Payday Loans

Keresés

A legújabb

Szinte már be is gyógyultak Trianon sebei, "dr." Semjén diagnózisa szerint soha nem dübörgött még így a nemzetpolitika PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Publicisztika, Elcsatolt részek

2016. január 13.

53 hozzászólás

Előnézet

Szinte már

be is gyógyultak Trianon sebei,

"dr." Semjén diagnózisa szerint

soha nem dübörgött még így a nemzetpolitika

 

Pár napja Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszter évértékelőt tartott. Pár pozitívumot leszámítva (a Kőrösi Csoma Sándor- és a Petőfi Sándor-ösztöndíjprogramon túl) megdöbbenve olvastam, hogy a miniszter úr a nemzetpolitika talán legsikeresebb évének kiáltotta ki 2015-öt, azt az évet, amikor tovább folytatódott a magyarellenes lépések sorozata a Kárpát-medencében.

 

Elég arra gondolni, hogy Beke Istvánt és társait petárdabirtoklás kapcsán meghurcolták, az autonómiáért kiálló csíkszeredai és gyergyószentmiklósi polgármestert kicsinálták, eltávolították, a marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen ugyanúgy tart a balhé, mint eddig, 25 év után még mindig a kétnyelvű táblák borzolják kedélyeket, az autonómia ügyében érdemi előrelépés nem történt, egyes városokban még tüntetni sem szabad, és még sorolhatnám. A jelenlegi, téves politikai út folytatásával éveken belül újabb százezrek olvadnak be a többségi nemzetekbe, vagy tűnnek el a magyar nemzet testéből. A tömbmagyar területeken élők is veszélyben vannak, nem beszélve a szórványban élő hányatott sorsú nemzettársainkról. Értük nem sokat tesznek, évről évre egyre többen tűnnek el a tradicionálisan magyar élettérből, ahol évszázadokon át őseink vérrel védték és építették Hazánkat. Külhoni nemzettársaink a propagandán és vállveregetésen túl nem érzik maguk mögött az érdekeikért bármi áron kiálló erős magyar kormányt.

Semjén Kelemen Hunorral, aktuális legjobb barátjával

 

folytatás:

 


Forrás: https://kuruc.info/r/7/153731/