Payday Loans

Keresés

A legújabb

MÁRIA RÁDIÓ HÍRLEVÉL PDF Nyomtatás E-mail
8. KERESZTÉNYSÉGEK - KERESZTÉNYSÉGEK
2011. június 17. péntek, 07:47

boldogasszony archaikus ima

MÁRIA RÁDIÓ HÍRLEVÉL

Kedves Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Könnyűzenei és rajzpályázatot hirdet a négy magyar nyelvű Mária Rádió

Könnyűzenei pályázat:

A pályázati anyagokat 2011. augusztus 31-ig várjuk!Szeretnénk a magyar Istenes költészet értékes alkotásaira (kezdetektől napjainkig) felhívni a figyelmet az evangelizáció szolgálatába állítva azt.
Szeretnénk gyarapítani az ilyen témájú zenei kínálatot.
Részletek a www.mariaradio.hu/zenepalyazat linken érhetők el.

nagyboldogasszony - gyerekrajz

Rajzpályázat:

Olyan rajzot, festményt, grafikát várunk, amelynek témája a család. Pályázhatnak óvodások, általános iskola alsó tagozatosai, általános iskola felső tagozatosai és középiskolások is.
Részletek a www.mariaradio.hu/rajzpalyazat linken érhetők el.
A pályázati anyagokat 2011. augusztus 31-ig várjuk!


Csíksomlyói zarándoklat

Közös zarándoklaton vettek részt a magyar nyelvű Mária Rárdiók felvidéki, délvidéki, erdélyi és magyarországi önkéntesei Csíksomlyón. A zarándoklat az ünnepi szentmisét követően önkéntestalálkozóval zárult. Részletek az alábbi linken érhetők el: http://www.vajma.info/cikk/tukor/4185/-8220Aki-zarandokol--uton-van--aki-zarandokol--jo-uton-van8221-.html


Kilátó

Boldog II. János Pál pápa imái az év minden napjára reggel 5 óra 50 perckor az Abba Pater előtt hallhatók a Mária Rádióban.


Mária Út tematikus nap

A Mária Út Egyesület megalakulásának öt éves évfordulója kapcsán a Mária Rádió 2011. június 18-án, szombaton tematikus nappal jelentkezik. A Mária Út c. kéthetente jelentkező műsor szerkesztői külön kiadásában beszélgetnek búcsújárásról, zarándoklásról, kegyhelyekről, zarándokélményekről, és az út építéséről. Részletek a http://mariaradio.hu/hirek/4484 linken érhetők el.


Bacsfai búcsú

2011. június 19-én, vasárnap délután 17 órakor élő adásban közvetítjük a bacsfai búcsút Felvidékről. A szentmisét Székely János püspök atya mutatja be.


Hírvivők

A Mária Rádiónak szüksége volna olyan terjesztő önkéntesekre, akik a rádió hírét vinnék azok számára, akik még nem hallottak róla.
Mi, akik ismerjük, tudjuk, hogy milyen közösségteremtő ereje van az elhangzó imáknak, tanításoknak és a különböző interaktív műsoroknak, tanúságtételeknek, segítsünk megismertetni a rádió létét másokkal is. Ugye szeretnétek ti is megosztani ezeket a kincseket másokkal is? 
Ehhez Budapesten, s minden más régióban több segítőre volna szükség, akik mások kezébe adnák a Mária Rádiót ismertető kiadványokat, plakátokat helyeznének el a templomokban és közintézményekben.
Szent Pál szavaival élve: „Hogyan higgyenek abban, akiről nem hallottak? S hogyan halljanak hírnök nélkül?” Aki szabadideje egy részét fel tudná ajánlani a jó hír terjesztésére, kérjük, jelentkezzen az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy szervező önkéntesünk 06-30-392-0566-os telefonszámán.


Üdvözlettel 
a Mária Rádió szerkesztősége

1142 Budapest, Szőnyi út 16.

telefon: 06-1-373-0701
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
honlap: www.mariaradio.hu

LAST_UPDATED2