Payday Loans

Keresés

A legújabb

Koronavírus - Járványok és fertőző betegségek - mit értettünk félre korábban? PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2020. március 13. péntek, 06:47
    1. Fábián-Berta Beatrix - a Koronavírus a rendszer része (Biologika Deutschland)

      • 1 héttel ezelőtt
      • 23 640 megtekintés
      Egy meglehetősen elterjedt téma lett hazánkban és gyakorlatilag az egész világban, a Koronavírusok megjelenése, „elterjedése“.



  1. z életünk ...
  2. Járványok és fertőző betegségek - mit értettünk félre korábban? (biologika, ujmedicina)

    • 3 évvel ezelőtt
    • 17 412 megtekintés
    Valljuk be, a második és a negyedik biológiai természettörvény ismerete nélkül valóban ért(elmez)hetetlenek ezek a tünetek.




    1. Nátha és megfázás GNM szemmel

      • 2 évvel ezelőtt
      • 9 498 megtekintés
      Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól a weblap főoldalának aljára ...




  1. dden 20:30 -tól a weblap főoldalának aljára ...
  2. Dr. Budai László Károly

    • 109 videó
    Ez a csatorna tartalmazza Dr. Budai László Károly szabadfoglalkozású orvos-természetgyógyász és Germán Gyógytudomány ...
    • CSATORNA


hirlevel fejlec


Kedves Germán Gyógytudomány iránt érdeklődők, kedves barátaink!

Valóban leselkedik ránk veszély?

Előfordulhat, hogy megfertőződünk a koronavírus által és mind meghalunk?

german hirlevele 1

A kérdés természetesen költői. smile

Bizonyára mindannyiunkkal megesett, hogy lázasan és legyengülve, orrfolyással, köhögéssel, esetenként végtagfájdalmakkal nyomtuk az ágyat.

Valamikor még mi is abban a hitben éltünk, hogy az immunrendszerünk legyengülése és/vagy a testünkben elszaporodó, fertőző mikroba babrált ki annyira velünk, hogy jártányi erőnk se legyen.

Nevelkedésünk során megtanultuk, hogy ilyenkor a kártékony mikrobák ellen kell küzdenünk és testünk védelmi rendszerét szükséges megerősítenünk annak érdekében, hogy ezután ne tudjanak a kórokozók megtámadni minket.

Amikor viszont hallottunk, tanultunk Hamer doktor felfedezéséről, a Germán Gyógytudományról, alighanem fény derült arra, hogy nem is vagyunk annyira kiszolgáltatott lények, mint elhittük.

Kijózanítóan hatott a valódi működésünkről, biológiailag logikus reakcióinkról ismereteket szerezni, melynek köszönhetően megtapasztalhattuk a bennünket körülvevő és éltető természet jóindulatát, logikusan elrendezett törvényeit.Hiszen a természet - amellyel 3,5 milliárd éve élünk szoros kölcsönhatásban – mindig is a túlélést és a fajok fennmaradását helyezte előtérbe – bármilyen élőlényről is volt szó.

A folyamatos alkalmazkodás alakította ki azokat a biológiai, élettani válaszreakcióinkat, különprogramjainkat – velük együtt a szükséges agyi területeinket és szerveinket -, amelyek segítettek túlélni, életben maradni, génjeinket tovább adni.

A ma embere mégis kitanult abból, hogy megbízzon a testében, mi pedig szeretnénk ezennel némi támponttal szolgálni, segítve az elvesztett ősbizalom visszaszerzését.

Nézzük meg, melyek azok a tünetek, amelyeket jelenleg az egész világban félelem övez, köszönhetően a koronavírussal kapcsolatos rémhíreknek:

Ismeretes, hogy az aktuális „koronavírus általi fertőződés” tünetei hasonlóak az influenza tüneteihez. Lényegében ugyanazok:

-          magas láz;
-          felső légúti tünetek: orrfolyás, köhögés;
-          izomfájdalom;
-          nagyfokú gyengeség.

A természettörvények azonban egészen másról szólnak.

A természet nem úgy tervezett és alkotott meg minket, hogy ledöntsön a lábunkról és a halálba taszítson egy saját anyagcserével nem rendelkező, önálló szaporodásra képtelen – ezért élőlénynek sem nevezhető, szubmikroszkopikus organizmus, ami valójában egy fehérjeburokba csomagolt nukleinsavsmile

Ám évmilliók óta arra kondicionálódtunk, hogy fokozottan figyeljük a veszélyt annak érdekében, hogy ne váljunk zsákmánnyá, áldozattá. Ez egy igen kedvező tulajdonságunk, aminek örülhetünk, hiszen mindez megmentette fajunkat a kipusztulástól.

hirlevel

Ha ez nem így történt volna, ma nem retteghetnénk az 1900-as években „felfedezett” és vírusoknak elnevezett parányi fehérjecsomagoktól. smile

A természet biztosította számunkra, hogy a váratlanul jelentkező, számunkra megrázkódtatást okozó és magányosan átélt sokktraumára fokozott készenléti állapottal, azaz stresszállapottal, automatikus szimpatikotóniás idegrendszeri válasszal tudjunk reagálni az életben maradásunk érdekében.

Amióta orrnyálkahártyánk van, azóta arra használjuk, amire való.

Amikor azt érzékeljük, hogy van valami a levegőben, amely veszélyforrás lehet a számunkra, akkor az orrunkat használjuk ösztönösen. Szeretnénk kiszimatolni vagy nem szeretnénk érzékelni az orrunkkal azt, ami a túlélésünkre nézve kockázatos. „Van valami a levegőben”, „ez nekem bűzlik” – érzettartamok hatására az orrnyálkahártyánkban mikrofekélyesedés indul az agykéreg vezérlése alatt.

Hörgőinkben és a légcsövünkben „birtokféltés-konfliktus” vagy „rémület-félelem-konfliktus” hatására indul el Értelmes Biológiai Különprogram – kezességtől, nemtől és hormonális állapottól függően.

A testünket erősítő, támasztó és mozgató szöveteink ősidők óta a tartást és az elmozdulás képességét biztosítják számunkra. Izmaink és egyéb kötőszöveteink akkor reagálnak sorvadással, ha „önleértékelés-konfliktust” szenvedtünk el egy drámai, váratlan, magányos pillanatban.

„Halálfélelem-pánikkonfliktus” hatására a tüdő léghólyagocskáiban indul el szövetszaporulat, minél több oxigén hasznosítását lehetővé téve, ezáltal mentve meg minket a „biztos” haláltól.

Vajon hányszor érzékeltünk már hasonlókat? Bizony nagyon sokszor, hiszen nem nehéz a mai világban!

Emberek vagyunk, érzékeléssel, érzésekkel.

Az önleértékelés lehetősége ma már rányomja bélyegét egész társadalmunkra. Óhatatlanul előfordulhat az is, hogy olyan helyzetbe kerülünk, ahol nem szívesen szívunk egy levegőt másokkal, esetleg „gyanúsnak” érzékeljük a környezetünk viselkedését és nem tudjuk hova tenni magunkban a másik fél megnyilvánulásait.

Féltjük az, egészségünket, életünket, hozzátartozóinkat, elért eredményeinket, megszerzett javainkat, munkánkat stb.

A mai felgyorsult, civilizált társadalmunkban a biológiai programozottságunknak ellentmondó körülmények között élünk, miközben az idegrendszerünk még mindig ugyanúgy működik, mint az ősidőkben.

Napjainkban egy adott területre sokkal több ember jut, mint egykor, mégis egymástól elszigetelődve és magányosan, testünknek-lelkünknek idegen értékrendet elsajátítva, különböző intézményekben összezárvabiológiai kódjainkkal ellentétes utasításoknak, szabályoknak megfelelni igyekezve, félelemalapú üzenetekkel bombázva nevelkedünk és éljük az életünket.

Abszurd módon pont a konfliktusok elkerülése érdekében szoktunk le konfliktusaink gyors és egyenes tisztázásáról, és többé-kevésbé elfelejtettünk érző, élő lényünket szem előtt tartva valós és megnyugtató megoldásra jutni.

Minél hosszabb ideig tartott e biológiai alkalmazkodás (= konfliktus-aktív fázis) az adott környezeti ingerre és minél intenzívebben éltük meg a konfliktusunkat, annál nagyobb terjedelmű fekélyesedés (laphám) és sorvadás (kötőszövet) alakul ki.

A fokozott készenléti állapot során elváltozott szöveteink azonban csak akkor regenerálódnak maradéktalanul, ha testünk minden porcikájában fellélegeztünk.

Nem a pótcselekvésekkel, függőségi szerekkel, időhúzással, praktikákkal, módszerekkel, alkudozással való kisebb megkönnyebbülésről van itt szó, amikor igyekszünk felülemelkedni az érzékelésünkön, vagy szőnyeg alá seperni saját jelenbeli gondjainkat, illetve elterelni figyelmünket. 
A hasonló félmegoldások közepette hosszantartó, krónikus regenerációs tünetekre számíthatunk, hiszen a kiváltó trauma ismétlődése bármikor megtörténhet, így az Értelmes Biológiai Különprogram nem tud kifutni.

A test nem ismer kompromisszumot: az érzékelt ingerekre automatikusan reagál, akaratunktól függetlenül.

Amennyire elhasználtuk az értünk dolgozó sejtjeinket, annyira fogjuk érezni a helyreállítás tüneteit is. Amennyire eltávolodtunk önmagunktól, ezáltal természet adta szükségleteinktől, testünk jelzéseitől, megnyugvás után annál markánsabb panaszokkal fogunk visszatérni a régi kerékvágásba.

A láz, orrfolyás, tüdőgyulladás (hörgőgyulladás), nagyfokú gyengeség az Értelmes Biológiai Különprogram második, azaz regenerációs fázisában jelentkezik.

A kiváltó konfliktusunk felőli megkönnyebbülés, fellélegzés kényszerű vagotoniás idegrendszeri állapotot idéz elő agyi, lelki, szervi szinten egyaránt.

A „járvány” miatt pánikhelyzetben lévő emberek szívéről leesik a nagy kő, miután maszkkal, fertőtlenítő szerek beszerzésével és használatával, elszigetelődéssel, tartós élelmiszerek bevásárlásával vagy a veszélyes helyszín elhagyásával úgy érzékelik, hogy „megmenekültek a fertőzéstől”. Ezután a természettörvények értelmében, a készenléti állapot megszűnésével automatikusan kezdetét veszi a regeneráció, amely azokkal a tünetekkel jár, amelyektől megtanultunk rettegni: kimelegedés, láz, nagyfokú gyengeség, gyulladásos tünetek jelentkeznek; fájdalom, szövetközti folyadék (ödéma) felszaporodása, az adott szövethez tartozó mikroorganizmusok jelenléte és munkája kíséri a szövetek regenerációját.

Az agykéreg vezérelte szövetek helyreállításánál – jelen esetben az orrnyálkahártyánál és hörgőnyálkahártyánál - az ún. vírusok tevékenykednek, amelyek DNS és fehérje formájában energia- és építőelemeket szállítanak sejttársaikhoz, hogy ott segítsenek nekik az adott szövet újjáépítésében, növekedésében.

A gyógyuló emberek – nem ismerve a természettörvényeket – újra pánikba eshetnek a saját, illetve mások testi tüneteit látva. Már borítékolható az újabb biológiai konfliktusok begyűjtése, esetenként a már meglévő és egyéb konfliktustömeg növekedése.

Korunk leggyakoribb jelensége a kilátástalanság, elhagyatottság, magányosság érzékelése. Ma már függőségi helyzetben vagyunk munkahelyünktől, főnökünktől, pénzügyi, gazdasági helyzettől stb., amely szembe megy ősi, biológiai programozottságunkkal, ezért alapvető veszélyt jelez idegrendszerünk számára. Agyunk – a biológiai megoldás érdekében - egy mentőprogramot indít be, melynek hatására vese-gyűjtőcsatornáink visszatartják a folyadékot. E folyadék betárazásra kerül regenerálódásnak indult szöveteinkben, beszűkült funkciókat, növekvő ödémát, fokozott fájdalmat, lassú vagy lehetetlenné váló gyógyulást eredményezve.

Láthatjuk, hogy az új „járvány” egy - vagy több - tömegesen elszenvedett biológiai konfliktus hatására tudott csak létrejönni, melyek az esetek nagyon kis százalékában (2-3%) váltak végzetessé.

A bejelentett halálos áldozatok egyéb különprogramjairól, életkoráról, élethelyzetéről semmilyen információnk nincs, csak annyi van a köztudatban, hogy az illetők halála a „járvány tombolása” alatt következett be.

Nyilvánvaló, hogy mekkora szükség van a valódi működésünkről szóló ismeretekre, melyet Dr. Ryke Geerd Hamer foglalt rendszerbe Germán Gyógytudomány néven.

Mindannyiunk életét megkönnyítené, ha nem lennénk szenvedő alanyai az aktuális félelemkeltésnek és látnánk, tapasztalnánk testünk évmilliók óta beépített, logikus reakcióit.

german hirlevele 3

Ajánljuk figyelmébe Dr. Hamer eredeti írásainak fordítását a vírusokról:

https://germangyogytudomany.hu/2020/02/27/virusok-a-csaszar-uj-ruhaja/

A hatékony ismeretszerzést segítő, teljesen megújult tematikájú, fokozatosan egymásra épülő és friss információkkal folyamatosan bővülő tananyagösszeállításával készültünk legújabb tanfolyamainkra, melyekre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A 2019 szeptembere előtt 6 napos alaptanfolyamot végzett vendégeinknek

pedig térítésmentesen biztosítjuk az új tematika szerint felépített tanfolyamon való részvételt. (lásd vendégeink véleményét: www.germangyogytudomany.hu„Ti mondtátok”)

Piliscséven minden hónap utolsó hétfőjén

térítésmentesen vehet részt Germán Gyógytudomány klubban, „Miért hallgass a lelked szavára?” címmel, Kelemenné Dévényi Julianna előadásában.

Budapesten minden hónap első szerdáján,

az Agykontroll klubban összegyűlve ismerkedhetünk tovább a Germán Gyógytudománnyal, illetve egymással.

Kecskeméten március végén találkozhatunk klub keretében, melynek pontos részletei még szervezés alatt állnak.

Eseményeinkről, tanfolyamainkról, csapatunk tagjainak bemutatkozásáról bővebb információt itt talál: https://germangyogytudomany.hu/tanfolyamok/

Szeretettel:

a Germán Gyógytudomány hazai csapata


LAST_UPDATED2