Payday Loans

Keresés

A legújabb

Biblia, kereszténység és szex PDF Nyomtatás E-mail
A mennyei-pokoli földi szerelem
2011. június 23. csütörtök, 07:24

maria_magdalene_by_caravaggio

17:00, Csütörtök (június 23.), PAX Tv

Mitől szép? Mitől jó?

Hogyan szabadulhatok meg a múltbéli szexuális vétkeim okozta bűntudattól?
7. rész, 53 perc

Más fényben a házasságról

Linda Dillow a szexualitás témájáról - bibliai megvilágításban - több könyvet is írt , melyek óriási sikert arattak Magyarországon is, őszinte hangvételük és keresztényi megoldásuk miatt. Az amerikai írónőt kétnapos felekezetközi konferenciára hívták meg Debrecenbe. Közel hatezer nő hallgatta végig az előadásokat és a magyar tanúságtevőket. A résztvevők többek között választ kaptak arra, hogy mi Isten terve az intim kapcsolatokkal és hogy hogyan szabadulhatunk meg múltbeli szexuális vétkeink okozta bűntudattól.

Egyéb epizódok
Idő szerint | Hely szerint

Vetítik: PAX TV: Csütörtök (Június 23.) 17:00
Péntek (Június 24.) 10:15
Csütörtök (Június 30.) 17:00
Péntek (Július 1.) 10:15

*

LINDA DILLOW – NŐKONFERENCIA
Kedves Hölgyek, Lányok, Asszonyok!

"A szexualitás területén mindent próbálj ki, ami jólesik." Ezzel a felhívással az utóbbi időben lépten-nyomon találkozik a legtöbb fiatal. Sokan vélekednek úgy, hogy ez a fajta szabadosság senkit nem tesz boldoggá. Linda Dillow erről a témáról - bibliai megvilágításban - több könyvet írt, melyek óriási sikert arattak Magyarországon is, őszinte hangvételük és keresztényi megoldásuk miatt. Az amerikai írónőt - szerzőtársaival együtt - kétnapos felekezetközi konferenciára hívták meg Debrecenbe. Közel hatezer nő hallgatta végig az előadásokat és a magyar tanúságtévőket. A résztvevők többek között választ kaptak arra, mi Isten terve az intim kapcsolatokkal és megszabadulhatunk-e múltbéli szexuális vétkeink okozta bűntudattól.

A kilenc részes sorozat a teljes előadás szerkesztett változata, amely tartalmazza a kivetített inzerteket és a dicsőítő énekek jogilag megengedett részleteit is. Egy DVD-re három előadást rögzítettünk. Az egyes előadások hossza változó, 45 perc és 60 perc között. A DVD-k együtt és külön-külön is megvásárolhatóak. Aki mindhárom DVD-t megvásárolja, az ajándékba kapja a negyedik korongot, amelyen a televíziós csatornákon leadott összefoglalókat elevenítjük fel. Ez a negyedik lemez önállóan nem vásárolható meg!

A 2005. november 12.–13-i debreceni Nőkonferencián elhangzott tanítások:
1. Mi az igazi intimitás?
2. Mi Isten terve az intim kapcsolattal?
3. Hogyan lehetek istenfélő és nyitott a szexuális örömökre?
4. Honnan szerezhetek egy új testet?
5. Mit tegyek, ha nincs kedvem hozzá…?
6. Milyen szerepet játszik a gondolkodásom a szexben?
7. Hogyan szabadulhatok meg múltbéli szexuális vétkeim okozta bűntudattól?
8. Hogyan maradhatok tiszta egy szennyes világban?
9. Létezik-e életre szóló szerelem és hűség?

Rendelésedet az alábbi e-mail címen adhatod le: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A konferenciát szervezte: SZERETETSZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY, Debrecen
www.lindadillowkonf.hu

*

Linda Dillow & Lorraine Pintus - Érdemes várni

MIÉRT KELLENE VÁRNI?

A könyvben megtalálod a választ!
Isten minden nőnek már a születésekor egy olyan ajándékot adott megőrzésre, 4 amit a házasságban megoszthat a férjével
Mindez időszerűtlen a XXI. Században? Mit tegyél, ha már eltékozoltad ezt az ajándékot? A könyv az újrakezdéshez is segítséget nyújt.

Korunkban hatalmas zűrzavar uralkodik a szexualitás területén. Az élvezetek hajszolása közben a ma embere egyre kiégettebb, csalódottabb és a lelke mélyén arra a teljességet biztosító szexuális élményre vágyik, ami Isten eredeti tervében szerepel. Linda Dillow könyve segít ezt a tervet a mindennapokban megvalósítani.

Linda Dillow tanít és segít a női szolgálatok megszervezésében. Négy gyermek édesanyja és nagymama. Férjével a Colorado állambeli Monument városában él.

Kiadónknál megjelent művei:

A társ
Akinél a szív lecsendesül
Intim kérdések
Áldások könyve

LAST_UPDATED2