Payday Loans

Keresés

A legújabb

Mérgezés fentről-lentről PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Chemtrail újratöltve
december 6, 2015 nemzetiarcvonal.net

2015. november 16 án-kezdődött. Észrevehető volt, hogy az időjárás ugyan nagyon minimálisan enyhébb, mint kellene, de megfelelő ütemben követte az évszakok időjárását. 16-án azonban drasztikus változás történt, éreztem a vérnyomásomon azt a különleges ingadozást, amit csak akkor szoktam nagy ritkán, ha a megszokottól erősen eltérő, és megfigyelhető "kondenzcsíkok" után szokott következni. Azt mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a légköri áramlatok miatt a fejünk felett kibocsájtott anyagok innen sokkal messzebb csapódnak le a föld szintjére, tehát a chemtrailezés nem itt folyik, ennek ellenére Merkel kancellárnő már 2014-ben elismerte ennek létezését és használatát. Vitának tehát a chemtrail létezése kapcsán nincs helye. Kategorikusan kijelenthetően nincs, egy 100 milliós nemzet kancellárnője nem fog bizonyíthatatlan valótlanságokat bejelenteni, vagy elismerni.


Most 16-a előtt azonban olyan mennyiségű chemtrailt nyomhattak ki, amely rekord mennyiségű volt. A vegyszerezés kapcsán minden szinten, ahol ezt felvetettem az első kérdés az volt, miért, mi értelme lenne ennek, minek tennének ilyen, hiszen maguk is károsodnak. Nos, a chamtrailezés nem egy tömeges eljárás, azt egy nagyon szűk kör engedélyezi és szervezi, könnyen valószínűsíthető, hogy ilyenkor máshol tartózkodnak. Tehát ez önmagában nem zárja ki a vegyszerezés használatát. Sokkal nagyobb kérdés a miért, de hogy lássuk a chamtrail hatásait, a győri kórház hivatalos adatát közöljük le. A mostani chemtrail hatása 10 napig tartott, ez idő alatt 100 %-ig kifordította a normális mederben folyó időjárást. Először a rekord mennyiségű eső maradt el, amelyet napokig bezengtek, majd a fagyok megszűntek, és 10 fokos meleg köszöntött be. A 10. nap középpontjában, vasárnapi napon a győri kórház kardiológiai osztályán 4 exitus volt, valamint 8 újraélesztés. Ez olyan magas rekord egy nap ra, amely szinte elképzelhetetlen egy kórház egyetlen osztályán. Ez idő alatt valamennyi ismerős és rokon körében a következő tünetek jelentkeztek: vérnyomás emelkedés, pulzus emelkedés, erős hátsó fejtáji fejfájások, diszkomfort érzések, amelyek erőteljesen jelentkeznek.

Ennek kapcsán azonban a miért a lényeges kérdés. És innentől már csak ötletelni lehet, konkrétumokkal csak akkor fogunk találkozni, ha egy hatalmas tényfeltárás következne be az ügy kapcsán. Amely okokra gondolok elsősorban:

Egy erős vegyi fegyver támadás az európai lakosság ellen, amely hatása a tudat elferdítése, befelé fordítása azáltal, hogy a tömegesen jelentkező rosszullétekkel az emberek magukkal legyenek elfoglalva. Ennek kettős hatása van, az első és fontosabb, hogy az emberek nem törődnek a nagyobb kérdésekkel, mert magukkal foglalkoznak, így nem érdekli őket sem a bevándorlási ügy, sem a belső problémák, örülnek, ha élnek. A tünetek hatására mindenki megrohanja a gyógyszertárakat, fájdalomcsillapítók, nyugtatók, kedélyjavítók miatt.

Az időjárás befolyásolása nagyjából 20 éve folyik, azóta nincs tél. A tél nagyon rövid időszakokra jelentkezik, akkor hevesen, és hamar elmúlik. Gyakorlatilag 2-3 hétre korlátozódik. Ennyi idő alatt nem pusztulnak el a kártevők a természetben, sem a betegségek, penészgombák, gombák, vírusok. A mezőgazdaság működtetéséhez ma 12-szer több vegyszert használnak, mint 20 évvel ezelőtt. Egy európai méretű mezőgazdaságnál el tudjuk képzelni hány tíz-száz milliárd euró összegről beszélünk?


Gondoljunk arra is, ha a vegyszerezés folyamatos évek óta, mennyi maradandó betegséget alakít ki, ami szintén milliárdos bevételeket eredményez. Bolondság azt feltételezni, hogy a migránsok kedve miatt melegítik a környezetet, hiszen a chemtrail már 20 éve folyik, amikor még semmi ilyen kérdés nem volt. Nagyon fontos tényre, körülményre hívnánk fel a figyelmet. Azért nagyon fontos, mert hajlamosak vagyunk - de nem csak mi, hanem az egész világ - egy legyintéssel elintézni, ha orosz tudósok figyelmeztetnek valamire, pedig Japánt hónapokkal előre figyelmeztették a hatalmas földrengésre, amelyre lett volna idejük bőven felkészülni, ennek ellenére nem tették, és ennek következményeként az egész Csendes-óceán sugárfertőzötté vált. Nos, ők egyértelműen kijelentik, hogy az egész globális felmelegedés mese egy baromság, és egész más dolgok húzódnak meg a háttérben. Nem szeretik teregetni a belső információkat, de ezt a sokszor elhangzott orosz tényközlést helyezzük a megközelítés ünk középpontjába. Vagyis nem közlik a belső információkat, valószínűleg azért, hogy az fegyver legyen az orosz politikai arzenálban, és bármikor előrángathassák, de a tényt már kiteregették.


Visszatérve az eredeti kérdéshez a miért kérdésre. Mi van, ha mind egyben? Mi van akkor, ha az egész (gyártsunk csak összeesküvés-elméleteket, van rá okunk) egy gazdasági elit, amely kézben tartja az egész gyógyszer és vegyipart, közösen végzi ezt a tevékenységek? A chemtrail tény, azt a legfelső körökben már elismerték. Az orosz kijelentések alátámasztják, hogy "valaminek" nagyon erős időjárás befolyásoló hatása van, de nem a globális felmelegedés mesének, erre csak ráfognak valamit, amit nem akarnak néven nevezni. Hatásaként pedig iszonyatos pénzekre tesznek szert. Olyan mennyiségű euró milliárdokról beszélünk, amelyet elképzelni sem tudunk. Vagyis indíték bőven van.

Felvetődik a kérdés, mit tehetünk egyáltalán ellene? A repülőket lelőni nincs lehetőségünk, a gyárakat bezáratni nem tudjuk, a gyártulajdonosokat sem tudjuk bíróság elé rángatni, mert ügyvédeik mindenből kimossák őket. Egyetlen lehetőség van, a társadalmi berendezkedést megváltoztatni. A liberális demokráciát szociális demokráciára váltani, a kapitalizmust pedig szociális renddé. Ez pedig a népi szocialista társadalmi berendezkedés világa. Ezért kell tenni. Egyedül így változtatható meg a beteggé tett világunk. Ezért tenni pedig mostanra saját érdekünkké vált.

T.N. MNA-tag írása

Kapcsolódó:
Megszületett a történelmi jelentőségű klímamegállapodás (kitekinto.hu
A párizsi klímacsúcson résztvevő 195 ország elfogadta a klímavédelmi megállapodást, amelyben kötelezik magukat a légkör felmelegedése elleni küzdelemre. A klímamegállapodás megerősíti azt a központi célkitűzést, hogy a Föld légkörének felmelegedését a 195 ország 2 Celsius-fok alatt tartja az iparosodás előtti mértékhez képest, és folytatja az erőfeszítéseket arra is, hogy a felmelegedés csak 1,5 fokos legyen.
Bűncselekmény lesz a kemó alkalmazása 2016-tól (extremblog.com
Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.
Döbbenetes er edmény a kemoterápiáról (mindenegybenblog.hu
Mielőtt elolvassuk a cikket, gondoljunk bele, hogy milyen következményekkel járna az, ha a média segítségével világszerte kiderülne: az orvosok évtizedeken keresztül ajánlották és alkalmazták a kemoterápiát, mint "lassan ölő méreginjekciót". Ez eddig még nem következett be!
A politika tíz legnagyobb hazugsága (valasz.hu
Az egészségügy élére pedig először (és utoljára) ágazaton kívülről érkező "helytartó" érkezett, az iparközgazdász végzettségű Szabó György. Szó sem volt már érdekeltségi rendszer bevezetéséről, technológiaváltásról. Kórházi halállista született tízezer ágy megszüntetésére, minden erőből történt. Erre az időszakra nyúlik vissza az orvosok ágyleépítési fóbiája is, a harmadik Orbán-kabinet ezért is kerüli a vaskéz politikáját, és visszatérne az érdekeltségalapú egészségügyi kormányzáshoz.