Payday Loans

Keresés

A legújabb

ŐSTÖRI és A JELEN - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2019. január 19. szombat, 08:33



egy kommentár:

Minden testi betegség hátterében lelki konfliktus, lelki betegség áll. Az állatok a természetben ezért nem betegek soha. A természetben az állatok szabadok, akkor is ha sokszor halálos veszedelemben vannak. Ellentétben pl. a háziállatokkal - azok betegek is néha. Tehát nem értem a műsorvezetőt amikor a gyerekeit betegségre ösztönzi. A szimulálás persze más. Mellesleg amikor valaki ágynak esik, az tudat alatt vagy ki akarja magát vonni a kényszeres viselkedést elváró műanyag világból, az elvárások alól. A betegség a legjobb indok erre. Az állat Isten tenyerén él, ezért nem beteg. Érdemes elolvasni : Ruediger Dahlke: A lélek nyelve: A betegség - A kórképek értelmezése és a betegség adta esély https://bookline.hu/szerzo/ruediger-dahlke/45990 könyvét. Vagy a "biologika" címszóra rákeresni.

Persze ezek ezo-akármik. Vagyis megint ellentmondásba kerültem a műsorvezetővel. De hát az igazságba vetett hitem, és annak képviselete a legfontosabb - az egészségem szempontjából is - meg egyébként is. A pszichológusokról meg annyit, hogy esetleg segíthetne valakiknek, de meggyógyítani mindenki csak magát tudja, mert a betegségét is önmaga okozza. A mai pszichológusok viszont viszont materializmust tanulnak, mint mindenki a hivatalos oktatásban. Hogyan is gyógyíthatnák a lelket, amikor alapvetően annak a létét is tagadják? Hogyan segíthetne bárki is aki önmaga ellentmondása? És hogyan segíthetne a modern ember aki nem csak vallja a lélektelenséget, hanem úgy is viselkedik.

Ez a mentalitás vezette a tönk szélére az emberiséget. Nem csak az orvostudomány nem nézi teljességében az embert, hanem minden területen ez van. Alkatrészeket vizsgál, akar gyógyítani, cserélgetni, mintha nem is élőlények lennénk, hanem mechanikus gépezetek.

 

A műsorvezetőnek meg üzenem - ne féljen! Még a kádári titkosszolga is megigazulhat. Ráadásul az is csak egy szakma. Egyáltalán nem biztos, hogy feltétlenül rossz emberről van szó.Az előítéletesség beszűkíti az ember lehetőségeit, és pontosan a saját szabadságunkat korlátozzuk vele. Minden ember megérdemli ha már ítélkezünk felette, hogy őt magát ítéljük meg, és ne a nagy általánosságukkal azonosítsuk. Persze egy bizonyos, racionális határig. A tűzbe nem érdemes minden alkalommal belenyúlni, hogy tudjuk.... Az ember viszont nem ilyen egyszerű képlet.

 

Kedves műsorvezető úr! - pontosan az ilyen gyávaság miatt vagyunk darabokra szakítva. 1-2 esélyt mindenki megérdemel, mert igenis lehet Saulból is Paul. Ha nem lehet, akkor élni sem érdemes, nemhogy közösen küzdeni, vagy akár reggel kikelni az ágyból. Hit és bizalom nélkül semmi sem megy. Én még abban is bízok, hogy a zsidók közt is van olyan ember, aki az élet pártjára állítható. A zsidó is ember, bárhogy is a kiválasztottság van nekik sulykolva.

 

Egy biztos, ha valakit eleve bűnözőként kezelünk, azzal ellenséggé tesszük. Még csak semleges sem maradhat! - mert mi magunk avatjuk ellenséggé. Ez olyan egyszerű pszichológiai tény, mint az egy meg egy. Pedig azzal is sokat nyernénk, ha az ellenségeink legnagyobb része, csak semleges maradna. Az emberek 90 %-a megvezetett, buta, és nem alapvetően, jelleméből fakadóan bűnöző. Azzá teszik őket az ellenségeink, de mi meg visszacsinálhatjuk ezt, mert az ember a békét szereti. Ez az alapállapotunk! A háborúságra uszítani kell, megtéveszteni, félelmet elültetni. Ezt teszi ma a háttérhatalom az ezer csápjával. Győzni csak úgy tudunk, ha kioltjuk az alaptalan - csinált - félelmet.

"Ne féljetek" - mondta valaki. Hát akkor ne féljünk! Gyáván nem lehet nagy tetteket véghezvinni. "Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és szelídek, mint a galambok." - mondta ugyanő. Talán nem imádni kellene, hanem megfogadni a tanításait. Ő azért volt köztünk, nem azért mert nárcisztikus hajlamú pszichopata, mint a zsidó isten. Dönteni és választani kell, hogy milyen istent követünk. Rendet tenni a saját fejünkben!

A zsidókat mi emeljük fel, azzal ha az istenüket követjük. Aztán meg bambán csodálkozunk, hogy a fejünkre nőttek. Mi emeltük őket magunk fölé! Ez a mi bűnünk - a fehér jujdejó Európáé. Ki kell verni a kufárokat az életünk templomából, és a dolgok zsidóstul, cigányostul a helyükre kerülnek. Az őzikék füvet legelnek, nem háborúzik, gyilkol, és mégis megvannak. Akkor fél amikor kell, és nem fél minden árnyéktól. A titok ez. Ott van a természetben, és persze Jézus szavaiban is. Mert a kettő ugyanaz. Össze kell rakni a mozaikot, és szabadok leszünk. Az igazság tesz szabaddá !!! Ez a mi dolgunk - nem másé. Butaság és erkölcstelen is másra mutogatni...

LAST_UPDATED2