Payday Loans

Keresés

Hétfő: devizás tüntetés PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2017. szeptember 17. vasárnap, 09:38
2017 szeptember 17.

A magyar nép követeli, hogy a magyar országgyűlés törvénykezéssel érje el, hogy a bankok csalás útján ne gazdagodjanak meg a magyar nép munkájából!

Amennyiben a jelen Kormány nem védi meg intézményein keresztül a magyar népet a csalás útján történt kifosztásától, úgy érdemtelen a magyar népet vezetni! Most és később is. Mottó: Elmentek a tankok, bejöttek a bankok. Van olyan veszélyes kiállni a bankok ellen, mint volt 1956-ban a tankok ellen! 

A bankokban nem volt deviza a forint kölcsön nyújtásakor, ha lett is volna, kötelesek lettek volna azt deviza számlára helyezni és devizában folyósítani. A deviza elszámolást szándékosan művelték a bankok, pontosan tudták, hogy a forint romlani fog a devizához képest (bár a beetetés előtti hosszú időszakban csaliként a CHF árfolyama stabil volt a forinthoz képest, no és persze nem mellesleg magas volt az MNB forint alapkamat), hiszen ezt az elszámolásos csalást a világban már több helyen eljátszották a magyarországi bevezetése előtt! Tehát a bankok tudatosan félrevezették a magyar népet annak szándékából, hogy a magyar nép jóhiszeműségét és kapitalista viszonyok tekintetében történelmi járatlanságát kihasználva meggazdagodjanak! Ezt a magyar nép tűrte egy darabig, mert a közgazdászok, banki szakemberek, jogászok nem tudták megfelelően gyorsan értelmezni a csalás mibenlétét, így a nép fiai/ lányai voltak kénytelenek tűzoltóként és egyéb szakmabeliként felderíteni a csalás technik áit fentiek segítségével, de mostantól tovább ezt a vérszívást, kifosztást, öngyilkosságba kergetést, ingatlanjaiktól való megfosztást, fizetésükből való letiltást, a hosszú távú rabszolgasorsba való taszítást a magyar nép nem tűri! A magyar nép a Kormányától, és nem az Európai Uniós szervektől várja a cselekvést, bár megköszönjük, ha onnan is figyelik mi történik a magyar néppel, és segítséget nyújtanak. De tudjuk, hogy felelős választott képviselőink jobban átlátják közelről, hogy mi is történt valójában itt a deviza ELSZÁMOLÁSÚ hitelezés terén, mint egy nem magyar nyelvvel író, olvasó bíró a kicsit távoli Luxemburgban, így a képviselőink és Kormányunk képes a leggyorsabb és legjobb védelmet biztosítania a népének, tehát tőlük várható el a gyors és igazságos megoldás, ezért ne kifelé tereljék a magyar nép figyelmét! A megoldás a magyar Kormány és az Országgyűlés dolga! 

AKI EGYETÉRT A HÉTFŐI, SZEPT. 18-kai EGÉSZ NAPOS TÜNTETÉS CÉLJAIVAL, KÖVETELÉSEIVEL, AZ KÉREM SZÉPEN JELENTKEZZEN A LENTI FB ESEMÉNY OLDALRA, ÉS OSSZA A TÜNTETÉS ESEMÉNY LINKJÉT AZ ISMERŐSEI KÖZÖTT E-MAILEN ÉS FACEBOOKON, MEG AHOGY TUDJA! 

https://www.facebook.com/events/110824862969683/1

Köszönettel: a szervezők. 

Ui: Hétfői megtisztelő jelenlétüket a bizalom és a támogatásuk jeleként fogjuk értékelni! Felszólalásra még lehetőség van amennyiben a szervezők erről közösen egyességre jutnak. A helyszínen is lehet még jelentkezni! Ez különösen a szakértő ügyvédekre vonatkozik! Kérjük a civil sajtó képviselőit, hogy közvetítsenek a demonstrációról!