Payday Loans

Keresés

A legújabb

Germán Gyógytudomány PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2019. szeptember 28. szombat, 10:52
hirlevel fejlec

Kedves Germán Gyógytudomány Barátok,

Tisztelt Érdeklődők!

 

Az emberek szemében az igazság kezdetben mulatságos, később hadakoznak ellene, végül széles körben megismerik és nyilvánvalóvá válik. Ennek a folyamatnak lehetünk tanúi most Dr. med. Ryke Geerd Hamer Germán Gyógytudományával kapcsolatban (régebbi nevén: Új Medicina, Germán Új Medicina, GNM), sőt mi több, közreműködhetünk benne.

Mindannyian büszkék lehetünk arra, hogy abban a korban élünk, amikor közelről ismerhetjük meg egy nagy ember munkásságát és részt vállalhatunk a forradalmian új eszméjének kibontakozásához. Minden egyes embertársainknak továbbított információmorzsa az általános elfogadásnak egy-egy építőkockája. Dr. Hamer mindig bizakodó volt, tudta, hogy egyszer majd eljön az idő, amikor gyökeret ver a felfedezése és mindenki hasznosíthatja a Germán Gyógytudományt. Sajnos a klinikai háttér még nem biztosított.

ÚJ KÖNYVMEGJELENÉS (1.)

Régi vágya teljesült most, hogy a Tudományos Táblázat után egy második könyve is megjelent magyarul:

dR. RYKE GEERD HAMER: Bevezetés a Germán GyógytudománybA – a rák és minden ún. betegség.

rak

Részlet a könyvből:

„…Orvosi működési engedélyem kézhezvétele után a tübingeni Pszichiátriai Egyetemi Klinikán kezdtem el dolgozni. Az ún. pszichózisok, amelyeknek ott tanúja voltam, fiatal orvosként a legborzasztóbb és legreménytelenebb esetek közé tartoztak, amit az ember csak elképzelhet. Emberek, épp olyan emberek, mint maguk és én a „zártosztályon”, mint egy kalitkában gubbasztottak. Attól a naptól kezdve dédelgettem azt a kívánságot, hogy orvosként segíthessek ezeknek a szegény embereknek. Hiszem és remélem, hogy sikerült.”

Az alapok elsajátításához nélkülözhetetlen mű tágabb értelmezését adja a Tudományos Táblázatnak és reméljük, hogy az egyébként is már széles körben ismert orvostudományi felfedezést egyre több laikus is megismeri. Hiszen, mint ahogy Hamer doktor fogalmazott, a DHS felkutatásában és a gyógyulásban a vezető szerepet a páciens kell hogy kapja.

Hamer doktor iskolája az élet tanítása. A lassan 40 éve mélyen elhallgatott tudás a testünk és természetesen az állatok testének működéséről, sőt, a növényekre is érvényes.  Ez életünk legfontosabb iskolája, amit már a jelenlegi orvostársadalom köreiben is egyre kevésbé vitatnak. Ha valaki megismeri a rendszert, azután még évekre lesz szüksége, míg meg is tanulja. Ez egy generációkon átívelő tanítás.

A könyv megrendelhető: www.germangyogytudomany.hu/webshop/

ÚJ KÖNYVMEGJELENÉS (2.)

PROF. DR. HANNO BECK: A RÁK GYÓGYÍTHATÓ

Letölthető a nemrég elkészült Prof. Dr. Hanno Beck: A rák gyógyítható c. könyv magyar fordítása is.

Dr. Hanno Beck párhuzamot von Dr. Hamer és régebbi feltalálók elnyomása között és többek között lánya gyógyulásán keresztül mutatja be a Germán Gyógytudomány létjogosultságát.

uj konyv 2

Dr. Hanno Beck professzor, aki 1923-ban a német Eschwege/Werra-ban született, 1961/62-től 1988-ig vezette Bonnban a Rajnai Friedrich-Wilhelms-Egyetem természettudomány-történet szakát (földrajztörténet, földtudományok története, utazástörténet, térképészet és tudományelmélet). A világon ő volt az első tudós, aki élethivatásaként taníthatta a földrajztudományi gondolkodás történetét.

A történelemmel, különösen a tudománytörténettel szembeni önálló vitája során történelmi hazugságokkal és bosszantó demokratikus hibákkal szállt szembe. 1970-72 között az Életet Tisztelő Orvosok Világszövetsége német szövetségi köztársaság-beli csoportjának elnöke, 1982. szeptember és 1986 februárja között az Academica Cosmologica Nova védnöke, és 1973 óta a Humboldt Társaság Kutatási hivatalának vezetője volt. Ez a könyv közös felelősségét tükrözi, amely a demokratikus alapelvek védelmét célozza, és a demokráciának ártó szellemek ellen irányul. Új könyvének kiadása sokat elmond demokratikus és tudománytörténeti céljairól.

gerd idezet

A könyv fordításának anyagi fedezetét a Germán Gyógytudomány Intézet Egészségmegőrző Oktatási Kft. biztosította. A könyvek megvásárlásával, letöltésével és terjesztésével mindenki egyenként hozzájárulhat Dr. Hamer összes könyvének mielőbbi megjelenéséhez.

Köszönjük az eddigi anyagi támogatásokat!

A könyv letölthető itt: www.germangyogytudomany.hu/webshop

Nyílt nap december 15-én

Ezen a napon nyitva áll a Germán Gyógytudomány piliscsévi központja a Kelemen Majorságban. A rendezvényre mindenkit várunk, aki már ismeri és megtapasztalta a Germán Gyógytudományt, és aki szeretne velünk személyesen találkozni.

Lehetőség lesz tapasztalatcserére, tanulásra. Várunk saját elbeszélésben esettörténeteket, kérdéseket, és ha lehetőség adódik rá, bemutatjuk a konfliktusfeltárás mikéntjét is.

Részletek: www.germangyogytudomany.hu/tanfolyamok

M É D I A M E G J E L E N É S

A „Sikeres Nők Lapja” július-augusztusi és szeptemberi számában megjelent egy nagyobb terjedelmű cikk a Germán Gyógytudományról.

A cikkek letölthetők: www.germangyogytudomany.hu/rolunk

K Ö Z Ö S S É G É P Í T É S

FACEBOOK OLDAL: „GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY – DR. RYKE GEERD HAMER MAGYARORSZÁGI WEBOLDALA”

Ezen az oldalon továbbra is megjelentetjük az honlapon újonnan megjelenő esettörténeteket és híreket.

Köszönjük a közösségi oldalakon a követéseket és a megosztásokat! Elértük a 10.000 lájkot! A megosztásokkal másoknak is segíthet!

fb 10000

FACEBOOK CSOPORT: „TISZTA FORRÁS”

A Facebook „Tiszta forrás” csoportja segíti a közösségépítést. Ezen a platformon a tanfolyamot végzettek közzétehetik saját eseteiket, tisztázhatnak nyitott kérdéseket. Itt szakavatott válaszokat kaphat munkatársainktól. Kérje felvételét a csoportba, melynek feltétele, hogy részt vett már egy olyan tanfolyamon, amelyet Kelemenné Dévényi Julianna, vagy a Germán Gyógytudomány Intézet Egészségmegőrző Oktatási Kft. szervezett.

FACEBOOK OLDAL ÉS INSTAGRAM: „CISZTA DILI”

A „Ciszta dili” a fiatalokat célozza meg, meghökkentő, sajátos humorral hívja fel a figyelmet a jelenlegi, a betegségekkel kapcsolatos tévhitekre. A fiatalok fogékonyak rá, hiszen ők még élik a természeti törvényeket!

legújabb esettörténeteink:

https://germangyogytudomany.hu/esettortenetek/

rövid figyelemfelkeltő írások A blogról, felhasználható ISMERETTERJESZTÉSRE:

https://germangyogytudomany.hu/blog/

Sok sikert kívánunk az esetleges konfliktusok, sínek felkutatásában és megoldásában

a Germán Gyógytudomány kollektívája nevében
Kelemenné Dévényi Julianna
Germán Gyógytudomány Intézet Kft.
+36 20 9154715
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.germangyogytudomany.hu

LAST_UPDATED2