Payday Loans

Keresés

A legújabb

A Szent Korona Országa PDF  Array Nyomtatás Array  E-mail
Szent Korona
2013. február 24. vasárnap, 14:52

Fájl:Matei Corvin Johannes de Thurocz f137.jpg

A közhatalom miért nem a Szent Koronáé?
Dr.Bene Gábor 2013.02.22, 13:08 Nemzeti Hírháló

"Soha ne kételkedj abban, hogy az emberek egy kis csoportja képes megváltoztatni a világot! "
Margaret Mead mondatát, meg kellene szívlelnie a Magyarok Szövetsége minden élő tagjának!

Történelmi léptékű gaztettek folynak ellenünk, évszázadok óta. Ennek egyik oka, hogy nem derülhet ki az európai kultúrfölényünk, az ősnyelvet részben megőrző ősnépiségünk. Tőlünk mindent el kell rabolni, nehogy feltámadjunk. A magyar alapgondolata ugyanis nem a másból, hanem a másért való élés filozófiája. Ezért kellett a Magyar Apostoli Királyságot teljesen felszámoltatni a bolsevik diktatúrával, hisz Trianon nem tudta kiirtani sem a nemzetet, sem a magyar kultúrát. Mindenkit proletárrá vagy primitívvé tenni: ez volt a Kádári korszak feladata, hiszen a nemesen és magyarul gondolkodó középosztályt, sikerrel számolta fel a Rákosi féle vérengzés. Így a mai népesség csak az aranyborjú imádatát, vagy az anyag(iak)hoz köthető létet tudja elképzelni.

A Szent Korona országaként nem funkcionálhatunk és a tiszta nemzeti gondolatot nem vehetjük vissza, mert a bankárkaszti magánuralom - más néven monetáris diktatúra - itt uralkodik rajtunk. Több generáció szorongva él a Kárpát-medencében. Nemcsak a gúnyhatárokon belül, hanem kívül is. Nemcsak a magyar etnikum, hanem az oláh, tót, rác hungarusok leszármazottai is. A modern, kompromittált lét nagyon bizonytalan, de a legtöbb gondolkodó magyar még megpróbál ennek ellenére szerepet vállalni a mag népének feltámasztásában. Mert a magyarság kétségkívül a feltámadás népe, hisz Jézus megmutatta: meg kell halnunk ahhoz, hogy feltámadjunk. De a testtudat korlátaiból nem ószövetségi módon fogunk feltámadni, hanem szellemileg, amely a szeretet energiája.

Róma agyon ajnározott pénz-birodalma primitív volt és kegyetlen, a pártus birodalom ezzel szemben: szeretetben kiegyensúlyozott és hívő! S mi - kik maradékai vagyunk a hun-szkíta-pártus erkölcsnek és gondolkodásnak -, nem hihetjük azt, hogy Isten "visz minket a kísértésbe", azt viszont igen, hogy megszabadít minket a gonosztól.

A magyarok azonban nem primitív népek vérszerződéseként lettek egységesek, hanem az ősi szkíta-hun értékrendi, szeretet-gondolkodás jegyében fogadták egymást vértestvérré. Ezért mi nem barbárok, hanem kultúrahordozók voltunk, s úgy jöttünk vissza Európába, hogy szabott ruhákban járva, nyeregben ültük meg a lovat. Kengyelben tartva a lábunkat vágtattunk végig Európán, az avar rokonainktól elrablott szakrális aranykincsek után kutatva hódoltattuk meg a tógában harcolókat. Mi azonban nem gyarmatosítottunk! Hanem - bár néha egy-egy király, vagy fejedelem hívására -, a kalandozások legfőbb célja a nyugati templomokba szétosztott avarkincsek és legfőképpen a hun királyi korona visszaszerzése. (amit ma, magyar Szent Koronaként tisztelünk, s amelyben az isteni és igazságos jogrend elemei vannak belekódolva. No ettől kapnak hideglelést a libsik!)

Ez a korona ugyanis az egyetlen beavató korona a világon, s még Vatikán is elismeri szentségét! Hogyan engedhetnék meg tehát azt, a pénzpórázon rángatott pártpolitikusok, hogy a közhatalom visszakerüljön az igazságos és méltányos jogrend keretei közé?

A választ csak ön adhatja meg!

Fájl:111 Matthias Corvinus florint 755820.jpg