Payday Loans

Keresés

A legújabb

Az idők jelei (film az erényről...) PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2018. október 15. hétfő, 07:41

Az idők jelei (film az erényről...)

Az idők jelei című film, az erények megjelenési formáit, mindennapi szerepét, fontosságát mutatja be újszerű, izgalmas módon. A mai kor embere napról napra azzal szembesül, hogy a világ, amelyben él, folyamatosan változik. Joggal merül fel tehát mindenkiben a kérdés, vajon milyen értékekben hihetünk, milyen elveket követhetünk, mi az, ami kiállja az idő próbáját, és segít eligazodni a jelen útvesztőiben. Ezzel magyarázható, hogy már a bemutatón nagy sikert aratott a film, mely megszólít minden jóakaratú embert, korra, nemre és felekezetre való tekintet nélkül.

„A film teljes egészében magával ragadott. Meggyőződésem, hogy egy ilyen, gondolkodásra ösztönző alkotás sokkal inkább célba talál, mint bármilyen didaktikus mondanivaló.” – nyilatkozta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek. Akik eddig megnézték a filmet, egyetértettek abban, hogy erős gondolatok, őszinte érzelmek és emberi megnyilvánulások hatják át a képkockákat, és egyértelműen látszik, hogy nem sablonos, előre „legyártott” beszélgetéseket hallunk és látunk. Emiatt könnyedén tovább fűzhetőek a különböző gondolatmenetek, és felvethetőek fontos témák, melyek a fiatalság érzelmi intelligenciáját is fejlesztik. Hosszas jogi előkészületet követően minden érdeklődő számára a világhálón is elérhetővé és letölthetővé vált Az idők jelei című film.

Az ingyenes és szabad felhasználás a Nemzeti Kulturális Alap és a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatásának köszönhető.

 

Címkék:Sz