Payday Loans

Keresés

A legújabb

Elvettek tőlünk 80-100 ezer milliárd forintot..." - magyar uzsoraparadicsom XXI. sz. PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

6 CÍMŰ BEJEGYZÉS ““ELVETTEK TŐLÜNK 80-100 EZER MILLIÁRD FORINTOT”” GONDOLATOT, HOZZÁSZÓLÁST TARTALMAZ

  1. Nem sikerült a könnyen meggazdagodás így az életük végéig tüntethetnek , reggel ,délben és este

    Kedvelés

    1. Az egyik legrosszabb emberi tulajdonság az általánosítás, nem mindenki a gazdagodás miatt vett fel hitelt. Van akinek lakásvásárlásra kellett, hogy biztosítsa az életben a fedelet a feje fölött, hogy ne méregdrágán albérletbe kelljen élnie se önmagának se gyerekeinek. Ráadásul előre nem tudták, hogy be fogják őket csapni. Ezt nem lehet leírni egy-két mondatban. Ha valaki azonnal véleményt közöl, nézzen részletesebben körül. Voltak olyanok is akiket ez motivált ez tény. (ők luxusra, és egyéb felesleges dolgokra vettek fel hitelt) A károsultak között sok apa és anya azóta áldozattá vált ennek a hihetetlen csalásnak, amit a bankok elkövettek. Az a legnagyobb hibás, és őt kellene elszámoltatni, aki be engedte a bankokat. Szinte lassan nincs is olyan utca, ahol ne legyen banki fiók. Nekünk ez egyáltalán nem jó, tudjuk kik és miért alakítottak annyi bankot. A beteges, mániás pénzéhségük áldozatae az emberek. Ha valaki nem tud embertársával együttérezni, néha jobb ha hallgat. Ez az egész helyzet már régen kezdődőtt, amikor 2001-ben kijelentette az akkori “miniszter”, hogy töröltük a lakhatási jogot. Nem ártana a sorok között olvasni…. és utána mi következett? A bankok elárasztása, a nép elhülyítése, REKLÁMOKKAL, (ami a mai napig is zajlik) Egy toll vonással azonnal meg lehetne szüntetni a bankok reklámjait. cSAK JÓZAN ÉSZ ÉS CSELEKVÉS KELLENE. Még igy utoljára GONDOLKODJATOK ÉS MÉRLEGELJETEK!

      Kedvelés

  2. MÉG ANNYIT, NEM MINDENKI ÖRÖKÖL SZÜLEI UTÁN LAKÁST. eGY LAKÁS FELÉPÍTETTÉSE NAGYON SOKBA KERÜL. nEM VÉLETLEN A SOK BEFEJEZETLEN LAKÁS ÉPÍTÉS. ŐKET IS BECSAPTÁK. eGY TEERMÉSZETES CÉL, HOGY LAKJUNK VALAHOL, PERSZE NEM PALOTÁBA, ABBA A FŐTOLVAJOK, ÉS HAZUG POLITIKUSOK LAKNAK. DE EZ EGY MÁSIK NAGYON SZOMORÚ TÉMA A MAI KORUNKBAN.

    Kedvelés

  3. Kedves szekelyse50!

    Neked csak annyit: nagyon oktalan vagy, s így okoskodsz, v. bér író vagy.

    Kedves Kiss Franciska!

    Nagyon jól látod. Én is abba a csapatba tartozom.
    Amikor dev.hitelt vettem fel, akkor Ft hitelt nem adtak, csak deveset.
    Nem akarom ecsetelni a helyzetet, akit érint, az pontosan tudja, hogy mennyire átverték a népeket.
    Míly sok törvénytelen dolgot műveltek a hitelesekkel. Nem (!!!! ) összeesküvés elmélet, de ez is, mint minden, ami napjainkban történik előre kitervelt forg.könyv alapján történik.

    Egy a lényeg!! Mindenki értse meg, hogy Mi Magyarok számkivetettek lettünk saját hazánkban! Ami az emberi gyarlóság, az anyagias és erkölcstelen életben leledzik!
    Sok “honfitársunk” magába issza a médiák hamisságot sugalmazó életét. Oly szikkadt a lelkük, mint a sivatag, isszák magukba a szennyet.

    A kormány nem tehet semmit, mert már rég elárultak bennünket. Orbán Natanjau paktum. Orbán egy kisstílű zsidó bérenc. Mit gondolnak miért épülhetett kerítés?

    Azért, mert izrael engedte, megparancsolta az építését. (gondolkodj….soros és natanju utálják egymás…más és más klikk)

    A Mi Hazánk nekik kell.
    Évszázadok alatt beépültek társadalmunkba, gyilkolták, írtották, kifosztották a Magyarokat.

    Minden rossz, ami itt és a világban történik az nagy százalékban miattuk van, mert harcolnak a világhatalom megszerzésért.

    Mindegy melyik magát pártnak nevezett klikk kerül hatalomra, a zsidók bábuja lesz, ha csak már nem az!

    Atilla

    Kedvelés

  4. “deviza” hitelhez.
    Aki jogtalan haszonszerzés végett, mást tévedésbe ejt,tart és ezzel kárt okoz,CSALÁST követ el. (btk.373 §) Akkor hol is az Igazság,a jog? Itt biztos nem! Annak ellenére,hogy nem volt hitelem egyik banknál(?) sem,a véleményem az,hogy ezzel a banki(?) művelettel szembe köpték az Igazságot és a Magyar Embereket egyaránt. Függetlenül,hogy ki,mire vette fel a hitelt.
    Atillával egyetértve Magyarország már “csak a nevében magyar. A patkány forradalom óta gyarmati sorban süllyedtünk. Vegetálunk,mert bizonyos “vallási csoport tagjai,mint a vámpírok, szívják a Magyarok vérét. A “jobb meg “bal oldal egyformán bűnös, mert ,hogy élni tudjon, asszisztál Ehhez a tragédiához. Egyetlen Ember sincs a politikai pockok között,aki felállna és kijelentené,hogy emberek, minden téren ÁT VAGYTOK VERVE !
    Cionista zsidó maffia kezében az ország,annak minden hivatalával együtt!
    Mindszenty Bíboros Úr szavaival, “Magyarország bajcsinálói a zsidók,demoralizálják országunkat,és ők annak a forradalmi bandának a vezetői,akik az országot kínpadra vonják.” Ezen serénykedik a fideSS,és másfél millió agyhalott szimpatizánsa is.
    Akkor mire lehet “itt számítani?

    Kedvelés

  5. “Akinek inge….
    Bár lenne esze azoknak is,akik ostobaságból, aljasságból,vagy “némi koncért összeírogatnak mindenféle ökörséget, mocskolva az ártatlan károsultakat. Emberek,életek,sorsok mentek,mennek tönkre,közben idióták poénkodnak, gyalázkodnak ,vagy pálcát törnek felettük. Az egy tévhit,hogy az embernek(?) nem lesz végső elszámolása,szavai, cselekedetei után, ha a földi pályája véget ért. Mindenért elfog számolni. Lehet az gazdag,szegény,eszes,vagy ostoba,vagy csak egy elme roggyant politikus. Most még somolyog,reménykedik,hogy kimarad mindabból,ami a létezés törvénye. A karma szigorúan benyújtja a számlát,hogy átélhesse ugyan azt ,amit ő okozott másoknak. Mindegy ,hogy hány “felesleges életet kell végigélnie, hogy tapasztalhasson,és levonja a következményeket. Hogy előbb utóbb ráleljen a helyes útra.
    De addig is a “bolondnak a saját bolondsága szerint válaszolj meg,mert az okos szó bolondságnak tűnik neki.”

    Kedvelés

HOZZÁSZÓLÁSOK LEZÁRVA.

LAST_UPDATED2