Payday Loans

Keresés

A legújabb

NEMZETI HÍRHÁLÓ 2003-2017. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
címzett: saját magam
NEMZETI HÍRHÁLÓ
hírlevél 2003 telétől
2017 június 27.
Kedves Olvasó!

Folytatom a Hírháló hírlevelek küldését, amihez nélkülözhetetlen támogatását kérem. Az Internet elérés itt olyan lassú, mint nálunk volt a 90-es évek elején, ha éppen van csatlakozás és nincs áramszünet egész nap. Műholdas Internet csatlakozás és napelemes önellátás a számítógép számára a célom. 

Kérem még adategyeztetéshez a ségítségét! Válasszon az alábbi linkek közül és kattintson rá! Majd a bejövő egyszerű weblapot várja meg betöltődni. Köszönöm! 

1. Már fizettem, a jelen időszak rendben
2. Már fizettem, de lejárt az érte járó tagsági idő
3. Nem fizettem, de készülök támogatni
4. Nem szándékozom fizetni

Számlaszám:
OTPbank: Kovács János 
11773425-04051613 
(Bank pénztári befizetés is lehetséges!)
IBAN: HU67 11773425 O4O51613 OOOOOOOO 
SWIFT KÓD (BIC): OTPVHUHB 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Az MVSZ költségvetési támogatási kérelme az Országgyűlés asztalán
2017. június 26. MVSZ

Az MVSZ költségvetési támogatási kérelme az Országgyűlés asztalánA Magyarok Világszövetségének Küldöttgyűlése május derekán határozott arról, hogy újból támogatási kérelmet nyújt be az Országgyűléshez, amelyet alább közzéteszünk. A Kövér László házelnökhöz címzett, alább olvasható levél válasz nélkül maradt, az MVSZ pedig továbbra is költségvetési támogatás nélkül. A Magyarok Világszövetségét az Országgyűlés 2000-ben egy házszabályt sértő módon meghozott, puccsszerűen, csekély többséggel elfogadott határozattal fosztotta meg máig tartóan szerzett jogától, a költségvetési támogatástól. 

Az Országgyűlés elnökéhez írt levél komoly érveket sorol fel a támogatási kérelem indokolásául, kitérve a külhoni magyarok magyar állampolgárságának és különösképpen a magyar aranyvonat ügyére. Ez utóbbinak az MVSZ sorsára gyakorolt hatásáról Patrubány Miklós bővebben beszélt júniusi nemzetpolitikai előadásának utolsó tíz percében. (54:16-1:04:24) 

Kövér László házelnök úr részére
Országgyűlés - Fidesz 

Tisztelt Házelnök Úr! 

Hét évvel ezelőtt, 2010. május 26-án volt az a történelmi nap, amikor az Országgyűlésben a 2/3-os többségű FIDESZ - KDNP frakció akaratának megfelelően megszületett az az állampolgársági törvény-módosítás, amely lehetővé teszi a külhoni magyarok kedvezményes honosítását, és amelynek eredményeképpen eddig mintegy egymillió külhoni magyar szerezhette vissza az Őt felmenői jogán megillető magyar állampolgárságot. 
(...teljes cikk az MVSZ honlapján

MVSZ Sajtószolgálat

Kapcsolódó:
Jókedvű adakozó járt az MVSZ székházábanJókedvű adakozó járt az MVSZ székházában (mvsz.hu
Patrubány Miklós Fuksz Sándor és Drábik János társaságában megtartott júniusi nemzetpolitikai előadása nagy hatással volt a hallgatóságra. Jól jelzik ezt az előadás videofelvétele alá érkezett első kommentárok. Az előadás vélhetően leginkább azt a teremben jelenlévő hallgatót lelkesíthette fel, avagy keseríthette el, aki másnap bement az MVSZ székházába, és 1000 eurós adományt tett a költségvetési támogatásától 18. éve megfosztott Magyarok Világszövetsége nemzetszolgálatának fenntartására. 
Videó: Másfél óra az igazság jegyében - Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadása Fuksz Sándor és Drábik János társaságábanVideó: Másfél óra az igaz ság jegyében - Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadása (mvsz.hu
Az kiderült már, hogy Kövér László már 2010-ben bevallotta: ő és Orbán Viktor miniszterelnök 2000-ben mindent elkövettek (videó ide kattintva), hogy megakadályozzák Patrubány Miklósnak a Magyarok Világszövetségének elnökévé való megválasztását. Ha ehhez hozzávesszük még Csoóri Sándort a maga "szabadkőműves bosszú"-jával, és Boross Péter ex titok- és ex belügyminiszter, ex miniszterelnök indítását, akkor megállapítható, hogy szép társaság szállt harcba Patrubány Miklós ellen 2000-ben. És azóta sem nyugodtak bele abba, hogy alulmaradtak. Vajon miért? 
Emlékirat az MVSZ költségvetési támogatásáértEmlékirat az MVSZ költségvetési támogatásáért (mvsz.hu
Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselő Úr! A Magyarok Világszövetségének Küldöttgyűlése határozatban kérte az Országgyűlést, hogy állítsa vissza tíz évvel ezelőtt érdemi indokolás nélkül megvont költségvetési támogatását. A határozatot végrehajtva 2010. július 14-én levélben fordultunk az Országgyűlésben képviselt minden egyes parlamenti párt elnökéhez és frakcióvezetőjéhez, és tolmácsoltuk a Küldöttgyűlés kérését. Mostani levelünkkel eljuttatjuk Önöknek azt az emlékiratot, amelyet szervezetünk tisztségviselői állítottak össze költségvetési támogatási kérelmünk indoklására, és hisszük, hogy annak és mellékleteinek ismeretében minden akadály elhárul a közjót kiemelten szolgáló Magyarok Világszövetsége költségvetési támogatásának helyreállítása elől. 
Magyarok Világszövetsége - üres a kasszaMagyarok Világszövetsége - üres a kassza (2001. november) (mno.hu
Decembertől újabb szigorító intézkedések bevezetése várható a Magyarok Világszövetségénél (MVSZ), valamint a Pax Pannonia Kft. által működtetett Magyarok Háza gazdálkodásában is - jelentette ki a csütörtökön Budapesten megtartott sajtótájékoztatón a szövetség elnöke. Patrubány Miklós utalt arra, hogy az Országgyűlés által megvont költségvetési támogatás miatt súlyos anyagi nehézségekkel küzd az MVSZ, és ezért jelentős személyi és anyagi intézkedésekre lesz szükség a közeljövőben.



A Vatikán szóvivője az Új világrendre, és 6 milliárd ember kiirtására tett utalást?
2017. június 26. avilagtitkai.com

A Vatikán egyik szóvivője, és fontos tisztséget betöltő embere, John Schellnhuber megdöbbentő állításokat nyilatkoztatott ki nemrég, melyet aligha lehet nem félreérteni, és azonnal beindította a különféle pletykákat az összeesküvés elméletek hívei között.

A Vatikán szóvivője az Új világrendre, és 6 milliárd ember kiirtására tett utalást?

Arról van szó, hogy a szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk. 

Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja. 

Az Új világrendhez szorosan kötődik ugyanis egy a jövőben bekövetkező genocídium, azaz szervezett népirtás, mely során az emberi populáció több mint 93%-át eltennék láb alól. 

Egy Agenda 21 nevezetű protokoll keretében hajtanák ezt végre, rendkívül fegyelmezett, szervezett módon. 

Az egész ideológia szerves alapját képezi a georgia-i emlékmű, melynek egyik oldalán kőbe is van vésve egy információ arról, hogy mennyinek is kell lennie a Föld lakosságának egy ideálig, Új világban. 

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni. 

Közel 500 millió főben kellene maximalizálni a Föld lakosságának populációját, mert ennyit bírna el eredetileg a bolygó. 

Különféle elméletek szerint a kövekbe vésett szövegek utasítások egy közelgő - mesterségesen, az Agenda 21 keretében elkövezett - apokalipszis kevés számú túlélőinek arra, hogy hogyan próbálják meg a civilizációt helyreállítani. 

Schellnhuber azonban még ennél is tovább ment. Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség.

Ez pedig nem jelent mást, mint az Új világrendet magát, még ha burkoltan is. 

Ha ugyanis a világ polgárainak nem csak nemzeti jogaik és kötelezettségeik vannak, hanem globális szinten, a világhatalom felé is léteznek kötelezettségek, és betartandó normák, akkor feltehetően ezek lesznek fontosabbak. 

A Vatikán szóvivője az Új világrendre, és 6 milliárd ember kiirtására tett utalást?

Vagyis a nemzetállamok szerepe csorbul, egészen odáig, míg meg nem szűnnek majd, mivel értelmüket vesztik. 

Ez lesz az Új világrend térnyerésének napja. A Vatikán feltehetően egy globális demokráciát akar létrehozni, egy olyan planetáris - egész bolygóra kiható - bíróságot és végrehajtási intézményt, mely kontroll alatt tarthatná az embereket. 

A Vatikán embereinek egyelőre nincsenek konkrét elképzeléseik ezen szervezet működését illetően. 

A Vatikán szóvivője az Új világrendre, és 6 milliárd ember kiirtására tett utalást?

A szabadságra, tisztességre, és igazságosságra épülne, azonban nagyon sokan úgy sejtik, a háttérben az illuminátusok törnének majd hatalomra, ami az egyház szívébe fészkelte magát már több évszázada. 

A Bibliában is leírták, hogy az Antikrisztus majd úgy fog eljönni, hogy a szavait sokan szent szavaknak fogják venni, és a világ egyfajta vezetőként fog felnézni rá. Hamis Krisztusi képet fest majd, mely könnyen lehet akár az Új világrendet létrehozó egyház is. 

A planetáris tanács olyan emberekből, politikusokból és egyházi személyekből állna feltehetőleg, akiket a Föld egésze választott meg a tisztségre, és globális, egész bolygón alkalmazható jogokkal, kiváltságokkal és hatalommal rendelkeznének. 

Az Új világrend szerintük a szabadságot hozná el az emberek számára. Az Új világrend ellenzői szerint azonban a szabadságnak csak az illúziója lesz meg, és valójában az emberek egy modernkori rabszolgatársadalomban fognak élni. 

Már, aki túlélni azt, hogy 6 milliárd embert valahogyan eltörölnek a Föld színéről, mielőtt az Új világrend hatalomra lépne. 

Kapcsolódó:
ENSZ: Mindent meg kell tegyünk, hogy lecsökkentsük a Föld népességétENSZ: Mindent meg kell tegyünk, hogy lecsökkentsük a Föld népességét
(truthandaction.org
Persze a glbalista bankárelitnek és ezek kiszolgálóinak egy pár millió embert megölni nem téma. Feltűnés nélkül a kötelező oltásokkal, permetezéssel, géállományunk lepusztításával, meddősítéssel és permanens háborukkal. Megérkeztünk a 100 éves háború 3. fejezetéhez. A világelit meg fog minket tizedelni, mert egy fejlett iparosított, automatizált, robotizált gazdaságban nincs szükség ennyi emberre. Nekik minden meg van, az emberek csak bajt okoznak. 
Ez a 13 család uralja a világot, és a világ vagyonának 96%-át!Ez a 13 család uralja a világot, és a világ vagyonának 96%-át! (avilagtitkai.com
Ők állnak az Új világrend létrehozására irányuló törekvések mögött is. A titokzatos árnyak egyre inkább mozgolódnak a háttérhatalom útvesztőjében, hogy az Új világrend nevű totalitárius világállam létrejöhessen. David Icke szerint ez a világ hamarosan valóssággá válhat, mivelhogy már a megvalósítás küszöbén van a tervezet, kezdte az agenda 21 protokollal, mely során több milliárd embert likvidálnak, egy globális genocídium keretében. 
A Rothschild szindikátus legfőbb történelmi bűneiA Rothschild szindikátus legfőbb történelmi bűnei (avilagtitkai.com
A világ legnagyobb hatalommal rendelkező, leggazdagabb családjának kezéhez több vér tapad, mint Hitleréhez. A Rothschild-család valójában egy olyan bűnös generáció által létrehozott, luxusban élő szindikátus, mely alaposan rányomta bélyegét az emberiség történelmére. Már a kezdetek kezdetén is jelen voltak, és úgy alakították a történelmet, ahogyan az ő érdekeik diktálták. 
Miért ölték meg Kennedy-t? Kiknek állt érdekében?Miért ölték meg Kennedy-t? Kiknek állt érdekében? (youtube.com
Hallhatjuk a híres Kennedy beszédet, ami sok tanulmány szerint /részben/ ok- okozati viszonyban állt az elnök halálával. Nincs háború, nincs pénz. Kennedy véget akart vetni a háborúnak, ezért megölték. A "titkos" szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eskükkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és szégyenteljes összeesküvésének, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását megnövelje. 
Varga István - Hol tároljuk a fizetésünket a bankok helyett? - 2013.05.30Varga István - Hol tároljuk a fizetésünket a bankok helyett? (youtube.com
A pápa állást fogalat az RFID chip mellettA pápa állást fogalat az RFID chip mellett (hirhatar.com
Egyre valószínűbb, hogy a 10 éve még összeesküvés elméletnek bélyegzett RFID chipből szépen lassan "gyakorlat" lesz. Obama elnök már korábban kijelentette, hogy 2017-re minden amerikai állampolgár kapni fog ilyen beültetést. Múlt havi cikkében az NBC csupán megerősítette ezt. Az írás szerint az RFID chip, akárcsak a Google szemüveg közelebb hozzák egymáshoz az emberiséget, és ezen eszközök hatalmas és nélkülözhetetlen lépést jelentenek a boldog, utópisztikus jövő felé. 
Mikor kezdődik a fenevad bélyege?Mikor kezdődik a fenevad bélyege? (idokjelei.hu
A Jelenések könyvében olvashatunk az Antikrisztus néven emlegetett világdiktátorról, aki közvetlenül Jézus visszajövetele előtt kerül hatalomra és hét évig uralkodik majd. A kezdeti, néhány évig tartó béke után eltöröl minden vallást és azt követeli, hogy mindenki istenként imádja. Az Antikrisztus és jobb keze, akit a Biblia hamis prófétának nevez, bevezetik a "fenevad bélyegével" fémjelzett gazdasági rendszert, amelynek segítségével teljes gazdasági és politikai hatalomra tesznek szert.



Forrong a város, állandósultak a muszlimok elleni támadások

A 22 halálos áldozattal járó manchesteri terrortámadás óta a városban pattanásig feszült a helyzet, a biztonság már csak emlék: 500 százalékkal nőtt egy hónap alatt a gyűlölet-bűncselekmények száma.

Forrong a város, állandósultak a muszlimok elleni támadások

A sértegetések, vandalizmus és provokáció mögött többségében szélsőjobboldali aktivisták állnak, és az áldozatok muszlimok, de a teljes lakosság körében érezhető a feszültség és az ellenérzés. Egy hónap alatt 224 iszlamofób támadásról szerzett tudomást a manchesteri rendőrség, de sok esetet, valamint a sértegetéseket nem jelentik, így a valós szám sokkal magasabb lehet - írja a Daily Mail. 

EZT IS AJÁNLJUK: 
Az indulatok először egy békésnek induló tüntetésen tetőztek: több száz szélsőjobboldali aktivista a manchesteri terrortámadás miatt vonult az utcára, a demonstráció azonban zavargással ért véget. A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, egy férfi pedig egy sült disznófejjel sértegette a muszlimokat. Néhány nap múlva pedig az egész országot megrázta a hír, mely szerint Darren Osborne egy bérelt furgonnal belehajtott a londoni Finsbury Parkban az esti imádságról távozó muszlimok tömegébe. A férfi egy embert megölt, 11-et pedig kórházba juttatott. 

Forrong a város, állandósultak a muszlimok elleni támadások

A muszlim anyák már a gyerekeik életét féltik: egyre több nő tanácsolja azt a lányának, hogy ne menjenek egyedül az utcára, és még véletlenül se üljenek villamosra, mert a legjobb esetben csak leköpik az utastársai. A feszültségből kimaradni kívánó lakosok is félve mennek el otthonról, hiszen bármikor belecsöppenhetnek egy agresszív helyzetbe. 

A manchesteri rendőrség szerint egyelőre egyoldalúak a támadások, de félő, hogy előbb-utóbb a muszlimok is visszavágnak. Manchesterben ugyanis jelentős szélsőséges iszlamista kolónia él, akik a május 22-i terrortámadást követő razzia miatt meghúzták ugyan magukat, de a sejt bármikor képes újra működésbe lépni. A rendőrség szerint csak ideiglenes feszültségi helyzetről van szó, amelynek valószínűleg nem lesznek komoly következményei - a lakók, legyenek akár britek vagy másodgenerációs bevándorlók viszont nem így gondolkodnak: szerintük hamarosan robban a puskaporos hordó. 

Kapcsolódó:
Hazaárulás! Feljelentik Toroczkaiékat az elfogott migránsok miattHazaárulás! Feljelentik Toroczkaiékat az elfogott migránsok miatt (ultrasinfo.com
Önbíráskodás és kényszerítés gyanúja miatt a fikaevő Szigetvári Viktor feljelentést tesz az ásotthalmi menedékkérő-ellenes akció ügyében. Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László a Facebookon dicsekedett azzal, hogy az általa alapított mezőőrség illegális határátlépőket fogott, és kényszerített arra, hogy feküdjenek a földre. Az Együtt választmányi elnöke szerint a Fidesz-kormány rendőrsége nem tűrheti el szélsőjobboldali paramilitáris erők randalírozását. 
Európát csak a keveredés mentheti meg a haláltól!Világbotrányt okozott a püspök! "Európát csak a keveredés mentheti meg a haláltól!" (magyarkozosseg.net
Európát csak a keveredés mentheti meg a haláltól az olasz katolikus püspökök migráns alapítványának a vezetője szerint. Különös dolgokat mondott a napokban a Migrantes Alapítvány vezetője, mons. Gian Carlo Perego a "La7" tévés csatorna "Kávészünet" nevű műsorában Olaszországról, Európáról és a migrációról. Az Olasz Püspöki Konferenciához tartozó alapítvány vezetője arról beszélt az olasz tévéműsorban, hogy 175 ezer migráns befogadása és integrációja 8000 ezer olasz településnek nem jelenthet gondot. 
Budapestre érkezett a Soros-birodalom trónörököseBudapestre érkezett a Soros-birodalom trónörököse (888.hu
Budapestre érkezett Soros György Alexander nevű fia, aki korábban Brüsszelbe is elkísérte apját. A Ripost szerint ezzel el is dőlt, hogy ő lesz a Soros-birodalom trónörököse. Alexander Soros pénteken érkezett Budapestre, apja kedvenc lakosztályát vette ki a főváros egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben. A bulvárlap szerint a hatalomátvétel fontos állomása volt, amikor Alexandert bemutatta az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek. 
ÍGY FONJÁK ÁT SOROS POLIPJÁNAK CSÁPJAI A BALLIB MÉDIÁT 6.Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 6. (magyaridok.hu
Sorozatunk eddigi részeiben a Soros-polip karjainak anyagi helyzetével kapcsolatban, valamint egy a spekuláns pénzéből alapított, és abból működtetett hírgyárat mutattunk be. Soros György pénzügyi polipja után megvizsgáltuk működésének hatását, valamint azt a jelenséget, amikor már nem elégszenek meg az álhírek gyártásával, vagy az információk félremagyarázásával, már a jövőt is úgy tálalják, ahogy nekik tetszene. 
Szerbia is elveszettSzerbia is elveszett... (ultrasinfo.com
Az idei Pride erőszakmentesen ért véget Nándorfehérvárott. A 30-40 fős melegekből álló csoportot 3000 rendőr őrizte. Lezajlott a Belgrád Pride, a leszbikus miniszterelnöknő vezetésével erőszak nélkül végig ment a felvonulás, amit 3000 rendőr biztosított. A szerb Blicc újság szerint 30-40en sétáltak. Ezért kellett ekkora felhajtás. 
Merkel az Uniós csúcson: Migránsokat Magyarországra!Merkel az Uniós csúcson: Migránsokat Magyarországra! "Nem fogom abbahagyni, továbbra is beszélni fogok erről!" (magyarkozosseg.net
Nincs előrelépés a menekültek tagállamok közötti elosztásának ügyében, de az európai uniós külső határok védelmével kapcsolatban "nagyon nagy az egyetértés" - mondta Angela Merkel német kancellár az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek pénteken véget ért kétnapos brüsszeli tanácskozása után Emmanuel Macron francia államfővel közösen tartott tájékoztatóján. Elmondta, hogy a menekültek elosztásáról tovább kell beszélni, mert fontos kérdés és érinti a tagállamok közötti szolidaritás ügyét. 
A német parlament elvágta a szélsőséges pártok finanszírozásátA német parlament elvágta a szélsőséges pártok finanszírozását (lovasistvan.hu
A német parlament úgy változtatta meg a német alaptörvényt, hogy a szélsőséges pártok már nem folyamodhatnak kormányzati támogatásért. A bírálók ezt antidemokratikusnak nevezik, de a törvényhozók szerint a német politikai rendszernek joga van megvédenie magát. A Bundestag 579 képviselője közül 502 szavazott csütörtökön (tegnap) az alaptörvény megváltoztatására. A szélsőjobboldali Nemzeti Demokrata Párt (NPD) lesz az elsők között, amelyek megérzik a pénzügyi támogatás megvonását. E párt tavaly 1,1 millió eurót kapott.


Victor Hugo mondta Magyarországról:
<br>


A Fidesz szerint miskolcnak nem kell nyugati bér
Németországban dolgozó magyartól jött a válasz 
2017. 06. 24. Alfahír

Miskolc fideszes városvezetése szerint nem kell bérunió, mert már nőttek a bérek.

A FIDESZ SZERINT MISKOLCNAK NEM KELL NYUGATI BÉR - NÉMETORSZÁGBAN DOLGOZÓ MAGYARTÓL JÖTT A VÁLASZ

A miskolci Fidesz napirendre sem vette a város közgyűlésén a Jobbik béruniós kezdeményezését, vagyis vita nélkül utasították el a nyugati béreket célul kitűző ellenzéki javaslat támogatását - tájékoztatott a hét folyamán a Jobbik helyi alapszervezete. 

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján úgy reagált: az, aki a miskolciakat képviseli nem mondhat nemet egy olyan javaslatra, ami emelheti az itt élők fizetését. A miskolci Fidesz mégis ezt tette, mondván, a városban már emelték a béreket. 

A FIDESZ SZERINT MISKOLCNAK NEM KELL NYUGATI BÉR - NÉMETORSZÁGBAN DOLGOZÓ MAGYARTÓL JÖTT A VÁLASZ

Jakab Péter Facebook-oldalán osztotta meg ma azt a levelet, amit egy Németországban dolgozó magyartól kapott: 

"Üdvözlöm! Nagy sajnálattal láttam a videót az oldalán, miszerint Kriza úr és a többi fideszes nem szeretne a bérunió kérdésével foglalkozni Miskolcon. Én összeszerelőként dolgozom az egyik németországi Bosch-gyárban. A Bosch miskolci üzemében kb. 300-400 eurot keres egy összeszerelő. Itt ennek kb. az ötszörösét. Ugyanabban az unióban, ugyanannál a cégnél, ugyanazzal a munkával! 

Azt szeretném üzenni Kriza úrnak, hogyha az itteni bérem felét meg tudnám otthon keresni, azonnal hazamennék! Sőt! El sem jöttem volna a hazámból! De mivel otthon technikusként 120 ezret kerestem, és nem tudtam megélni, kénytelen vagyok itt dolgozni a gyermekemtől távol. 
Önnek pedig kitartást kívánok, és sok sikert ehhez a kezdeményezéshez is. Mert sokan vagyunk kint magyarok, akik egy normális életre szeretnénk hazatérni."


Kapcsolódó:
Több tízmilliárdos bizniszt kapott a felcsúti MészárosTöbb tízmilliárdos bizniszt kapott Mészáros (hirtv.hu
Mészáros Lőrinc egyik cége építheti meg a Püspökladány és Ebes közötti vasútvonalat. A felcsúti polgármester egy másik építőipari vállalkozással együtt nyerte el a 74 milliárd forintos beruházást. A vasúti szakasz kiépítése mellett peronokat, aluljárókat és akadálymentes állomásokat kell kialakítaniuk a vonalon. A beruházás becsült értéke eredetileg 69,1 milliárd forint volt, de Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. végül Mészárosék ajánlatát találta a legjobbnak. 
Itt már nem nagyon érdemes nagy terveket szőni a jövőre nézveItt már nem nagyon érdemes nagy terveket szőni a jövőre nézve (kolozsvaros.com)
Lassan a sánta kutyát nem érdekli ebben a megcsömörlött, belefásult, apátiába zuhant országban, de azért mégiscsak beszéljünk róla: kilométerenként több mint 2,3 milliárd forintból épít-újít vasúthálózatot a nemzet strómanja, a táskás szemű mangalicaszerelő, az okosabb, mint Zuckenberg érdekeltsége. A Püspökladány-Ebes vasútvonali szakaszra vonatkozó projekt, amelynek becsült értéke 69,1 milliárd forint volt, 74,9 milliárd forintért hullott Lölö mester ölébe. Konkrétan közel 32 kilométernyi csoda kerül ennyibe. Csak hogy nagyjából elhelyezzük, miről van szó. 
Orbánék pofára osztják a pénztOrbánék pofára osztják a pénzt (sztarklikk.hu
Ma uniós vagy egyéb támogatási forráshoz csak úgy lehet hozzájutni, ha az adott település jóban van a térség kormánypárti erős emberével, jellemzően országgyűlési képviselőjével. Gémesi György úgy véli, nem véletlen, hogy Gödöllő vagy Veresegyház nem kapott ilyen pénzt, "nem vagyunk csókosok". Szavai szerint előfordul ugyan, hogy egy-két pályázat mégis átcsúszik ezen a lobbihálón, de ez legfeljebb a hibaszázalék arányaival egyenértékű. 
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a PostaMinden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta (napi.hu
Lapunk munkatársa a budapesti Flórián üzletközpontban lévő postahivatalba ment ma is csekkjeit feladni, azonban váratlanul elkérték személyes adatait a pénzmosás elleni törvényre hivatkozva. A kötelezőnek mondott adatszolgáltatás június 26-ától lépett életbe - a Posta ugyanakkor előzetes figyelmeztetést nem adott ki erről hivatalos fórumokon. 
Így vernek át a bankok: egyre többet rabolnak el a fizetésünkből! Így vernek át a bankok: egyre többet rabolnak el a fizetésünkből! Szakértő meséli el, hogyan! (avilagtitkai.com
A bankok egyre kevésbé hiteleznek, de el akarják tartatni magukat az ügyfelekkel azaz velünk. Erről tudnod kell! Amikor valakinek megérkezik a fizetése a bankszámlájára, az egyáltalán nem olyan, mint amikor mondjuk a polcon elhelyezi egy nagy perselyben, vagy egy vaskos pénztárcában. Ez egy sokkal fiktívebb folyamat. Gyakorlatilag ilyenkor nem teszünk mást, mint odaadjuk a banknak a pénzünket, és a bank ezzel szemben vállal egy kötelezettséget, hogy majd ennyit kifizet nekünk, mikor szükségünk van rá. 
Zsidó olimpia előbb lesz Budapesten, mint olimpiai játékokZsidó olimpia előbb lesz Budapesten, mint olimpiai játékok (index.hu
A zsidó olimpiaként is ismert Maccabi Játékok európai változatának Budapest lenne a házigazdája - jelentette be Lázár János a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kétmilliárd forintból megszervezhető lenne a rendezvény, amelyet idén Berlinben tartottak. A kormány 30 milliárd forintot különített el a 2019-ben Budapesten megrendezendő Európai Makkabi Játékokhoz szükséges sportlétesítmények felépítésére.
ETNIKAI ÖNVÉDELEMRE KÉSZÜLNEKEtnikai önvédelemre készülnek (magyaridok.hu
Az Identitesz elnöke szerint a CEU-t nem szabályozni kellene, hanem kitenni az országból. Jellegét tekintve szélsőjobboldalinak, minőségében pedig új jobboldalinak határozta meg a lapunknak adott interjúban László Balázs a július 8-án zászlót bontó radikális mozgalmat, amelyhez számos jobbikos is csatlakozni akar. Az Identitesz elnöke szerint a Betyársereg politikai szárnyával és az Érpataki Modell Országos Hálózatával közösen kezdeményezett új szerveződés az etnikai önvédelmet tartja elsődleges céljának, és akár rasszistának is nevezhető, ha ez alatt azt értjük, hogy elismerjük a különbözőségeket, és védelmezzük saját rasszunk sajátosságait. Úgy véli, Magyarországon is van rengeteg no-go zóna, ilyenek a cigánytelepek.


Levél a Hírhálónak