Payday Loans

Keresés

A legújabb

Plakátszabadság PDF Nyomtatás E-mail
33. Szabad vagy rab vagy
Óriásplakáton látható hírportálunk reklámja (még) - egy indexes zsidógyerek eltávolíttatja

 

A nyáron meghirdetett, rendkívül népszerű plakátpályázatunk kiírásakor merült fel bennünk, hogy köztéri óriásplakátokon is tiltakozzunk a kifejezetten portálunkra szabott, hamarosan bevezetendő kínai típusú internetcenzúra ellen. Emlékezetes, hogy a minőségi pályamunkák egyikét szerettük volna megjelentetni, de az óriásplakátcégek az Önszabályozó Reklám Testületre hivatkozva nem voltak hajlandóak még fizetett hirdetésként sem megjeleníteni tiltakozásnak szánt reklámunkat.
Ekkor döntöttünk úgy, hogy - legalább matricák formájában - ingyenesen biztosítjuk olvasóinknak a legolvasottabb jobboldali hírportál népszerűsítését, és a szájzár ellen való tiltakozást jelképező anyagainkat.
Az ügyben egy - még számunkra is - meglepő fordulat történt, ugyanis olvasóink hívták fel a figyelmünket arra, hogy a fővárosban mégis megjelentek a bennünket népszerűsítő plakátok.
Zoom
A jelek szerint egy - általunk sem ismert - jóakarónknak sikerült áttörnie az "önszabályozásra" hivatkozó cenzúra falát. Köszönet érte!
Zoom
A fényképeken látható, úgynevezett forgóprizmás hirdetés Budapesten, a Budaörsi út 40. szám alatti társasház falán található - egyelőre...
Üröm az örömben, hogy egy zsindexes firkász, egy bizonyos Dezső András már szimatolni próbált egy hirdetésszervező cégnél, hogy bemárthassa a plakátot megrendelő hazafiakat. Levele alább olvasható.
"Ki a megrendelő ?
Az Index újságírójaként a következő ügyben keresem Önöket:
Budapesten, a Budaörsi út 40 szám alatt lévő társasház falán van egy forgóprizmás hirdetés, ami a Kuruc.infó nevű szélsőséges, rasszista hírportált hirdeti.
A Kuruc.infó egy "illegalitásban" működő weboldal, anonim, hogy kik csinálják.
A kérdésem az:
- Mi annak cégnek a neve, amelyik megrendelte a Kuruc.infó hirdetést?
- Látta-e a kreatívot a Hungaroplakát azt megelőzően, hogy az kikerült volna a házfalra? 
- Tervezi-e a Hungaroplakát, hogy leveteti az óriásplakátot?
Köszönöm a válaszaikat! (Kérem, hogy lehetőleg minél gyorsabban válaszoljanak, mert az ezzel kapcsolatos cikkünk ma jelenik meg.)
Üdvözlettel,
Dezső András"
Miután megírtuk, hogy Budapest egyik frekventált helyén óriásplakáton hirdeti magát az uszító hírportál, a felületet bérbeadó cég közölte, eltávolíttatják a hirdetést - olvasható az Indexen.
A zsidó firkász megkeresésére a következőket válaszolta a Hungaroplakát: "A tárgyi helyszínen kihelyezett reklámtábla felületét Reklámügynökség részére adtuk bérbe. A hirdetés tartalmáról nem volt tudomásunk, azonban a mai napon intézkedtünk a plakát mielőbbi eltávolítása érdekében."
Zoom
Dezső András kissé megviseltnek tűnik - mint aki most lépett ki az Ószövetség egyiptomi sanyargatások fejezetéből
Pusztán emberbaráti szeretetből segítsük hát egy kicsit újságíró "kollégáink" munkáját! Ha valamelyik kedves olvasónk esetleg információval tud szolgálni a spionfióka számára, netalántán rákérdezne, liberálisként mi baja a szólásszabadsággal, vagy pusztán barátságos beszélgetőpartnerre vágyik a krisztusváró adventi időszakban, tárcsázza bátran Dezső András telefonszámát: 06-30/592-0353. Facebook-oldala ide kattintva érhető el.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:


További részletek: http://kuruc.info/r/6/121390/#ixzz2n8ykH4zl