Payday Loans

Keresés

A legújabb

Hagyományőrző tanár kerestetik otthoni munkára! PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2018. december 18. kedd, 08:39

Hagyományőrző tanár kerestetik otthoni munkára!

Hagyományőrző tanár kerestetik otthoni munkára!

Kedves Kollégák!

Mint a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola (BWM iskola OM:202755) intézményvezetője szólítalak meg titeket.

Iskolánkat 2013-ban alapítottuk, fenntartója a BANONA, melynek célja, hogy nemzetéhez hű cselekvőképes fiatalokat neveljent az általa fenntartott intézményekben. Az első öt évet követően az idén sikerült saját épületet biztosítani iskolánknak, ami a pénzügyi terhek mellett, egy költözéssel is együtt járt. Balatonfűzfőn rendületlenül működünk, az iskola szellemiségéhez igazán méltó környezetben.

Eddig a tapasztalatgyűjtés volt a legfontosabb feladatunk, most viszont elérkezett az a történelmi pillanat, amikor a következő öt évben megvalósítjuk a saját tananyag kidolgozásáshoz kapcsolódó terveinket. Az iskolában tanító kollégák kiváló munkát végeznek, szakmailag különösen magas színvonalon, de az ő dolguk most az, hogy az új helyzethez alkalmazkodjanak és az új tanulókat integrálják oktatási módszerünkhöz. Ezért keresünk olyan külsős kollégákat, akik elkötelezettek a hagyományőrző tanítás iránt, és szeretnének egy komoly, közös munkában részt venni, mely megfelel a NAT-nak és a Tantervi előírásoknak, és természetesen a mi működésünknek is. Nem titkolt célunk, hogy a világban szétszóródott magyar gyerekek számára köldökzsinórként kapcsolódási pontot jelenetsünk, és segítsünk abban, hogy magyar identitásukat meg tudják őrizni. Ezt egyrészt iskolai tanulmányok útján, másrészt szabad művelődési formában kérik tőlünk.

Szerves oktatási-nevelési alterNATív módszerünk alapelveiről itt lehet olvasni

Bizonyára értesültetek arról is, hogy az elmúlt évek erőfeszítéseit magas grémium részesítette elismerésben: iskolánk elnyerte az Év Széchenyi Vállalkozása 2018 külön díját. A díjat a fenntartó alapítója Bárdi-Farkas János és én, az intézményvezető igazgató helyettes Bárdi-Farkas Beáta vette át.

Itt szeretném megköszönni azoknak a segítségét, akik munkánkban eddig is támogattak minket, és bátorításukkal buzdítottak a további munkára. A kitűzött cél mindvégig ott lebegett a szemünk előtt, ezt a munkát szeretnénk továbbfolytatni átlépve egy új dimenzióba térben, időben, tudásban.

Várom jelentkezéseteket:
Bárdi-Farkas Beáta
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
06306066176
Fenntartó: https://banonainfo.com/
Az iskola életét itt dokumentáljuk: https://www.facebook.com/bwmiskola/

LAST_UPDATED2