein Studentenmädchen eredeti verziójának elképesztő hatását, szeretném ezt az isteni ajándékot minden páciensem rendelkezésére bocsátani. Feltétlen szükséges a Germán Gyógytudomány ismerete, az Archaikus Melódia csodálatos működésének megértése ahhoz, hogy ne értelmezzük félre a hallgatás révén a dal által előhívott tüneteket. Ezért a következő oldalakon olvasható levelemben pácienseim számára összefoglaltam eddigi kutatásaim eredményeit. Ezekről részletesen “Mein Studentenmädchen” 2. kiadásában (2016, 736. old.) tájékozódhatnak, ami egyelőre még csak német nyelven jelent meg.

A Mein Studentenmädchen varázsdal 4 mágikus képessége

Az 1. mágikus képesség: száműz minden riadalmat, vagyis megnyugtatja a pácienst, bár nem szünteti meg az ÉBK biológiai konfliktusaktivitását (mint a várandósság alatti sejtszaporulat/carcinostasis). A dal hallgatásának idejére félreállítja a pánikot.

A 2. mágikus képesség: a hallgatás ideje alatt megakadályozza, hogy lelkünkben konfliktusrecidívák keletkezzenek. Az összes ÉBK biológiai lefolyását optimalizálja.
Létezik azonban egy kivétel: az optikai vagy a vizuális recidíva. Ezt a Mein Studentenmädchen megakadályozni nem képes, de amennyiben az ÉBK nagyagykérgi, úgy azt le tudja transzformálni. (l. 4. mágikus képesség)

A 3. mágikus képesség: megállítja a konfliktus-aktív fázisban lévő rákot, anélkül, hogy azt megoldaná a páciens – a hiányzó láncszem.
Mindez az ÉBK biológiai konfliktus-aktivitásának megszüntetése nélkül történik, ám a rák növekedése megáll! Csakúgy, mint a sejtszaporulat/carcinostasis a várandósság alatt.
Nem állítom, hogy a Mein Studentenmädchen a rákot “eltünteti”, de, ahogy említettem, megállítja azt! A dal hallgatásával nem észlelhető további tumornövekedés, valamint a csontok elmésztelenedésének, a nekrózis és a fekélyesedés növekedését is megfékezi.

A 4. mágikus képesség: letranszformál minden aktív nagyagykérgi és más birtokzónás konfliktust. A birtokzónás pszichózisok a dal hallgatásának ideje alatt letranszformálódnak “konstellációkká”. (Ezeket “kis megoldásoknak” hívjuk.) Ezáltal a páciens már nem lesz paranoid. Mert manapság az ún. “normális emberek” 95%-a amúgy is konstellált.

Nappali és éjszakai konfliktus-recidívák: Amennyiben a Mein Studentenmädchen dalt éjszaka (végtelenített ismétléssel) hallgatjuk, nem fordulhat elő konfliktus-recidíva (álmunkban) a lelkünkben, nappal azonban előjöhet (= nappali konfliktus-recidíva). Ha teljesen biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes éjjel-nappal hallgatni a dalt.

Mein Studentenmädchen más nyelveken

A Mein Studentenmädchen dallama nyilvánvalóan nagyon réginek hallatszik: Odin Isten mágikus dala. Ez az archaikus melódia az archetípusa minden kétfázisú dallamnak. Ennek ellenére kizárólag ez a dal bír mágikus hatással. Nem ismeretes, hogy a dal megtartaná-e ezen képességeit egy idegen nyelvre való fordítás következtében, az azonban biztos, hogy az eredeti német nyelvű szöveg hallgatása ugyanolyan pozitív hatással van azokra is, akik más nyelveket beszélnek, csakúgy, mint állatokra és növényekre. Éppen ezért, a világ minden részén milliók által lejátszott dal megváltoztatására semmi nem ad okot, mert ez egy szent melódia. A Mein Studentenmädchen dalomat az emberiség történelmének legnagyobb terápiás felfedezésének tartom.

Hihetetlen, hogy ez a kis dal gyakorlatilag mindenre képes!

A feje tetejére állítja az akadémikus orvostudományt, hiszen ki gondolta volna, hogy egyáltalán lehetséges egy paranoiás (nagyagykérgi) skizofréniát meggyógyítani. Bárhogy is, a Mein Studentenmädchen-nel mindez lehetséges: a 4. mágikus képességének köszönhetően mindkét agykérgi konfliktus intenzitása lecsökken, és ezáltal a páciens – szinte már konfliktustömeg nélkül – sokkal könnyebben megoldja azt és ki tud jönni a konstellációjából. Miért hagynánk a pácienseket kísérleteknek alávetni, mintha tengerimalacok lennének, mikor a Mein Studentenmädchen ennyire egyértelmű sikereket mutat fel?

Ide kattintva letöltheti a dalt. (jobb klikk, mentés másként)

Azok számára, akik a legutóbbi hírlevelünkben megküldött kuponkóddal nem tudták letölteni Prof. Dr. Hanno Beck könyvét, csatolva küldjük a könyvet pdf formátumban.

 

Piliscsév, 2020. április 29.

Szeretettel
a Germán Gyógytudomány hazai csapata nevében 
Kelemenné Dévényi Julianna