Payday Loans

Keresés

A legújabb

Kilakoltatott magyarok PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Levél

Országgyűlési Képviselő részére

a kilakoltatások leállítására meghozandó döntésért

Zoltán Dr Polgár

A KILAKOLTATÁSOK AZONNALI LEÁLLÍTÁSÁRA A JOGÁLLAMÉRT EGYESÜLET

ÁLTAL AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK RÉSZÉRE KÜLDÖTT E -MAIL.

 

"KÉRJÜK OSZTANI!"


Date: 2019. júl. 7., V, 22:56


Subject:

Levél Országgyűlési Képviselő részére a kilakoltatások leállítására meghozandó döntésért.

To:

Tisztelt Országgyűlési Képviselő!

Hazánkban 2004. év, és 2010- év között 1.700.000 darab (azaz egymillió hétszázezer darab) fogyasztói deviza kölcsönszerződés került megkötésre.

A devizával érintett családok vonatkozásában 900.000 darab, azaz kilencszázezer darab végrehajtási eljárás folyik. /adatszolgáltató: Igazságügyi Minisztérium/

A végrehajtások vége kilakoltatás.

A 900.000 darab végrehajtási eljárásból bekövetkező kilakoltatás alsó hangon 2.700.000 (azaz kettőmillió hétszázezer) magyar állampolgárt érinthet.

2.700.000 ember hajléktalanná válása már nemzetbiztonsági kockázat. Sem a kommunizmus áldozatai sem a II. világháború magyar áldozatai nem érintettek ekkora embertömeget.

Felhívom a figyelmet az EBRD és a Magyar Állam között 2015. évben aláírt megállapodásra. Ezen megállapodást a Magyar Állam részéről, Orbán Viktor Miniszterelnök írta alá.

Levél Országgyűlési Képviselő részére a kilakoltatások leállítására meghozandó döntésért


A megállapodásban az szerepel, hogy a Magyar Kormány tartózkodik a banki követelésállomány kezelése kapcsán a kilakoltatások akadályozásától. A megállapodás pontos szövege a következő: "Biztosítani kell, hogy a bankok nemteljesítő hitelportfóliójának leépítésére irányuló kezdeményezésék a nemzetközi legjobb gyakorlatot tükrözzék, különös tekintettel ezen programok átlátható és piaci alapú működésére. Továbbá a jövőbeni zálogjog érvényesítések (a szerk. megj.: ingatlanárverések) és kilakoltatások további korlátozásától tartózkodni kell" Álláspontom szerint egy ilyen megállapodás aláírása a magyar nép életfeltételinek megvonását jelenti, és a kilakoltatott magyar családok lassú halálba küldésével egyenlő. Továbbá generációkra nézve terjeszti ki a szociális társadalmi katasztrófát.

Amennyiben a kilakoltatásokat nem állítják le, úgy Magyarország harmada mélyszegénységben élő emberek nyomortelepévé válik.

Tájékoztatom Önt arról, hogy a magyar Bírósági Végrehajtói Kamara hivatalos adatközlése szerint 2019. májusában, -a kilakoltatási moratórium 2019 május 1 ét követő feloldását követően 852 kilakoltatás történt Magyarországon, ami 3000 ember utcára tételét jelenti.

Azt hogy hogyan (milyen embertelenül, milyen szívszorítóan) néz ki egy kilakoltatás, az a következő linkekre kattintva megtekinthető.

https://www.youtube.com/watch?v=RUZj0HY97vc
https://www.youtube.com/watch?v=RI8alMMa-w0
https://www.youtube.com/watch?v=X6KfXdq_Hxg

AZ ORSZÁGGYŰLÉS

AZONNAL ÁLLÍTSA LE A KILAKOLTATÁSOKAT!

AZ ORSZÁGGYŰLÉSBEN ÜLŐ KÉPVISELŐK

NE KÜLDJÉK TOVÁBB HALÁLBA

A HAJLÉKTALANNÁ VÁLÓ MAGYAR EMBEREKET!



Budapest, 2019. július 6. napja.

Jogállamért Egyesület (1142 Budapest, Ógyalla tér 12.)

Balog István elnök s.k.
Dr. Polgár Zoltán titkár s.k.

balrad.ru

LAST_UPDATED2