Payday Loans

Keresés

A legújabb

Életmódváltás-hírlevél - 2015 november 01.. PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

ÉLETMÓDVÁLTÁS! hírlevél

2015 november 01..
99Húszmillió!
NAGYMAGYARORSZÁG 2016 falinaptár
Összeállítottunk a fotókból egy 13 oldalas A3 méretű lapozható falinaptárat.

A naptár 2.300 ft-os áron kapható Szolnokon a Szkítia könyvesboltban. Ugyanitt rendelhető a postai úton is a világ számos országába. A bolt honlapja: www.bigbandi.hu
a naptár oldala
a vásárlási, szállítási lehetőségek
Például PostaPont szállítási móddal, a helyi postán utánvétes átvétellel 0-699 ft között van a szállítási díj, értékhatártól függően. 

Budapesten az Örs Vezér térnél az Aranyvár Nemzeti Könyvesboltban is kapható, 
Fehér út 3 sz. "Cédrus piac"-nál


Nem volt könnyű 50.000-60.000 fotóból kiválasztani 48 + 1 fényképet, remélem, valamennyire sikerült, és sokan kiteszik a falra. / 600 db. került most kinyomtatásra./ 

www.erdely-szep.hu


Termálvizet a fóliasátrakba, és máris tarolhat a magyar zöldség a nagyvilágban!
2015. 10. 04. HíradóÚt a jövőbe

Valóságos európai prémiumzöldség-nagyhatalom lehetne hazánk, ha egységes jogi szabályozással meg tudnánk sokszorozni a termálvízzel fűtött fóliasátrak számát Magyarországon. A csongrádiaknak, Bács-Kiskun és Békés megyeieknek nem is kell bemutatni a technológiát: már évtizedek óta használják a gazdaságos és környezetbarát energiát, amivel nemcsak bio-, hanem klímabarát zöldségeket termeszthetnek.

Magyarország agrárország - szoktuk mondani, és egyre nyilvánvalóbb, hogy a magyar gazdák csak úgy tudják megállni a helyüket a világpiacon, ha továbbra is a minőségre és az ízre koncentrálnak, mennyiségben úgysem vetekedhetnek a riválisokkal. Ha olcsóbban adnák azonban, még kelendőbb lehetne a magyar zöldség. 

Ezen segíthet a fóliasátras termesztés, különösen, ha termálvízzel oldjuk meg a fűtést - mondta el a Helyi Híradók kérdésére Ledó Ferenc, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) elnöke. 

A megoldás korántsem új, Szentes környékén már a 60-as évek óta használnak termálvizes kutakat a fóliasátrak melegen tartására, és ezek fél évszázad után is működnek. Ez a vidék, Csongrád megye, valamint Bács-Kiskun és Békés déli tájai hagyományosan élen járnak a geotermikus energia kiaknázásában: az itteni homokkő különösen alkalmas a kútfúrásra, a víz kellően forró (mind a 32 szentesi kútban legalább 60, helyenként 90 Celsius-fokos) és a szaktudás, a mezőgazdasági kultúra is rendelkezésre áll. Az itteni tapasztalatok alapján mondja Ledó Ferenc, hogy a termálvizes fűtés 30 százalékkal olcsóbb, mint ha gázt használnának, ráadásul munkahelyet teremt, és nem jár szén-dioxid-kibocsátással. 

Illusztráció. (MTI-fotó: Rosta Tibor)

Hogy miért nem fűtünk több helyen a földből feltörő meleg vízzel, annak több oka is van. Egyrészt nincs olyan jogszabály, mely külön a termálvíz használattal foglalkozik, és ami a terület minden fontos jogi kérdését rendezi - emelte ki Nagygál János, a Magyar Geotermális Egyesület alelnöke. Probléma az is, hogy megszűnt a legfőbb tudásbázisnak számító intézmény, a Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Kutató Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. (Vituki). 

A kutak ügyét több, de inkább kevesebb sikerrel próbálja egyengetni a terület új gazdája, a katasztrófavédelem - tette hozzá. A kutak létrehozásának költségei mindenesetre csökkentek, mivel a kormány 2025-ig eltörölte a kinyert termálvíz kötelező visszasajtolását, ráadásul a vízkészleti járulék mértékén is sokat faragott. 

A termálvízzel még így is sok a munka: magas ásványianyag-tartalma miatt rendszeresen tisztítani, cserélni kell a csöveket, berendezéseket, a felhasznált vizet pedig kezelni kell, mielőtt a földbe vagy egy folyóba engednék. (A törvény gyakorlatilag szennyvízként kezeli.) 

Nagygál János mégis úgy látja, hogy a nehézségek ellenére megérné előtérbe helyezni a termálvizes fűtést - és korántsem csak a mezőgazdaságban -, ami az ország ambiciózus környezetvédelmi céljainak elérését elősegítheti. A technológián mindig van mit javítani, de a geotermikus energia használata már így is megéri, főként, ha nem csak a számokat nézzük - hangsúlyozta a szakember. 

"Lehet, hogy egy fóliasátorban vagy általában a mezőgazdaságban dolgozni nem olyan jövedelmező, mint alkalmasint egy autóipari multinál, de a föld a miénk, és a miénk is marad, és folyamatosan, hosszú távon munkát, megélhetést ad azoknak, akik ragaszkodnak a vidéki életformához" - fejtette ki Nagygál János. 

A termálvízkincs korántsem kifogyhatatlan, de a jelenlegi fogyasztásunkkal számolva így is nagyjából 500-600 évre elegendő van belőle - tért ki rá Ledó Ferenc. A szakma azzal számol, hogy a vízfogyasztás a kétszeresére nő a következő évtizedben, de még így lenne 300 évünk rá, hogy kitaláljuk, hogyan pótoljuk a kitermelt mennyiséget, hogy ne fogyjunk ki belőle - mondta a terméktanács elnöke. 

A szakember szerint eleve sokkal több zöldséget kellene fólia alatt termeszteni, így egy szezonon belül huzamosabban lehetne megfelelni az áruházláncoknál felállított szigorú mennyiségi és minőségi követelményeknek. Ezzel párhuzamosan lenne célszerű fúrni az új termálvízkutakat, miáltal a zöldségeinkről azt is elmondhatnánk, hogy "karbonmentesen", minimális szén-dioxid-kibocsátással készülnek. 


Kapcsolódó: 
A magyar járműfejlesztés zöld példája - Modulo autóbusz (mtro.hu
Leutánozzák az emberi vezetést az önműködő autók (origo.hu
2020-ra 25 ezer elektromos autó is közlekedhet a szlovák utakon (alternativenergia.hu
Losonczi Áron nyerte a harcot az üvegbetonért (delmagyar.hu
Magyarországon blokkolt megújuló energia
Míg nálunk füstöl, addig a briteknél energiát termel a metró (mno.hu
Napsütés-milliomosok vagyunk, de hiába (index.hu
Átadták Magyarország legnagyobb naperőművét (index.hu


"Halálprogram indult el a magyar egészségügyben"?
("Aktív eutanázia program" után nyílt "halálprogram" az egészségügyben?)

"Amíg Magyarország Kormánya szerint a reformok működnek, egyre-másra hallani az egészségügy területéről érkező vészkiáltásokat. Ahogy arra az ellenzéki pártok többször felhívták a figyelmet, az elmúlt három évben több mint 300 milliárd forintot vontak ki az egészségügyi rendszerből, amelynek adósságállománya 2014 végén meghaladta a százmilliárd forintot. Így nem csoda, ha minden egyes adománynak örülnek az intézmények"- írja asztarklikk.hu hírportál.

"Az államháztartási kiadásokon belül az egészségügyi közkiadások aránya Magyarországon lényegesen alacsonyabb (10,5 százalék), mint a legtöbb EU taggá lett, volt szocialista országban (12 - 15 százalék). Ez nem gazdasági szükségszerűség, hanem kormányzati prioritás - erősítette meg ismét Gilly Gyula. 2014-ben, a WHO adatai szerint Magyarországnál csak Lettország (8,9 százalék) és Ciprus (6,9 százalék) költött kevesebbet költségvetés arányosan közegészségügyre. Csehország, vagy Szlovákia az állami büdzsé csaknem 15 százalékát fordítja polgárai egészségére" - erről számol be a napi.hu hírportál. 


A magyar ember túlhajszolt, a fél ország létminimum alatt él. Hogyan lehetne a lakosságnak ennyire kevés pénzből egészségesen táplálkozni, hogy a betegségek kialakulását megelőzze? 

Ne csodálkozzunk azon, hogy ennyire ijesztő a kép: 
"Magyarországon még mindig a keringési rendszer megbetegedései számítanak vezető haláloknak, amelyek 2014-ben közel 63 ezer ember életét követelték. Hazánkban a szív-és érrendszeri megbetegedésekben szenvedők halálozási aránya kétszerese, az ischaemiás szívbetegségek által okozott halálozási arány pedig háromszorosa az európai átlagnak". Írja a napi.hu hírportál. 


Egy hónappal ezelőtt jelentette be az egészségügyi államtitkár a lemondását. Most végre akadt jelentkező erre a posztra. A kérdés csupán az, vajon hogyan tud majd megbirkózni az új államtitkár a tengernyi gonddal küszködő egészségügyi ellátórendszer problémáival? Remélhetünk-e majd némi javulást szakdolgozók munkakörülményeiben és bérezésben? Ugyanis, ha nem tudja az ágazat megtartani őket, akkor is komoly ellátási gondokkal kell majd szembenéznünk. 


A kormány optimista, szerinte minden rendben halad. Az egészségügy fizetőssé tétele sem tabutéma többé. Egyre többen kénytelen a fizetős szolgáltatásokat igénybe venni, ha nem akarják a munkahelyüket elveszíteni, inkább a magánrendeléseket keresik fel az emberek a gyorsabb gyógyulás reményében. Ezeket a szolgáltatásokat a felmérések szerint 47% arányban veszik igénybe az orvoshoz forduló betegek. 

A kormány szerint úgy is működnek az egészségügyi reformok, ha az elmúlt 3 évben kb.300 milliárd forintot vontak ki az egészségügyi ellátórendszerből. Ugyanez a kormány 5-6 évvel ezelőtt, még azzal vádolta a szocialistákat, hogy nem fordítanak elég pénzt az egészségügyre, ezzel veszélyeztetik az emberek gyógyulási esélyeit, sőt még ennél is tovább mentek. 

Akkoriban vészharangot kongatva riogatták az embereket, hogy aktív eutanázia vár rájuk: 
Pesti Imre, a FIDESZ akkori szakpolitikusa 2009-ben ezt mondta: "Egyetlen megoldás a büdzsé visszavonása és a kormány azonnali távozása. 2006 óta a kormány - az általa meghirdetett "reformpolitika címszó alatt" - szétverte a kórházakat, megszűnt az orvosok és a betegek közötti bizalom, orvosok és szakdolgozók menekültek el az országból, "elindult a magyar egészségügy lepusztítása" - fejtette ki sajtótájékoztatóján Pesti Imre, írta a weborvos.hu

Érdemes elolvasni ezt 6 évvel ezelőtti sajtónyilatkozatát a FIDESZ akkori egészségügyi szakpolitikusának, melyben az akkori kormányt azonnali távozásra szólította fel az akkori ellenzék. Ha azóta, a jelenlegi kormány még sokkal jobban tönkretette az egészségügyi ellátórendszert, miért is nem mond le a kormány most azonnal, ha másoktól kisebb bűnért is ugyanezt követelte akkoriban? 

Azóta mi történt? Ha akkor aktív eutanáziáról beszéltek, ahhoz képest ma sokkal rosszabb a helyzet. Még a sajtóhírek is arról szólnak, hogy a betegek nagy része az ellátatlanságba hal bele. Az egészségügyi szakdolgozók pedig pánikszerűen menekülnek a süllyedő hajóról, külföldre. A kormány, miért nem akarja meghallani a vészcsengőt? A mostani egészségügyi program miről szól? Arról, hogy nem baj, ha vészesen fogy a magyar? Mindenki kezeltesse magát úgy, ahogyan tudja, egy magánrendelőben, vagy magánkórházban? A kormánytagok meg bevonulnak az adófizetők pénzén fenntartott és luxus körülmények között működő "kormánykórházakba", ahol azonnali és színvonalas ellátást kapnak? 

A korhatár alatti rokkantakat hogyan bírnának dolgozni egészségügyi rehabilitáció nélkül? Annyi pénzellátásuk sincs, ami a gyógyszereiket és az élelmezésüket fedezze. Számukra a fizetős egészségügy elérhetetlen, miközben nekik lenne legnagyobb szükségük az egészségügyi rehabilitációra. Az érintett rokkantak közül sokan kérdik tőlünk, hogy mi lesz így velük: "halálprogram indult el a magyar egészségügyben"? 

Mivel nincs megfelelő egészségügyi ellátás, sokan belehalnak az ellátatlanságba. Emiatt, a temetkezési vállalkozóké a jövő. Akinek nincs pénze temetésre, az önkezével megáshatja a saját sírját előre, ha nem lesz, aki majd eltemesse. A vészcsengőt nem hallja meg senki, miközben Magyarország "aktív eutanázia programja" ma már egyre jobban teljesít? 


Miért nem tartunk egy tükröt a kormány elé, hogy nézzen szembe önmaga egykori kijelentéseivel? Ha, 2009-ben a FIDESZ az egészségügyi ellátórendszer problémái kapcsán "aktív eutanáziáról" beszélt - a mostanihoz képest, viszonylag még egy jól működő egészségügyi ellátórendszert kritizálva - akkor most vajon mit mond a jelenlegi borzalmasan rossz helyzetre? Most mi folyik az egészségügyben a sokkal nagyobb forráskivonásokkal? 

"Aktív eutanázia" program után nyílt "halálprogram"vár a magyarokra? - ez a jelenlegi kormány egészségpolitikája? Erre szavaztak a választópolgárok? Kötve hisszük, hogy erre szavaztak volna. Mégis úgy látszik, hogy 4 évenként sincs "újraélesztő" program a választópolgárok számára, így már, csak potenciális hullák lehetünk ebben az országban, ha nem teszünk gyorsan ellene. 

karosz.hu

Kapcsolódó: 
Magyarország lehet a világ vízellátója (agraroldal.hu
C-vitamin. Miért hazudnak nekünk? (vitalzone.hu
Fé­lel­me­tes tü­dő­be­teg­ség ter­jed az or­szág­ban (ripost.hu
Chemtrail-kúra (vitamind.hu


Végstádiumú rákos beteg volt, és egyetlen olaj kiűzte szó szerint a rákot a testéből
2015. augusztus 17. mindenegybenblog.net

4. stádiumú veserákja volt, az orvosok szerint csak napjai voltak már hátra, amikor elkeseredésében egy utolsó útra vette rá magát.


2014 augusztusában diagnosztizálták a katonaként dolgozó Lindánál a 4. stádiumban lévő veserákját, amely már 2 helyen is áttétet képzett. Amikor megtudta nem hagyta magát el, és végig kitartott az mellet, hogy megfog gyógyulni, mivel élni akar. 5 gyermek édesanyjaként, valamint további 15 unokája mellet nem engedhette meg magának, hogy elvigye a rák. 

Az utolsó útja során megismerkedett egy alternatív gyógyásszal, aki bevezette a kanabiszolaj gyógyító hatásának rendkívüli hatásainak rejtelmeibe. Első körben egy 45%-os THC kivonattal kezdte a kezelést az orvos, majd miután ez gyengének bizonyult felemelték az adagot 85%-ra. 

Meglepődtek az onkológusok, mivel 2014 decemberére, a tüdeje teljesen tumormentessé vált, majd további 1 hónap kezelés után a veséjéről is eltűnt a daganat. 
A Journal Molecular Cancer tanulmányai bizonyítják, hogy a tetrahidrokannabinol ( thc ) és a különféle kannabinoidok meggátolják a rákos sejtek szaporodását, és a meglévőket teljesen eltűntetik. 

A rákos sejtek valójában öngyilkosságot követnek el a kannabinoidok hatására. 

Linda Morando 2015 január 15.-én az alábbi státuszüzenetet tette ki a facebookjára : Kedves ismerőseim! Végre teljesen rákmentes vagyok!! Hurráá, élhetek!! 

2015 május 11.-én egy újabb vizsgálat erősítette meg, hogy Linda továbbra sem rákos, és teljesen gyógyult. 

A szerk. : A rák egy olyan betegség mint minden más gyógyítható betegség, azonban mintegy évi 600 milliárd dollárt hoz a " konyhára ' a rákos betegek gyógykezelésével kapcsolatos gyógyszerek eladásának az ÁFÁJA. Sajnos ki lehet mondani, hogy túl sok pénz van abban, hogy ha egy ember rákos, hiszen elkeseredettségében nincs az a pénz amit ne adna ki a gyógyulás reményéért. 

Kapcsolódó: 
86 évesen is tornászbajnok (youtube.com
Az öt tibeti rítus: a fiatalság forrása (betegsegnyelv.hu
Botrány! Több orvos bevallotta, hogy szándékosan diagnosztizált egészséges embereknél rákot, hogy pénzt keressen(napi-humor.hu
Ezért nem engedik a rák gyógyítását (mindenegybenblog.hu
Várólisták a halálra (hvg.hu



A Boszniai Piramis Komplexum alatti prehisztorikus alagutak gyógyító energiával rendelkeznek
10/19/2015 Ancient Originsujvilagtudat.blog

boszniai piramisok több mint egy évtizedes kutatása sok meglepő eredménnyel járt. Lehetséges, hogy a titkozatos történelem előtti alagutak, melyek a boszniai piramisok alatt húzódnak, gyógyító energiával rendelkeznek?

Dr. Sam Osmanagić ezeknek az őskori alagutaknak a lehetséges egészségügyi előnyeiről és saját illetve más kutatócsoportok felfedezéseiről osztotta meg véleményét, akik a boszniai piramisok alatt folytattak vizsgálatokat. 

A boszniai piramisokról tartott öt nemzetközi konferencián, melyeket 2008-ban, 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben rendeztek, a résztvevő szakértők interdiszciplináris tudományos magyarázatokkal szolgáltak a piramis komplexum gyógyító energiájával kapcsolatban. 

A történelem előtti alagutakban a Viszokóban található piramis komplexum alatt jótékony elektromágnesesség állandó jelenlétét mértük, valamint 28 kHz-es ultrahangot, és a 7,83 Hz-es Schumann rezonanciát (a legjobb energia mező az emberiség fizikai, szellemi és lelki képességeinek fejlődéséhez). Továbbá rendkívül magas koncentrációjú negatív ionokat mutattunk ki, akár 60.000 per köbcentimétert (tízszeres koncentráció, például a hegyi erdőkhöz képest), valamint a káros kozmikus sugárzás és a természetes radioaktivitás hiányát. 

A tudósok elmondták, hogy ilyen körülmények között az emberi szervezet sejtjei öngyógyító regenerációs folyamatba kezdenek. 


A Ravne alagút labirintusban tett gyógyító látogatás során: 
1. Fokozódott a tüdő kapacitása 
2. Normalizálódott a vércukorszint 
3. Normalizálódott a vérnyomás 
4. Javult a test általános állapota 
5. Javulás állt be az emberi aurában


Tüdő kapacitás

A tizenhét éves szlovák Veronika Vranko Nyitrából érkezett Viszokóba légúti problémákkal a cseh Dr. Peter Hajduk, a Prágai Tüdőbeteg Klinika specialistájának ajánlására. 


Az ő története 2013-ban kezdődött, amikor cisztás gyulladása és légszomja miatt a légzésfunkció kapacitása 47 százalékra csökkent. Miután diagnosztizálták rossz egészségi állapotát, jobb tüdejét megműtötték. Az operáció utáni gyógyulási program vezetője Dr. Hajduk volt, amely biorezonanciás terápián alapult: természetes termékek és C vitamin használatával. A rehabilitációs program egy utazást is magában foglalt Viszokóba, köszönhetően a föld alatti Ravne labirintus magas koncentrációjú negatív ionjainak. 

Két Viszokóba tett látogatást követően a kezelés részeként a fiatal lány javulást érzett az egészségi állapotában. Két év óta először nem érzett szúró fájdalmat a mellkasában, amitől régóta szenvedett. Az egész kezelési folyamat, köztük a két látogatás a Ravne alagút labirintusba végül a 47 százalékos tüdőkapacitását 84 százalékra növelte. 

Második viszokói látogatása alatt Veronika önkéntes munkát vállalt a "Boszniai Nap Piramis Régészeti Parkban", részt vett a laza homok és folyami kövek eltávolításában az alagút új szakaszaiban. Az arcán látható az elégedett mosoly. 

Vércukorszint

A cseh "WM Magazine" kiadvány égisze alatt egy csapat érkezett Viszokóba 2015 elején, hogy mérésekkel tanulmányozzák az emberi vér glükóz szintjét. 



A kísérlet résztvevőjének, az 58 éves prágai Jyrki-nek a vércukorszintjét 45 perccel azelőtt mérték meg, hogy belépett az őskori Ravne alagút labirintusba. Abban az időpontban 7,8 mmol/l (kockázati csoport) volt a vércukorszintje. A Ravne alagút labirintusban tett látogatása után a vércukorszintje 5,1 mmol/l szintre esett vissza (normál szint: nem veszélyeztetett csoport). 

Egy másik résztvevőnél, Karel-nél 10,5 mmol/l szintet teszteltek, mielőtt belépett volna a Ravne labirintusba, majd az ott tartózkodást követően 5,7 mmol/l szintre csökkent a vércukorszintje. A prágai kórház vezető fiziológusa ellenőrzést végzett, de nem talált megfelelő magyarázatot a jelenségre. Miután visszatértek Prágába, a résztvevők elmondták, hogy az alagút jótékony hatása 14 napig tartott náluk, majd a vércukorszintjük enyhe emelkedésnek indult. 

Vérnyomás

Sevim Mujevia 54 éves török nő Isztambulból folyamatos magas vérnyomás problémával küszködött 2004-től 2014-ig. A vérnyomása 220/135-re emelkedett. Miután rendszeresen kezdte látogatni a Boszniai Piramis komplexum őskori alagutait, a vérnyomása soha nem emelkedett 140/90 fölé. 

A test általános állapota

Szemnyomás, homályos látás, fáradtság: 
"40 percet töltöttem a Ravne alagútban 2015. július 7-én egy barátommal Szlovéniából. Egy gyógyító kamrában relaxáltunk, majd meglátogattuk a kerámia blokkokat, és csodálkoztunk, hogy hány új kerámia szobor került elő. Miután elmentünk, az volt az érzésünk, mintha 10 órát aludtunk volna, nem pedig az, hogy egy buszos utazásról tértünk vissza Szlovéniából. A nyomás a szememben és a homályos látásom a túra után eltűnt, és haladtunk Szarajevóba," - Asja Dupanović 

Klausztrofóbia, rossz étvágy

"Én egy kicsit klausztrofóbiás vagyok, ezért reggel aggódtam, hogy be kell mennem a Ravne alagútba. De ahogy beléptünk az alagutakba, a fáradtság és rossz közérzet eltűnt. Ami megdöbbentő volt, az a levegő, amit belélegeztünk. Olyan volt, mint egy hegy tetején az erdőben. Határozottan jobb hangulatban jöttem ki. Utána elmentem a hat éves kislányommal megebédelni, és jobbat ettünk, mint valaha életünkben, bár a lányomnak, Alma-nak problémái vannak (rossz étvágy). Az emberek azt mondják, hogy ez önszuggeszció, de azt sem bánnám, ha ez igaz lenne, mert az eredmény annyira jó!" - Ariana Mangafic, 2015. augusztus 1. 

Aura

Janez Pelko szlovén mérnök az orosz Vlagyimir Korotkov professzor (Szentpétervári Egyetem) úttörő felszerelését használta, hogy felvételt készítsen az emberi auráról, amely egy bioenergia réteg vagy mező az emberi test körül. A tanulmány egy 160 résztvevőből álló reprezentatív mintán történt (férfi, nő, fiatal és öreg, turisták, önkéntesek, állandó személyzet, stb.). Az eredmények azt mutatták, hogy az egy órás ott tartózkodás a Ravne alagút labirintusban az aura javulásához vezetett (véd az energia és immunrendszer kimerülése ellen) az esetek 82 százalékában. A pozitív eredmény döntően azoknál az embereknél volt megfigyelhető, akik első alkalommal jártak ott, vagy többször is megfordultak az alagútban. 


Az esetek 15 százalékában (állandó személyzet és az önkéntesek) a bioenergetikai réteg stabil és folyamatos volt, melyben nem volt jelentős változás. A legkevésbé erőteljes eredmény olyan emberek esetében történt, akik "szkeptikusnak" vallották magukat (ellenállás a viszokói piramisok elgondolásának), vagy akik nem viseltek megfelelő ruházatot (például műszál, PVC a természetes pamut vagy gyapjú ruházat helyett). 


Videó: https://www.youtube.com/watch?v=0nHsf41JTTo
Videó szerkesztője: Éliás Zsolt András

Jogi nyilatkozat: A "Boszniai Nap Piramis Régészeti Park" Alapítvány nonprofit és civil szervezet tudományos és régészeti kutatásokban vesz részt, és csupán közvetíti a nyilatkozatokat és a látogatók beszámolóit, de nem nyújt semmilyen egészségre vonatkozó állítást vagy garanciát. 

Az őskori Ravne alagút labirintus a Boszniai Piramis Komplexum alatt az év 365 napján nyitva áll. 

Bővebb információ: http://piramidasunca.ba/bs/
Kapcsolati cím:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kapcsolódó: 
SEMIR OSMANAGIC 2015 október 30-i előadásának képei (kethollos.hu
Színterápia - Egy másik elfojtott orvosi technológia (ujvilagtudat.blogspot.com
5 kérdés és válasz az auráról egy olyan személytől, aki képes látni az energiát (ujvilagtudat.blogspot.com
Hogyan van hatással az auránk másokra? (ujvilagtudat.blogspot.com
Valóban léteznek a titokzatos kazah Nazca-vonalak (rejtelyekszigete.com
Egy férfi 25 évet töltött a sivatagban elszigetelve a társadalomtól, és közben valami elképesztőt hozott létre(ujvilagtudat.blogspot.hu



Őrület: az Egészségügyi Világszervezet méregnek akarja nyilvánítani a szalonnát és a kolbászt
2015. október 24. szombat delhir.info

Kiszivárgott információk szerint az Egészségügyi Világszervezet nevű beteges, szélsőliberális társaság a szalonnát és a kolbászt rákkeltő termékek közé akarja sorolni. A szándék elképesztő, hiszen a legújabb kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy a szalonna kifejezetten jótékony hatású. 


Amennyiben ez a szánalmas szervezet tényleg hivatalos döntést hoz, miszerint a kolbász és a szalonna azonos kategóriába tartozik majd, mint a cigaretta és az alkohol, azzal felbecsülhetetlen károkat okozhat a mezőgazdaságnak és a feldolgozóiparnak. 

Az Egészségügyi Világszervezet "tárgyilagosságáról és komolyságáról" tanúskodik például az a tény, hogy a homoszexualitást egészséges jelenségnek nyilvánította. 

Az alapinformáció a B92-től származik, a vélemény nem. 
F. F.

Kapcsolódó: 
ENSZ felszólítás a babamentő inkubátorok megszüntetésére (magyarno.com
Számos gyógyhatása van a szalonnának (filantropikum.com
Nem akarnak lemondani a húsról, a szalonnáról és a kolbászról az európaiak (hu.euronews.com
Miért nem volt a nagyszüleinknek ételallergiája... és nekünk miért van? (ujvilagtudat.blogspot.hu
Végre újra indul az ökológiai gazdálkodás támogatása (biokontroll.hu


A napokban kezdik oltani az egészséges hetedikes lányokat
2015.10.05. MTI - Origo

A leadott nyilatkozatok szerint a 7. osztályba járó lányok több mint háromnegyede kérte a humán papillomavírus elleni védőoltást - tájékoztatott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

A 44 ezer jogosult gyermek szülei közül csaknem 34 ezren kérték a méhnyakrák elleni térítésmentes védőoltást, ami országos átlagban majdnem nyolcvan százalékot jelent. Az oltásokat az érintettek az iskolai kampányoltások keretében kapják, az első védőoltásra októberben, a második vakcina beadására pedig 2016 áprilisában kerül sor. Az oltóanyag kiszállítása már megkezdődött, legkésőbb október 5-éig az ország valamennyi iskolába eljut a vakcina, és megkezdődhet a védőoltás beadása. 

Forrás: MTI/Mészáros János
34 ezer lány kap oltást az iskolákban

Gyógyszertárban is elérhető

A méhnyakrák megelőzését szolgáló védőoltást azok is megkaphatják, akik a kedvezményes oltási programokból kimaradtak, hiszen gyógyszertári forgalomban - térítés ellenében - többféle vakcina is hozzáférhető. Mivel az oltóanyag vényköteles, előzőleg fel kell keresni a háziorvost - olvasható az ÁNTSZ közleményében. 

Kapcsolódó: 
Tények a HPV-oltásról: Többet árt, mint használ! (nebancs.hu
Veszélyes a méhnyakrák elleni oltás? (bezzeganya.reblog.hu
Az oltást követően 44,6% -kal nott a méhnyakrák elofordulása (mindenegybenblog.net
Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után. A dán tévé bemutatta a gyógyszeripart leleplező filmet(mindenegybenblog.hu
Rejtélyes kór pusztít Magyarországon - Miért halnak meg egyre többen? (napi.hu
Eltették láb alól az orvost, aki azt állította, hogy az oltások miatt alakul ki az autizmus (dionidream.com
GARDASIL (HPV méhnyakrák-injekció) - 27 APRÓ TITOK (bekenagykovet.hu


Kenyérsütés, otthon!
2015. október 7. magyarno.com

Az első kenyeremet valamikor 20 évvel ezelőtt sütöttem. Egy újságban olvastam a kovászról, hogyan kell készíteni, és akkor elhatároztam, hogy nekem ez kell. 

Mára már szinte minden lisztféleséget kipróbáltam, Tamás fiam legnagyobb örömére. Ő nagyon kedveli a kenyereimet. 
A kedvencemet megosztom veletek is, ez egy tönköly kenyér. 


Recept:

Hozzávalók: 
0,5 kg teljes kiőrlésű tönköly liszt 0,5 kg sima tönköly liszt só, kovász, víz, lenmagpehely 2 púpos evőkanállal. 

Elkészítés: 
Vizet annyit tegyél, hogy egy cipóvá tudd gyúrni könnyedén A kényér legfontosabb eleme a kovász! 
Ahogy én készítem: Biztosan van olyan helyed, jön a fűtés szezon, ahol van kb. 25 fok van. 
Egy ilyen állandó hőmérsékleten, 3-4 nap alatt van kovászod. 
Én egy befőttes üvegbe szoktam langyos vizet tenni (1-2 dl), és teszek bele annyi teljes kiőrlésű lisztet, hogy olyan híg palacsintatésztám legyen. 
Arra kell ügyelni, hogy a hőfoka rendben legyen, és ne hűljön ki, és ne váltakozzon a hőmérséklete. 
Másnapra beindul, akkor tegyél hozzá, még lisztet egy kanálnyit, következő nap megint, és megint. 
Keverd meg mindegyik etetésnél. 
Figyeld közben, nehogy kifusson, ha nem csinál semmit, akkor fázós helyen van. 
A végén egy lágyabb tésztának kell kinéznie, ehhez hozzárakod a vizet, és a teljes kiőrlésű lisztet, állni hagyod kicsit (1-2 óra, mikor hogy van időd), ez egy kicsit lehet híg, lágy, ez ezután rakod a többi lisztet, dagasztod, majd keleszted, megformázod, keleszted, és sütöd. 
Sütőlemezen, légkeverős sütőben 180 fokon sütöm. 
Sütöttem már fedeles jénai tálban is, ropogósabb lemezen, tapasztald ki a sütődet. 
A kenyeredbe egy maréknyi kovász kell, ami marad, zárd le a befőttes üveget és tedd be a hűtőbe. 
Legközelebb csak kiveszed, lisztel és langyos vízzel kevered, hagyod állni. 
Ha kiürült az üveged, a megkelt tésztádból, formázás előtt tegyél bele a legközelebbi kenyeredhez, és megint tedd a hűtőbe. 
Én 2-3 naponta szoktam sütni, és fél évente csinálok új kovászt, addig mindig csak teszek el a megkelt kenyérből. 

Jó sütögetést! 
Dékány Erzsébet

Kapcsolódó: 
Ez történik a szervezeteddel, ha PULISZKÁT eszel. Ezt soha nem gondoltad volna! (twice.hu
Csodákra képes az ősz legértékesebb gyógynövénye, a CSIPKEBOGYÓ! (twice.hu


Felborult egy vodkával megrakott kamion, már egy hete tart a dáridó
October 24, 2015 Amerikai Hírhatár

A palackok többsége állítólag épségben maradt, de a helyszínre érkező közlekedési rendőrök egyet sem találtak. Maloje Perekonoje község Moszkvától ezer kilométerre, délkeletre fekszik, s mintegy 600 lakosa van, akik kb. karácsonyig képesek lennének "életüket áldozva" elfogyasztani az egész rakományt - írta egy orosz portál. A rendőrség nyomozásba kezdett ugyan a vodka után, de a közeli Szaratovból kiküldött nyomozók állítólag a sürgetés ellenére sem tértek vissza még a központba. 


Hallatlan szerencse érte a világvégi Maloje Perekopnoje elnevezésű orosz falucskát, amely a Volga folyó partján fekszik Moszkvától ezer kilométernyire, délkeletre. A Vesti portál híradása szerint a falut átszelő állami úton felborult egy 20.000 palack vodkával megrakott kamion. A községben már egy hete folyik a dáridó - adta hírül a ČTK, a cseh állami sajtóiroda. 

A legtöbb palack állítólag épségben vészelte át a balesetet, de a kihívott közlekedési rendőrök már egyetlenegy üveg vodkát sem találtak a helyszínen. Az orosz portál közlése szerint a falusiak először a kamionsofőr segítségére siettek, aki azonban elszaladt a baleset színhelyéről. Amikor nem találták, nekiláttak "menteni" a rakományt. 

Maloje Perekopnoje polgármestere szerint a "helyi aktivisták biztonságos helyre evakuálták a vodkát", mivel a tehergépkocsi - amelynek defektet kapott az egyik gumiabroncsa - lángra kapott. A baleset híre villámgyorsan elterjedt az egész környéken, s a kis falucskába elkezdte áramlani a rokonok és ismerősök - írta a Vesti. 

Obec Maloje Perekopnoje má 600 obyvatel, kteří by "s nasazením ivota" byli schopni zkonzumovat celý náklad přibli ně do Vánoc, napsal ruský server. Nehodu a zmizení lahví vodky sice začala vysetřovat policie, ale vyslaní kriminalisté se prý do své centrály v nedalekém Saratově navzdory urgencím zatím nevrátili. 

A településnek 600 lakosa van, akik kb. karácsonyig képesek lennének "életüket áldozva" elfogyasztani az egész rakományt - írta az orosz portál. A rendőrség nyomozásba kezdett ugyan a vodka után, de a közeli Szaratovból kiküldött nyomozók állítólag a sürgetés ellenére sem tértek vissza még a központba. 


Napi székely góbéság...



LAST_UPDATED2