Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tudatos egészség, avagy a germán gyógytudomány  E-mail
Írta: Jenő   
2019. február 18. hétfő, 11:13

Kapcsolódó kép

https://csakvarieszter.com/videok/eladasaim/203-tudatos-egeszseg-avagy-a-german-gyogytudomany.html

 

A hid webre 620x248

 

Miről is szól ez a könyv?!

Családról, Germán Gyógytudományról, szeretetről, tudatosodásról és konfliktusaink oldásáról.

Azért írtam meg, mert éreztem – no és noszogattak –, hogy szükség van egy olyan könyvre, mely bemutatja a Germán Gyógytudományt és a testünk BIOLOGIKUS működését. Mindezt egyszerűen, könnyen érthetően, hogy végre tényleg mindenki (már aki akarja) a magáénak érezhesse. Történetekkel, példákkal, némi humorral fűszerezve, és tarkítva táblázatokkal plusz 47 illusztrációval,amitől azt remélem, hogy még élvezetesebbé teszi a könyv olvasását.

Az első 15 oldalon a szokásos és egyben fontos fejezeteket olvashatja a Kedves Olvasó (Bevezetés, Köszönet…).
Majd utána beszámolok az elmúlt tíz évemről, azaz a Germán Gyógytudományos pályafutásomról.
Aztán bemutatom a családomat, hiszen mégiscsak róluk szól ez a könyv, illetve rajtuk keresztül mesélem el, hogyan is működik ez a dolog! :)

Ezek után kerül sor a tudományos részre. Ez, a 26 oldalas függelék, amelyben bemutatom a kőkemény tudományt úgy, ahogyan kell! Szakkifejezések, táblázatok, és az öt biológiai természettörvény leírása a kezűség és a birtokzónák ismertetésével együtt.

Utána az öt biológiai természettörvény leírása, amolyan „Eszteresen”. Vagyis szakkifejezés-mentesen, egyszerűen, példákkal tarkítva. Mire ennek a fejezetnek is vége, remélem, már mindenki érteni fogja, hogy mikor mi, és miért játszódik le a szervezetében! :)

Aztán Hamer doktor bemutatása jön, kicsit másként, az én „szemüvegemen keresztül”.
Majd egy kis „nevelési tanácsadás” következik, a család egészségmegőrzésének az érdekében.

Mindezek után keresztülmegyünk a gyermekek életszakaszain a Germán Gyógytudomány tükrében! Azaz megnézzük, hogy a születésüktől fogva a kamaszkor befejeződéséig, milyen megélések után, milyen tüneteket produkálhatnak. Közben szó esik a válásról és annak estleges következményeiről, de a válás megelőzéséhez, vagyis a boldog párkapcsolathoz is adok tippeket. :) Ebben a fejezetben aztán tovább mélyítjük az eddig megszerzett tudást! :)

Na, ha ezen is túl vagyunk, akkor jöjjön egy kis izgalom! Természetesen az elengedés sem maradhat ki a repertoárból, hiszen ebben a helyzetben is leledzik néhány konfliktus-lehetőség!

Végül az elmaradhatatlan Útravaló, és egy kis HELYREÁLLÍTÁSI LISTA!!! :)

Összesen

207 oldal család! 207 oldal lehetőség! 207 oldal Germán Gyógytudomány!

207 oldal ÉLET!!! :)

Mert

„Szép az élet”,

ha széppé tesszük! :)

Szeretettel: Csákvári Eszter

Részletek a könyvből

hid katt

Share/Save/Bookmark


 

LAST_UPDATED2