Payday Loans

Keresés

A legújabb

PROGRAM AJÁNLÓ

kubinyi tams

MÉDIUMAJÁNLAT:

Álmos Király Televízió

22062

ÁKTV ÁLLAMI KÖZSZOLGÁLAT”-PÓTLÓ TVÉlő műsor

18.00

Cenzúra nélkül!

Beszélgessen

élő műsorban

Kubínyi Tamással!Családok Éve: Mária Rádió PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2017. december 31. vasárnap, 09:55

Családok Éve a Mária Rádióban

 

 

Kedves Nagy Jenő!

 

A család a társadalom alappillére, ezért a Mária Rádió évek óta kiemelten foglalkozik műsorain keresztül a házassággal, a gyermekáldással, a gyermekneveléssel, a válással, a házasságban előforduló nehézségekkel, a családban élő idős emberek gondozásával. A Mária Rádió családszerkesztőségének műsorvezetői tanúságtételekkel, konkrét életpéldák bemutatásával segítik a hallgatók eligazodását a családban, mint közösségben.

A rádió év végi, ünnepi műsorrendje is nagy hangsúlyt fektet a családdal kapcsolatos kérdésekre, különös tekintettel arra, hogy december 31-e idén Szent Család vasárnapjára esik. Válsággal küzdő házaspárok vallomásait hallhatják az alkoholról, az elköteleződés hiányáról, örökbefogadott vagy kamasz gyermekek nevelésésről. Az apahiányról Pécsi Ritatart előadást, valamint kisgyermekkel készült beszélgetést is közvetítünk arról, hogy ők hogyan élik meg a családot, mint közösséget.

Otthon a családban címmel a Mária Rádió januártól minden nap 8 óra 30 perctől családos műsorsávot indít, melyekben különböző családszervezetek mutatkoznak be, mint példálul az Együtt az életért Alapítvány, vagy a Kárpát-medencei Családszervezet. Elemzésre kerül II. János Pál pápa Familiaris cosortio c. írása, valamint családterapeuták szólalnak meg és számos vallomás is elhangzik majd arról, hogyan tudják szülők, nevelőszülők és házaspárok megoldani az eléjük gördülő akadályokat.

A Mária Rádió család témakörét feldolgozó hanganyagainak egy része a rádió honlapján is elérhető a Család vagy aHázasság menüpont alatt: https://www.mariaradio.hu/cikk/2368/Csalad

A Mária Rádió részletes műsorrendje pedig szintén elérhető a rádió honlapján található műsornaptáron keresztül.

 

Imádságos szeretettel,

Szabó Tamás

a Mária Rádió elnöke

LAST_UPDATED2
 
További cikkeink...