Payday Loans

Keresés

A legújabb

Európa kultúrája zsidó privilégium? - Tompó László közírásaiból PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Karsai László nem fél a Mein Kampf megjelenésétől

2016. január 08. 11:40

karsai-laszlo-atv.jpgKülönös figurája a balliberális történészi garnitúrának Karsai László. Portálunkon magunk is többször foglalkoztunk már fölöttébb felemás nyilatkozataival, kiváltképpen a hazai zsidóság második világháborús szerepével foglalkozókkal. A minap a Mein Kampf hamarosan Németországban való megjelenése kapcsán szólalt meg.

Rasszizmus a köbön: ahol nincsenek nyeregben, nem működik semmi

2016. január 07. 10:59

zsido_istene_a_penz_250.jpgVajon kik is vannak ottan? Nyilván nem nehéz persze kitalálni. Pláne, hogy már most egyre többeknek van belőlük elegük – legalábbis véleményvezéreikből. No de lássuk csak, konkrétan kikről is van szó!

Tilos kimondani, hogy néger

2016. január 06. 11:10

meztelenre-vetkozteti-a-feka.jpgTegnapi hír: a világ egyik legjelentősebb képzőművészeti gyűjteménye, az amszterdami Rijksmuseum tárlatain kiállított alkotások címében nem szerepelhet ezután a néger vagy eszkimó kifejezés. Ha ezt valaki akárcsak tíz éve megjövendölte volna, alighanem kinevette volna az ember.

Így szégyenülnek meg a hitetlenek...

2016. január 05. 13:14

Teljesen igazuk volt a régi bölcseknek, akik szerint minden igazi baj forrása a hitetlenség. Jó kétszáz éve viszont ezzel nem is olyan kevesen egyenesen kérkednek. Ilyenkor – szintén nem kevesen – szólni sem tudnak. Miként lehet őket meggyőzni arról, hogy ebben mennyire végzetesen tévednek?

Rettegnek, hogy a Mein Kampf olvasása pont az ellenkező hatást váltja ki

2016. január 04. 11:53

mein-kampf-250.jpgHadd rettegjenek persze, mondhatnók. Ilyen a természetük azoknak, akik véleményterroristákként uralják jóformán az egész világot. Azaz csak látszólag. De lássuk, miről van szó!

Börtönbe kerülhet, aki nem ferde?

2016. január 02. 14:31

buzi_jezus.jpgMinden kornak megvan ugyebár a maga jeligéje, éspedig attól függően, mit tekint értéknek. Valaha például a lovagiasság, a vitézség, a dolgok nevén nevezése számított annak, az adott szó szentsége, az igazmondás, egyszóval az egyenesség. És ma? Tényleg odáig süllyedt korunk, hogy egykönnyen börtönbe kerülhet, aki nem ferde, aki a tényeket tényekként tiszteli, aki ezért aztán egyáltalán nem veszi készpénznek a médiumok politikailag úgyszólván világszerte egyoldalúan értelmezett információit?

A vallás magánügy? Így kezdődött egykor a vallásüldözés!

2016. január 01. 09:36

vallas-250.jpgMinduntalan halljuk, hogy „a vallás magánügy”, éspedig leginkább azoktól, akik elítélik, sőt üldözik azt. Mert szerintük a vallás ugyebár a nép ópiuma, szertartásai pedig a babonaság megnyilvánulásai. Kivéve persze azokat, melyek zsinagógákban folynak. Így volt ez már 1917 után, és hogy mennyire, sokkoló statisztikákkal tanúsíthatjuk ma, amikor hittan helyett ateista erkölcstant akarnak nem is kevesen iskoláinkban.

„A vezető magyar politikusok legtöbbje csak felületesen vagy egyáltalán nem ismerte Lenin és Sztálin fontosabb műveit”

2016. január 01. 09:22

mindszenty250.jpgA címadó idézet Mindszenty József bíboros „Emlékirataim” című könyvéből való. Kérlelhetetlenül igazmondó főpapunk e műve – amely nemrég végre csonkítatlanul jelent meg – alighanem huszadik századi történelmünk egyik alapműve, ezért, ha múltunk, sőt jelenünk miértjeire keresünk hiteles válaszokat, nem forgathatjuk eléggé.

Horthy a nemzet felszabadítója – mondták. De kik is?

2015. december 30. 17:26

horthy-bevonulasa-budapestre.jpgNyilván szükségtelen bizonygatnunk olvasóinknak, egykori kormányzónk mennyire céltáblája a „kifinomult emlékezetpolitiká”-val rendelkezőknek. De miért is, kérdezhetnők. Hiszen, amint már korábban magunk is tényadatokkal bizonyítottuk, alatta eleik egyáltalán nem éltek olyan rossz sorban, amint azt ők állítják újabban lépten-nyomon. Sőt olyannyira nem, hogy ezt akkor vezető rabbik ismerték el.

Nem Isten hagyta el Európát, hanem Európa Istent

2015. december 29. 08:48

kereszt-alkony.jpgSohasem volt ínyemre a világ végére vonatkozó jövendölések, próféciák azonnali készpénznek vétele, és most sem az. De ami tény, tény. Ülök számítógépem előtt napról napra, és a hivatalos hírek, amik az EU tagállamaiból jönnek, csak arról győznek meg, hogy vén kontinensünkön nagyítóüvegezni kell mindazokat, akiknek bármi közük is van bizonyos fogalmakhoz. Ilyen mindenek előtt a kereszténység.

Lehet valaki bármilyen kitűnő orvos, nem számít, ha nácinak minősül?

2015. december 27. 16:43

naci_nurnberg250.jpgAkit az Isten igazán megbüntet, annak elveszi az eszét, tartja a régi bölcsesség. Azt, hogy ez igaz, persze eddig is tudtam (másokon magam is de sokszor megtapasztaltam!), ám hogy mennyire, csak a minap tudatosult bennem, mégpedig a politikai inkorrektség jegyében való kirekesztés újabb esetei kapcsán, kiváltva ezekkel a címbeli kérdést.

Erdő (Grünwald) Péter nem velünk, keresztényekkel ünnepli a karácsonyt?

2015. december 26. 17:30

erdo-radnoti-karacsony500.jpgIgen, ismét a nagyváradi rabbiunokáról, Erdő (Grünwald) Péterről van szó. A mellékelt fényképen Radnóti Zoltánnal, a Budapesti Rabbiság igazgatójával, a Mazsihisz Rabbitestületének elnökével, a lágymányosi Bét Sálom Zsinagóga rabbijával látható együtt az alábbi aláírással: „Legyen mindenkinek szent és áldott a saját ünnepe!”

Milliárdok egy Talmudért – vajon mennyit adnának viszont egy Bibliáért?

2015. december 25. 18:47

talmud.jpgEz a kérdés most. És miért? Nem, nem kezdek el most idézni a Talmudból, pedig lehetne, pláne annak illusztrálására, hogy mit mond a keresztényekről, sőt általában a nem zsidókról – rovatomban ezt azonban már számtalanszor megtettem. Nem foglalkoznék vele most sem, ha nem adnának erre viszont okot bizonyos történések.

„Tagadjuk meg az istentelenséget”

2015. december 24. 16:38

kar.jpg„A megálló területén tilos a dohányzás! Ha rágyújt, akár 50.000 forintra is büntethetik!” – köszönt rám a BKV felirata egy buszmegállóban. Ebben benne van az istentelen világ igazi arculata. Miért, egy méterrel odébb büntetlenül lehet szennyezni a környezetet?

„Hitlernek nem lett igaza, vannak túlélők”

2015. december 23. 10:32

arbeit_macht_frei-500.jpgSzép mondat, ugye? Ezt mondta a minap az ATV-nek egy bizonyos Fenyves Katalin nevezetű „alkotószerkesztő” abból az alkalomból, hogy az Eörsi Mátyás által elindított fészbúkos „A holokauszt és a családom” című profil után ugyanilyen címmel egy közel ötszáz oldalas kötetet szerkesztett.

Hiba, ha az egyházat és a nemzeti kultúrát védelmezzük – mondja a liberális megmondóember, Várszegi Asztrik

2015. december 21. 10:20

keleti-menekultek-2015-09-01-1.jpgBevallom férfiasan, mindig is görcsbe rándult a gyomrom, ha meghallottam Várszegi Asztrik pannonhalmi főapátnak már csupán a nevét is, hátha még el is olvastam amit nyilatkozott. Legutóbbi nyilatkozatát olvasva viszont már egyenesen hányingerem van.

Már megint mit hallunk? Megakadályozzuk a zsidókat abban, hogy zsidókként éljenek hazánkban

2015. december 20. 11:43

zsido-keselt-a-pride-on-izrael.jpgVannak nevek, melyek fogalommá váltak, akár pozitív, akár negatív értelemben. Ilyen György Péteré, csak negatív értelemben. Szellemi ikertestvére Tamás Gáspár Miklósnak. A liberális médiaelit lehető legdurvábban magyargyűlölő képviselői mindketten. Maradjunk azonban most György Péternél! A Néphazugság mai számában megjelent publicisztikájában (Korszakváltás) már az elején citált Kertész Imre-mondat fals: „A „zsidó” csak az antiszemiták számára egyértelmű kategória.” Miért, a zsidó számára nem? Eszerint nem tudja meghatározni maga, hogy ő mégis miféle, de azt igen, hogy ki az ellensége? Nem tudom, mi a szemitizmus, de azt igen, mi az antiszemitizmus? No de nézzük György Péter elmefuttatását!

Íme a megtévesztés magasiskolája: nem Izrael, Brüsszel a hibás

2015. december 19. 21:14

zsinagoga.jpgHát igen, ha léket kap a hajó, mindenki hibás, csak a kormányos nem. Ezt hirdeti az izraeli hivatalos kormánypolitika. Eközben persze szerfelett csodálkozik, hogy lassan már mindenkinek tele lesz vele ama bizonyosa.

„Annál nagyobb szerencse nem érheti az embert, mint hogy zsidónak született” – avagy miért nő az antiszemitizmus?

2015. december 18. 11:43

zsidok-hosok-tere.jpgAz idézett mondat Ungvári Tamástól való, aki ezt a minap az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemen való díszdoktorrá avatásán mondta a Mazsihisz róla beszámoló hírcikke szerint. Egyértelmű, nem? Aki zsidónak született, annak nyert ügye van mindig és mindenhol. Aki nem, az viszont...

Európa kultúrája zsidó privilégium?

2015. december 17. 16:21

plaza-250.jpgAki csak egy kicsit is szétnéz ilyenkor adventben, többnyire mindannak az ellenkezőjét látja, amit maga az Üdvözítő hirdetett testet öltésekor. A Mammon „kultúrája” korlátlan érvényesülését szemrevételezheti. Egy olyan létszemélet és életfelfogás kirekesztő érvényesülését, ami azt hirdeti: korlátlanul fogyassz, fogyassz, fogyassz!

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
LAST_UPDATED2