Payday Loans

Keresés

A legújabb

Kerecsen zenekar PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2017. december 10. vasárnap, 08:51

Liberális hiszti a felvidéki Kerecsen zenekar miatt

A napokban nagy port kavart a liberális-baloldali körökben a révkomáromi Kerecsen zenekar legújabb klipje. Aki még nem hallotta volna, először tekintsék meg, mi szívből ajánljuk:

 

A 2004-ben alapított, a mi rendezvényeinkre is többször meghívott banda eme szerzeményével túllépte a határt azoknál, akik szerint amúgy nem is szükségesek a határok. A sort a szélsőséges 444.hu egyik firkásza nyitotta, aki egy “ütős” címben fideszrocknak nevezi el a dalt. Ő már csak tudja, tisztában van vele, hogy a nemzeti rock, a punk létezése és összességében a rock és metál műfaj rendszer elleni lázadása legalább akkorra hazugság, mint hogy a Föld gömbölyű. A Fidesz-kormány előtt sose volt ilyen, csak most!

A gyalázkodást tovább folytatta a többi, “egymástól független” szennyoldal is, azaz az Index, a HVG és a Magyar Narancs. Itt már bővebb “elemzéseket” is olvashatunk más zenekarokról, pl. az Ismerős Arcokról, vagy épp az Eddáról, illetve a középkorú férfiakról. Belegondolni is rossz, mekkora döbbenet lehetett számukra felfedezni, hogy micsoda világ létezik a romkocsmák füstjén túl. Meg ne mutasson nekik senki egy Kárpátia vagy épp egy Romantikus Erőszak cd-t, mert összeomlik bennük a szólásszabadságba vetett maradék hitük is.

Pozitívum, hogy a gyerekes hiszti miatt pár nap alatt több tízezer emberhez jutott el az üzenet. Liberálisék még mindig nem értik, hogy egy normális ember számára az csak jót jelenthet, ha ők valamit gyűlölködve szidnak. Nem is zavarnánk meg őket ebben egyelőre, várjuk a következő felfedezettjüket, akiket talán mi sem ismernénk meg nélkülük.

Addig is, aki még nem ismerte volna e tehetséges felvidéki banda korábbi szerzeményeit, gyorsan pótolja:

 

 

 

 

Somorjai Attila

LAST_UPDATED2