Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló 2014. XII. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Kedves Olvasó!

Kérem, az 500-Ft-ot ne sajnálja havonta a Hírhálótól! 

Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes



"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, 
Hiszek egy isteni örök igazságban, 
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára, 
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


"Mert rút a világ, fekete. 
Vak gyűlölettől fekete. 
Vak, mint az emberek szeme: 
az égig sem látnak vele....."

Wass Albert



A természetfeletti események megjövendölése

Garabandálban négy nagy természetfeletti eseményt jövendöltek meg:
/A/ Egy világszerte ható figyelmeztetés lesz ISTENTŐL Ezt mindenki a földönlátni vagy bensőjében érezni fogja. Abban a percben meglátjuk mindazt a rosszat, amit elkövettünk, meg mindazt a jót, amit elmulasztottunk megtenni. 
A figyelmeztetés célja az, hogy megtisztítson bennünket és hogy a világ lelkiismeretét helyreigazítsa. Mindenki felismeri, hogy a figyelmeztetés ISTENTŐL jön. Felkészít minket a Nagy Csodára. 
/B/ Ez a második nagy esemény egy csütörtöki napon este 8.30-kor egy bizonyos évben április 8.-án, 16.-án vagy e két dátum között következik be. A látnok Concita ismeri a dátumot. Nyolc nappal előtte nyilvánosságra hozza. A Csoda az Oltáriszentség egyik vértanújának ünnepén, nem pedig egy Mária-ünnepen történik majd, és egybe esik egy fontos egyházi eseménnyel. A faluból és környező hegyoldalakról mindenki látni fogja majd a Csodát, ha a falu feletti dombon álló 9 fenyő felé tekint. A jelenlevő betegek gyógyulást nyernek, a hitetlenek hinni fognak. A Csoda következtében megtér Oroszország. A Szűz szerint Luis Andreu atya testét - ő már látta a Csodát - romlatlan állapotban találják majd a Csoda utáni napon (ez utóbbira vonatkozóan lásd a IV-es számú lábjegyzetet.). 
/C/ A harmadik nagy esemény egy maradandó látható jel lesz. Az idő végezetéig emlékeztetője marad a fenyők melletti Csodának. Olyasmi, ami eddig még soha nem volt látható a világon. 
/D/ A negyedik nagy esemény feltételes. Ha az emberiség nem teljesíti az Áldott Szűzanya üzenetét, akkor ISTEN fenyítést küld a világra. Mariloli, Jacinta és Concita látták a fenyítést két éjszakán át. Amennyire félelmetes lesz, az is nyilvánvaló, hogy ISTENTŐL jön. Abban a percben még az ateisták is felismerik, hogy ISTENI figyelmeztetés. 
http://www.szentkoronatarsasag.hu/garabandal%20uzenete.htm
Kapcsolódó videó: Garabandal-a szemtanúk





Szabó Zsolt: A kislányom megkért, hogy segítsek neki a házi feladatban. Hát én segítettem.




Vonalban levők száma 


Útonállók Orbán ellen - gigadugók országszerte
2014. DECEMBER 15. 07:3475 31 Hír24

Nemcsak a köd okoz gondot, hanem a tiltakozó akciók is. Országszerte egész napos forgalomlassító demonstrációt tartanak, hatalmas lehet a közlekedési káosz.

Reggel 7 órától délután 17 óráig forgalomlassító demonstrációt tartanak az M3-as és az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszain, a III. kerületi 11-es főúton, a XI. kerületi Egér úton, az Andrássy úton, a budai alsó rakparton és a rakpartról a Margit hídon át a Kossuth Lajos térre vezető útvonalon. Ez vélhetően egész nap dugókat okoz a fővárosi bevezető útjain, a közép- és észak-budai utakon. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kérte, hogy aki teheti, ne üljön autóba. 

A helyszínek: 
- 7 és 16 óra között az M3-as autópályán a Szilas Pihenő és a Szentmihályi út között a városközpont irányú szélső közúti sáv lezárásával, 
- ugyanebben az időszakban a III. kerületben a 11-es főúton (azaz a Batthyány utcában) a Mátyás király utca és a Szent István út között az egyik városközpont irányú közúti sáv lezárásával, 
- továbbá szintén ugyanebben az időben az Andrássy úton a Hősök tere és a Bajza utca között a centrum irányú szélső forgalmi sáv lezárásával. 

Mindemellett további autós demonstráló csoportok miatt reggel 7 és 8 óra között lezárják 
- az M3-as autópálya bevezető szakaszán a szélső sávot a Szerencs utcától a városközpont felé, 
- az M5-ös autópálya bevezető szakaszának Nagykőrösi úti részén a buszsávot a Hofherr Albert utca és az Árpád út között, 
- továbbá a XI. kerületi Egér úton a Kőberki út és a Balatoni út közötti szakasz Szerémi út irányú szélső sávját. 

Erről a három helyszínről reggel 8 órakor rendőri kísérettel a demonstrálók a Budai alsó rakpart Lánchíd és Margit híd közötti részére autóznak, ezért a budai alsó rakpart északi irányú forgalmát a rendőrség a Döbrentei térnél a Krisztina körút/Attila út felé tereli el. Nagyobb torlódásnál a Műegyetem rakparti, a Rákóczi hídi lehajtókat is lezárják. 11 óra körül a kocsikat az alsó rakparton hagyva a demonstrálók az Angelo Rotta rakpart-Margit híd-Balassi Bálint utca útvonalon gyalog a Parlamenthez vonulnak, majd petíciójuk átadása után ugyanezen útvonalon visszatérnek a budai alsó rakpartra. A forgalomlassító demonstráció ezen a helyszínen várhatóan 16 órakor fejeződik be, majd a tüntetők a reggeli gyülekező helyszínek felé távoznak, ahol előreláthatóan 17 órakor ér véget a demonstráció. 


A BKK arra számít, hogy a legnagyobb torlódások a Krisztina körúton, az Attila úton és a Margit körúton várhatóak, de jelentős forgalmi dugóra kell számítani a fővárosi bevezető útvonalakon, valamint a közép- és észak-budai utakon is. 


A Szentendrei út hétfőn fél 8-kor. Fotó: Hír24

Országos fennakadás

Összesen hatvan ponton, 1600 autóval készülnek a tiltakozók a csomópontok elfoglalására, de arra számítanak a szervezők, hogy spontán csatlakozók is lesznek. Több nagyváros közelében is demonstrálnak a forgalmas bevezető utakon - Békéscsabán, Debrecenben, Dunaújvárosban, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Kisvárdán, Miskolcon, Monoron, Móron, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Oroszlányban, Pakson, Pécsen, Püspökladányban, Salgótarjánban, Szegeden, Szekszárdon, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatán, Tatabányán, Üllőn, Veszprémben és Zalaegerszegen. 

A lezárások helyszíneiről térképen is lehet tájékozódni. 


Sztrájk is jöhet

Ezt a LIGA Szakszervezetek elnöke mondta az érdekképviseletek által szervezett hétfői demonstrációról, amely célja: a megfelelő bérfejlesztés, a munka törvénykönyvének felülvizsgálata, az alkotmányos sztrájkjogot elvonó sztrájktörvény módosítása, a korkedvezményes nyugdíjrendszer, a béren kívüli juttatások adózásának megtartása. Gaskó István közölte: a korkedvezményes nyugdíjazásban szinte teljes egészében érintett mozdonyvezetők már a sztrájkon gondolkodnak, és bár az nagyon kockázatos, ha nem sikerül megállapodni, bevetik a sztrájk eszközét. A Liga elnöke hangsúlyozta: az autós demonstráció semmilyen formában nem kötődik a vasárnapi tüntetésekhez, politikai háttérindíttatása sincs. 

Csizmadia Lajos, a Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezetének szóvivője felhívta a figyelmet, hogy a kormány terve mintegy 1200 dohányipari értékesítésben és logisztikában foglalkoztatott munkavállalót érintene, és tömeges létszámleépítéseket eredményezne, több mint ezer család megélhetését veszélyeztetné. A szóvivő szerint a dohányipar speciális problémája miatt a forgalomlassító felvonuláson közel 400 dohányértékesítésben használt jármű vesz részt. 


Húsz éve, 1990. október 25. és 28. között taxisblokád bénította meg az ország közlekedését.

Kapcsolódó: 
Taxisblokád: négy őrült nap krónikája
Brüsszel szerint nem mond igazat Orbán az M0-sról
DECEMBER 16-RA SZERVEZIK BUDAPESTRE AZ EUROMAJDANT
A mesterlövészek bárkit leszedtek a Majdanon
Bizonyíték került elő, hogy a kijevi mesterlövészeket a Majdan vezetői bérelték fel
Járulékos veszteségnek használnák a jobboldalt egy liberális forradalomban
Orbán tovább provokál: jön a fizetős M0-s és a drogteszt is


Útdíj Az MO körgyűrűn? Ez egy őrültség! Az EMPAMO felháborítónak tartja és elutasítja azt a torz döntést, amely az M0-s és a bevezető szakaszok fizetővé tételével akarja a budapesti belvárosra ráerőltetni az azt elkerülő forgalmat. Ismét egy elhamarkodott- sem a szakmával, sem a településekkel, sem a civilekkel nem egyeztetett - intézkedés, amely dugógerjesztő, környezetkárosító, légszennyező hatása miatt ráadásul lakosságellenes is, főleg a külső kerületekre és a főváros környéki településekre nézve. Persze ez az intézkedés is jól illeszkedik a kormány átgondolatlan kommunikációjába, átláthatatlan közlekedéspolitikájába és kapkodó bevétel növelési ötletsorozatába. Az EMPAMO felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza ezt az értelmetlen és káros döntését! 
www.empamo.hu


Kövér: A népszerűségvesztés figyelmeztető jel
2014. 12. 14. 07:01 MTI - Origo

Illusztráció: KJAz Országgyűlés elnöke szerint úgy javíthatóak az amerikai-magyar kapcsolatok, ha az Egyesült Államok abbahagyja a Magyarországgal szemben gyakorolt, szövetségesek között merőben szokatlan és barátságtalan magatartást és politikát.

Kövér László a kormánypártok népszerűségvesztését figyelmeztető jelnek nevezte, amellyel foglalkozni kell, de "pánikra semmi ok", mivel a parlamentáris demokrácia törvényszerűsége a közvélemény ciklikus változása. 
Az amerikaiak nem csak Magyarországgal szemben alkalmazzák ezt a politikát. Geopolitikai játszmáikban bennünket, a cseheket, a románokat, a szlovákokat eszközként használnak és kihasználnak annak érdekében, hogy a maguk szempontjai szerint "rendet csináljanak" a frontvonal mögötti közvetlen hátországban - mondta Kövér László az MTI-nek adott évértékelő nyilatkozatában. 

A helyzet szerinte rosszabb, mint amilyennek látszik, mert az amerikai külügyi döntéshozatal apparátusának középszintjén nagyon régóta vannak Magyarországnak, illetve a Fidesz-KDNP szövetségnek ellenfelei és ellenségei. 

Irracionális hangvétel

Az amerikai döntéshozók pedig, mivel egy Magyarország méretű ország a legritkább esetben üti meg ingerküszöbüket, az apparátusban bízva, az ő véleményüket sajátjukká téve kommunikálnak - mondta a házelnök, aki úgy látja: ez az apparátusi középszint az elmúlt 25 évben mindig negatív környezetet igyekezett teremteni, amikor polgári erők voltak kormányon Magyarországon. 

"Talán a hangvétel most szokatlanabb, irracionálisabb, mint korábban volt. El tudjuk viselni a szeretetlenséget, de szövetségesként legalább a korrekt álláspontra igényt tartunk Amerikától" - tette hozzá Kövér László, aki kijelentette: "Nem a mi kezünkben van a kulcs a kétoldalú viszony normalizálásához". 

Forrás: Szabó Gábor
Kövér László szerint az amerikaiak kezében a kulcs

Pánikra nincs oka a koalíciónak

Kövér László a kormánypártok népszerűségvesztését figyelmeztető jelnek nevezte, amellyel foglalkozni kell, de "pánikra semmi ok", mivel a parlamentáris demokrácia törvényszerűsége a közvélemény ciklikus változása. A közvélemény-kutatások adatai két választás között "vajmi keveset használhatók", azokból nem lehet következtetéseket levonni a következő választásra nézve. Ezeket a számokat csak a voksolás előtti évben szabad komolyabban értékelni - mondta. 

Az okokat firtató kérdésre azzal felelt, hogy elmúlt a kampány, amelyben a Fidesz-KDNP pártszövetség folyamatosan fenn tudta tartani a kommunikációs kezdeményező pozícióját. 

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek
A népszerűségvesztés nem ad okot pánikra

"Nem vesztettük el teljesen az eszünket"

Most, hogy túl vagyunk a választásokon, és mindenkinek a kormányzati munkára kell összpontosítania - amely során követtünk el elkerülhető hibákat és hoztunk népszerűtlen, de szükségszerű döntéseket is -, sokkal nagyobb teret kapnak az ellenzéki és országon kívüli politikai erők, amelyek kitűzték a célt a 2018-as választásokra: a Fidesz ne tudja, vagy legalábbis egyedül ne tudja folytatni a kormányzást" - jelentette ki Kövér László. 

A házelnök, habár elmondása szerint a maga részéről inkább befelé, s az érintetteknek személyesen szereti elmondani a véleményét, úgy vélekedett: nem volt haszontalan Pokorni Zoltán fideszes alelnök önkorlátozásra intő, az "urizálást" elutasító megszólalása, mert érzékeltette a párttal szimpatizáló, de a népszerűségvesztés miatt riadalmat érzőkkel, hogy "nem vesztettük el teljesen az eszünket és a talajt a lábunk alól". 


"Félresikerült" rendszerváltás

Érdemes lenne ugyanakkor arról is higgadtan, nyugodtan beszélni, hogy 25 évvel a "félresikerült" rendszerváltozás után miért ítéli meg úgy a közvélemény, hogy tehetőssé lenni eleve csak tisztességtelenül lehet. "Vetem fel ezt úgy, hogy politikus létemre nem tartozom azon kisebbségbe, amely vagyonokat halmozott fel" - mondta. 

Arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha a Fidesz a veszprémi időközi választások nyomán elveszíti kétharmados többségét, Kövér László kijelentette: "semmi nem lesz, legfeljebb nagy csinnadratta, tűzijáték, petárdadurrogtatás, és az amerikai ügyvivő a demokrácia győzelméről fog beszélni. Aztán a karaván megy tovább, merthogy a kétharmadnak ebben a parlamenti ciklusban semmilyen jelentősége nincsen". Mindez nem jelenti azt, hogy ne vennék nagyon is komolyan a veszprémi időközi választást, amelyet jó esélyük van megnyerni. 

A kétharmados többség kényelmet biztosít a kormányzó erőknek, hogy ha baj van, akkor tudjanak önállóan, "mindenféle elvtelen kompromisszum megkötése nélkül, meggyőződésük szerint" cselekedni - közölte az Országgyűlés elnöke. Hozzátette: ha a "gondviseléstől" másodszor is megkapták a kétharmados többségi kormányzás lehetőségét, akkor azt igyekeznek is megtartani. 

Kapcsolódó: 
Antall József halála az orbáni felejtés bére
Most sincs 2/3ad! Egy fideszes képviselő hónapok óta eltűnt a Parlamentből
Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik!



A rendszerváltás elcsalói


A modern kunbélák: A felforgató "magyar" Euromajdan díszes társaságai - Óvakodj a törpéktől!
Várhegyi Kálmán 2014. december 12. - 23:58 Jövőnk.info

A Jövőnk.info Szerkesztősége felszólít minden igaz hazafit, hogy ne támogassa semmilyen módon - mégha a jelenlegi rendszer elfogathatatlan számu(n)kra is - ezeket az alább talonba vett káros elemeket! Megfigyelőként azonban hasznos tapasztalatokat szűrhetünk le ezekről, módszereikről és belső természetükről - amelyekről szívesen fogadunk információkat, ezzel is segítve reális helyzetelemző munkánkat! Megértésüket köszönjük!

Nincs hova hátrálni, nemzetközi tüntetéslánccal tiltakoznak az Orbán-kormány intézkedései ellen az elmúlt hónapok civil megmozdulását szervező atlantista-neoliberális csoportosulások és a szakszervezetek. 

Nem mondhatni, hogy elfáradtak volna az internetadó ötletének bedobásával kezdődött tüntetéssorozat résztvevői. Ellenkezőleg: egy utolsó, kiadós hullámmal búcsúztatják az évet - és reményeik szerint az Orbán-kormányt is - az elmúlt hónapok tömegmegmozdulásairól ismertté vált baloldali-zsidószellemiségű felforgató "civil" csoportok, szervezetek és szakszervezetek. Az újabb demonstrációkra - melyeket a jövő évi központi költségvetés elfogadásához időzítettek - három egymást követő napon tartják. A sort a "dühös magyarok" kezdik, akik vasárnap délután az Akadémia Széchenyi téri épülete előtt gyülekeznek, majd hétfőn az ország 60 pontján tartanak félpályás útlezárást a LIGA Szakszervezete gondozásában. Keddre várható a harmadik hullám, a "Nincs hova hátrálnunk" tüntetés-sorozatot jelen állás szerint 13 magyar és 6 külföldi városban tartják meg. 

A három sorozatban számos átfedés van, mivel a netadós-kitiltós botrányok elleni nagyszabású tüntetések szervezői ("magánemberek" - baloldali-neoliberális pártok fattyai, Facebook-csoportok és egyesületek) összefogtak egymással és több nagy létszámú szakszervezettel is. A Kreatív Ellenállás például a folyamatos ellenállás reményében éppen ma szólította összefogásra a kormánnyal szemben elégedetlen szervezeteket; a felhívásukat a közelmúltbeli tüntetések szervezői írták alá: a 1000 milliárdan a tisztességes adózásért, a 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért, a Nem Némulunk El a Szabad Oktatást és a Százezren az internetadó ellen Facebook-csoportok, illetve a Humán Platform. Többek között a 2015. évi költségvetés tervezett formában való elfogadása ellen, valamint a rendszerváltás óta soha meg nem oldott és erősödő társadalmi igazságtalanságok, az állam fokozódó működésképtelensége és a rendszerszintű korrupció ellen tiltakoznak. 

Az összefogás hatására összességében tízezres nagyságrendű demonstráció-sorozatra számíthatunk, ráadásul nemzetközivé terebélyesedett a mozgalom, mivel 6 országban tartanak szolidaritási akciókat, a szakszervezetek megmozdulását pedig a szakszervezetek világszövetsége is támogatja. 


1. hullám: El a kezekkel! - Dühös magyarok

A tüntetés célja: "Mi azért szervezünk tüntetést, mert az a célunk, hogy megakadályozzuk a költségvetés ilyen formában való elfogadását, ezért a tüntetésünket a törvény megszavazása elé időzítjük. Meg kell mutatni az Orbán-rendszernek, hogy ha ezt a költségvetést elfogadja, visszafordíthatatlan károkat okoz az országnak." 

Szervező: 60 ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport 

Támogatók: Százezren az internetadó ellen Facebook-csoport, Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, vegyipari, közlekedési, vasutas, szociális munkás, teherfuvarozói, tömegközlekedési, vendéglátós szakszervezetek, Szolidaritás. 

Várható létszám: 6.600 

2. hullám: Félpályás útlezárás

A tüntetés célja: az adótörvények és a költségvetési törvény társadalmi egyeztetés nélküli benyújtása ellen, valamint a korkedvezményes nyugdíj védelmében demonstrálnak. 

Szervező: LIGA Szakszervezetek 

Támogatók: Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége, Európai és Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség, Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, Független Egészségügyi Szakszervezet, Független Rendőr Szakszervezet, Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete, Közlekedési Munkástanácsok, Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete , Mozdonyvezetők Szakszervezete, Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség , Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete, Vasas Szakszervezeti Szövetség, Vasutas Szakszervezetek Szövetsége, Vasutasok Szakszervezet. 


3. hullám: Nincs hova hátrálnunk

A tüntetés céljai: "Eleged van a szociális megszorításokból? Az oktatási rendszer teljes átforgatásából és a társadalom elbutításából? A NAV-botrányokból és kitiltási ügyeiből? A mértéktelen korrupcióból és hazugságokból? Az egészségügy borzasztó helyzetéből és a magyarországi lakhatás egyre kritikusabb helyzetéből? Gyere el és hallasd te is a hangod! Ne hagyjuk, hogy mások döntsenek helyettük, ne hagyjuk, hogy semmibe vegyenek minket!" 

Szervező: Szabad oktatást, Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok. 

Támogatók: A Város Mindenkié, Antifasiszta Hálózat, Demokratikus Nevelésért és Tanulásért Közhasznú Egyesület, Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány, HAT - Hálózat a Tanszabadságért, Hívatlanul Hálózat, Magyartanárok Egyesülete, Magyar Nők Szövetsége/Association of Hungarian Women, Magyar Szekuláris Egyesület, Nem Némulunk El, Oktatói Hálózat, Rehab Critical Mass, Rosta Rokkant Mozgalom, Szabadságszínpad, 1000 milliárdan a tisztességes adózásért (Népharag csoport), Történelemtanárok Egylete. 

Kapcsolódó: 
Nem hivatalos(?) amerikai jelenlét a kormányellenes liberális tüntetésen - Cukorka osztás mikor lesz?
Így röhög azon Goodfriend, hogy Vida feljelentette
Kövér: korrekt álláspontra tartunk igényt Amerikától


Mindig ugyanazok ugyanazért ugyanolyan módszerekkel, 
a magyarság nevében, 
a magyarságra való hivatkozással, 
a magyarság akarata ellen! 
A NAGY ELŐDÖK!


Orbán-FIDESZ-KDNP az AIG botrányban?
2014-11-23 Bankcsapda, Facebook - elgondolkodtato.com

ORBÁN-FIDESZ-KDNP AZ AIG BOTRÁNYBAN? - ADD TOVÁBB! (az okirati bizonyítékok megvannak, nyilvánosságra hozataluk hamarosan) 

Fotó: MTI / Julien Warnand

-- BEVEZETÉS ---------------------- 

1. A bankjaink biztosítást kötöttek egy biztosító és pénzügyi közvetítő társasággal, hogy ne szenvedjenek kárt, ha esetleg nem tudnánk már fizetni a hiteleinket 

2. Sok magyar devizahiteles bankjának a biztosítója, az amerikai AIG biztosító. 

3. Ha nem tudnánk fizetni a hiteleinket, akkor az AIG biztosító köteles a bankjainkat kártalanítani 

4. A magyar devizahitelek fele bedőlt, mert az emberek nem tudták fizetni a hiteleiket 

5. Ezért a magyarországi bankoknak az AIG amerikai biztosító a mai napig már TÖBB MILLIÁRD DOLLÁRT kifizetett kártalanításként 

-- MOST JÖN A LÉNYEG ELSŐ RÉSZE ---------- 

6. 2014-ben a devizahitelesek és az ügyvédek kiharcolták, hogy a Legfelsőbb Bíróság (Kúria) állapítsa meg azt, hogy a bankjaink csaltak és mondja ki, hogy a szerződéseink érvénytelenek 

7. A Legfelsőbb Bíróság (Kúria) 2014. június 16-án 2/2014 PJE határozatában kimondta, hogy a szerződéseink semmisek abban az esetben, ha a szerződés megkötésekor nem kaptunk kellő tájékoztatást arról, hogy valójában mekkora és milyen típusú kockázatot vállaltunk 

8. Minden magyar és külföldi gazdasági és jogi szakértő egyetért abban, hogy a bíróságokon minden magyar devizahitelről kiderülne, hogy nem kaptunk kellő tájékoztatást, azaz kiderülne, hogy a SZERZŐDÉSEINK ÉRVÉNYTELENEK, SEMMISEK 

--- MOST JÖN A LÉNYEG MÁSODIK RÉSZE-------- 

9. Ha a magyar bíróságok kimondanák azt a tényt, hogy a magyar devizahitel szerződések érvénytelenek, akkor ez azt jelenti, hogy a bankjaink nem csak minket raboltak ki, hanem a saját biztosítójukat, az amerikai AIG biztosítót is! - hiszen a bankjaink kamu szerződések bedőlése jogcímén vettek el pénzt az AIG-től...az érvénytelenség a szerződésekhez kapcsolódó ügyletekre is kihat 

10. ha kiderülne a szerződéseinkről, hogy semmisek, akkor több milliárd dollárt kellene a bankjainknak visszafizetniük az AIG amerikai biztosítónak 

-- MOST JÖN A LÉNYEG HARMADIK RÉSZE-------- 

11. Abból az irtózatos mennyiségű pénzből, amit a Bankjaink az AIG-től és a hasonló társaságoktól jogellenesen elvettek nem csak a bankjaink kaptak, hanem a FIDESZ-KDNP népirtó kormány és cinkostársai is nyerészkedtek... különadó 

-- MOST JÖN A LÉNYEG NEGYEDIK RÉSZE-------- 

12. Ha a szerződéseink semmisek, akkor az Orbán-Kormány nemcsak tönkre megy, de meg is bukik. 

13. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány nem akar ennyi pénzt a saját zsebéből visszafizetni az AIG amerikai biztosítónak és azt sem akarja,hogy a magyar bankszektor visszafizesse az ellopott pénzt az AIG-nek. 

13+1. Az AIG biztosító 2013 december 16. napján kelt Kúria 6/2013 PJE határozat után hatalmas összegeket teljesített hazai pénzintézeteknek, azonban a 2014 június 16.-án kelt 2/2014 PJE határozat után már nyilvánvalóan nem kellett volna fizetnie ! 

14. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány tagjai nem akarják, hogy a magyar bankszektor tönkremenjen, mert a Kormány tagjainak személyes vagyona a devizahitelesek és az AIG pénzéből van ellopva hónapról hónapra 

-- MOST JÖN A LÉNYEG ÖTÖDIK RÉSZE---------- 

15. Az Orbán-FIDESZ-KDNP Kormány egyetlen dolgot tehetett, hogy ne derüljön ki a szerződéseinkről, hogy semmisek: felfüggesztett minden bíróságon zajló devizahitel-pert. 

16. Az Orbán-Kormány egyetlen dolgot tehet, hogy a személyes vagyonából ne kelljen kártérítést fizetnie az AIG-nek és egyetlen dolgot tehet, hogy a magyar bankszektornak se kelljen visszaadnia az AIG amerikai biztosítótól ellopott pénzeket: 

AZ, HA PIACI ÁRFOLYAMON FORINTOSÍTJA A HITELEINKET, mert akkor szinte senki nem tud pereskedni és a szerződések érvényesnek látszanak 

-- MOST JÖN A LÉNYEG HATODIK RÉSZE --------- 

17. Az Amerikai Egyesült Államok védi a saját cégét, az AIG-biztosítót. Az USA nem nézi tétlenül, hogy kirabolják országa egyik legnagyobb cégét, valószínű hogy Amerika újabb lépésre készül a hazai uzsorás bankár és politikai elittel szemben ! 

18. Az USA első lépésben hadat üzent a magyar hatalmi elitnek, az Orbán-Kormánynak azzal, hogy kitiltotta Amerikából azokat, akiknek közük van a lopáshoz és azokat, akiknek a kitiltása nagy botrányt okoz itt az országban (pl.: Vida Ildikó) 

-- MOST JÖN A LÉNYEG HETEDIK RÉSZE-------- 

19. Ezért nem hajlandó az Orbán nyilvánosságra hozni azt a dokumentumot, amelyben az USA bizonyítja azt, hogy miért tiltotta ki Amerikából Vida Ildikót és a többieket 

20. Orbánt felszólította a Jobbik párt is a parlamentben, hogy nyilatkozzon és teregesse ki a szennyest 

21. Ha Orbán kiteregeti a szennyest, akkor megbukik 

22. Ha az Orbán-Fidesz-KDNP kormány megbukik, 

AKKOR NEM LESZ FORINTOSÍTÁS PIACI ÁRFOLYAMON !!! 

UGYE MONDANUNK SEM KELL, HOGY OSZD MEG EZT A POSZTOT??" - 

Kapcsolódó: 
Orbán ideológusa magyarázta az "orbánizmust" Varga embereinek
Orbán szerint a régió vezető országa vagyunk
Deutsch Tamás drogtesztjének eredménye
Ismét lehet majd állami pénzből családtagokat támogatni?
Korrupciógyanú Rogán önkormányzatánál
Következmények nélkül hagyhatott ki egymilliárdot a vagyonnyilatkozatából a politikus!
Orbán: felszámoljuk a gyermekszegénységet
Orbán megismételte: "ne figyeljenek oda arra, amit mondok"


Orbán: Zéró tolarencia a korrupció ellen!


Hende: Megvédjük a magyar és a lengyel szabadságot!
2014/12/14 MagyarHírlapBal-Rad

Minden körülmények között védelmezni fogjuk a lengyel és a magyar szabadság ügyét - emelte ki Hende Csaba honvédelmi miniszter vasárnap Lengyelországban a limanowai csata századik évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen, a Limanowa melletti Jabloniec hegyen.


A történelem és a két ország mintegy ezeréves barátsága arra figyelmeztet, nem lehet szabad az egyik nép, ha nem szabad a másik - tette hozzá. 

A honvédelmi miniszter beszédében kiemelte: megint a nagyhatalmi erőpolitika napjait éljük, nem tudjuk, mit hoz a jövő, nem tudjuk, hogy a tőlünk keletre folyó háború, a balti térségben zajló flottamozgások, a NATO közös légterének folyamatos provokálása végül hová vezet. "Azt azonban tudjuk, számíthatunk egymásra" - fogalmazott Hende Csaba. 

Kifejtette: Lengyelország és Magyarország, ahogy a történelemben többször, úgy a jövőben is számíthat egymásra testvérnemzetként és a NATO tagjaiként, amit a közös érdekek és közös biztonság mellett a szabadság és a jog, a kölcsönös tisztelet és az emberi méltóság közös értékei tartanak össze. 

A közelmúltban magyarok és lengyelek több programmal felidézték az első világháborúban megvívott győztes limanowai csatát. A rendezvénysorozat zárásaként hagyományőrzők játszották újra a csatát a Jabloniec hegyen, majd Hende Csaba honvédelmi miniszter és Maciej Jankowski, a lengyel védelmi minisztérium államtitkár-helyettese megkoszorúzta a felújított emlékművet. 

Az 1914. november 28. és december 18. közötti limanowai csatában az osztrák-magyar csapatok megállították és a Dunajec folyó mögé szorították vissza a Krakkó irányába áttörni készülő orosz csapatokat. A Limanowa melletti Jabloniec magaslaton található a 368. számú haditemető, ahol a hősi halált halt monarchiabeli, lengyel és orosz hősi halottak nyugszanak. A huszárok között itt nyugszik a soproni Nádasdy császári és királyi 9. huszárezred parancsnoka, Muhr Ottomár ezredes is. 

A Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Kislengyelországi Vajdasági Hivatal a csata centenáriumára mintegy 15 millió forintból újította fel a temetőt. A felújítási munkálatok első ütemében idén megújult a kápolna, egyes síremlékek, továbbá a temető sétányának köveit és a már leomlóban lévő kőkerítést is helyreállították. 

Bal-Rad komm: No! A lengyelek megnyugodhatnak végre. Déli határaikat biztosítja a "magyar honvédség"! Már ott is van hadseregünk kétharmada Litvániában! Visszaverni az orosz provokációkat! Minden körülmények között! Meg védelmezni a szabadságunkat! Bárhol, bármikor! Úgy ám! 


Hazánk számára az Európai Unió, - egy kész ráfizetés
Drábik János 2014/12/14 drabikjanos.comSzabad Riport

Illusztráció - SzRTI
- Az Unió sokkal több pénzt visz el tőlünk, - mint amennyit ad -

Az éves nemzeti össztermék 30%-ka áramlik az EU-ba, miközben az onnan beérkező támogatások, - mindössze a nemzeti össztermék 1%-át teszik ki... 

Lóránt Károly közgazdász, számításai szerint, az Európai Unió sokkal több pénzt visz el a magyaroktól, mint amennyit ad. 

Az a tény, hogy 2004 és 2008 között nettó 30 milliárd euró jövedelem átutalás ment ki Magyarországról, - miközben ennek csak az egyhatoda érkezett hozzánk uniós támogatásként, - mutatja, hogy nem a demokráciáról, a szolidaritásról és a felzárkózásról van szó, amikor az államok feletti brüsszeli bürokrácia erőlteti a vertikális integrációt. Brüsszel így akarja véglegesíteni a periféria államainak a függőségét a centrumországoktól, - garantálva a pénzhatalmi elit számára az extraprofitot. 

Hasonló következtetésre jutott Pavics Lázár pénzügyi szakértő is, aki megállapította, hogy a nemzeti össztermék 30%-ka áramlik az EU-15-ök országaiba, miközben az Európai Unióból beérkező támogatások a bruttó nemzeti össztermék 1%-kát teszik ki. 

Az, aki a Központi Statisztikai Hivatal, az Állami Számvevőszék, a Magyar Nemzeti Bank, valamint az Eurostat adataira támaszkodik, kénytelen megállapítani, - hogy hazánk számára az Európai Unió óriási ráfizetés. Magyarország már a csatlakozást megelőzően sok veszteséget okozó előnyöket biztosított az Európai Közösségnek, majd az Európai Uniónak. 

Ezúttal csak a 2011-es év adatait ismertetjük: 

Ebben az évben 7858 milliárd forint áramlott külföldre EU-s partnereink országaiba, - miközben az EU támogatásként összesen 329 milliárd forint érkezett Magyarországra. (Mindezt Pavics Lázár által készített dokumentumok alapján állítjuk, amelyeket szívesen átadunk hivatalos szakértőknek tanulmányozásra). 

Hivatkozunk Matolcsy György MNB elnök adataira is, amelyeket még nemzetgazdasági miniszterként hozott nyilvánosságra: 

Az ő számításai szerint évente átlagosan 8500 milliárd forint áramlik külföldre. Ez az, ami hozzávetőlegesen a nemzeti össztermék 30%-kát teszi ki. 

Ezzel áll szemben az a másik adat, hogy az EU-ból érkezett támogatások csak a GDP 1%-kát érik el! 

Matolcsy György számításai szerint a legtöbb pénzt, - a külföldre eladott belföldi monopóliumok útján viszik ki az országból. Ez 3000 milliárd forintot tesz ki évente. 

Az EU-tagság növelte a felesleges bürokráciát is. Ez Magyarországnak 2000 milliárd forintot jelent. További 2000 milliárd forint veszteséget okoz az adókikerülés, - az állami pazarlás pedig további 600 milliárdos kiáramlást okoz. Magyarország az államadósságra fizetett túl magas kamaton évente 500 milliárd forintot veszít. Ehhez hozzáadódik az az évi 100 milliárd forint, amely a túlzottan magas valutatartalék miatt terheli a magyar társadalmat. 

Ez az adatsor nem teljes, csak szemléltetni akartuk, hogy miből keletkezik az a nagy jövedelemkiáramlás, amely 2004 óta sújtja Magyarországot. 

Kapcsolódó: 
PUTYIN: DOLLÁR HELYETT NEMZETI VALUTÁKAT
A globális valuta újraindítást 100%-ban megerősítették, működésbe hozták és végrehajtják


Hess missziója után Coco Chanelt küldték a német békeajánlattal Churchillhez, aki ekkor sem reagált
Múlt-Kor - Harcunk.info

A modern, elegáns és dinamikus nő szimbóluma, a világhírű Chanel divatház alapítója, az haute couture egyik legjelesebb képviselője, a divat forradalmasítója - jórészt ez a kép él szülőhazájában, Franciaországban a szerény körülmények között nevelkedő, egy ideig zárdában élő, később elegánsan egyszerű és kényelmes ruháival és a világ legnépszerűbb parfümjével befutó francia designerről, Coco Chanelről (1883-1971). 


Egy, a minap sugárzott francia dokumentumfilm árnyalja ezt a képet, ugyanis egy olyan dokumentumot mutattak be, amely egyértelműen azt bizonyítja, hogy a híres francia divattervező a Harmadik Birodalom katonai elhárító és hírszerző szervezetének dolgozott. 

A France 3 csatornán bemutatott L'Ombre d'un Doute (A kétely árnyékai) című film hasonló kérdéseket feszeget Edith Piaf és Maurice Chevalier énekesek, illetve Sacha Guitry színész-rendező második világháborús szerepvállalása kapcsán is. Jóllehet történészek folyamatosan megkérdőjelezik a hivatalos francia doktrínát, miszerint a nyugat-európai ország híres szülöttjei vagy bojkottálták a Vichy-kormányt vagy az ellenálláshoz csatlakoztak, e sokak számára kényes kérdés megvitatására csak elvétve kerül sor a legnagyobb francia tévécsatornák műsoraiban. 

A Franck Ferrand francia történész által vezetett műsor most mégis erre tett kísérletet, ledöntve a tabukat, és eleget téve azon jobboldali értelmiségiek kérésének, akik régóta szerették volna elérni a német Harmadik Birodalommal szimpatizálók helyzetének tisztázását. 

A dokumentumfilm szerint a háború kitörése után vidékre menekülő Coco Chanel 1940-ben, Franciaország kapitulációja idején érkezett vissza a fővárosba, ahol a Ritz hotel hetedik emeletén lakott, s itt került intim kapcsolatba Hans Günther von Dincklage báróval, német szuperkémmel, a Gestapo magas rangú tisztviselőjével. A patinás párizsi szállodában rendezkedett be egyébiránt a német légierő parancsnoksága is. 


Randolph Churchill, Coco Chanel és Winston Churchill

Coco Chanel ugyan tagadta, hogy szorosabban együttműködött volna a németekkel, életrajzírói az együttműködés a "túlélési ösztön" számlájára írják, mondván: a katolikus árvaházból szédítő magasságba jutott Chanel született túlélő volt. Ugyan azt már korábban is tudni lehetett, hogy a divattervező "náci szeretőt" tartott, de arra csak most derült fény, hogy maga Coco Chanel is a németek alkalmazásában állt. A France 3 dokumentumfilmje először mutatta be a Francia Védelmi Minisztérium levéltárában fellelt dokumentumot, amely egyértelműen bizonyítja, hogy a németek beszervezték a francia nőt. A divattervező a Harmadik Birodalom katonai elhárító és hírszerző szervezetének, az Abwehrnek dolgozott, fedőneve pedig Westminster volt - utalva a westminsteri herceggel 20 évvel azelőtt folytatott szerelmi viszonyára. 

Chanel ismerte Churchillt - a brit miniszterelnöknek maga a westminsteri herceg mutatta be -, s az Abwehr őt küldte 1943-ban Madridba az angolokhoz puhatolózni a németek békeajánlatával. Churchill azonban az ajánlatra soha nem válaszolt, mondta el Henry Gidel francia történész. "Coco Chanel megalomániája és naivitása nem ismert mértéket, olyannyira, hogy azt hitte, meg tudja Churchill gondolkodását változatni" - fogalmazott. 

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Winston Churchill annyira fanatikusan gyűlölte a németeket, hogy talán nem létezett élő ember akkoriban, aki jobb belátásra bírta volna. Jellemző, hogy a háborút úgy akarta lezárni, hogy tárgyalás nélkül kivégzett volna minden jelentősebb német vezetőt, a Nürnbergi pert pedig teljesen feleslegesnek tartotta. 

Kapcsolódó: 
Az amerikai kormány halálos vírusokat gyárt?
Amerikai politikus: a kínvallatás teljesen legális, jogilag is tartható
A Pentagon tömeges polgári engedetlenségre készül


Leiratkozás itt