Payday Loans

Keresés

A legújabb

Hamis pénz/média - igazi fegyver és hadviselés PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

WASHINGTON ELPUSZTÍTJA A VILÁGOT



A jelentősebb politikai események a dollár és az olaj körül zajlanak. Az USA-ból fedezet nélküli dollár áramlik ki, cserébe valós termékeket és szolgáltatásokat kapnak. Fenyegetést jelent számukra minden olyan ország, amely elszakad a dollárelszámolástól.

Hogyan manipulálják a fősodratú médiát?
Ulfkotte: a német médiát a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke irányítja az USA szája íze szerinti transzatlanti kapcsolatok és Izrael érdekében. A FAZ volt munkatársa a „civil” szervezetekről és George Sorosról is ír.

Dr. Udo Ulfkotte, ismert német újságíró és szerző megelégelte, és felfedi, hogy számos jelentős újságban a hírszerző ügynökségek írják a cikkeket, kémként beépítve az újságírókat, meghamisítva az eseményeket.

Kik a manipulátorok?

Putyin beszéde
A nyugati média mindenesetre mindent megtett, hogy ne vegyen róla tudomást, vagy kiforgatva tálalja annak tartalmát. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Putyinról (a Nap és a Hold sem a mi véleményünk kedvéért létezik), valószínűleg Churchill 1946. március 5-én elhangzott „Vasfüggöny” beszéde óta a legjelentősebb politikai beszéd hangzott el Szocsiban.

Elemzés Putyin beszédéről

Új orosz hírügynökség  Oroszországban, a CNN kivonul

Putyint meg akarják buktatni


AZ OKOK:

"...a BRICS tagállamok / Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika / már korábban  megfogalmazták azon igényüket, hogy saját fejlesztési bankot, és saját valutát hozzanak létre, a stabilitás megteremtése érdekében."
A dollár helyett, azzal szemben...
Miért is tette ezt Kína?
Mert az USA 1970-es évektől kezdve gyakorlatilag gyarmatosította Kínát:
"Ennek a nemzetközi játéknak a lényege (legalábbis ez volt eddig), hogy Kína, az általa előállított javakért cserébe nagyrészt amerikai dollárt fogadott el. A termékek előállításához szükséges alapanyagokért pedig dollárban fizetett. A dollár-alapú kereskedelem felfutásának köszönhetően ezért az ország rendkívüli mennyiségű dollárt volt kénytelen felhalmozni. Ennek a felhalmozott dollármennyiségnek a nagy részét pedig visszajuttatja az Egyesült Államokba olyan módon, hogy cserébe amerikai adósságot (állampapírt) vásárolt, nevetségesen alacsony kamatokon. Ezért jelenleg Kína jóval több amerikai állampapírt birtokol, mint bármely más ország a világon."

Peking közölte, hogy január elsejétől nem vásárol tovább dollárt.

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/12/uj-vilaghelyzet-kina-januar-1-tol-nem.html

Kína támogatja Oroszországot Amerikával szemben

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/03/kina-tamogatja-oroszorszagot-amerikaval.html


Ukrajna és Kína a dollár helyett áttér a nemzeti valutában való elszámolásra






Az USA válasza:

Ukrajnát "demokratizálja" és rajta keresztül egyúttal destabilizálja Oroszországot és
"barátai" "fenyegetettsége" ellen is fellép a Távol-Keleten:

Az egyik lehetséges "ok": " Japán...egyre jobban aggódik, hogy az erősödő Kína megpróbálja majd tőlük visszaszerezni az egyébként lakatlan szigetet. "

"Nem használjuk a katonai erőnket arra, hogy másokra erőltessük az akartunkat, de nem fogunk habozni alkalmazásával, hogy megvédjük szövetségeseinket." B. Obama


Tehát nem a pénzkibocsátás jogáról szól a vita, a háború...hivatalosan...


„Az összeomlás első jeleit újra és újra félresöprik. „Ez csak egy átmeneti korrekció.” – mondják, míg végül mindenkit érzéketlenné tesznek az elkerülhetetlen észlelésére. Elfeledkezünk a történelem tanulságairól, és a nagy meglepetés teljesen felkészületlenül ér el minket."



Mi lehet a megoldás ebben a helyzetben, a helyzet megértése, az ürügyek és a valódi okok megértése, feltárása után?

A pénzkibocsátás jogának társadalmi kontroll alá vétele minden országban,
- a magántulajdonú, haszonelvű bankok köztulajdonba vétele,
- kamatmentes pénz használata
- egyszintű bankrendszerben.
A pártok eltiltása a hatalomtól, 
- elszámoltatható, visszahívható egyéni képviselők választása.

"Ha tudnánk, valójában milyen kevés ember kezében összpontosul a jelenlegi hatalom, és milyen egyszerű ezen változtatni, minden sokkal egyszerűbb lenne..."