Payday Loans

Keresés

A legújabb

Germán Gyógytudomány 2020. PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2019. december 23. hétfő, 18:14
hirlevel fejlec

Kedves Germán Gyógytudomány iránt érdeklődők, kedves barátaink!

Ahány élőlény él ezen a Földön, annyiféle egyéniséggel találkozhatunk, annyiféleképpen él meg mindenki egy adott helyzetet, annyiféleképpen szocializálódik, és annyiféle megoldás is létezik egy drámai, váratlan és magányosan átélt biológiai konfliktusra. Egy ilyen feltételek mellett létrejött és szubjektíven megélt konfliktust, bármennyire is szeretnénk, nem tudunk elkerülni a legalapvetőbb kritériuma, a váratlan jellege miatt. A természeti törvények működnek a tudtunk nélkül is, és a konfliktusmegoldás ugyanolyan szubjektív, mint a DHS. Tehát rengeteg féle megoldás létezhet egy-egy konfliktusra.

Dr. Hamer leírta, hogy:

„Mi csak azt hisszük, hogy gondolkodunk, valójában a konfliktus asszociatív módon a másodperc töredéke alatt csapódik be, még mielőtt elkezdünk gondolkodni.”

Dr. Hamer a biológiai konfliktusról:

„Azért nevezzük biológiai konfliktusnak, mert érthetőek a fejlődéstörténet alapján, embernél, állatnál egyformán megtalálhatóak és a folyamatok is egyformán zajlanak. Semmi közük nincs az intellektuális-pszichológiai konfliktusokhoz. Ezek alapvetően más minőségű konfliktusok, kvázi a természet által betervezett zavarelhárítások az agyunk archaikus viselkedési programjaiban.”

A minta, ami alapján kialakultak a biológiai programok, több évmillió év alatt nem változott az emberben. Viszont változtak a körülményeink, azaz a bennünket érő ingerek, hatások, amelyek a biológiai konfliktusok kiváltó okai. A legokosabb tehát megérteni a bennünk zajló biológiai folyamatokat. Ne akarjuk „okosan” kicselezni a természetet, hanem fogadjuk el, hogy segít nekünk a funkciónöveléssel, esetleg egy funkciókimaradással, aminek ára van és esetleg a biológiai programunk megoldási fázisban „betegek” vagyunk. De minél jobban ismerjük a Germán Gyógytudományt, annál nagyobb az esélye annak, hogy korán felismerjük, úgymond leleplezzük a biológiai konfliktusainkat, és legfőképpen megakadályozzuk a visszaesést. Így nem jelentkeznek súlyos tünetek a megoldási fázisban, illetve nem kerülünk ördögi körbe, nem alakulhat ki ún. krónikus vagy allergiás betegség. Az okok ismeretében a fájdalmakat is könnyebb elviselni.

Okosan cselekszik, aki nem mástól várja a megoldást és a gyógyulást. Gyógyítani csak az egyén, ill. a szervezete képes.

Ezért szerencsés ember az, aki megismeri és megtapasztalja saját magán a Germán Gyógytudományt. Erre biztatunk mindenkit, hogy ne legyen senkiben sem félelem.

Szeretettel osztok meg veletek néhány saját készítésű fényképet arról a helyről, ahol Dr. Ryke Geerd Hamer az utolsó néhány évét töltötte feleségével, Bona Hamerrel és a boxerkutyájával.

hírlevél 2020 december 1 1

hírlevél 2020 december 1 2

Egy kicsi házat tettünk Dr. Hamer számára Norvégiában lakhatóbbá, tágasabbá, szebbé. Ezen a teraszon üldögélt mindig és etette a cinkéket, sirályokat, galambokat, verebeket és bármilyen odatévedt madarat. Kelemen Gyuri négy szorgalmas, magyar ácslegénnyel a picinyke házának területét megduplázták, ezáltal ezt a csodálatos kilátást létrehozva a nappali ablakaiból és a teraszról.

Egyszer a munkálatok során Dr. Hamer észrevette, hogy a fiúk egy madárhálót szerelnek fel a tetőre, előírás szerint. Megkérdezte, hogy annak mi a funkciója, és amikor megtudta, hogy az kifejezetten a madarak ellen készül, levetette és szomorúan jegyezte meg: „Akkor hová fognak fészkelni a madarak?” A terasz sarkán lévő nagy madáretetőn kívül a háza falának minden oldalára két-két madáretetőt rakatott fel, télen kilószámra hordta haza a madaraknak és a mókusoknak az eledelt, akik sokszor a doktor úr ölében ugrándoztak.

hírlevél 2020 december 2Dr. Hamer sok időt töltött Sandefjord egyik parkjában. Kedvelte a virágokat és a téren elhelyezett szobrot, amely egy anyát ábrázol a gyermekével. Ez a kép 2017 júniusában tett látogatásunk alkalmával készült, halála előtt néhány héttel.

A Germán nagycsalád

Ahogy múlnak az évek a halála után, egyre fontosabbnak tartom, hogy a tőle közel tíz év alatt szerzett tudást és tapasztalatot őrizzem és továbbadjam. Büszkén mondhatom, hogy az idén megjelent magyar nyelvű könyvek más nyelven még nem jelentek meg, és az ún. Aranykönyv is először magyarra lesz lefordítva. Dr. Hamer özvegye a Tudományos Táblázat fordításából származó bevételeiből tudja fedezni az újabb könyvek fordításait és az ezzel járó egyéb kiadásokat. A Germán Gyógytudomány hazai elterjedése nemcsak a saját erőfeszítéseimnek, hanem hozzátartozóim és sok barátom segítségével tudott megvalósulni.

Ezúton köszönöm mindenkinek a közös munkavállalást, az erkölcsi és anyagi támogatást és a közreműködést az eredeti hameri anyagok terjesztésében:

Török Gabriellának, Fitor Zoltánnak, akik előadásokat tartanak, segítik a megértést.

Dr. Kovács Gyulának és dr. Gáll Imrének, akik választ adnak orvosi kérdésekben.

Kiss-Pap Marcellnek és Anitának, akik Vajai Mártával együtt, a háttérben népszerűsítik a Germán Gyógytudományt.

hírlevél 2020 december 3

hírlevél 2020 december 3 2

A köszönetnyilvánítás azonban nemcsak a mostani csapattagokra vonatkozik, hanem itt a régi germános barátaimra is gondolok. Kezdetben minden érdeklődőben egyformán potenciális munkatársat, leendő barátot láttam, akik mindannyian a tőlem telhető maximális segítséget megkaptak, mert nincs annál nagyobb boldogság, mint amikor az ember tudja, hogy jóbarátokkal dolgozik együtt. A kezdetektől már vártam a csapat összekovácsolódását, hiszem, hogy a siker egyetlen kulcsa a közös erőfeszítés, a csapatmunka, mert az önzéstől csak kisebb lesz az ember. A közös sikerhez egyénenként mindenki hozzájárul a saját erősségeivel és a küldetésünkre vonatkozó sajátos látásmódjával.

„Egy olyan hegyet, mint az Everest, nem úgy mászik meg az ember, hogy saját feje szerint lohol előre, vagy hogy mindenáron verseng a bajtársaival. Lassan, gondosan, elővigyázatosan, önzetlen csapatmunkával lehet csak nagy hegyeket mászni.” 
(James Ramsey Ullman)

Néhányan mégis úgy döntöttek, hogy egyedül próbálják megmászni az Everestet.

Visszatekintve az elmúlt évekre, egyetlen együtt töltött nap és munka nem telt hiába, végül minden azt az egyetlen végső célt szolgálta, hogy a Germán Gyógytudomány a nép tudományává váljon. Ugyan nehéz belátni, de a magányos „tanító” is, vagyis mindenki, aki hűen képviseli Dr. Hamert, a Germán nagycsaládhoz tartozik, azzal a különbséggel, hogy nem gazdagodnak az összetartozás érzésével és nincs továbbfejlődés lehetőségük.

Az egyetlen útmutató az emberhez a lelkiismerete; az egyetlen pajzs tetteink becsületességének és őszinteségének emléke.

Nyílt napok

December 15-én sokan részt vettek a nyílt napon, ahol bemutatkoztak a jelenlegi munkatársaink. A komoly érdeklődésre való tekintettel rendszeresen szervezünk hasonló rendezvényeket, hogy közelebb hozzuk azok számára is a Germán Gyógytudományt, akik még csak ismerkednek ezzel az új szemléletmóddal.

hírlevél
2020 december 4

Dr. Hamer egymaga sokkal többet adott, mint amit valaha ember képes volt adni – az emberiség történetének legnagyobb ajándékát: A BIOLÓGIAI GONDOLKODÁST, a szabadságot! 

Ezt a szabadságérzést ezzel a két képpel tudom még jobban érzékeltetni, amit az első, 2010-es norvégiai látogatásunk után a fjordok felett éreztünk:

hírlevél 2020 december 4

Köszönjük, hogy továbbadjátok és minél szélesebb körben terjesztitek fia hagyatékához hűen a Germán Gyógytudományt!

Köszönjük, hogy ennek szellemében nevelitek gyermekeiteket és köszönjük, hogy irányt mutattatok az útkeresőknek.

2020-as programok

hírlevél 2020 december 5

A honlapon folyamatosan bővül a 2020-as programajánlónk. Tavasszal, „amikor nyílnak a krókuszok” indul újra a hatnapos Germán Gyógytudomány tanfolyamunk, melynek első 2 modulja márciusban lesz.

6 napos modul Budapesten, Török Gabriella előadásában:

2020 február 8-9.
2020. március 14-15.
2020. április 4-5.

6 napos modul Szegeden, Fitor Zoltán előadásában:

2020 február 8-9.
2020. február 22-23.
2020. március 7-8.

6 napos modul Pécsett, Fitor Zoltán előadásában:

2020 március 21-22.
2020. április 4-5.
2020. április 18-19.

A nyílt napokról hírlevélben értesítést küldünk.


Az eseményekre e-mailben lehet jelentkezni a választott előadó nevét beírva:jelentkezeszoli@germangyogytudomany.hu és jelentkezesgabi@germangyogytudomany.hu e-mail-címen.

Kísérd figyelemmel a programokat, mert azok folyamatosan frissülnek.

Az események pontos dátumait, témák szerinti felsorolását és a jelentkezési űrlapokat itt találod.

https://germangyogytudomany.hu/tanfolyamok/

Könyvmegjelenések

hírlevél 2020 december 7

Az Amici di Dirk Kiadó gondozásában 2019-ben két új könyv is megjelent magyarul a Germán Gyógytudományról. Dr. Hamer 2005-ben írt, „Bevezetés a Germán Gyógytudományba – a rák és minden, úgynevezett betegség” c. könyvét ajánljuk a Tudományos Táblázat mellé és a most ismerkedőknek is. Összefoglalást ad a Germán Gyógytudományról a drámai kezdettől a különböző egyetemek hivatalos igazolásának dokumentálásáig.

A másik, a „Gyógyulásom a rákból” c. könyv egy nagyszerű, hiteles esettörténet leírás egy hölgy tollából, aki meggyógyult rákbetegségéből az Aranykönyv segítségével.

Az ún. Aranykönyv, Dr. Hamer kétkötetes alapműve, amely az arany borítójáról ment át így a köztudatba, magyarul még nem jelent meg. Ennek fordítása folyamatban van, reméljük, hogy hamarosan ezt is nemsokára a kezünkben forgathatjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a hivatalos forrás bárki számára elérhető legyen. A fordítási munkálatok már elkezdődtek.

Legújabb esettörténetek

hírlevél 2020 december 8

https://germangyogytudomany.hu/esettortenetek/

Legyen a te hobbid is a Germán Gyógytudomány, oszd meg a saját tapasztalataidat velünk is, és juttasd el ezen információkat minél több ismerősödnek, barátodnak!

hírlevél 2020 december 9

Szeretettel,

Kelemenné Dévényi Julianna

Dr. Ryke Geerd Hamer és a Germán Gyógytudomány magyarországi képviselője