Payday Loans

Keresés

A legújabb

Felekezetközi istentisztelet PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2018. július 07. szombat, 08:16

EMLÉKEZTETŐ! HOLNAP MELEG-FELVONULÁS – ÉS RENDHAGYÓ ISTENTISZTELET!

Szeretnénk emlékeztetni kedves olvasóinkat, hogy holnap újra szégyenletes esemény lesz a fővárosban! Az aberrált szexuális magatartású emberek vonaglása! Szégyen, hogy egyáltalán engedélyezik ezt a közfelháborodást kiváltó rendezvényt! De ha így is lesz, ugyanakkor – éppen a témakörrel kapcsolatban – a keresztyén magyar emberek is megjelennek, éspedig egy rendhagyó, felekezetközi istentisztelettel a hagyományos értékrendet és családmodellt hirdetve, amelyen Isten kegyelmét és segítségét hirdetik és kérik az eltévedt emberekre, hogy lássák be, milyen szörnyű úton járnak, és a kárhozat felé rohannak.

Ez az istentisztelet nem ellentüntetés, hanem annak hirdetése, hogy mi Isten terve a hagyományos családdal, mik az értékei, mit jelent a felnövekvő generációnak, és nagyon fontos része, hogy imádkozzunk az eltévedtek megtéréséért, helyreállásáért. Mert a Biblia világosan megmutatja, hogy van lehetőség gyógyulásra ebből a lelki betegségből, aminek fizikai (testi) tünetei és következményei is vannak.

Az istentisztelet szervezői szeretnék elkerülni a két rendezvény résztvevői közötti összetűzéseket, ezért kérjük, hogy akik az istentiszteletre elmennek, viselkedjenek ahhoz méltóan, nem provokálva, nem sértegetve a lényegében beteg, megtévedt embereket, akik a Sátán csapdájába estek, és elhomályosult a látásuk. Ezeket az embereket, ha lehet, vissza kell vezetni a helyes útra, a normális életbe. NEM ERŐVEL, NEM HATALOMMAL, hanem ISTEN IGÉJÉVEL!

(Híradmin)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)