Payday Loans

Keresés

A legújabb

MTDA AZ E KÖNYVTÁR PDF Nyomtatás E-mail
38. Írás és olvasás - könyv és irodalom
RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS

MTDA AZ E KÖNYVTÁR — BÁRHOL ÖNNEL VAN!

Egy év zárása, illetve egy újév kezdése a számvetés, értékelés ideje is egyben. A projekt tavalyi látogatottsági adatai impozánsak, elég csak annyit mondani, hogy a portálon böngészett oldalak száma 170753 volt — mindez egy magánszorgalomból, minden támogatás nélkül működő web-könyvtártól.
A részletes statisztikai adatok alább elérhetők, most csak pár érdekességet említenék meg: mik voltak a legnépszerűbb olvasmányok 2017-ben?
A tíz legnépszerűbb könyv listájának élén T. Van der Velde örökbecsű, a házastársak elhidegüléséről írott m unkája áll. (Annyira az élén, hogy a második legnépszerűbb könyv forgalma ennek a tizedét sem éri el.)
Honnan böngésztek? Magyar nyelvű könyveket publikáló portál lévén a kereslet a várakozásoknak megfelelő: zömmel Magyarország, Románia. Ám összességben 107 országból voltak látogatóink az egzotikum 2017-ben is képviseltette magát: Amerikától Ausztráliáig érthető, de Brazília? Dél-Korea, Taivan, India vagy a Fülöp-szigetek?
Ami a jövőt illeti, úgy vélem, a mellébeszélést, a küldetésnyilatkozatokat és stratégiai terveket meghagyjuk — ki mire vagy kikre gondol... 
Ami az MTDA-t illeti, 2018-ban is megígérjük, hogy éves szinten mintegy 50 000 oldalnyi olvasnivalót teszünk elérhetővé.
Megköszönve eddigi figyelmüket, reméljük, hogy idén sem szeretnénk csalódást okozni s magunk részéről továbbra is igyekszünk rászolgálni az Önök bizalmára.
Tisztelettel: dr. Reisz László projektvezető
A könyvtár minden jószándékú olvasójának Boldog Újévet és eredményes böngészést!

TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás

Hírfolyam

A LEGNÉPSZERŰBBEK