Payday Loans

Keresés

A legújabb

Mária Rádió Hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
Magyar média - a közszolgálati és a kereskedelmi

Ha nem jelenik meg jól a hírlevél, kattints ide: online változat

logo

Mária Rádió Hírlevél - 2019. február 9.

Lourdes

Február 11-én szentmisét közvetítünk Lourdes-ból


Február 11-én, Lourdes-i Miasszonyunk ünnepén 10 órától szentmisét közvetítünk Lourdes-ból, a Szent X. Piusz-bazilikából. A 27. Betegek Világnapján az ünnepi szentmisét Luis Antonio Tagle bíboros, manilai érsek, a Nemzetközi Karitász elnöke mutatja be. 

A mostani ünnep ékét az is emeli, hogy 2019-ben ünnepeljük Soubirous Szent Bernadett születésének 175., mennyei születésnapjának pedig 140. évfordulóját.


Házasság

Szent Bálint napja a Mária Rádióval - február 14.


A Mária Rádió február 14-én tematikus napot tart; párkapcsolatról, szerelemről szóló műsorokkal kívánunk lelki feltöltődést, iránymutatást, jó tanácsot nyújtani leendő házaspároknak, gyakorló házasoknak, elváltaknak, egyedülálló szülőknek. Ezen a napon fő témánk a házasság intézménye lesz. 

Tanúságot tesz szerelméről egy ifjú házaspár, valamint Szűcs Nelli és Trill Zsolt színművészek, szó lesz párkapcsolati krízisről, párválasztásról, a párkapcsolaton belüli játszmákról, a segítségkérés lehetséges helyeiről. Továbbá egyházjogi szempontból vizsgáljuk az elváltak helyzetét, de kitérünk a nem klasszikus családban élőkre, az ő nehézségeikre is.


riporter

Önkéntes riportereket keres a Mária Rádió


Ha érdeklődsz a világ és azon belül a katolikus egyház eseményei, programjai iránt, szeretsz kérdezni, jelentkezz riporternek a Mária Rádióhoz! Lehetsz gimnazista, egyetemista vagy akár friss nyugdíjas; ha van benned lelkesedés és kíváncsiság, és érdekel a rádiós műsorkészítés, nálunk a helyed! Nem baj, ha nincs tapasztalatod ezen a területen, örömmel vállaljuk felkészítésedet. Rövid bemutatkozásodat küldd a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre.


Csíksomlyó

Zarándoklat a csíksomlyói pápalátogatásra a Mária Rádióval

A Mária Rádió buszos zarándoklatot szervez Ferenc pápa csíksomlyói szentmiséjére

A Mária Rádió családja közös buszos zarándoklatot szervez Ferenc pápa szentmiséjére a csíksomlyói nyeregbe. A zarándoklatra 2019. május 31-e és június 2-a között kerülne sor, 2-3 ágyas szobákkal való elszállásolással, reggelivel és vacsorával.

Az utazás részleteiről Deák Andrea tud bővebb tájékoztatást adni a 06 30 494 19 47-es telefonszámon.

Időpont: 2019. május 31-június 2. (3 nap / 2 éjszaka)

Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal, zarándok és lelkivezetővel
Szállás: 2 éjszaka, falusi turizmus (2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
Ellátás: félpanzió (közös reggeli és vacsora)

Jelentkezés: ITT!

Zarándoklatunkra nagy szeretettel hívjuk és várjuk a Mária Rádió hallgatóit és önkénteseit egyaránt, hogy a rádió közösségével együtt vehessünk részt a Szentatya csíksomlyói látogatásán!


Csíksomlyói Szűz Mária


Zarándoklat a csíksomlyói búcsúba erdélyi körutazással


A Mária Rádió szervezésében 4 napos buszos zarándoklat indul 2019. június 6-án a csíksomlyói búcsúba. Utunk során felkeressük Nagyváradot, Korondot, Hargitafürdőt, Székelyudvarhelyet és Máriaradnát is, részt veszünk a csíksomlyói búcsú ünnepi szentmiséjén és találkozunk a délvidéki, erdélyi, felvidéki és magyarországi Mária Rádió önkénteseivel.

Részletes információ Deák Andreától kérhető a 06 30 494 1947 telefonszámon.

Jelentkezés: ITT!

Várjuk hallgatóinkat és önkénteseinket, hogy együtt imádkozhassunk a Csíksomlyói Szűzanya lábainál.


roma

Római zarándoklat a Mária Rádióval és Böjte Csabával


2019. május 6. és 11. között autóbuszos zarándoklatot szervezünk Rómába Ferenc pápához, melynek lelkivezetője Böjte Csaba testvér lesz. A zarándokokat elkíséri a dévai gyerekek 40 fős kórusa is.

Odafelé megállunk Assisiben is, s megszállunk egy éjszakára is. Rómában a Szent István Zarándokházban lesz a szállásunk. A római városnézésen kívül pápai audiencián, és a hagyományos Mindszenty-emlékmisén is részt vesznek a zarándokcsoport tagjai Mindszenty bíboros címtemplomában, a Santo Stefano Rotondo-templomban. 

További információk a Mária Úttól a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen vagy a +36-30-165-45-36 telefonszámon kérhetők.


Adomany
Fb Ig Tw Yt
LAST_UPDATED2