Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ruediger Dahlke könyvek - spirituális pszichoszomatika PDF Nyomtatás E-mail

RUEDIGER DAHLKE KÖNYVEK

Ruediger Dahlke  könyvek

Ruediger Dahlke, a spirituális pszichoszomatika egyik jelentős képviselője.

Az ezotéria nagy tanítónak munkássága, kutatási eredményei, tanításai, könyvei folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat, segítik lelki és spirituális fejlődésünket.

Ruediger Dahlke, a spirituális pszichoszomatika egyik jelentős képviselője már számoskönyvvel - "Út a teljességhez", "A lélek nyelve: a betegség" és főleg "A betegség mint szimbólum" - hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsük a betegségeket és a tüneteket.

A szerző Ruediger Dahlke, a betegséget értelmes történésként fogja fel, és úgy véli, a lélek ekképpen hozza a tudat szintjére a megoldatlan konfliktusokat.

Ezen az oldalon csak Ruediger Dahlke könyveit találja.

Sorrend:
-10%
A betegség mint szimbólum

A betegség mint szimbólum

Rüdiger Dahlke

A legjobb orvosság az ember számára az ember maga.
A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet.
PARACELSUS

Ősrégi a gondolat, amely arra buzdít, hogy az ember a betegségeket saját lelki fejlődésének eszközeként használja fel. Minden tünetnek lelki háttere van, és ezek feltárásával, megértésével lehetőséget kapunk arra, hogy a gyógyulás útjára léphessünk. Fontos megértenie, hogy a test képes a szimbólumok, tünetek nyelvén szólni hozzánk. Mondhatjuk azt is, a betegség a sértődött lélek felkiáltása.
A test mint forma mindig a tartalom fizikai megjelenítője, nem lehet becsapni. Ha megvizsgáljuk a test jeleit, megtudhatjuk, mi okozta a sérülést lelkünk számára.
Ruediger Dahlke neve fogalom, nem szorul bemutatásra, a fenti Paracelsus-idézet pedig egész munkásságának mottója. Célja, hogy az ember megértse betegsége kialakulásának mélyebb összefüggéseit, ezáltal önnön orvosává váljék. Mély meg-győződéssel, gyakorlati tanácsokon keresztül vezeti olvasóját e szemlélet megértéséhez, melyet egyszerű és könnyen érthető magyarázatokkal támaszt alá egyik legfőbb könyvében.
A mű felépítése páratlan: lexikonszerű szerkesztése lehetővé teszi, hogy az általunk kiválasztott helyen (pl. egy adott betegség vagy egy testtáj szimbolikus jelentésénél) felüssük a könyvet anélkül, hogy végig kellene olvasnunk a többi oldalt. Dahlke majd harminc év állandó megfigyelői gyakorlata és tapasztalata által a teljesség igényével vesz sorra mintegy négyszáz betegséget, és annak tünetegyütteseit.
Eddig megjelent írásainál sokkal komplexebb, több oldalról megközelíthető módszere a függőleges világkép alapján működik: a filozófia és az alapelvek ismertetése után a testtájakat és a problémazónákat vázolja. Ezután a betegségek és a tünetek, valamint az ezekhez rendelt szimbolikus jelentések következnek. Végül a lelki okok feldolgozására és feloldására ad gyakorlati tanácsokat.
A gyógyuláshoz erő kell, az önmagunkba vetett hit pedig nélkülözhetetlen. De a gyógyulást elindító, legfontosabb kezdő lépésre csak ritkán kínálkozik alkalom. Itt a lehetőség!

A betegség mint szimbólum (könyv) író Rüdiger Dahlke

4 990 Ft
Kedv. ár: 4 490 Ft
Kezdete: 2017.10.28 
A készlet erejéig!
A gyermeki lélek nyelve a betegség

A gyermeki lélek nyelve a betegség

Ruediger Dahlke -Kaesseman Vera

A gyermeki lélek nyelve a betegség című könyvrövid tartalma:

A szerzők, Ruediger Dahlke - Kaesseman Vera számos betegséggel és tünettel foglalkoznak, amelyek fontosak a gyermekgyógyászatban. A klasszikus betegségek mellett, mint amilyen a mumpsz, a kanyaró, a rubeola, a bárányhimlő és a szamárköhögés (részletesen foglalkoznak a védőoltások kérdésével is), valamint a hasfájás, a három hónapos kólika, a hasmenés, a láz és a középfülgyulladás, szó esik az olyan tünetekről is, mint a körömrágás, az ágybavizelés vagy a dadogás.

Ruediger Dahlke, a spirituális pszichoszomatika egyik jelentős képviselője már számos bestsellerrel - "Út a teljességhez", "A lélek nyelve: a betegség" és főleg "A betegség, mint szimbólum" - hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsük a betegségeket és a tüneteket.Ruediger Dahlke a betegséget értelmes történésként fogja fel, és úgy véli, a lélek ekképpen hozza a tudat szintjére a megoldatlan konfliktusokat. Mivel a sprirituális filozófia szerint a kezdet a lényeg, és a fontos dolgok már az élet elején eldőlnek, kézenfekvő, hogy célszerű a gyermekek gyógyításával is foglalkozni. Vera Kaesemann-nal, a tapasztalt homeopatával együtt Ruediger Dahlke, A gyermeki lélek nyelve a betegség című könyvében bevezeti az olvasót a gyermekgyógyászatba, és kitér a homeopátia adta lehetőségekre, gyakorlati tanácsot ad, és ismét a gyermekek teljes körű gyógyítását tartja szem előtt.

A gyermeki lélek nyelve a betegség (könyv) író Ruediger Dahlke

5 900 Ft
Nincs raktáron
A Hollywood-terápia

A Hollywood-terápia

Amit a filmek elárulnak rólunk

Ruediger Dahlke, Margit Dahlke

Milyen szerepeket játszom az életem során? Hogyan ismerhetem meg életem forgatókönyvét? Hogyan vehetem át a rendezői szerepet? Milyen szerepeket kell még eljátszanom az egyes életszínpadokon?

Margit és Ruediger Dahlke, több évtizedes terápiás tapasztalattal a hátuk mögött kedvenc film élményeiket foglalták össze új könyvükben. Az eredmény felér egy mélyreható
terápiával.

"Számunkra a filmek sokkal többet jelentenek puszta szórakozásnál... akárcsak a mesék, egyfajta magasabb pszichológiát ajándékozhatnak a lelkünknek. Mindenekelőtt arra késztetnek, hogy belemerüljünk más életmintákba: megéljük és kipróbáljuk ezeket, és tanuljunk belőlünk. Ezek a tapasztalatok részint ugyanúgy hatnak ránk, mint saját, ténylegesen megélt életünk. Ebben az értelemben minden film játék az idő illúziójával, és meseszerűen gazdagítja tapasztalataink tárházát. Nem kell minden tapasztalatot saját magunknak megszereznünk, minden hibát magunknak elkövetnünk: tanulhatunk a filmek hőseitől.
Ezért tartjuk fontosnak ezt a könyvet, és nagy örömmel nyújtjuk át. Teljes egészében mi állítottuk össze, barátok segítségével, és ez új kihívás volt. Nagyszerű érzés, hogy átadhatjuk Önnek - a lélek képnyelvén neked -, és kísérőid lehetünk életed forgatókönyvének keresésében."

A Hollywood-terápia (könyv) írók Ruediger Dahlke, Margit Dahlke

3 990 Ft
-10%
A lélek árnyai

A lélek árnyai

Kibékülés titkos énünkkel

Ruediger Dahlke

Aki elvégzi az itt bemutatott árnyékterápiát, az nyitottá, barátságosabbá és türelmesebbé válik - önmagával és másokkal szemben egyaránt. A könyv elevenbe vágó magyarázatai sokszor kellemetlenül érintik az olvasót, de mindennél világosabban megmutatják, hogyan békülhetünk ki személyiségünk árnyoldalával.

Jung szerint az árnyék maga a tudattalan. Az a lény, akivel a legkevésbé szívesen azonosítjuk magunkat, ám akit legvégül mégis vállalnunk kell ahhoz, hogy elérjük a teljességet. Ebből a szempontból az árnyékot, illetve "sötét oldalunkat" rendkívül felemásan éljük meg: egyszerre taszít és vonz minket. Mindez külvilágunkban is megjelenik: hiszen ami másokban különösen zavar vagy vonz minket - bármilyen furcsán hangzik is -, szintén saját rejtett lelki tartalmainkra, elfojtott lélekrészeinkre vagy kiéletlen vágyainkra utal. Ám ahhoz, hogy teljes emberré váljunk, el kell fogadnunk és magunkévá kell tennünk árnyoldalunkat - ez lehet az ember legfőbb és legalantasabb célja is egyben.

A lélek árnyai könyv éppen ezért nem is a szokásos értelemben vett olvasmány, hanem inkább az árnyak birodalmában tett, imitt-amott elvégzendő gyakorlatokkal tarkított utazás. Az árnyékkal végzett munka a tudatosulást szolgálja, tehát a szó szoros értelmében fényterápia. Aki elvégzi az itt bemutatott árnyékterápiát, az nyitottá, barátságosabbá és türelmesebbé válik - önmagával és másokkal szemben egyaránt. A könyvelevenbe vágó magyarázatai sokszor kellemetlenül érintik az olvasót, de mindennél világosabban megmutatják, hogyan békülhetünk ki személyiségünk árnyoldalával.

A lélek árnyai (könyv) író Ruediger Dahlke

2 800 Ft
Kedv. ár: 2 520 Ft
Kezdete: 2019.09.26 
A készlet erejéig!
A lélek nyelve: a betegség [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A lélek nyelve: a betegség

A lélek nyelve: a betegség

A kórképek értelmezése és a betegség adta esély

Ruediger Dahlke

Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen megtalálni az összefüggést a testünkben megtapasztaltak és a lelkünk között.

Ruediger Dahlke a spirituális pszichoszomatika egyik legjelentősebb európai képviselője. Ezt az alapművét hazánkban is már tízezrek olvasták - és tanultak belőle. A könyv célja az, hogy segítségével ismerje fel az olvasó annak szükségességét, hogy betegsége tüneteit saját maga is értelmezze, így megtalálva a háttérben meghúzódó lelki okokat. A legrettegettebb betegségek, a sclerosis multiplex, az epilepszia, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór mögött is kezeletlen, feldolgozatlan lelki sérülések rejtőznek, és ezeket felismerve, meggyógyítva lehetne kezelni, megelőzni, enyhíteni magát a betegséget.


De szó esik a könyvben a pajzsmirigy zavarairól, a gerincoszloppal és az ízületekkel kapcsolatos problémákról, a pikkelysömörről és a prosztatapanaszokról, a herpeszfertőzésekről, és azokról a látszólag banális ügyekről, mint a korpásodás, a lábgomba és a szemölcs. Szakember és laikus, egészséges és beteg ember egyaránt haszonnal tudja forgatni, akár gyógyítani akarja, akár megelőzni a bajt.

A lélek nyelve: a betegség (könyv) író Ruediger Dahlke

2 990 Ft
A lélek nyomai

A lélek nyomai

Ruediger Dahlke - Rita Fasel

Amiről a kéz és a láb vall, a könyv témája

Miért fordítanak az emberek annyi gondot a kozmetikára, a frizurájukra, a szakállukra, sőt még plasztikai műtétekre is? Azért, hogy ne olyannak lássák őket, amilyenek. Szeretünk rejtőzködni, hisz ki akarná kiteríteni a lapjait? Ugyanakkor azonban nagyon is szívesen lesünk bele mások kártyáiba. Kezünk, lábunk, ujjaink formája és alakja sok mindent elárul rólunk. Aki kezét az asztalra teszi, és csupasz lábát megmutatja, a kendőzetlen tényeket tárja fel. Mindenestül megmutatkozik az előtt, aki a jelekből olvasni tud.

A lélek nyomai című könyv megismertet Dahlke és szerzőtársa elméletével.

A kéz a magatartásról, a láb a kiállásról vall. Az eredményes élet szempontjából az előbbi mindenképpen döntő, a boldogsághoz azonban az utóbbira is legalább akkora szükség van.
Kezünk megmutatja, hogyan kezeljük magunk körül a világot. Lábunk elárulja, hányadán állunk önmagunkkal. Így vezet mindkettő lelkünk nyomára, feltárva jellemvonásainkat, életünk sorsformáló eseményeinek mintázatát, megvalósításra váró lehetőségeinket.

A Magyarországon már elismert szaktekintélynek számító német orvos, pszichoterapeuta és természetgyógyász,Ruediger Dahlke és szerzőtársa, Rita Fasel az archetípusok és az elemek tanának alapján vezeti rá az olvasót, a lélek nyomai című könyvében, hogy miképpen ismerheti fel lelki feladatait, és válthatja fel a gátló mintákat.

A lélek nyomai (könyv) írója: Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

4 500 Ft
A pénz pszichológiája

A pénz pszichológiája

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke tanácsival újfajta pénztudatosságot sajátíthatunk el:

- Felfedi előttünk azokat a törvényeket, amelyek a pénzáramlását befolyásolják: a rezonancia és a polaritás törvényét.
-A könyvben található különleges pénzgörbe segítségével bárki megállapíthatja a bevétele, az erőfeszítései és az életminősége közötti összefüggés természetét.
- Eloszlat számos, a pénzzel kapcsolatos illúziót: például, hogy minél több pénzünk van, annál több szabadidőt engedhetünk meg magunknak.
-Rávilágít, hogy sokak számára a pénz a szeretet vagy a hiányzó biztonság pótléka, s ilyenkor az is előfordul, hogy egy nagyobb örökség függőségi viszonyhoz vezet. 
A pénzzel kialakított viszonyunk a lelkünkre is hatással van. Az előrejutáshoz először az alapot kell rendbe tennünk - vagyis elsőként az anyaggal kell tisztába kerülnünk ahhoz, hogy továbbléphessünk a szellemi úton. Ha valóban megértjük és birtokoljuk a pénzt, az a testhez hasonlóan kimondottan hasznos lehet fejlődésünk ösvényén. Ha azonban eluralkodik a szellemen, és megszállottá tesz, a test és a pénz is meggátolja, sőt, akár meg is akadályozhatja az előrejutást. Csak az képes a fejlődésre és az anyag rabláncainak levetésére, aki uralja ezeket a törvényeket.

-A pénzzel való helyes bánásmód ötletei és a számos gyakorlat megmutatja, hogyan találhatunk vissza életünk eredeti minőségéhez, és hogyan alakíthatunk ki kiegyensúlyozott kapcsolatot a pénzzel.

A pénz pszichológiája (könyv) író Ruediger Dahlke

3 290 Ft
A sors törvényei

A sors törvényei

Ruediger Dahlke

A sors törvényei hasonlóak a fizika törvényeihez. Aki ismeri őket, profitálhat belőlük, aki viszont nem vesz róluk tudomást, könnyen megütheti a bokáját.

Ruediger Dahlke már évtizedek óta foglalkozik az élet jelenségeiben megnyilvánuló törvényszerűségekkel. A sors törvényeinek célja, hogy jobb rálátásunk legyen a tudatos teremtés témakörére. A rezonancia törvényének fontossága mára már mindenki számára nyilvánvaló, hiszen jól megtanultuk, hogy azt vonzzuk be az életünkbe, amire gondolunk, és amire az érzelmeink irányulnak. Most viszont megtanulhatjuk, hogy ez csupán második a törvények sorában, hiszen a polaritás még a rezonanciánál is fontosabb. Vagyis az ellentétek párban járnak, a jó megjelenésekor számolnunk kell a rossz felbukkanásával is; a fény ragyogása árnyékot szül és így tovább. E két központi törvény mellett számos kisebb szabályszerűség és működési elv határozza meg a világ alakulását, amilyenek a szokásaink, hagyományaink is, amelyek különböző tudati mezőket hoznak létre.

A sors törvényei (könyv) író Ruediger Dahlke

4 290 Ft
A test mint a lélek tükre [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A test mint a lélek tükre

A test mint a lélek tükre

antikvár példány , 1 oldalon ceruzás aláhúzással

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke segít felfedezni testünknek azokat a részeit, ahol valóban szükséges a változtatás, és megpróbál rávezetni arra is, milyen sorsfeladatok várnak ránk. Ehhez azonban először is el kell fogadnunk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Megtanít megbékélni a testünkkel, míg kellő energiát nyerünk a változtatásokhoz. A test mint a lélek tükre című könyvében Ruediger Dahlke már az elején hangsúlyozza, hogy minden megújulás alapja az önismeret. Lényünk mélyén nemcsak azon erők nyugszanak, amelyek előnytelenné változtattak, hanem azok is, amelyeket felhasználva harmonikusan élhetünk tovább.

A test mint a lélek tükre (könyv) író Ruediger Dahlke

3 490 Ft
A tudatos böjtölés kézikönyve

A tudatos böjtölés kézikönyve

Ruediger Dahlke

böjtölés lehet több, mint a test megtisztítása és salaktalanítása. Megfelelő hozzáállással a szellem és a lélek fiatalságának valódi forrásává válhat. Ehhez mindenképpen szükségünk van a megfelelő beállítottságra és szakavatott vezetésre. A könyv szerzője Ruediger Dahlke évtizedes orvosi és terápiás tapasztalataiból merít. Különösen nagy figyelmet szentel a böjtölés pszichológiai oldalának. A könyvben szereplő recepteket, meditációs gyakorlatokat és a tanácsokat sok tanfolyamon próbálták már ki, így ezek nagy segítséget nyújtanak a tudatos böjtgyakorlati megvalósításához.

A tudatos böjtölés kézikönyve (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

1 450 Ft
-10%
Álmoskönyv - Az álmok és az általuk hordozott üzenet

Álmoskönyv - Az álmok és az általuk hordozott üzenet

Az álmon keresztül vezet az út a tudatalattiig - a modern pszichoanalízis egyik legfontosabb tanítása ez. Különösen akkor, amikor minden intelligens nő és férfi felismeri a tudatalatti kulcsfontosságú szerepét. Mi sem természetesebb, mint hogy ennek következtében az álmok, azok jelentése és értelmezése iránt ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés. Talán sosem volt annyira helytálló a Delphoi jósda felirata, mint ma: "Ismerd meg önmagad!" Egyre többen rádöbbennek, hogy minél inkább megértik gondolataik és cselekedeteik miértjét, annál nagyobb mértékben válnak képessé testi-lelki értelemben vett kimagasló eredmények elérésére. Mindebből pedig következik, hogy életük hajóját saját és mások boldogulása érdekében tudják majd kormányozni.Álmoskönyv ünk igyekszik praktikus segítséget nyújtani az álmok értelmezéséhez, megértéséhez: - Mit szimbolizál az álom? - Hogyan fejtsem azt meg, hiszen több szinten is értelmezhető? - Milyen üzenetet hordoz számomra? - Hogyan tovább? Használjuk bátran az álomszótárat!

Álmoskönyv - Az álmok és az általuk hordozott üzenet (könyv)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

1 710 Ft
Kedv. ár: 1 539 Ft
Kezdete: 2019.06.08 
A készlet erejéig!
Az agresszió mint esély

Az agresszió mint esély

Ruediger Dahlke

Az agressziót ma automatikusan az erőszakkal azonosítjuk. Minnél jobban törekszünk azonban az elkerülésére, annál fájdalmasabban tör be az életünkbe. Megnyilvánul a politikában, a családban, a terrorizmusban, de az emberi testen belül is (allergia, reuma, rák). Immunrendszerünk a példa arra, hogy az élet nem lehetséges agresszió nélkül. A testnek hadat kell viselnie, védekeznie kell egészsége érdekében.Ruediger Dahlke három nagy témakörön keresztül mutatja be az agresszió őselvének működését: fertőzéses betegségek, allergia és autoagressziós megbetegedések. Bemutatja az agresszió krónikus kórképeit, például a vírusos fertőzéseket, az autoimmun problémákat és a hiperaktivitást.

Az agresszió mint esély (könyv) író Ruediger Dahlke

3 500 Ft
-10%
Az egészség három alappillére

Az egészség három alappillére

Mozgás - táplálkozás - lazítás

Ruediger Dahlke

Mozgás, táplálkozás, légzés és lazítás – ezek jelentik testbe zárt életünk alapját. Ha csak egy is kimarad közülük, előbb-utóbb hajótörést szenvedünk. Testünk természetesen csupán egy része az egésznek, építeni azonban csak biztos alapra érdemes, ezért lelkünk állapota is nagy mértékben testi kondíciónktól függ. Általános jólétünk szempontjából fontos, hogy a fenti alappilléreket figyelembe véve testünket-lelkünket egyensúlyban tartsuk. Ebben segít a Magyarországon már elismert szaktekintélynek számító német orvos, pszichoterapeuta és természetgyógyász, Ruediger Dahlke most megjelenő könyve. Gazdag szakmai pályafutásának tapasztalatait összefoglalva mutatja meg az egészséges, teljes élethez vezető, könnyen megvalósítható és mégis egészen új távlatokat nyitó utat. Nem írja elő, mit kell tennünk, mindössze ösztönző ötleteket ad, rávezetve ezzel arra, hogyan őrizhetjük meg testi-lelki egyensúlyunkat. Egyszerű szíverősítő, keringésjavító, légző- és lazítógyakorlatokkal fűszerezve mutatja meg, milyen könnyed is lehet az élet. Az egészség három alappillére könyvben szereplő gyakorlatoknak bárki bármikor nekikezdhet, hiszen kondíciója – ami egyszerűen állapotot jelent – mindenkinek van. Ez az állapot – úgy testileg, mint lelkileg – magától javul, ha az ember mozgásba lendül!

Az egészség három alappillére (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2015.02.03 
A készlet erejéig!
-10%
Belső utazás - Vezetett meditációk a belső úton

Belső utazás - Vezetett meditációk a belső úton

Ruediger Dahlke

Belső utazás című könyvösszefoglalja azokat avezetett meditációkmódszereit, amelyeknek nyugaton nagy hagyományuk van, és amelyeket a szerzőRuediger Dahlke tanfolyamain és a pszichoterápiában alkalmaz. A Belső utazás című könyv - ben olvashatunk ellazító meditációk - ról, a mindennapi élet problémáit feldolgozó és gyógyító meditációk - ról, amelyek felhasználási lehetőségeit a könyv minden oldalról bemutatja. Ruediger Dahlke külön foglalkozik a transz és a mély ellazulás hatásmechanizmusával. A Belső utazás című könyv - ben az általánosmeditációk mellett találhatunk gyerekeknek szólókat is. Az egymásra épülő meditációk - ból álló ciklus segítségével megbékélhetünk testünk problémáival, annak lelki leképeződéseivel és helyrehozhatjuk a környezetünkkel való kapcsolatunkat.

Ruediger Dahlke Belső utazás című könyv- ben  a vezetett meditációk sorát mutatja be a témakör iránt érdeklődő olvasónak.

Belső utazás - Vezetett meditációk a belső úton (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

2 490 Ft
Kedv. ár: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.10.05 
A készlet erejéig!
Holisztikus táplálkozás

Holisztikus táplálkozás - Jól egyen, hogy jól legyen!

Ruediger Dahlke

táplálkozás és az élet élvezete szorosan összefüggenek. Az ismert orvos és táplálkozásspecialista,Ruediger Dahlke bemutatja az egészséges, egyszersmind élvezetet jelentő táplálkozás négy pillérét, úgymint kiegyensúlyozottság, teljes-értékűség, sav-bázis egyensúly és az adott típusnak megfelelő táplálkozás. Emellett a könyvszámos gyakorlati tanácsot és receptet tartalmaz.

Holisztikus táplálkozás (könyv) író Ruediger Dahlke

3 400 Ft
Legjobb egészségtippjeim [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Legjobb egészségtippjeim

Legjobb egészségtippjeim

Gyógyulás és tökéletes harmónia

Ruediger Dahlke

A Magyarországon is jól ismert szerző, Ruediger Dahlke aLegjobb egészségtippjeim című könyvében is feltárja tapasztalatainak és egyedülálló tudásának kincsestárát. Lépésről lépésre megtanulható tréningsorokat ír le, gyakorlati tanácsaival jó közérzetre tehetünk szert, elsajátíthatjuk a tudatos életvezetés módszereit, és tökéletes harmóniát teremthetünk testi, lelki, érzelmi és szellemi szinten.

Legjobb egészségtippjeim (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

2 990 Ft
Nincs raktáron
-10%
Meditációs kalauz

Meditációs kalauz

Személyre szabott meditációs módszerek

Margit & Ruediger Dahlke

Mi a meditáció? Miért meditáljunk? Mi történik meditálás közben? Nem könnyű eligazodni a meditációs technikák gazdag világában, egy kezdő útkereső pedig igen nehezen találja meg a saját meditációs módszerét. Bizonyos technikák csak bizonyos emberekre hatnak, mivel a meditáció nem csodaszer, hanem eszköz a személyiség fejlesztéséhez. Margit Dahlke és Ruediger Dahlke könyve részletesen bemutatja az ismert meditációs technikákat, és tanácsot ad, hogy melyik módszert válasszuk. A különböző meditációkat az asztrológiai archetípusok, az energiák és kifejeződési formájuk, valamint az évszakok és a Hold állása szerint csoportosították. Így mindenki könnyen megtalálhatja az egyéniségének, asztrológiai jegyének és pillanatnyi állapotának leginkább megfelelő technikát, az egyéni vagy a csoportos meditációs témát; mint amilyenek például: örvény-meditáció, mantraéneklés és körtánc, Ég-Föld légzés és rúna-meditáció, stb...

Meditációs kalauz (könyv) író Margit & Ruediger Dahlke

2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2015.03.16 
A készlet erejéig!
Méregtelenítés salaktalanítás lazítás

Méregtelenítés salaktalanítás lazítás

A megtisztuláshoz vezető természetes utak

Ruediger Dahlke

Legyen szó böjtről vagy gyógyító Kneipp-kúráról, az orvosként és szakíróként – hazánkban a magyarul is megjelent könyveiről – ismert Ruediger Dahlkemegalapozott áttekintést nyújt a legkülönfélébb salaktalanítási módszerekről, és megvilágítja a szervezet, a psziché és a környezet közti mélyebb összefüggéseket. Hiszen csak az tudja természetes módon ellensúlyozni a környezetszennyezés, a nem megfelelő táplálkozás és a stressz következményeit, csak az képes megelőzni a betegségeket, és az allergiák kialakulását s tudja tartósan megőrizni egészségét és vitalitását, aki rendszeresen méregteleníti testét.

Méregtelenítés salaktalanítás lazítás (könyv) író Ruediger Dahlke

2 990 Ft
Mitől beteg a világ?

Mitől beteg a világ?

Ruediger Dahlke

Mitől beteg a világ? A modern mítoszok jövőnket veszélyeztetik

Milyen mítoszok, milyen elgondolások vezettek ehhez a „beteg világhoz”? Mi a bajunk? A   Mitől beteg a világ? című könyv ben Ruediger Dahlke által adott válaszok mindenkit képessé tesznek korunk kórtüneteinek felismerésére, valamint arra, hogy egy konstruktív élet megteremtésének reményében levonja a szükséges következtetéseket.

Az orvos és terapeuta szerző Ruediger Dahlke a modern kor problémáinak és jelenségeinek elemzésére vállalkozik, s számos példa kapcsán azokkal az alapfelvetésekkel, paradigmákkal, illetve mítoszokkal száll vitába, amelyek egymással és a természettel való kapcsolatunk alapját képezik. A Mitől beteg a világ? című könyv ben Ruediger Dahlke kimutatja, hogy életünket egyoldalúan az a férfias pólus határozza meg, amelyet a kínai bölcselet jang elvként ismer. Az archetipikusan női (jin) minőségek, mint az együttérzés, a szociális tudat, a nyugodt életvitel, a ciklikus mozgás vagy a teremtés bölcsességébe vetett ősbizalom a mi teljesítményorientált menedzservilágképünk számára messzemenően fölöslegesnek tűnik. Dahlke nem elégszik meg az elemzéssel.

A Mitől beteg a világ? című könyv ben a jövő értelmes távlatainak keresésére mutat lehetséges alternatívákat.

Rajtunk áll, hogy lemondással és a  szenvedélybetegségek egyre fokozódó térhódításával reagálunk-e a fenyegetőnek érzett valóságra, vagy pedig hozzáfogunk belső világunk megmunkálásához. Ehhez ad elgondolkodtató kérdéseket Dahlke a Mitől beteg a világ? című könyv ben remélve, hogy az olvasó levonja a szükséges következtetéseket.

Mitől beteg a világ? (könyv) író Ruediger Dahlke

3 300 Ft
Női egész-ség

Női egész-ség

A női betegségek üzenetei

Ruediger Dahlke, Volker Zahn, Margit Dahlke

A holisztikus szemléletű nőgyógyászat nagy hangsúlyt helyez a páciens egyéni felelősségvállalására a női archetípusú életfeladatok, problémák és betegségek kezelésében. Mert éppen ez adja meg a gyógyulás esélyét. A Női egész-ség  könyvsegítséget ad az öngyógyító erők aktiválásához, és az emberi méltóság, életkedv és életcél újbóli megtalálásához. Néhány témakör a könyvből: női őselvek és archetípusok, megelőzés és korai felismerés, a fogamzásgátlás és problémái, Szexuális problémák, a változó kor problémái, problémák a női test formájával.

Női egész-ség (könyv) írók Ruediger Dahlke, Volker Zahn, Margit Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

3 900 Ft
-10%
Omega - A belső gazdagsághoz vezető út

Omega - A belső gazdagsághoz vezető út

Ruediger Dahlke, Veit Lindau

A hiány nem valóságos. A hiány a szellem tévedése.
Eljött az idő, hogy jóvá tedd ezt a tévedést, hogy felszabadítsd a szellemed, megtapasztald a - belső és külső - gazdagságodat, és ezt nagyvonalúan megoszd a világgal."

A szerzők - Ruediger Dahlke, a böjtölés, az árnyék és az ősprincípiumok tapasztalt szakértője és Veit Lindau, a fiatal, szabad szellemű, motivációs szakember és u¨zleti tanácsadó - egy végtelenül fontos és igencsak aktuális témáról írnak: a sokunk életét megkeserítő hiánytudatról, amely boldogtalanná, ténylegesen szegénnyé és sóvárgóvá tesz, megsemmisíti kapcsolatainkat és megbetegít. Könyvükben megmutatják a bőségtudat felé vezető utat, egy mindent átalakító folyamatot, amely a szívünkben kezdődik és gyökeresen megváltoztatja az életünket, hogy elvezessen a szeretet és a nagyvonalúság birodalmába.

"E könyv szerzőiként nemcsak szilárdan hisszük, hanem tudjuk is, hogy velünk született jogunk végül megtalálni a bőséget és a teljességet.?...? Valójában mindannyian bőségre születtünk, de sokan közülünk elfelejtették ezt. Ezt akarjuk, és ezt is kell megváltoztatnunk. Ez a könyv a teljességhez vezető úton elkísér az omegáig, a beteljesülés céljának eléréséig."

Az OMEGA forradalmi változás a gondolkodásunkban, az érzékelésünkben, a tudatunkban és a cselekvéseinkben. Átmenet a nélkülözéstől a lét teljességéig. A félelemtől a bizalomig. A kapzsiságtól a nagylelkűségig. Az elkülönültségtől az egységtudatig.

Az OMEGA azoknak szól, akik vágynak a teljességre, a szabadságra és a bizalomra, akik készek felszámolni energia-, pénz-, táplálék- és szeretethiányukat, és ennek érdekében hajlandóak megszüntetni a belső hiány illúzióját. Mert ez az első lépés, amellyel minden síkon megvalósíthatjuk a teljességet és a bőséget.

Omega - A belső gazdagsághoz vezető út (könyv) írók

Ruediger Dahlke, Veit Lindau

3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2017.11.21 
A készlet erejéig!
-10%
Peace Food - Békés táplálkozás

Peace Food - Békés táplálkozás

30 ízletes vegán recepttel

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke minden könyvében a test és lélek egészségének fontosságát hangsúlyozza. Új művében a hús és tejtermékmentes táplálkozás egészségre kifejtett pozitív hatását tudományosan alátámasztott érvekkel, tanulmányokkal mutatja be. Életminőségünk javulását táplálkozási szokásaink és életmódunk megváltoztatásával érhetjük el a leggyorsabban és a leghatékonyabban.

Az állati eredetű táplálékok betegítő, káros hatásairól készült összefoglaló tanulmány olvasása közben rájövünk, hogy egészségünk csak a mi kezünkben van, a mi döntésünk, hogy elindulunk-e a „békés táplálkozás” útján.

„A „Békés táplálkozás” ígéretes cím, több okból is. Ha belső békességre vágyunk, fel kell hagynunk azzal, hogy életünket vágóállatok húsából származó félelem- és stresszhormonokkal terheljük. Ha magunk körül, a világban akarunk békét teremteni, a többi embernek is elegendő élelemre van szüksége, ami nem is lenne gond, ha az állati termékek fogyasztásáról lemondanánk.”

Egészségünk szempontjából lelkiállapotunk rendkívüli fontossággal bír, ám ugyanúgy meglepő hatással lehetünk lelki egyensúlyunkra táplálkozásunk révén. APeace Food - Békés táplálkozás könyv segít ráébredni arra, hogy ahelyett, hogy nap mint nap hadat üzennénk a testünknek, kínozva ezzel lelkünket is, táplálkozásunk révén békét köthetnénk a természettel és ami a legfontosabb: saját magunkkal!

„A betegségekről és azok testi okairól szóló fejezetben behatóan foglalkozom a modern kor emberének tányérjára kerülő állatok helyzetével. Sokaknak kemény élmény lesz erről olvasni. Mégis fontosnak tartom e kegyetlen tények nyilvánosságra hozását. Sok húsfogyasztó egyáltalán nincsen tisztában azzal, hogy mi történik a vágóhidak bölcsen bezárt kapui mögött, és ha tudnák, soha többé nem támogatnák ezeket az üzelmeket még egy falatnyi hús megvásárlásával sem.”

Peace Food - Békés táplálkozás (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

3 200 Ft
Kedv. ár: 2 880 Ft
Kezdete: 2015.02.04 
A készlet erejéig!
Sorsfordulók

Sorsfordulók

Az életválság a fejlődés lehetősége

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke, a pszichoszomatikus medicinában nagy tapasztalattal rendelkező orvos és terapeuta, lépésről lépésre ismerteti meg velünk, milyen betegségek származnak a feldolgozatlan, megoldatlan megpróbáltatásokból. Megmutatja, hogyan ragadhatjuk meg az élet válságos korszakaiban rejlő pozitív változási lehetőségeket. Arra bíztat, hogy életünk minden állomásán tudatosan haladjunk át, az elkerülhetetlen akadályokat fejlődési lehetőségként fogjuk fel.

Születés, serdülőkor, elszakadás a szülői háztól, öregedés, halál - utunk nehéz, ám fontos eseményei, amelyeket sokszor igen nehezen tudunk elfogadni. Az életünkben bekövetkező nagy sorsfordulókat gyakran krízisként éljük meg. Számos élethelyzetben - amikor a korábbi generációk ünnepeltek volna -, mi elkeseredünk. Napjainkra elvesztek azok a szertartások, amelyek annak idején hovatartozást biztosítottak az embereknek. Minél kevesebbet foglalkozunk az életválságok jelentőségével és következményeivel, minél inkább kiszorítjuk őket a tudatunkból, annál fájdalmasabb testi hatásokkal jelezhetik jelenlétüket. Így keletkeznek azok a kórképek, amelyeket lelki szükségleteink háttérbe szorítása okoz.

Sorsfordulók (könyv) író Ruediger Dahlke

2 800 Ft
Súlyproblémák

Súlyproblémák

A túlsúly és az átlagon aluli súly jelentése és gyógyítása

Ruediger Dahlke

A betegségtünetek olyan értékes üzeneteket hordoznak, amelyekből tanulhatunk, és amelyek elősegítik fejlődésünket. Ruediger Dahlkeértelmezi a tudatos és önkéntelen túl- és alultáplálkozás, a táplálék nem megfelelő hasznosulása és a túlsúly, mint védőpáncél jelenségét. Bemutatja a súlyproblémák különböző jelentéssíkjait, valamint a lehetséges terápiákat, melyek révén a valódi okokat tudjuk kezelni. Az ideális testsúlyhoz ugyanis a személyiség egyensúlyán keresztül vezet az út, vallja a szerző Ruediger Dahlke

Súlyproblémák (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

1 900 Ft
-10%
Sürgősségi patika a léleknek

Sürgősségi patika a léleknek

Gyógyító gyakorlatok és meditációk

Ruediger Dahlke

Az ismert orvos és terapeutaRuediger Dahlke gyógyító gyakorlatokat, lazítási technikákat és meditációkat mutat be, amelyek azonnali segítséget kínálnak a legfontosabb lelki panaszok esetén. A finom érzékelési gyakorlatok bizalmat és életörömet közvetítenek, segítenek abban, hogy új dolgokat tudjunk meg önmagunkról, és lehetővé teszik, hogy lépéseket tegyünk a gyógyulás felé.

Sürgősségi patika a léleknek (könyv) író Ruediger Dahlke

3 000 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2016.01.28 
A készlet erejéig!
-10%
Te mitől félsz

Te mitől félsz

Öngyógyító program

Ruediger Dahlke

A modern boldogságkutatás már régen felismerte, hogy a boldogság megnyilvánulása az úgynevezett flow, az élet sodrása, folyamata. Csakhogy ez az eleven áramlás egyre ritkábban mutatkozik meg. Amikor félünk, beszűkül minden a testünk, a gondolataink és az érzéseink. A félelem szűkössége megrekedéshez vezet, a megrekedés pedig újra félelmet gerjeszt. Fokozódik a nyomás, különösen akkor, ha közel s távol nincs megoldás, és úgy érezzük, a helyzet kilátástalan. Modern életünkben már nincs helye az ősfélelemnek és a saját természetünk mélységeivel való találkozásnak, ezért hívatlanul és látszólag orvul tör elő mindennapjainkban a rettegés. Minél inkább kerüljük a találkozást, annál inkább szembesülünk vele.

Ruediger Dahlke, az emberi lélek nagy ismerője, rávezet, hogyan értsük meg és közelítsük meg óvatosan a félelmeinket, hogy felelősségteljesen úrrá lehessünk rajtuk. Részletesen foglalkozik a különböző speciális félelmekkel és azok jelentésével, bemutatja a félelem megszüntetésének szertartását. Tanácsait követve megtapasztalhatjuk, hogy a félelem elveszíti fenyegető vonását. Szertefoszlik, akár a sötétség a fényben. Örökérvényű igazság ugyanis, hogy abból tanulhatunk legtöbbet és azáltal fejlődhetünk a leggyorsabban, amivel gondunk van. Hiszen ahol a félelem, ott az út.

Rüdiger Dahlke

Te mitől félsz (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

1 600 Ft
Kedv. ár: 1 440 Ft
Kezdete: 2014.11.28 
A készlet erejéig!
Út a teljességhez [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Út a teljességhez

Út a teljességhez

A betegség jelentése és jelentősége

Thorwald Dethllefsen Ruediger Dahlke

Az ezoterikus pszichológia alapműveinek tekinthetők a Dethlefsen - Dalke szerzőpáros "A sors mint esély", illetve az "Út a teljességhez" című könyvei. Húsz évvel első magyarországi megjelenésük után sem veszítettek tanításaik igazságából és népszerűségükből.

Dethlefsen és Dalke abból az azóta már széles körben elterjedt elméletből indulnak ki, hogy a betegségeknek lelki hátterük van, vagyis pszichés problémák testi megjelenési formái. Tehát a betegségek szimbolikájának megismerésével módunk lesz arra, hogy megfejtsük a beteg mindenkori problémáját.
Az Út a teljességhez először a betegség filozófiáját tárgyalja, majd sorra veszi a leggyakrabban előforduló betegségeket, megvilágítva azok valódi jelentését, illetve jelentőségét lelki problémáink megoldásában.
Út a teljességhez című könyv azoknak az olvasóknak szól, akik a tudásra vágynak, nem a tudományra. Akik hajlandóak saját útjukon járni, akik képesek eltöprengeni az élet által rájuk mért nehézségeken, és nem akarják a külvilágra, a környezetre áthárítani minden esetben a felelősséget.

Út a teljességhez (könyv) írók Thorwald Dethllefsen Ruediger Dahlke

2 390 Ft
Út a teljességhez - Bioenergetic

Út a teljességhez - Bioenergetic

A betegségek jelentése és jelentősége

Ruediger Dahlke, Thorwald Dethlefsen

Aki beteg - orvoshoz fordul. Gyógyulni akar, az orvos pedig gyógyítani. A közös munkálkodás, a betegség "legyőzésének" harci mámorában azonban többnyire egyikük sem teszi föl a kérdést: mit jelent a betegség? Miről árulkodik a tünet? Ez a könyv éppen ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a maga sajátosan új válaszait.
Minden betegség valamilyen lelki konfliktus testi megjelenési formája - állítják a szerzők. Gyötörjön bennünket akár fogfájás vagy bélhurut, asztma vagy reuma, viszketegség vagy magas vérnyomás - mindezek hátterében lelki problémák állnak. Sőt, még az országúti balesetek sem történnek "véletlenül"! A cél tehát nem csupán a betegség "meggyógyítása", nemcsak a fizikai-fiziológiai működésünkben bekövetkezett "hiba" kijavítása, hanem a betegség szimbolikájának feltárása és a páciens alapvető problémájának megoldása.
Az út a teljességhez azokhoz szól, akik valóban szembe akarnak és mernek nézni önmagukkal - betegségükkel és azzal, amiről ez a betegség árulkodik. A betegségek tünetei ugyanis kivétel nélkül mélyebb értelmet hordoznak, a lelkünk üzeneteként arra ösztönöznek, hogy a teljességhez vezető útra lépve rátaláljunk önmagunkra.
A klasszikus szerzőpáros, Thorwald Dethlefsen és Ruediger Dahlke könyve első megjelenése óta sem veszített igazságából és népszerűségéből. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a könyv több mint egymillió példányban kelt el világszerte.

Út a teljességhez - Bioenergetic (könyv) írók Ruediger Dahlke, Thorwald Dethlefsen

2 790 Ft
Az alvás mint ősi energiaforrás

Az alvás mint ősi energiaforrás

Ruediger Dahlke

Az Új Föld energiarendszerének megfelelően másképp alakulnak majd az alvási szokások, gyakrabban kapcsolódunk rá alfa-hullámszélességben működő agyunkkal az univerzális energiára. Az ősi nőiességet magában hordozó éjszaka rengeteg dologgal ajándékoz meg bennünket. Az idő megérett arra, hogy felfedezzük az éjszakában és az alvásban rejlő lehetőségeket, és azt is, hogy miként éljünk ezekkel a hihetetlen lehetőségekkel. Könyvem Az alvás mint ősi energiaforrás segít mindebben.

Az alvás mint ősi energiaforrás (könyv) író Ruediger Dahlke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

4 400 Ft
Nincs raktáron
Depresszió, A pozitív lehetőségek tárháza

Depresszió, A pozitív lehetőségek tárháza

Ruediger Dahlke

Depresszió, A pozitív lehetőségek tárháza címűkönyv tartalma

Ruediger Dahlke Depresszió, A pozitív lehetőségek tárháza címűkönyvében annyira más nézőpontból mutatja be a témát, olyan sok pozitívumát ismerteti, és annyi lehetőséget láttat benne, hogy talán még adepresszió s embernek is megjön tőle az életkedve: a gyógyulás útjára lép, kitárja lelkét az új ötletek, értékek, remény és a jövő előtt.

depresszió ról olvasni nem feltétlenül elkeserítő és megterhelő feladat, sőt... Dahlke most is úttörő megközelítést alkalmaz: kiváló útmutatója által értelmet és lehetőségeket fedezünk fel ebben a betegségben. Adepresszió eddig megjelent irodalmát tekintve messze ez a legátfogóbb, leghasználhatóbb, legelőremutatóbbkönyvDahlke annyira más nézőpontból mutatja be a témát, olyan sok pozitívumát ismerteti, és annyi lehetőséget láttat benne, hogy talán még a depressziós embernek is megjön tőle az életkedve: a gyógyulás útjára lép, kitárja lelkét az új ötletek, értékek, remény és a jövő előtt.

A depresszió legyőzésének kulcsa, alaptételének ismerete és alkalmazása, mely szerint meg kell tanulnia, hogyan száműzze az életéből a negatív érzelmeket.

Depresszió, A pozitív lehetőségek tárháza (könyv) író Ruediger Dahlke