Payday Loans

Keresés

A legújabb

PAT BOONE - humoross "nyesfordítás" PDF Nyomtatás E-mail
A humor szelleme - A humor szelleme
2010. május 13. csütörtök, 11:44

pat_boone__performing_in_may_2007

Pat Boone
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia

(AHOGY AZ ANGOL SZÓCIKKET A PROGRAM FERDÍTETTE)


Pat Boone

Pat Boone énekelt május 2007
Háttér-információk
Születési neve Charles Eugene Boone
Más néven Pat Boone
Született Június 1, 1934 (75 éves korig) Jacksonville , Florida , USA
Származás Nashville , Tennessee , USA
Műfajok Pop , Dél-evangélium
Foglalkozások zenész , dalszerző , színész , motivációs hangszóró , szóvivője
Eszközök hang
Kiadók 1954 - jelenleg
Címkék Dot Records , Köztársaság Records , Hip-O Records , a Gold Label , Oak Records , Eclipse Music Group , MCA
Weboldal http://www.patboone.com


Charles Eugene Boone (született június 1, 1934), művésznevén Pat Boone, egy amerikai énekes, színész és író, aki a sikeres énekesnő az Egyesült Államokban során a 1950-es és a korai 1960-as évek . Eladta több mint 45 millió albumot, már 38 Top 40 találat, és játszott több mint 12 hollywoodi filmek. Boone tehetségét, mint énekes és színész együtt régi vágású értékek hozzájárult a népszerűségét a pre-rock and roll korszakban. Ő továbbra is szórakoztató és előad.

Boone sikeres volt a többféle módon. Ő volt a házigazdája a hálózati televíziós show, a Pat Boone Chevy Show 1957-1959. Ő írt több könyvet, és volt egy első számú bestseller az 1950-es ("minő Tizenkét és húsz", Prentice-Hall). Ő fedezi változatai a rhythm and blues találat volt érezhető hatása a fejlesztését széles körű népszerűsége rock and roll . Alatt az 1950-es túrák, Elvis Presley volt az egyik nyitó cselekmények.

Szerint a Billboard , Boone volt a második legnagyobb ábrázolási művész, a késői 1950-es, mögötte csak Elvis Presley , megelőzve Ricky Nelson és a tálak , és helyre került a No. 9-mögött a Rolling Stones és Paul McCartney , megelőzve a művészek, mint Aretha Franklin és a Beach Boys - annak felsorolása a Top 100 Top 40 Művészek 1955-1995. [1]

Az 1960-as években ő összpontosított gospel , és tagja az evangélium Music Hall of Fame. Boone még mindig tartja a rekordot a Billboard kiadások 220 egymást követő héten a listákon több mint egy dal.

Boone is motivációs hangszóró, televíziós személyiség, a konzervatív politikai kommentátor, és a keresztény aktivista, író és prédikátor. Tartalom [hide]
1 Élete / karrier
2 Vallás
3 Friss karrier
4 Politika
5 A Chevrolet szóvivője
6 Kosárlabda érdekek
7 Diszkográfia
8 Zenei videók
9 Filmográfia
10 Források
11 Külső hivatkozások

[ szerkesztés ] Élete
/ karrier

Boone született Jacksonville, Florida és nevelkedett elsősorban Nashville, Tennessee , a hely még mindig gyakran látták. A fia a Mr. és Mrs. AA Boone, családja költözött Nashville Florida, amikor Boone volt két éves. Vett részt és végezte el Dávid Lipscomb High School Nashville-ben 1952-ben. Boone nőtt fel, mint egy keresztény a Krisztus egyháza [ szerkesztés ] Lipscomb, és van egy nagyon népszerű Krisztus Egyháza egyetem.

A handprints Pat Boone az előtt a Nagy film Ride a Walt Disney World 's Disney's Hollywood Studios szórakoztató park.

Boone azt állította, hogy közvetlen leszármazottja az amerikai úttörője Daniel Boone . [2] Ő is rokona a két csillag a nyugat- sorozat : a néhai Richard Boone a CBS 's Have Gun, Will Travel és Randy Boone , az egyik Az együttes csillaga NBC 's A virginiai és a CBS által Cimarron Strip .

Az egyetemen, s elsősorban a részt David Lipscomb College ( Lipscomb Egyetem ) Nashville-ben. Szerzett diplomát a Columbia Egyetem Általános Tanulmányok magna cum laude , 1958 [3] , valamint részt vett North Texas State University (jelenleg az egyetem a North Texas ). Alatt egyetemi karrierje, tagja volt a Kappa Alpha rendelési [ szerkesztés ].

Boone felvételébe kezdett 1954-ben a Köztársaság Records . Ő 1955 változata Fats Domino "s" Ain't That a Shame "egy hatalmas sikert aratott. Ez előkészítette a terepet a korai szakaszában Boone karrierjének, amelynek fő célja, amely R & B dalt fekete művészek egy fehér amerikai piacon.

Randy Wood, a tulajdonos a Dot, ki volt az R & B egységes a Griffin Brothers 1951-ben nevezett "Tra-La-La egy"-egy másik dalt, mint a későbbi LaVern Baker egy-és ő szívesen tesz meg egy másik változat után Az eredeti kudarcot vallott. Ez lett a "B" oldalán az első Boone egyetlen "Két Hearts Két Kisses", eredetileg a Charms - akinek "Hearts Of Stone" fedezték a kiadó Fontane Sisters . Miután a Boone verzió a boltokban, hogy szült még fedezi a Crewcuts , Doris Day és még Frank Sinatra . Az Egyesült Királyságban a dal által Lita Róza, a zenekar énekes Ted Heath s verzió a boltokban az első.

A # 1 db 1956-ban Boone nem volt annyira terjed, mint a felújítása az akkor hét éves dalt "Majdnem Lost My Mind", mely volt kitérni egy másik, fekete csillag, Nat King Cole , a Az eredeti példány Ivory Joe Hunter , aki részesülni Boone's hit változat nem csak a jogdíjak, de az állapot, amikor visszatért a hírekben. 1957-ben Boone vágott egy albumot csak az úgynevezett "Pat", amely tele volt az R & B kiterjed.

Szerint a közvélemény-kutatás a középiskolás diákok 1957-ben, az énekes volt, szinte a "két-egy kedvenc mint Elvis Presley a fiúk körében, és inkább majdnem három-az-egyben a lányok ..." [4]

A 1950-es évek végén, Boone élt egy szerény otthon Teaneck, New Jersey , annak ellenére, hogy éves jövedelme 750.000 $ idején. [5]

Sok Boone slágereik voltak R & B kiterjed. Ezek közé tartoztak: " Ain't That a Shame "a Fats Domino , " Tutti Frutti "és a" Long Tall Sally "a Little Richard , "At My Door Front (Crazy Little Mama)," az El Dorados , és a blues balladák " Majdnem Lost My Mind "az Elefántcsont Joe Hunter , " otthon leszek "az a Flamingos , és " nem tiltják Me "a Charles Singleton . Pat is írta a dalszövegeket a téma instrumentális dal a film Exodus , amely dalszöveg ő című Ez a föld az enyém. " ( Ernest Gold volt a zene áll.) [6]

A vallásos újjászületett keresztény , ő emelte a konzervatív Krisztus egyháza , de csatlakozott a pünkösdi egyház a 1960-as évek végén. Boone megtagadta mind a dalok és a film szerepe, hogy érezte veszélyeztethetné a szabványok, beleértve a szerepe mellett az évtized uralkodó szexszimbóluma , Marilyn Monroe . Az első filmje, április Love, aki megtagadta co-star/film szerelme, Shirley Jones a képernyőn csókot, mert a színésznő felesége volt a valóságban. Többek között a más eredményeket, ő volt a házigazdája a TV sorozat a 1950-es évek végén kezdett írni, és egy sor önsegítő könyvek a serdülők, beleértve a minő Tizenkét és húsz, a 1960-as évek elején.

A brit invázió véget ért Boone's pályafutását hitmaker, bár továbbra is az 1960-as felvételi során. A 1970-es években, felkapcsolta a gospel és országok , és így folytatta végző más média is. Ő jelenleg dolgozik a lemezlovas egy népszerű öregecske rádióműsort és futtatja a saját lemezkiadó vállalat, amely egy kivezető új felvételek a 1950-es évek nagyjai, akik már nem találja a helyét a nagy lemezkiadók.

1953-ban feleségül vette Boone Shirley Lee Foley, lánya country zene nagy Red Foley és énekes Judy Martin. Már négy lánya: Cheryl Lynn Boone , Linda Lee Boone, Deborah Ann más néven "Debby Boone , és Laura Gene Boone. 1950-es évek végén, tette a rendszeres megjelenés az ABC-TV Ozark Jubilee , melynek házigazdája apja-in-law. Az 1960-as és 1970-es években a család Boone turnézott gospel énekes, és gospel album készült, mint például a Pat Boone család és a család, aki imádkozik.

A 1970-es évek elején, Boone megalapította a kiadóját Lion & Lamb Records . Ezt a művészek, mint Pat, a Pat Boone Család, Debby Boone , Dan Peek , DeGarmo & Key , és a som. [7]

1978-ban Boone volt az első cél a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság azon rajtaütés a hamis állítást termék kiterjesztések a hírességek. Már megjelent a lányával Debby a TV-ben az az állítás, hogy mind a négy lánya talált készítmény nevű pattanás-sztatin a "valódi segítséget" illeszkedik a bőr világos. Az FTC panaszt nyújtott be a gyártó ellen, azzal érvelve, hogy a termék valójában nem a bőr foltmentes. Boone végül aláírta a hozzájárulást ahhoz, amelyben megígérte, hogy nem csak megáll a megjelenő hirdetéseket, de fizetni 2,5%-a pénzt, hogy az FTC vagy a bíróság esetleg annak a gyártónak, hogy visszatérítést a fogyasztóknak. Boone azt mondta, egy ügyvéd, hogy a lányai ténylegesen használja Akne-sztatin, és hogy ő a "megdöbbent, amikor megtudták, hogy a termék hatásosságát nem került tudományosan megállapításra, mint hitte." [8]
[ szerkesztés ]
Vallás

Pat Boone volt, tartott a Krisztus egyháza . Végül lett egy részét a karizmatikus mozgalom . Boone részt vesz az egyház On The Way a Van Nuys, Kaliforniában , és szolgált számos keresztény televíziós műsorok, mint például Amerikában evangélium a Szentháromság Broadcasting Network .
[ szerkesztés ]
A közelmúlt karrier

1997-ben, Boone megjelent Egy Metal Mood: No More Mr. Nice Guy , gyűjteménye heavy metal kiterjed . Előmozdítása az album, s megjelent az American Music Awards fekete bőr.

Volt, majd elbocsátották evangéliumi amerikai , egy TV-show a Trinity Broadcasting Network . Körülbelül egy évvel később, a vita elült, és sok rajongó, köztük Jack Hayford , elfogadták a magyarázatot a bőr felszerelés, hogy a "paródia magát." Trinity Broadcasting majd állítani őt, és Gospel Amerikában hoztak vissza.

2003-ban, a Gospel Music Association a Nashville , Tennessee elismerte a gospel felvétel munka betanításáról őt a Gospel Music Hall of Fame . 2006 szeptemberében, Boone megjelent Pat Boone R & B Classics - We Are Family, felvázoló terjed változatok 11 R & B találatot, köztük a címadó dal, valamint a "Papa's Got A Brand New Bag", "Soul Man", "Get Down Tonight", " A nő szükségletek Love ", és hat másik klasszikus.

2007-ben, Boone ben iktatták be a Hit Parade Hall of Fame, valamint a keresztény Music Hall of Fame.

Boone és felesége él Los Angelesben . Ő egy időben szomszédja volt, Ozzy Osbourne és családjának. Boone's fedezete Osbourne dal " Crazy Train "lett a téma dal Az Osbournes . (Úgy tűnik, a The Osbournes filmzene.) Osbourne egyszer azt mondta, hogy Boone "volt a legkedvesebb fickó valaha is volna, mint a szomszéd, és soha nem panaszkodott, ha" az életről a szomszédban, hogy kevésbé, mint a hagyományos család.

1977 óta, ő adott otthont az éves Pat Boone Golf Tournament a Chattanooga , Tennessee , egy híresség esemény május, hogy az ellátások Bethel Biblia Village, egy hit-alapú otthoni gyermekek a krízishelyzetben lévő családokat.
[ szerkesztés ]
Politika

Boone kampányolt a Ronald Reagan lesz kormányzó Kaliforniában 1966-ban és 1970-ben, és aktívan támogatta Reagan ajánlata a republikánus elnöki jelölést 1976-ban. Volt hangos támogatója a vietnami háború . 2006-ban, Boone írt egy cikket a WorldNetDaily , amelyben azzal érvelt, hogy a demokraták és mások, akik ellen az elnök során iraki háború megkérdőjelezhető azok hazafiság. [9] által megkérdezett volt Neil Cavuto a Fox News , ahol kifejezett a merénylet ellen ellenzői George W. Bush (azaz a Dixie Chicks ), hogy a kritikát az elnök azt mutatta, hogy nem "tiszteletben elődeiké." [10] Egy másik cikkében megvédte Mel Gibson után a színész volt, hogy egy rögzített antiszemita henceg . [11]

2007 elején, Boone írt két cikk arra hivatkozva, hogy az evolúció elmélete egy "abszurd", "értelmetlen" "csődöt a hamis vallás." [12] [13] Később írt szerkesztőségi formájában egy mese, ahol a fiatal Szőke herceg volt, elcsábított egy törpe, van AIDS, majd túladagolt. [14]

A 2007-es Kentucky kormányzói választásokon, Boone kampányolt feladata republikánus Ernie Fletcher egy előre felvett automata telefonos üzenet, amely szerint a Demokrata Párt jelölt Steve Beshear támogatni fogja "minden homoszexuális okozhat." Ennek része a kampány, Boone azt kérdezte: "Most akarsz egy kormányzó, aki szeretne Kentucky, hogy egy másik San Francisco? [15] Ez az oka a nagy ellentmondások és visszaüt a Boone.

A közelmúltban, aki segített a 2008 John McCain elnökválasztási kampány a hitelek hangját az automatizált kampány telefonálás.

A december 6, 2008 Boone írt egy cikket, melyben WorldNetDaily kihúzta analógiákat közötti közelmúltbeli tüntetések a homoszexuálisok jogaiért, és a közelmúltban történt terrorista támadások a Mumbai , India. Emlékeztette olvasóit túszejtés, robbanó bombák szisztematikus gyilkosságok és kaotikus körülmények között vérontás. Ebben, azt állította, hogy a házasság egy bibliai elrendelte intézmény, amely a kormány nem része meghatározásában. Majd kijelentette, hogy a nők egyenjogúsága, a feketék és a rabszolgaság nem "nyert fenyegetések és erőszakos tüntetések, valamint a civil megzavarása" hanem csak a tisztességes eljárás. Arra a következtetésre jutott, hogy figyelmeztetik, hogy ha ők ellenőrzik, a "hedonista, felelőtlen, önző célok és vakon taktikáját homegrown szexuális dzsihádisták lesz eszkalálódnak cselekmények aljas, erőszakos és romboló." [16] Az Emberi Jogok kampány kérte ezt a cikket "a új, alacsony a homoszexuális-ellenes retorikáját ". [ szerkesztés ]

Augusztus 29, 2009, Boone írt egy cikket képest liberálisok a rák , amely leírja azokat a "fekete mocskos sejtek". [17]

A december 2009, Boone beleegyezett, hogy támogassa a konzervatív amerikai kongresszusi jelölt John Wayne Tucker (R), az ő kampánya Missouriban a 3. kerületi Kongresszusi elleni terhelő Russ Carnahan (D), a 2010-es félidős választásokon. [18]
[ szerkesztés ]
A Chevrolet szóvivője

Boone's ápolt, tiszta vágott, fiús kép elnyerte vele a hosszú távú szerződéssel a termék támogatását General Motors 1950-es évek végén, tartós át a 60-as években.

Boone sikerült Dinah Shore énekelni a méltatja a GM termékek: "Lásd az USA-ban a Chevrolet ... hajt a Chevrolet keresztül az USA-ban, Amerika legnagyobb szárazföldi minden! " Az 1989-es dokumentumfilm Roger & Me , Boone kijelentette, hogy először kapott egy Corvette A Chevrolet termékcsalád, de miután ő és a felesége kezdett gyermeket, egy gyermek évente GM szállított neki egy kombi is.

Boone, aki jóváhagyta meghatározatlan számú termékek és szolgáltatások felett pályafutása során, azt mondta, hogy több embert azonosítottak vele Chevrolet, mint bármely más termék.
[ szerkesztés ]
Kosárlabda érdekek

Boone egy kosárlabda-rajongó volt, és tulajdonosi érdekek két csapat. Ő volt egy csapat a Hollywood Studio Liga úgynevezett "Cooga Moogas." A Cooga Moogas is Bill Cosby , Rafer Johnson , Gardner McKay , Don Murray , és Denny "Tarzan" Miller . [19]

Az alapító az American Basketball Association Boone február 2-án, 1967 lett a többségi tulajdonosa a liga csapat Oakland, Kalifornia . [19] A csapat első neve az Oakland amerikaiak, hanem később átnevezték az Oakland Oaks , a név amely szerint játszott 1967-1969. [19] A Oaks megnyerte a bajnokságot 1969 ABA . [20]

Annak ellenére, hogy az Oaks "sikere a bíróságra, a csapat súlyos anyagi gondjai. Augusztus végére 1969-ben a Bank of America fenyegeti, hogy kizárja a $ 1.200.000 hitelt az Oaks, [21] , és a csapat adták üzletemberek egy csoportja a Washington, DC- , és vált a Washington Paprika . [22]

Terry a Plútó könyv az ABA, laza labdák, Boone elmesélte nap, mint tulajdonos, és megjegyezte, hogy neki egy esélyt, hogy vásároljon be az akkor bővítését Mavericks Dallas az NBA 1981-ben, de csökkent.
[ szerkesztés ]
Diszkográfia

Slágerlistás dala Dot Records Kiadás dátuma Cím Másik oldala Chart pozíciók
Amerikai listákon USA AC UK R & B
1955 " Két szív, két puszi " 16
" Ain't That a Shame " 1 7 14
"A My Front Door (Crazy Little Mama)" 7 12
"Nem lehet fegyvert Valaha Hold You" 5
"Gee Whittakers!" 19
1956 "I'll Be Home" 4 1
" Tutti Frutti " 12
"Csak amíg én veled vagyok" 76
" Long Tall Sally " 8 18
" Én majdnem Lost My Mind " 1 14
" Barátságos meggyőzés " 5 3
"Chains A Love" 20
1957 " Ne mentsen Me " 1 2 10
"Anastasia" 37
"Miért Baby miért" 5 17
"I'm Waiting Just For You" 27
" Love Letters In The Sand " 1 2 12
" Bernadine " 14
"Emlékezz Te Mine" 6 5
"Van egy Gold Mine-ban a Sky" 20 megfricskáz
"Amikor a fecskék Come Back To Capistrano" 90
" április Love " 1 7
1958 "A csodálatos Time Up There 4 2
"It's Too Soon-hoz Tud" 11 7
"Cherie, Szeretlek" 63
"Sugar Moon" 5 6
"Ha az álmok valóra" 7 16
"Ez Mennyi Szeretlek" 39
"Stardust"
"A My Good Fortune" 21
"Gee De It's Lonely 31 30
"Valóban Igen!"
"Majd Emlékezz Tonight" 34 18
1959 "A szél és az eső In Your Hair" 21 21
"Jó Rockin 'Tonight" 49
"For A Penny: 23 19
" A Wang Dang Taffy Apple-Tango " 62
"Minő Tizenkét és húsz" 17 18
"Bolondok Hall Of Fame" 29
"Beyond the Sunset" 71
1960 "(Welcome) Új Lovers" 18
"Szavak" 94
"Walking A Floor Over You" 44 39
"Tavaszi Rain" 50
"Moonglow"
"Candy Sweet" 72
"Delia Gone" 66
"Kedves John" 44
"Alabam" 47
"Az Exodus Song (A Land Is Mine)" 64
1961 " Moody River " 1 4 18
"Nagy Hideg szél" 19 5
"Johnny Will" 35 10 4
"A képek a Fire" 77 15
1962 "I'll See You In My Dreams" 32 9 27
"Quando Quando Quando" 95 41
" Speedy Gonzales " 6 2
"Tíz Lonely Srácok" 45 14
"A fő attrakció" 12
"White Christmas" 116 29
1964 "Beach Girl" felvázoló Bruce Johnston 72
1966 "Wish You Were Here, Buddy" 49 12


ALBUMOK
1956: Pat Boone, Hello!
1957: Pat (# 19), négy pedig Pat (# 5), Pat Boone (# 20); Pat Nagy Hits (# 3), himnuszok We Love (# 21), április Love (filmzene) (# 12); Pat Nagy Hits
1958: Pat énekel Irving Berlin, Stardust, igen valóban!
1959: gyengéden (# 17), Pat Boone énekel, gyengéden, egymás mellett (a Shirley Boone), Fehér karácsony, ő visz engem; Pat Nagy Hits Volume 2
1960: Moonglow, ezt-azt
1961: albumok: Moody River (# 29), Fehér karácsony (# 39), Nagy! Nagy! Nagy!, Moon River, Istenem és én
1962 Albumok: Pat Boone's Golden Hits (# 66), az állami Fair (filmzene) (# 12) "I'll See You in My Dreams, Pat Boone olvasás a Szent Biblia, Pat Boone's Golden Hits, Szeretlek Igazán (Shirley Boone).
1963: Pat Boone énekel Guess Who?; Days of Wine and Roses, Star Spangled Banner: Tie Me Down Kenguru Sport
1964: énekelni Nélkül; Days of Wine and Roses, a Touch of Your Lips, Ain't That a Shame, Lord's Prayer, Boss Beat, Near You (a Pete King)
1965: Légy áldva a kapcsolatok, hogy a bind (a Lipscomb Singer); A Golden Era a Country Hits; én fennállásának 10. évfordulója a Dot Records, Pat Boone énekel nyertesei A Reader's Digest Szavazás
"1966: Nagy Hits 1965, Emlékek, Wish You Were Here, Buddy, karácsony Jövök
1967: Hogyan Nagy-Te, én Kaiser Bill's Batman, Golden Hits: 15 Találat a Pat Boone;
1972: Come Together: A zenei élmény in Love
1973: Dalok a Jézus Folks
1976: Texas Nő
1981: Songmaker
1997: Egy Metal Mood: No More Mr. Nice Guy
2002: American Glory
2006: Pat Boone R & B Classics - We Are Family

Források helyezés: Billboard és minden Music.Com
[ szerkesztés ]
Zenei videók
[ szerkesztés ]
Filmjei
A Pied Piper a Cleveland ( 1955 ) (dokumentumfilm)
Bernardine ( 1957 )
Április Love (1957)
Mardi Gras ( 1958 )
Journey to the Center of the Earth ( 1959 )
Minden kéz a fedélzeten ( 1961 )
Az állami Fair ( 1962 )
A fő attrakció (1962)
A Horror of It All ( 1963 )
A Sárga Kanári-(1963)
Soha ne tedd be írás ( 1964 )
Goodbye Charlie (1964)
A Greatest Story Ever Told ( 1965 )
A veszélyek az a Pauline ( 1967 )
A Vöröskereszt és a Switchblade ( 1970 )
Roger & Me ( 1989 ) (dokumentum)
Szemmel Tammy Faye ( 2.000 ) (dokumentumfilm)
Hollywood on Fire ( 2008 ) (dokumentumfilm)
[ szerkesztés ]
Források
^ Joel Whitburn ,, Billboard Book of Top 40 találat, az, 1996, p.806, Billboard
^ Woodland, Shannon és Ross, Scott. "KÖZÖTT A magatartási MEGJEGYZÉSEK: Pat Boone, és az új amerikai forradalom" . Christian Broadcasting Network . Hozzáférés: 2007/05/07.
^ Gerstenzang, Peter. "Pat" n Leather. "Columbia, Winter 2007-2008.
^ Lásd a statisztikák Ennis, Philip H., A hetedik Áramlat: A felbukkanása Rocknroll az amerikai Popular Music (Wesleyan University Press, 1992), p. 251-252.
^ Teen Parancsolatok , idő , 5 január 1959. Elérés május 12, 2008. "... Singer Pat Boone, 24, áll ki a példaértékű típust. Bár megszerezte a jelentett 750.000 $ évente, szerényen él külvárosi Teaneck, NJ. A feleség ben feleségül vette a 19 és a négy lányt."
^ "Filmzenék az Exodus (1960)" . . Hozzáférés: 2007/12/02.
^ Lamb & Lion Records
^ "Legyen a Stellar Eladó Vigyázz" . Time . . Hozzáférés: 2007/12/02.
^ Boone, Pat (2006/03/25). "Ami azt illeti, uram, én kérdés a hazafiság!" . . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ "Pat Boone rip Dixie Chicks Bush bash" . WorldNetDaily.com. . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ Boone, Pat (2006/08/05). "Feküdj le Mel Gibson, az Isten szerelmére! . . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ Boone, Pat (2007/02/03). "Szegény Darwin hamis vallás" . . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ Boone, Pat (2007/01/27). "Charles Darwin unfunny vicc" . . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ Boone, Pat (2007/09/22). "A modern amerikai mese" . . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ Kleefeld, Eric (2007/11/04). "Kentucky GOP Pushing Anti-Gay Message In utolsó napjaiban Gov Race" . TPM Központi Választási. TPM Media . Hozzáférés: 2007/11/05.
^ "Hate is utálom, Indiában vagy Amerikában" . WorldNetDaily.com. . Hozzáférés: 2008/12/08.
^ "Talált: Cure a liberális vírus" . WorldNetDaily.com. . Hozzáférés: 2009/08/31.
^ "Találatok: Pat Boone támogatja John Wayne Tucker a kongresszus" . JohnWayneTucker.com. . Hozzáférés: 2009/12/15.
^ a b c "Oakland Oaks" . Emlékezz az . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ "1968-1969 ABA Alapszakasz Tabella" . Emlékezz az . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ "Oakland Oaks / Washington Caps / Virginia Squires év-to-Év Franchise Notes" . Emlékezz az ABA. Archivált akár az eredeti a . Hozzáférés: 2007/11/10.
^ "oaklandi Oaks / Washington Caps / Virginia Squires Év-évre ütemezésnek" . Emlékezz az ABA. Archivált akár az eredeti a . Hozzáférés: 2007/11/10.
[ szerkesztés ]
Külső hivatkozások Wikimedia Commons média kapcsolatban: Pat Boone

Pat Boone az Internet Movie Database
Pat Boone -on szerkeszti a sablont
Pat's Gold (Link a Pat Boone's Web Site / Label)
Rövid életrajz , Tom Simon, 25. december 2002
Pat Boone's diszkográfia