Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ifj.Tompó László közírásai PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Nem Magyarország, hanem a nemzetközi háttérhatalom sajtója örül csak a Saul fiának

2016. február 29. 22:18

hatterhatalom-250.jpgVannak félelmetes mondatok, és bizony egyáltalán nem mindegy, kik mondják ki azokat. Ilyen a Néphazugság mai hírcikkének címe: „Magyarországgal örül a nemzetközi zsidó sajtó”. Az ember ereiben meghűl a vér.
Ám lássuk magát a hírcikket! Íme:

A kommunisták még a Magyar Tudományos Akadémia működését is felfüggesztették – ez persze mindmáig nem tananyag

2016. február 28. 18:27

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpgIsten még a görbe papíron is tud egyenesen írni, ugyanis az 1918-as „őszirózsás” forradalommal és az 1919-es „proletárdiktatúrá”-val foglalkozó, borzalmairól továbbra is többnyire szemérmesen szóló hivatalos történelemkönyvekben időnként azonban mégis találunk rejtett bombákat, olyan vérlázító tényeket, melyekről eddig hallgattak.

Eleink még mértéktartóan, bensőségesen ünnepeltek

2016. február 27. 16:37

nagybojt-250.jpgMindenkor, de különösen is a Hamvazószerdától Húsvétszombat délig tartó nagyböjtben nem lehet eléggé nyomatékosítanunk, hogy eleink még mennyire mértéktartóan, bensőségesen ünnepeltek, mert ismerték a külsőt mindig a belsőnek alárendelő alázatot.

A Lenin-fiúk rémtetteiről is lesz szó a Páva utcában?

2016. február 26. 10:15

lenin-fiuk-munkaban-500.jpgTudom, a kérdés megmosolyogtatóan naiv, mégsem tudom elnyomni, tekintettel a kettős mércézés úgyszólván mindennapossá vált gyakorlatára. Ma György Péter fog ott előadást tartani ugyanis az „emlékezetpolitikáról”– írja a Mazsihisz honlapja.

Elvárnánk, hogy a Mazsihisz is megemlékezzen a kommunizmusról áldozatainak emléknapján

2016. február 25. 17:22

avo_terror_250.jpgAmi késik, nem múlik, tartja a közmondás., de ez valahogy mégsem mindig van így. Illetve nem mindenkinél. A Mazsihisz soraiban mindmáig múlik. Lehet bogozgatni okait, de ez tény. Pedig az ÁVH-sok, az ÁVÓ-sok tagjai túlnyomórészt nem magyarok voltak. Nem is rácok, szerbek, svábok, tótok, bunyevácok. Mások. Nem azonosították magukat soha a magyarsággal, mégis tort ültek képviselői (pláne legjobbjai) fölött

Egyetlen szó sincs az iszlám terrorról, az izraeli agresszióról, a keresztények üldözéséről

2016. február 24. 12:24

izrael-osszecsapas-betlehem-okt-13-500.jpgMindig is gyanúsan szemléltem a nagy derék liberális jogvédő ejtőernyős szervezetek működését, melyek örökösen ideológiamentesnek tartják magukat és állítólag minden ember, nemzet, nemzetiség jogaiért küzdenek. A valóság azonban persze egészen más.

Nem a nyilasok voltak a legvadabb antiszemiták...

2016. február 23. 15:45

antiszemita.jpgDonáth Györgynek (1904-1947) állítana szobrot Boross Péter korábbi miniszterelnök és Gulyás Gergely a parlament Törvényalkotási Bizottságának fideszes elnöke szerdán, 40 méterre a Pávai utcai Holokauszt Emlékközponttól, adta tudtul az ATV. De mi a baj Donáth Györggyel?

Szerintük az a szélsőséges, aki cigánybűnözésről beszél

2016. február 22. 15:15

cigany-es-csendor-250.jpgAzt, hogy ki mondja meg, hogy mi a szélsőséges, ugyebár nem lehet kétséges. A Zsido.com-on interjú jelent meg D. Bányász Gergővel, a HÍR TV belpolitikai főszerkesztőjével. Az interjú készítője, a Nol.hu-ról ismert Ónody-Molnár Dóra megint csak elemében volt. Szerinte mindenki szélsőséges, aki nem balliberális.

Újabb EU-s fenyegetés: ellehetetlenítenék hazánkat, ha a Jobbik hatalomra kerülne

2016. február 21. 16:20

europe.jpgFrançois Hollande francia államfő pénteken a France Inter közszolgálati rádiónak kijelentette: „Európának megvannak a jogi eszközei arra, hogy megakadályozzon egy országot a demokratikus értékek megsértésében, és fel is függesztheti annak az államnak a tagságát, amelyben szélsőjobboldali párt kerül hatalomra.” Hollande sem tudja, hány az óra. Magyarországnak elege van az effajta fenyegetésekből.

Az antiszemitizmus és az anticionizmus nem ugyanaz!

2016. február 20. 20:30

cionbolcsei250.jpgAz internet világában se nem túl ritkák, se nem túl gyakoriak a mélyenszántó eszmefuttatások. Ilyen Sümeghi Lórántnak a 888.hu-n tegnap közölt elemzése a két fogalom érteléméről.

Beszólt Brüsszel: ha nem fogadjuk be a migránsokat, pénzügyi elvonásokkal büntet bennünket

2016. február 19. 16:08

uj-vilagrend-500.jpgNem baj, mondhatnók, hiszen a történelemben minden olyan hatalom, amely homokra épített, összedőlt. Brüsszel sem kivétel. Csak hát kérdés, mikor következik be a háttérhatalmi összeomlás?

Hallani sem akarnak Hóman akadémiai tagságának visszaállításáról

2016. február 18. 16:30

Nem közlöm újra mindazt, amit Hóman 1945-ös akadémiai tagságának visszavonásáról korábban részleteztem. Csak egyszerűen elképesztő, ami az akadémia háza táján zajlik. Van egy elnöke, aki úgy viselkedik, mintha nem lenne egészen normális.

Szerbiában is lesz kárpótlás, de nem a Tito partizánjai által kivégzett magyarok utódainak

2016. február 17. 14:44

delvideki-holokauszt-akasztas250.jpgVan valami démonikus jelleg az egész történetben. Elhunytakért nem szoktak normális emberek kárpótlásként pénzt felvenni. Akármilyen szenvedés is érte elődeiket, azt nem lehet anyagiakkal megváltani. Ezt tanítja Európa múltja, lelkisége, szellemisége.

Nem hatszázezerért jár...

2016. február 16. 16:06

holo-tulelo-250.jpgMár régóta mondjuk, a Mazsihisz valahogy mindig tud újat mondani, még ha konzekvenciák levonása nélkül is. Lássuk, miről is van szó ezúttal!

Horthy országépítésbeli és nemzetmentésbeli érdemei elismerendők

2016. február 15. 16:47

Horthy-Nagyvarad-1940szept6.jpgOlvad a jég, mondhatnók. Egyre több historikus dönti le az elmúlt hetven évben felhúzott ideológiai vasfüggönyöket. Közülük Ujváry Gábor Hóman Bálintról, Turbucz Dávid Horthy Miklósról alkotott képe teljesen más, mint az évtizedek óta hivatalosan megszokott.

Merkel Németországot kivérezteti

2016. február 14. 17:19

frohlich-robert-merkel-500.jpgKi tudja, hány olyan figura van a történelemben, akire joggal mondja az ember, hogy amolyan „advocatus diaboli”, azaz az ördög ügyvédje. Aki ha nyeregbe kerül, kő kövön nem marad, csak a szégyen utána, hogy valaha országok sorsáról döntött.

18 éves korig felesleges a tanulás – hirdetik liberálisék

2016. február 13. 11:45

iskola.jpgLehet, hogy olybá tűnik, lerágott csont azzal foglalkozni, mit hirdetnek liberálisék az oktatásról, ám mégsem az. A múltkor idéztem a Magyar Nemzet Vekerdy Tamással való interjúját. Azóta Vekerdy újra megszólalt, ezúttal az ATV-ben. Ami, ha másra nem is, de arra volt jó, hogy minden korábbinál nyíltabban megfogalmazza, mit is gondol egy telivér liberális az oktatásról.

Fizethet a Traubisoda hamisítója, a két Berkowitz

2016. február 12. 11:09

berkowitz-500.jpgTárstettesként, folytatólagosan elkövetett áru hamis megjelölése és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt bűnösnek mondta ki a Veszprémi Törvényszék Salamon Berkowitzot és fiát, Moses Berkowitzot a Traubisoda üdítőital hosszú éveken át tartó hamisítása miatt. A másodfokon eljáró törvényszék jogerős ítéletében az apát másfél millió, a fiút pedig 750 ezer forintos pénzbírsággal sújtotta.

Helyreigazít a Mazsihisz – az ám, de hogyan?

2016. február 11. 11:50

zsinagoga.jpg„A pontosság erény!” – tartja a közmondás. Nos, ha van valami, amiben nem jeleskedik a Mazsihisz, akkor ebben nem (Sok minden másban sem, persze, de azokat most hagyjuk.) Tegnap azonban mégis „helyreigazítás”-t közölt. De lássuk, miről is van szó!

Ahogyan a Mazsihisz fütyül, úgy táncol a rendőrség

2016. február 11. 10:50

heisler-andras.jpgTegyük fel, van egy megemlékezés a hős antifasiszta ellenállókról, ami után azonnal levélben fordul egy magyar nemzeti párt vagy mozgalom hazánk belügyminiszteréhez, mondván, az ezeréves határaink védelmében harcoló magyar honvédek emlékét sérti, hogy olyanokra emlékeztek rajta, akik parolázva fogadták az egymillió magyar nőt megerőszakoló muszkákat. Pintér Sándor vajon eljárást indítana-e, éspedig rögvest, a megemlékezés szervezői ellen?

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma