Payday Loans

Keresés

A legújabb

Kereszténygyilkolások PDF Nyomtatás E-mail
A Nyugat alkonya - A Nyugat alkonya - oly korban él(t)ünk e Földön...

A keresztények meggyilkolásához


éppen Izraelnek ne lenne köze?

 

2014. augusztus 15.
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zsidobeke250.jpgA jelek szerint a Síp utcában eldobhatóvá váltak az óramutatók. „Amit nem tudsz legyőzni, állj annak élére!” – hangzik az ősrégi igazság. Amit, legalábbis látszólag, most a Mazsihisz hirdet. De persze csak látszólag. A lóláb ezúttal is kilóg ugyanis.

Tegnap egy nyílt, Erdő (Grünwald) Péter bíborosnak írt levelet tett közzé Heisler András Mazsihisz-elnök és Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbi aláírásával. Amelyben, úgymond, szolidaritását fejezi ki „az üldözött keresztények”-kel:

„Az utóbbi hetek fejleményei arra késztettek bennünket, ne hagyjuk szó nélkül azt, ami a keresztény kisebbséggel Irakban, Szíriában és a világ számos országában történik. A magyarországi zsidóság képviselőiként felemeljük szavunkat az emberi értékek és életek tiszteletben tartása mellett.”

De csak e bekezdésig, persze. Az alatta írtban ugyanis kibújik ama bizonyos a – zsákból:

„A zsidóság kétezer éve saját sorsán keresztül tanulta meg, milyen üldözöttnek, kitaszítottnak lenni, és milyen az, amikor életünket közvetlen fenyegetés éri, vagy amikor a teljes megsemmisüléssel kell szembenéznünk. S miközben keresztény felnőttek és gyermekek ezreit gyilkolják, a világ közvéleményének jó része nem ezzel, hanem Izrael önvédelmi jogának megkérdőjelezésével foglalkozik.”

A keresztények meggyilkolásához éppen Izraelnek ne lenne köze? Azért valljuk be, ennyire talán még az érintettek Kádár-korszakbeli sajtója sem volt gyomorforgató. Önvédelemről hadoválnak hát azok, akik azt másoktól megtagadják!

Nem tudjuk, hányszor kell még leírnunk, mindenesetre most mégis megtesszük: az efféle levélíróknak, mielőtt még másokat kioktatnának, előbb talán saját maguknak kellene tükörbe nézniük. Nélküle viszont ne csodálkozzanak, ha a címbeli kérdés egyre többekben felmerül.