Payday Loans

Keresés

A legújabb

A Fidesz módszerei PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2014. május 22. csütörtök, 17:52

Reiner Péter: A magánélet államosítása –

avagy a KGB és az AVH is

büszke lehetne a Fidesz módszereire

 

Reiner-1Engedjék meg, hogy megosszam mindenkivel egy ma délelőtti élményemet, mely gyanítom , hogy nem kizárólag velem esett meg, hanem sok tízezer honfitársam esett áldozatául az állami véleményformáló terrornak! Ma délelőtt “élő” telefonhívást kaptam mobil telefonomra a Telekom társaság szolgáltatása keretein keresztül a 36 1 987 62 21-es, egyébként visszahívhatatlan “nem titkos” számról.

A hölgy illendően bemutatkozik, valószínűleg nem a saját nevén: “XY-né vagyok a Fidesz KDNP szövetség megbízásából és érdeklődöm, hogy személyesen Reiner Péter úrral beszélek?”

Válaszoltam már rosszat gyanítva még udvariasan, hogy “személyesen vagyok a drótnélküli szolgáltatás másik végén.”

Udvariasan folytatja kérdéseit az ismeretlen hölgy: ” Ugye tetszik élni állampolgári jogával és el tetszik menni szavazni a hét végén az EU-s választásokra? ” – szól a kérdés.

“Természetesen” – felelek lakonikusan rövid válaszként.

További kérdés feltevés: “És azt is megtudhatnám, hogy kire tetszik szavazni, esetleg ránk ugye?”

Válaszom még mindig lakonikusan rövid : “Nem Önökre szavazok.”

A hölgy tovább kérdez: “És megtudhatnám kire tetszik szavazni?”

Válaszom még mindig udvariasan, de már ellenmondást nem tűrő keménységgel: “Nem titkolom hölgyem, bár innen már folyamatosan jogsértést tetszik elkövetni” – folytatom:

“Természetesen Morvai Krisztinára és az általa vezetett Jobbik listára fogok szavazni folytattam, és az a rossz hírem, hogy a közelemben és látókörömben lévő barátaim és kedves ismerőseim túlnyomó többsége is ekképp fog tenni mély meggyőződéssel a nagyra becsült képviselő asszony korábbi, és az utóbbi öt évben megtapasztalt honmentő munkája alapján.”

Az ismeretlen hölgy rövid néma csend után már megköszönve beszélgetésünket még mindig udvariasan, de érezhető csalódottsággal a hangjában gyorsan elbúcsúzna, de nem hagyom:

“Most én is kérdezhetek Öntől valamit? “- kezdem.

Kényszeredett a hang: “Parancsoljon.”

“Nyilván nem tetszik elárulni, honnan tudja magán mobilszámom, de hallott-e ön asszonyom kedvenc csapatom a Ferencváros “botcsinálta ” elnökéről, Kubatov Gáborról?”

Rövid csend után a sokat sejtető válasz: “Igen, de miért tetszik ezt kérdezni?”

Mint gátja vesztett folyó, még mindig udvariasan, de már ingerülten dől belőlem az indulat:

Merthogy a gyurcsányi terror idején meggondolatlanul odaadtam – szerintem akkor egy nemes közügyben – aláírásom személyes adataimmal együtt a Fidesznek egy gyűjtőíven. Azóta ezzel folyamatosan visszaél az elhíresült Kubatov Gábor listája alapján a meggondolatlan nemzeti érzelmű tömeg által immár második ciklusát kétharmados többséggel megkezdő állampárt!

Itt a telefonomon halk kattanás jelezte, hogy a fideszes hölgy “besokallt” és letette a kagylót.

Tegyük még hozzá, hogy az elmúlt hétvégén már kaptam két gépi telefonhívást. Ez egyik Orbán Viktor előre rögzített hangja volt, a másik Tőkés Lászlóé. Ezt én úgy értékelem, hogy a telefonos agressziót – most már élőben a mai napon – ez a hölgy csak folytatta, és nem megkezdte Orbán és Tőkés géphangja után.

Ezért így üzenek a nyilvánosság segítségével.

Értem én a kampány eszköztárát a bolsevik hatalomgyakorlás klasszikus napjait felidéző állampárt részéről.

Jól értem, hogy miért nem kíván mélyen lenézve ellenfeleit és saját választóit, valódi érvekkel vitába szállni program híján és így meggyőzni választóit a Fidesz, sem a korábbi országgyűlési sem a mostani EP kampányban.

E helyett a KGB és az ÁVH is büszke lenne rá, hiszen oly profizmussal mozgatja nagyon és kevésbé titkos katonai, félkatonai, polgári szolgálatait és többségében a szolgálatába állított “megélhetési lakáj médiáját” a “köpet ügy” lufijával és az “álkémügy” mindenkit hülyének néző csapnivaló színházi előadásával.

Mindezzel nem megelégedve, a Fidesz nem rest alapvető állampolgári és szabadságjogainkat is tudatosan megsértve, személyes adatainkkal folyamatosan visszaélve, “önkéntes pártkatonák” hadrendbe állításával végezni a meggyőzést és agymosást, a technika minden eszközét felhasználva, magánszféráinkba behatolva.

Nincs kétségem afelől, hogy a némi objektivitásba tágulni kényszerült hitgyülekezetes szektatelevízió az “ellenségem ellensége időlegesen a barátom” elve alapján, aktuálisan képernyőjére engedte tíz év után a Jobbik képviselőit és a péntekre tervezett ötpárti EU-s tévé vita nem bővül majd ki a Fidesz listavezetőjével Pelcznével .

Ugyanis nincs a Fidesznek semmilyen programja a “folytatjuk” álságos szlogenjén kívül. Ez pedig valóban nem elég a vitához.

Csak megismételni tudom, hogy mély meggyőződésem választóink nagykorúvá válása és növekvő tisztán látása!

Ekképp most is a kézben tartott puska csöve helyett a nyele fog elsülni a köpet és kémügyek sulykolásával, és a választók a hiteles programok és hiteles képviselők mellé állnak, amikor beikszelik Morvai Krisztina képviselő asszony vezette Jobbik EP listáját!

Kérem, fogadják gondolataimat szeretettel, megértéssel.

Reiner Péter

Budapest, 2014. május 21.

Nemzeti InternetFigyelő

 

*ma délután engem is hívtak (N.J.)

LAST_UPDATED2