Payday Loans

Keresés

A legújabb

A kétség partján... PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Kedves Olvasónk!

Külön köszöntöm azokat, akik első hírlevelünket kapják! Köszönjük a bizalmat!

"Menj el, menj szegény magyar, a kétség partjára,
Tekints az ingadozó reménység pólcára,
S te, aki tűztűl, vastúl nem tudsz megborzadni,
Borzadj, mikor a vég-sors hideg jelt fog adni.

Vezettessed magadat szem-bekötve, vakon,
Elfajult testvéridtől csinált áll-útakon,
Kik őseink hamvait rútúl megtapodták,
Arany szabadságunkat aranyon eladták.

Menj, add egy olyan kézbe, szabadságod fékit,
Mely egyszer úgy betöltse a balsors mértékit,
Hogy megérezd, amit még sokan nem éreznek:
A szabadság s a rabság, miben különböznek!"

Pálóczi Horváth Ádám gyűjtése által magyar népdal 300 éves


„Véletlenül…” belenéztem a megújuló Echo televízió műsorába. Először nem is értettem mit látok, mert a csatornát korábban erős zöld színek jellemezték, most meg olyan Zukkerberg kék lett, itt-ott még egy kis zölddel (hogy nemzeti is legyen).
A vendéglátóm gyorsan felhomályosított, hogy egy felcsúti gázszerelő vette meg ezt a TV csatornát és pumpált bele pár milliárdot azokból, ami az államkasszából hozzávándorolt. Nyilván nem saját eszéből, saját hasznára tette a „drága”, hanemnarancsos parancsra cselekedett jót a magyar néppel!

Na de értem én… Kellett egy balek, mivel a bajor Zsolt mégsem vehette meg a saját nevében a TV-t, hisz az már nagyon átlátszó lenne, kilógna a lóláb, s talán néhányunkat fel is háborítana… Mindenesetre Zsoltunk, örvendezése határtalan, és ezt nem is rejtette véka alá. Még többet lehet a képernyőn és adhatja el nekünk  bajoros tanácsait, oszthatja nekünk az észt. Sőt! Még messze hangzóbban dicsérheti az uralkodót, aki mind ezt a jót cselekedte vele, aki ezt a fényűzést lehetővé tette számára, és az őt kiszolgáló, vastagon fizetett kollaboráns média csapatának. 

Így hát csupa fény, mosoly és derű, meg boldog kacagás. Lesz is ám móka, meg politikai elemzés, meg féligazságok szajkózása.  Még látványosabban ránthatják le a leplet a liberális baloldalról (mert a jobb az jobb!?), hogy megfeledkezhessünk a koldusbotra juttatott, kilakoltatott, kiüldözött sok százezer honfitársunkról, meg annak okairól, okozóiról.

Emlékszel?
Vajk is bajorokat fizetett az önkényuralmának megteremtésre. Akkor vassal, most az Echo tv-vel térítenének bennünket jobb belátásra. Aztán Vajkból István lett később még szent is… Vajon most is ez a forgatókönyv?

Abban a talán negyed órában, amíg a számat tátottam a megújuló „visszhang” láttán, töményen jöttek a sokkoló hírek és képsorok.
A nap egyik főhíre, hogy a magyar politika cirkuszi porondjának  „legjobbik” főszereplője ellen megkezdődött a felszámolás az el, és lejáratás. Lejárt az szav. ideje… Megtették, ami tehettek, most már mehetnek… Tudod ők rakatták ki a plakátokat azzal, hogy „Ők lopnak, ti meg dolgoztok, mi meg szeretnénk őket leváltani”. Hogy mire kellet ez? Hisz semmi újdonságtartalma nem volt annak, hogy a politikusaink lopják az államkasszát (így megy ez már, kisebb megszakításokkal majd ezer éve). "Alaptörvényes" kereteket alkottak hozzá…
Talán csak egy újabb teszt lehetett, hogy még erőteljesebben bebizonyosodjon:
  • A magyar már annyira birka, hogy az arcába is lehet mérni, hogyállamának vezetői lopnak és még néven is lehet nevezni őket! Úgysem tesznek semmit! Úgysem tehetnek semmit!
Tudod-e mi volt a büntetése a tolvajoknak mondjuk Árpád törzsszövetségében, vagy a Hunoknál, vagy a Szkítáknál? Barátom, majd amikor az első tolvaj politikus karját tőből levágják, akkor már remélheted, hogy jobb idők jönnek!

„Itt a parancs, érik a narancs…”
Az ellehetetlenített párt szóvivője elmondta, hogy most kb 600 milliót von ki az uralkodó a pártjuk kasszájából, ami számukra azt jelentheti, hogy tavasszal nem is tudnak indulni a választáson.

Már majdnem elkezdtem sajnálni a leszegényített pártot! Aztán felötlött bennem:
…és az a sok-sok millió kedveskéim, amit eddig lelkiismeret furdalás nélkül zsebre vágtatok abból nem lehetne most valamit visszaforgatni, ha már olyan tisztességes és hazafias a szándékotok?

Erről megint eszembe jutott, a sok derék Magyar hazafi „barátom”, akik viszont pénz és média nélkül, de buzgón szervezik a saját pártjukat, amivel aztán majd bekerülhetnek a cirkuszi arénába és nekünk meg azt ígérik, hogy ott, majd jól kiállnak értünk…
És jő majd szabadság, gazdagság, móka, kacagás…. Mint az Echóban…

Ja! Média és pénz nélkül az "alaptörvényesítet" választási csalás bebetonozott rendszerében…
A Magyar Állam ZRT tulajdonosai meg majd csak bambán szemlélik a Nagy Magyar Mesemondók parlamenti betelepülését? Barátom a ZRT azt jelenti, hogyZÁRTKÖRŰ részvénytársaság! Itt csak az kap részvényt, részvételi lehetőséget, aki lepaktál a tulajdonosokkal, aki képes „hazudni éjjel, nappal…” és ugyan arra az imahelyre jár, mint a gazdáik.

Apropó imahely….  Hogy, kétségünk se maradjon az új Echo Tv elköteleződéséről, hogy mindjárt lássuk is, kinek érdekeit képviseli, hova is kell köszönetet mondani a sok milliárdért, gyorsan bevágtak egy riportot az egyik zsidó közösség vezetőjével, aki természetesen elpanaszolta, hogy még mindig vannak antiszemiták a magyar parlamentben és még mindig bántják őket, és még mindig nem kértek eléggé, elégszer bocsánatot. Javíthatatlanok ezek a magyarok. Bűnösök! ...akár a többi nép!
Arra a pár maradék képviselőre gondolhatott, akiknek még nincs kettős állampolgársága és nem is kaphatnának, mert szombatonként nem oda járnak ahova ő, ők...


Mondd, mi kell még, hogy felébredj, hogy észrevedd, hogy minden nappal szűkebbé és élhetetlenebbé válik az életed? Hogy szorul a hurok a nyakadon és csak szolgának kellesz a saját hazádban!  Hogy senki nem tud, nem fog megmenteni, ha Te magad is nem teszel, hogyha csak másokra vársz, vagy elhiteted magaddal, hogy  ez így is jó!
A szervezett magánhatalom, azért sikeres, mert szervezett, te meg azért vagy büntethető, kifosztható, mérgezhető, leölhető, kipusztítható, mert arra sem vagy képes, hogy kiállj magadért, a családodért, a nemzetedért!
Tudatos Társadalom
Vérzik a szívem, amikor a buszon, a villamoson nézem a körülöttem lévők szürke arcokat… Mindennap újra és újra el kell hitetnem magammal, hogy érdemes és kell tenni, hogy  elhiggyem, van még kiért és vannak, még akikkel is lehet fordítani ezt a halálkereket. Vannak, még akik az életkultúráját választják és azt fel is akarják építeni…

De mond, hol vannak? Mikor bújnak elő?

Mindennap egyre nehezebb elhitetnem magammal...
„…Hogy megérezd, amit még sokan nem éreznek:
A szabadság s a rabság, miben különböznek!"

Várom mindazokat, akik nem csak dumálnak, hanem tenni is akarnak magukért családjukért és a Kárpát-medencében élő Magyar Nemzet megmaradásáért!

A Tudatos Társadalom rendszere folyamatosan fejlődik, de még kevesen vagyunk!
Ha megérett benned a szándék engem megtalálsz! Én nem rejtőzködök!


Tegyük jobbá együtt a világot!

Köszönöm a figyelmed
Juhász Zoltán

Share
Tweet
+1
Forward

"Nem a rendszert kell megdönteni, hanem ki kell szervezni alóla a társadalmat. Igaz ehhez komoly civil kurázsi kell." (exDrKLhe)
Mi az életfeladatunk? A boldogulás legfőbb akadálya a félelem? Mit lehet tenni, hogy győzzük le a bennünk bujkáló, megbetegítő szorongást, félelmet.
LAST_UPDATED2