Payday Loans

Keresés

A legújabb

Szent Koronánkból gúnyt űzni PDF  Array Nyomtatás Array  E-mail
Szent Korona
2013. december 18. szerda, 18:38
Szent Koronánkból próbált gúnyt űzni három osztrák "humorista" a követségen - a nagykövet a nyikhajok kidobása helyett még be is kapcsolódott a magyarellenes gyalázkodásba

 

Alább található olvasónk levele. Kíváncsian várjuk, kimerül-e a kormány keménykedése portálunk blokkolásában, vagy esetleg másokkal szemben is mer lépéseket tenni (ha már a külhonba szakadt testvéreinket elnyomó trianoni "utódállamok" esetében csak seggnyalásra volt képes négy éven keresztül).
Tisztelt Szerkesztőség!
Mivel diplomás fiatalként nem tudtam sehol elhelyezkedni itthon, mint oly sok sorstásam, én is külföldön vállaltam munkát, hogy némi kis pénzt összeszedve mielőbb hazatérhessek, és családot alapíthassak. Két és fél éve Bécsben dolgozom.
Tegnap este egy fárasztó nap után, miután hazaértem, kapcsolgattam egy kicsit a tévét. Az osztrák közszolgálati csatornán, az ORF 1-en belefutottam a Wir staatskünstler című kabaréba. A három „humorista” a Burgtheater színpadán arról beszélt, hogy milyen szánalmas az osztrák politikai helyzet, hogy az SPÖ ugyanolyan rossz, mint az ÖVP, majd egyikük, megnyugtatva a közönséget megjegyzi, hogy még mindig jobb a helyzet, mint Magyarországon. Hogy mindennek utánajárjanak, elmentek Magyarország bécsi nagykövetségére, ahol ez a három kretén Szalay-Bobrovniczky Vince nagykövetet faggatta, elsősorban a művészet magyarországi helyzete után érdeklődve.
Beszélnek a művészet szabadságáról, majd rövid időn belül eljutnak odáig, hogy törvénybe van iktatva, hogy a Szent Koronát nem szabad kigúnyolni. Ekkor az egyik majom előveszi a Szent Korona műanyagból elkészített másolatát egy kék szemeteszacskóból, majd a fejére teszi. (Én ebben a pillanatban mondtam volna, hogy kamera állj, a kijárat pedig arra van!)
Zoom
Így folytatódik a beszélgetés, nagykövetünk pedig csak nyökög, dadog, zavartan nevetgél összevissza. Eközben (tudva, hogy éppen magyar felségterületen vannak) Florian Scheuba grimaszokat vág a koronával a fején, és kérdezi, hogy ezért akkor már büntetés jár-e. Szalay-Bobrovniczky pedig erre is próbál valamit válaszolni, de ez már senkit nem érdekel, mert eddigra Magyarország első embere Ausztriában a három „humorista” udvari bolondjává válik. Majd természetesen szóba kerül a magyarországi liberálisok kedvenc témája, hogy a Szent Korona miért a Parlamentben van, és egyébként sem eredeti, csak egy utánzat, mert az eredeti Stephanskrone (Ausztriában így nevezik) elveszett...
Zoom
Beszélgetnek tovább, a nagykövet dadogva elmondja, hogy ő megértéssel van a kabaré iránt, mert a kabaré így müködik. Scheuba megkérdezi, hogy ezek szerint, ha valaki börtönbe kerül, ő közbenjárna-e érte, hogy szabadon engedjék? Ekkor a „humorista” szándékosan leejti a kezéből a koronát a földre, majd átdobja az asztal másik végén ülő társának, aki a korona másolatát az arca elé téve grimaszol, s közben dedós csúfolást hallatva mondja, hogy „na-na-na-na-na-na, hülye Szent István-korona...”
Zoom
És a mi nagykövetünk, az állítólagos nemzeti, konzervatív és keresztény Fidesz embere ezt szépen, mosolyogva végignézi, és hagyja, hogy a gondosan felépített magyargyalázást nyugodtan betetőzze ez a három nyomorult.
Ahogy visszatérünk a Burgtheaterbe, a közönségnek elmondják még, hogy sajnálják, hogy a kamera már nem mutatta, de a nagykövet az íróasztalán álló lámpabúrára helyezte a koronát, ami annak kicsúfolása...
Minden erőmmel azon leszek, hogy a választásokig minél több ismerőssel, baráttal, rokonnal (szinte mindegyik családtagom a Fideszre szavazott 2010-ben) megértessem, hogy egyetlen nemzeti párt létezik Magyarországon, a Jobbik, amelyik remélem, nyerni fog, és végre-valahára parkolópályára teszi az összes pipogya, megalkuvó, gyáva diplomatát, felváltva őket olyanokkal, akiknek egyetlen egy vezérelvük van: magyar érdek mindenek felett!
Szebb jövőt kívánva:
egy a félmillió magyar kitántorgóból
Íme a videó:
(Kuruc.info)
Frissítés:  íme az elkövetők nevei és elérhetőségei - hajrá Fidesz!
magyar kormányzati oldalon nem található a nagykövetség telefonszáma, de itt igen: 01 53780300


További részletek: http://kuruc.info/r/26/121683/#ixzz2nqhhntLN
LAST_UPDATED2