Payday Loans

Keresés

A legújabb

A pedofília liberalizálása PDF Nyomtatás E-mail
Boldog-boldogtalan emberek életminősége
2017. június 29. csütörtök, 07:43

A PEDOFÍLIA LIBERALIZÁLÁSA

Elkezdődött a pedofília liberalizációja a Budapest Pride-on: Egy pedofil „művész” is előadást tarthat a parádén

Sok pedofil honfitársunk álma teljesülhet azzal, hogy az idei homoszexuális felvonulás egyik kapcsolódó rendezvényén végre egy olyan külföldi transzszexuális „előadóművész” is föllép, aki otthonosan mozog a pedofil ideológia népszerűsítése, terjesztése terén is. A dél-ázsiai származású Alok Vaid-Menon korábban arról értekezett, hogy a kislányok nem tiszta virágok, akiket meg lehetne rontani, és a gyerekek elleni szexuális erőszak esetén senki sem tisztán jó vagy rossz. Magyarán a kisgyermek is okolható az erőszakért. Bár petíció indult a pedofil előadó ellen, a Budapest Pride ragaszkodik hozzá. Úgy tűnik, a pedofília lesz a következő aberráció, amelyet el akarnak fogadtatni a társadalommal.

Alok Vaid-Menon lesz az egyik fellépője az idei homoszexuális fesztiválnak, a Budapest Pride-nak. A dél-ázsiai transzszexuális „előadóművész” július elsején tart majd fejtágítót, ám az előzetes hírek szerint „házon belül”, tehát az LMBTQ-közösségen belül sem arat osztatlan sikert a szereplése. Egy magánszemély, Balogh Zsófia petíciót indított ellene, amelyben többek között arra hívta föl a Budapest Pride szervezőinek figyelmét:

Alok Vaid-Menon nyilvános személyes platformjain és Darkmatter nevű duójának nyilvános platformján is megosztott antifeminista, nőgyűlölő, áldozathibáztató, és nem utolsó sorban kislányokat szexualizáló, nemi és párkapcsolati erőszakot megengedő kijelentéseket…”

Alok Vaid-Menon magassarkúban; Forrás: caravanmagazine.in

 

Leveléből az is kiderül, hogy a „művész” úr (?) szerint

„… a kislányok ugyanúgy lehetnek „kinky”-k, vagyis szexuálisan deviánsak, mint a felnőttek, ugyanúgy képesek erőszakot elkövetni, mint bárki más, és erőszak esetén is azt kell hangsúlyozni, hogy senki sem tisztán „jó vagy rossz”, „senki sem tiszta virág, akit meg lehet rontani” és hogy „komolyan meg kell vizsgálnunk azt az elképzelést, hogy létezik tökéletes áldozat…”.

Mindezek alapján Balogh Zsófia arra hívta föl a Pride-szervezők figyelmét, hogy

„…minden nemzetközi és hazai nőjogi szervezet elutasítja a gyerekek szexualizálását, az áldozathibáztatást és az erőszakkal kapcsolatos relativizálást, megengedő magatartást. A nemi erőszak kultúrája pontosan azért tud fennmaradni, mert az erőszak áldozatait a társadalom azzal vádolja, hogy valamilyen (pl. szexuálisnak vélt) viselkedésével kiprovokálta az erőszakot és hogy ugyanúgy felelősek érte, mint az elkövető. A gyerekek esetében pedig különösen fontos hangsúlyozni, hogy szexualizálásuk és hibáztatásuk a felnőttek szexuális és/vagy testi bántalmazásáért súlyos következményekkel jár és egyben a pedofíliát elnéző hozzáállás egyik fontos eleme…”.

A petícióban arra is rámutatott:

“… a feminizmussal összeegyeztethetetlen, LMB-ellenes, nőket és áldozatokat hibáztató és megbélyegző, belső konfliktusokat szító, hamis állításokon alapuló megnyilatkozásai miatt Alok Vaid-Menon nem képviseli a Pride saját maga által megfogalmazott értékrendjét és nem járul hozzá LMBTQ emberek, a nők és az áldozatok biztonságához…”.

Balogh Zsófia emlékeztetett: Alok Vaid-Menon ellen már volt hasonló tiltakozó akció egy tavalyi, wellingtoni „esemény” kapcsán. Végül azt kérte a Pride szervezőitől, vonják vissza Alok Vaid-Menon szerepeltetését, töröljék őt a programból, „távolodjanak el” az ilyen típusú megnyilvánulásoktól és személyektől.

Alok Vaid-Menon mély dekoltázzsal; Forrás: grow-hackney.squarespace.com

A szervezőket nem zavarja

Válaszukban a Budapest Pride szervezői azt írták, hogy elítélik „a gyerekek szexualizálását és az áldozathibáztatást”, ugyanakkor hozzátették:

Ettől még bármelyik külsős programon elhangozhatnak dolgok, amikkel nem értünk egyet, ezekért természetesen felelősséget nem tudunk vállalni, ahogy azt a fesztivál programoknál fel is tüntettük. Esetleges kérdések végett kérjük, az előadókat keressétek meg. Értjük aggályaitokat, kiemelten a gyerekek szexualizálásáról és az áldozathibáztatásról szóló postot, ám felhívnánk a figyelmeteket, hogy nem lesz ilyen téma a fesztivál alatt, sem nőgyűlölő, sem bántalmazó programoknak nem adunk teret. Alok Vaid-Menon a Pride-ra beküldött programjában nem szerepel semmi, ami az értékeinkkel összeegyeztethetetlen lenne. Amennyiben a programtartó maga nem határolódott volna el az írása erőszaktúlélőket sértő olvasatától, úgy személyét mi is aggályosnak tartanánk. Örülünk, hogy belátta mondatai lehetséges következményét, ezért elnézést kért és törölte a posztját. Fontosnak tartjuk, hogy a visszajelzést komolyan vette, és reflektált írására, mert nem a szándékot, hanem a hatást kell előtérbe helyezni.

Vagyis nem az ő felelősségük, hogy az előadóik máskor mit mondanak, amúgy pedig a szóban forgó előadó úr (?) már törölte a vitatott posztját. Tehát nekik nincs semmi teendőjük, viszlát. Balogh Zsófia viszont nem hagyta annyiban, és válaszolt a Pride levelére. Ebben a következőket hangsúlyozta:

A Pride programjain résztvevő előadók szűrése a szervezők feladata és felelőssége. Ha nincs erre kapacitása a szervezésnek vagy nem akar foglalkozni a szűréssel, akkor azt nyilvánosan vállaljátok fel, tájékoztatva a résztvevőket arról, hogy az előadásokon gyakorlatilag bármilyen tartalom megjelenhet, és nem tudjátok biztosítani a biztonságos teret az eseményeken. Ha egy nyíltan meleg- és nőgyűlölő, áldozathibáztató, kiskorúakat szexualizáló előadó megjelenhet a Pride támogatásával, az az általatok megírt manifesztóval teljesen ellentétes elveket sugall. Alok Vaid-Menon a mellékelt posztok közül csak egytől határolódott el, azt is külső nyomás hatására tette és az őt kritizáló kommentek nagy részét is törölte. Ettől függetlenül a felhívásban szereplő többi posztja ugyanúgy rendkívül súlyos problémákat vet fel.

Alok Vaid-Menon nyakörvvel; Forrás: Tarshi.net

Konklúzió

Egyelőre tehát úgy tűnik, a pedofil tanokat (is) terjesztő transzszexuális előadó föllép majd a homoszexuális fesztiválon, és ez azt vetíti előre, hogy az elkövetkező időszakban a szexuális aberráció egyik, eddig büntetett formája is megtűrt lesz a homoszexuális parádén. Látjuk, tapasztaljuk, hogy a határokat egyre kijjebb szeretnék tolni, a korábbi évszázadokban tűrt, tiltott vagy súlyosan büntetett szexuális tevékenységeket gőzerővel próbálják elfogadottá, sőt már-már normává tenni. Csak abban reménykedhetünk, hogy egyelőre nem teszik kötelezővé ezeket mindannyiunk számára…

Vezető kép: Insider.in

Forrás: PestiSrácok

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

LAST_UPDATED2