Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél - 2016 november 18. PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 november 18.
Locations of visitors to this page
Támogatás
99Húszmillió!
Feliratkozás
Olvasás honlapon Programajánló Facebook
Videó: Patrubány Miklós novemberi nemzetpolitikai előadása

Videó: Patrubány Miklós novemberi nemzetpolitikai előadásaHa Magyarországnak nincs ütőképes hadserege, akkor minden erővel a magyarság arculatának a javítására kell összpontosítani

Ha Magyarországnak nincs ütőképes hadserege, akkor minden erővel a magyarság arculatának a javítására kell összpontosítani - fejtette ki Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke november 15-én megtartott nemzetpolitikai előadásában, amelyide vagy a képre kattintva tekinthető meg

Kapcsolódó:

Patrubány Miklós novemberi nemzetpolitikai előadása: A magyarság arculatának alakítása a migráns-kvóta ügyi népszavazás után
Az MVSZ székházának novemberi programja
Videó: Októberi Patrubány-előadás, Drábik- és Bottyán-tanévnyitó
Patrubány Miklós októberi nemzetpolitikai előadása és a Szent László-MTA évnyitója
Mi lesz Veled, Magyarország? - Patrubány Miklós az október 2-i népszavazásról

Kedves Olvasó!

Kérem, ne sajnálja havonta az 500-Ft-ot a Hírhálótól! 

Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes


Ahogy elköltötték a budapesti olimpiai első hétmilliárdját, azt bizonyítja, hogy most kéne abbahagyni az egészet
2016. szeptember 2. 444.hu

Ha a 2024-es olimpiai pályázat lebonyolítóin múlna, az adófizetőknek az égvilágon semmi fogalmuk sem lenne arról, hogy mennyit és miért költöttek eddig arra, hogy Budapest legyen a házigazda.

Minden olimpiát körülleng a korrupció, átláthatatlanul és sokkal több pénzt költenek a játékokra, mint azt előzetesen tervezték, súlyosan eladósítva a házigazdát. Ahhoz képest, hogy a pályázatról csak jövő szeptemberben döntenek, a magyar szervezők már elköltöttek legalább hétmilliárd forintot, de alsó hangon is 19 milliárd forintba kerül majd csak az, hogy pályázunk. 

Ahogy elköltötték a budapesti olimpiai első hétmilliárdját, azt bizonyítja, hogy most kéne abbahagyni az egészet
Schmitt Pál és Orbán Viktor Rióban. Fotó: MTI

Ahogy elköltötték az első milliárdokat, az semmi biztatót nem jelent a jövőre nézve. Kezdődött azzal, hogy magát az 1300 oldalas megvalósíthatósági tanulmányt sem akarták nyilvánosságra hozni. A fővárosi közgyűlés tagjai is csak egy százoldalas, nagyon optimista vezetői összefoglaló alapján döntöttek arról, hogy Budapest vágjon bele a pályázatba. 

Hosszú ideig ködösítettek a tanulmányról, pedig az adatvédelmi hivatal szerint az egyételműen közérdekű adat. Miután a sajtóban elkezdett kiszivárogni, majd az Átlátszó kirakta az egészet, a Magyar Olimpia Bizottság nyilvánosságra hozta a teljes tanulmányt. Eddigre már Budapest és a MOB benyújtotta a szándéknyilatkozatát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak a 2024-es pályázatra. 

Mindezt úgy, hogy valójában a szélesebb közvéleménynek esélye sem volt véleményt nyilvánítani a magyar költségvetés következő évtizedét meghatározó projektről. 

Az emberek hülyék ahhoz, hogy szavazzanak róla

Arra a tanulmány is kitér, hogy az olimpia megrendezéséről kiírt népszavazás kockázatot jelenthet, ezért a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem is szereti azt. 

"Az olimpiai játékok megrendezésével kapcsolatban a NOB számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy a rendezésnek megvan-e a társadalmi támogatottsága és léteznek-e olyan jogi eszközök, amelyek igénybevételével a társadalom a rendezést megakadályozhatja. Magyarországon jelenleg nincsen olyan jogszabályi előírás, amely az olimpiai játékok vonatkozásában kötelezővé tenné népszavazás megtartását." 

Tarlós István főpolgármester politikai demagógiának nevezte, hogy népszavazáson kellene megkédezni az embereket, hiszen a népképviseleti köztestületeket, így az olimpiai pályázatról döntő Fővárosi Közgyűlést is éppen azért választották meg, hogy döntéseket hozzanak. Ráadásul szerinte az emberek azért sem hozhatnának felelős döntést, mert kevés a megfelelő információjuk az olimpia megrendezéséről. 

Ami igaz, hiszen nem volt kitől információt kapniuk. De nemcsak Tarlós, hanem Lázár János kancelláriaminiszter is azzal érvelt a népszavazás ellen, hogy "nem szoktak népszavazást rendezni erről, hiszen rendelkezünk az ország vezetéséhez szükséges felhatalmazással". 

Utólag adja magát, hogy a migránsok miért esnek más megítélés alá, illetve a Tudta-e kampányra elköltött pénzből vajon mennyire lehetett volna felvilágosítani az embereket az olimpia rendezésének előnyeiről és hátrányairól. Hamburgban kiírtak népszavazást, ott - kicsit jobb gzadasági háttérrel - például nem akarták vállalni az ezzel járó kiadásokat, és visszaléptek. Amivel a mi esélyeinket javították a rendezésre és az eladósodásra. 

Orbán Viktor a MOB-nál járva valami politika felett lebegő dolognak nevezte a sportot, ami fontosabb bármely pártérdeknél, ezzel hesegetve el a népszavazás kérdését ebben az ügyben. 

A népszavazás elmaradása azért is káros, mert ha lenne lehetősége az embereknek dönteniük arról, hogy akarják-e az olimpiát, aligha lehetne megtenni azt, hogy a pályázat lebonyolítására alapított cég alapból semmiféle információt nem ad ki a működéséről, a rábízott milliárdok felhasználásáról. 

A Budapest 2024 Nonprofit Zrt.-t felesben hozta létre a fővárosi Közgyűlés és a Magyar Olimpiai Bizottság. Ők alkotják a csapatot: 

Ahogy elköltötték a budapesti olimpiai első hétmilliárdját, azt bizonyítja, hogy most kéne abbahagyni az egészet
<br>
Forrás: Budapest 2024

A pénzt az állam biztosítja a működésére, és elég gavallér. Idén 9,5 milliárd forintból gazdálkodhatnak, és jövőre is jut ennyi. 

De azt nem nagyon szeretik elárulni, hogy ez a pénz mire megy, és ezt már az elején siettek tisztázni. Áprilisban rendezték meg a Helló, Budapest 2024 fesztivált. ahol a vetélytársainkhoz képest később elkészült olimpiai pályázati logót ünnepelhették a résztvevők. 

Az Átlátszó megpróbálta megtudni, hogy mennyit költöttek a rendezvényre. A Budapest 2024 egy hónappal később válaszolt. Azt írták, hogy az adatokat összeállították, de 25 ezer forintot kérnek azok kiadásáért. Ami vagy azt mutatja, hogy emberfeletti munka lehetett összeszedni a saját rendezvényük költségeit, vagy egyszerűen csak megpróbálták elriasztani az érdeklődő újságírót. És ez tényleg csak egyetlen, viszonylag kicsi rendezvényre, nem az esetleges győzelem utáni sok százmilliárdra vonatkozó kérdés. 

A lap az adatvédelmi hivatalhoz fordult, ahol kimondták: "a Budapest 2024 Zrt. köteles költségtérítés felszámolása nélkül kiadni az általunk kért közérdekű adatokat". 

Ugyanígy járt a Népszabadság is. A lap a Budapest 2024 addig megkötött szerződéseire lett volna kiváncsi. Tőlük a nonprofit cég 110 ezer forintot kért az adatokért. 

A Népszabadság is az adatvédelmi hivatalhoz fordult, megint csak az lett a mondás, hogy a Budapest 2024-re vonatkozó adatok közérdekűek, és azokat ingyen ki kell adni. De ennek a határozatnak is csak részben tettek eleget, hiszen a szerződéseit és működési adatait a cég nem teszi ki a honlapjára. 

A Népszabadságnak kényszerűségből megküldött adatokból és az általunk átnézett közbeszerzési értesítőkből a következők derülnek ki: (...) 

Kapcsolódó:
Orbán azt üzeni, hogy a korrupciónak nincs következményeTI: Orbán azt üzeni, hogy a korrupciónak nincs következménye (hirtv.hu
A Transparency International szerint azzal, hogy Orbán Viktor megvédte a korrupciós botrányba keveredett és hazugságon kapott Rogán Antalt, azt üzente a választóknak, hogy Magyarországon nincs következménye a korrupciónak. A nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagjai is kiálltak a propagandaminiszter mellett - leszavazták, hogy a bizottság megvizsgálja a Rogánhoz kapcsolódó ügyeket. Az Index írta meg egy tényfeltáró cikkben, hogy a miniszter titkos üzleti tárgyalásokat folytat Habony Árpáddal és Kertész Balázzsal. 
Magyarországon a korrupcióellenes harc azt jelenti, hogy politikai mandátum nélkül nem szabad lopniMagyarországon a korrupcióellenes harc azt jelenti, hogy politikai mandátum nélkül nem szabad lopni (444.hu
"Mi nagyon magasra tettük a lécet, azt mondtuk, hogy Magyarországnak a világ korrupcióval legkevésbé fertőzött országai közé kell tartoznia". Pintér Sándor belügyminiszter ezzel kezdte a beszédét az Állami Számvevőszéken tartott konferencián, ahol csütörtök délelőtt a korrupcióellenes összefogás ötödik születésnapját ünnepelték meg a magyar állam vezetői. 
Napi Habony-hírek: hazudott a Magyar IdőkNapi Habony-hírek: hazudott a Magyar Idők (jobbik.hu
A Fővárosi Törvényszék első fokon megállapította, a kormánysajtó egyik nehezen eladható terméke, a Magyar Idők valótlanul állította Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről, hogy a Szürke Farkasok nevű török szervezettel ápol kapcsolatot, valamint annak tiszteletbeli tagja. Valótlanul állították továbbá, hogy a nemzeti néppárt és a török szervezet között bármilyen kapcsolat alakult volna ki. Mivel a Habony Művek lapja nem tudta bizonyítani a bíróságon állításait, így a bíróság helyreigazításra, valamint illeték és perköltség megfizetésére kötelezte őket. 
Így képes Németh Szilárd egy mondatba sűríteni az MNA kapcsán Vonát, a Jobbikot, a Gárdát, Patát és a rendőrgyilkosságot
<br>Így képes Németh Szilárd egy mondatba sűríteni az MNA kapcsán Vonát, a Jobbikot, a Gárdát, Patát és a rendőrgyilkosságot (kuruc.info
És ezáltal persze ügyesen és hatékonyan összekapcsolni őket a néző agyában. Szép hosszú, Ripost- és 888-díjas mondat, figyeljék csak: (A teljes beszélgetés itt érhető el, forrás: Híradó.hu. A címlapképen Németh Szilárd az állítólagos "roma holokauszt" "áldozataira" emlékezik Csepelen 2016. augusztus 2-án.) 
Kamu, hogy csak 5 éves tartózkodást vesznek a letelepedési kötvénnyel a bevándorlókKamu, hogy csak 5 éves tartózkodást vesznek a letelepedési kötvénnyel a bevándorlók (propeller.hu
A Magyar Nemzet szerint nem igaz, hogy a letelepedési kötvény csak öt éves tartózkodást tesz lehetővé a vásárlók számára. Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nyilatkozott úgy, hogy a letelepedési engedélyt szerző külföldiek csak öt évig maradhatnak Magyarországon; majd Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter utalt arra, hogy a kötvényes bevándorlóknak öt év után haza kell menniük. 
Mindenkinek tudnia kell! Itt az igazság az Európai Unióhoz való csatlakozásunkról!Mindenkinek tudnia kell! Itt az igazság az Európai Unióhoz való csatlakozásunkról!(legfrissebb.info
Mielőtt Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, még nem olvashattunk olyan értékeléseket, miszerint a magyar gazdaság életképtelen lenne az EU nélkül - ehelyett magasabb bérekkel, javuló életszínvonallal, pozitív jövőképpel ámítottak. Az uniós csatlakozás hatására annyit változott az ország helyzete, hogy ma már magabiztosan kijelentik; "Magyarország életképtelen az EU nélkül". "Jó szívvel nem tudnék a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében" - jelentette ki Lázár János. 
Kovács Zoltán elképesztő magyarázatot adott a munkaerőhiányraKovács Zoltán elképesztő magyarázatot adott a munkaerőhiányra (hvg.hu
A kormány túl jól dolgozik, ez a probléma. Magyarországon nem azért van munkaerőhiány, mert elvándoroltak a szakemberek, hanem azért, mert az elmúlt években 600 ezernél is több munkahelyet teremtett a kormány - mondta Kovács Zoltán csütörtök este az M1 aktuális csatornán. A kormányszóvivő szerint a munkaerőt "felszippantotta" a magyar gazdaság, amely négy éve folyamatosan bővül. Hozzáfűzte, hogy az ország erősödésével váltak lehetővé olyan intézkedések, mint az adócsökkentés és a bérnövekedés. 
Számlákkal bizonyítjuk, hogy kamu a rezsicsökkentésSzámlákkal bizonyítjuk, hogy kamu a rezsicsökkentés (24.hu
Egy átlagos gázfogyasztó számlái világosan megmutatják, hogy rizsa a rezsicsökkentés. Csak vissza kell menni a kormányváltás előttig. Valójában nem megtakarításról, hanem túlfizetésről van szó. Kedden írtuk, hogy hatalmas kamu a rezsicsökkentés, mert mint a Magyar Energiakereskedők Szövetségének (MEKSZ) elnöke rávilágított: a versenypiacon nagyobb mértékben csökkentek a gázárak, mint amennyit a lakosság érzékelhetett a kormány nagy csinnadrattával körített árfaragása révén. Most másik megközelítésben rántjuk le a leplet a kormánypropagandáról. 
ÉPÜLHET PAKS 2: A NÉMETEK ELADTAK MINKET JÓ PÉNZÉRT PUTYINNAK?Épülhet Paks 2: A németek eladtak minket jó pénzért Putyinnak? (kettosmerce.blog)
Azoknak a kedves baloldali, liberális és konzervatív barátainknak, akik reménykedtek abban, hogy majd az EU megvédi a magyar demokráciát, és nem fogja hagyni, hogy Magyarország a putyini érdekszférába sodródjon, fekete napként fog bevonulni 2016. november 17-e a naptárába. Az EU ugyanis megszüntette a kötelezettségszegési eljárást a paksi bővítés ügyében. Szabad utat kapott a projekt. 
Meglepően hamar jön a 180 ezer forintos minimálbér Magyarországon!Döbbenetes hír érkezett! Meglepően hamar jön a 180 ezer forintos minimálbér Magyarországon! (palyazatfigyelo.info
A munkavállalóknak és a szakszervezeteknek is kedvező a kormány javaslata a minimálbér és a garantált bérminimum felzárkóztatására, amelyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ismertetett pénteken a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) legutóbbi ülésén - közölte a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) hétfőn az MTI-vel 
KIBORULTAK AZ ÚSZÓK, KIÁLLTAK HOSSZÚ KATINKA MELLETT! HA RAJTUK MÚLIK, GYÁRFÁSNAK BEFELLEGZETTKiborultak az úszók, kiálltak Hosszú Katinka mellett! Ha rajtuk múlik, Gyárfásnak befellegzett (alfahir.hu
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vezetése konkrétan szeretné tudni, hogy az úszással kapcsolatosan milyen gondjaik vannak a versenyzőknek. 
"A sportolók névvel, de akár anonim módon is elmondhatják: kit mi segítene abban, hogy még az eddigieknél is jobb eredményt érhessenek el. A felmérés eredménye nyilvánosságra kerül" - írta a testület az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében. A "nyugodt légkört", "közös összefogást" kívánó elnökségi állásfoglalás közvetlen előzménye az, hogy Hosszú Katinka és Gyurta Dániel megnyilatkozásai után Kapás Boglárka is megszólalt annak kapcsán, hogy nincs rend a magyar úszás körül. 
Vadászbaleset Somogyban: Rejtélyes lövés végzett a Coop vezérévelVadászbaleset Somogyban: Rejtélyes lövés végzett a Coop vezérével(borsonline.hu
Tragikus körülmények között hunyt el Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. elnöke, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatója - tudta meg a Bors. Lapunk úgy értesült: a 62 éves cégvezér épp a vadászfegyverét tisztogatta, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a puska elsült, a lövedék eltalálta Csepeli Lajost, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.


Le Pen: "Győzelmemmel közelebb kerülnénk a világbékéhez"
2016. november 17. 888.hu

Hivatalosan is megkezdte kampányát Marine Le Pen, a bevándorlásellenes francia Nemzeti Front elnökjelöltje. Franciaországban májusban választanak majd államfőt.

Le Pen szerint Donald Trump váratlan győzelme egy jele annak, hogy világszerte erősödnek az anti-establishment pártok, mozgalmak. A politikusnő egy egész világot átölelő mozgalomról beszélt - írja az RT. 

Ezek az erők segíthetnek nekem abban, hogy én legyek Franciaország következő elnöke. Ezek az erők az ellenőrizetlen globalizáció és a pusztító ultraliberalizmus ellen lépnek fel" - mondta a kampánynyitó rendezvényen.

Győzelmemmel közelebb kerülnénk a világbékéhez

Le Pen reméli, hogy a francia emberek követik majd a britek és az amerikaiak példáját. A Nemzeti Front jelöltje arról beszélt, hogy megválasztása után egyik első lépésként népszavazást tartana országa EU-tagságáról. Arra reagálva, hogy mit jelentene megválasztása a nemzetközi kapcsolatok terén, elmondta: 

Franciaország sokkal jobban együtt tudna működni az Amerikai Egyesült Államokkal és Oroszországgal, én sokkal jobban együtt tudnék működni Putyinnal és Trumppal. Ez a világbékét segíthetné elő." 
A rendezvényen elmondott beszédében Le Pen megkérdőjelezte a NATO létjogosultságát. 
A legfrissebb felmérések szerint kicsi az esélye annak, hogy Le Pen legyen a következő francia elnök. Az első fordulót valószínűleg megnyeri majd, de a második körben akár Sarkozy, akár Juppé ellen alulmaradna. A két jobboldali jelölt közül egyébként Alain Juppé jóval népszerűbb, míg baloldali jelöltnek nem sok esélye van labdába rúgni májusban. 

Azonban, ahogy erre Le Pen is felhívta a figyelmet, Trump győzelme után különösen nagy fenntartásokkal érdemes csak kezelni a felméréseket. 

Kapcsolódó:
Már csak ez hiányzott: 327 év után újra szól az Allah akbar EgerbenMár csak ez hiányzott: 327 év után újra szól az Allah akbar Egerben (kuruc.info
Újra van müezzin Egerben, a török Demir Hikmet hetente háromszor felmegy az egri minaretbe, selyem kaftánt ölt, és a négy égtáj felé énekelve imára hívja a muzulmánokat - írja a Bors. Reméljük, nem kerül elő egy orosz ezredes is, aki a Szabadság téren fogja a szovjet himnuszt énekelni hajnalonta... Helyesli a müezzin tevékenységét Egerben? Voksolhat szavazásunkon a portál jobb oldalán!A minaretben utoljára 327 éve hangzott fel az Allah akbar, a férfi most önkéntesen vállalta el ezt a feladatot, mert szívügye, hogy megismertesse a muzulmán kultúrával és vallással az embereket. Egerben jelenleg 150 muszlim él. 
Nem játszom keresztényekkel. A szüleim is utálják őket"Nem játszom keresztényekkel. A szüleim is utálják őket" (888.hu
Egy Németországban élő tolmács szerint a migránsok iszlamizálni akarják Németországot. Miután évekig egy migránsokat segítő központban dolgozott, egy tolmács arról beszélt, hogy a muszlim migránsok gyűlölik a keresztényeket és céljuk a vallás elpusztítása. A 39 éves fordító azt mondta, bár keresztény vallású, gyakorta muszlimnak hiszik a migránsok, ezért megbíznak benne és hangot adnak a keresztényekkel szembeni gyűlöletüknek. A keresztényeket elnyomják, megfélemlítik és zaklatják a muszlim migránsok. Ez mindennapos." 
Angelina Jolie apja leleplezi Soros Györgyöt és Hillary ClintontAngelina Jolie apja leleplezi Soros Györgyöt és Hillary Clintont (youtube.com

<br>Trump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése - A Nemzet fontosabb, mint a globalizmusTrump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése - A Nemzet fontosabb, mint a globalizmus (alternativhirek.blog) 
Hatalmas médiagépezet dolgozott azon, hogy sem az amerikaiak, sem mi, európaiak ne ismerjük fel az Egyesült Államokban zajló elnökválasztás valódi tétjét. Ez sok tekintetben sikerült is nekik; éppen ezért kell hangsúlyosan kimondani: Donald Trump elnökké választása történelmi esemény, óriási esély arra, hogy a globális elit uralma megtépázódjon, és az amerikai társadalom újra talpra álljon - mind gazdaságilag, mind szuverenitásában. Ez a valódi tét, amely a következő négy évet meghatározza Amerikában. 
Trumpék szerint Magyarország követendő példa az Egyesült Államok számáraTrumpék szerint Magyarország követendő példa az Egyesült Államok számára(polgarportal.hu
Newt Gingrich, egykori házelnök - aki most Donald Trump hatalom átadás-átvételi csapatának alelnöke - egy pozitív tartalmú hozzászólásban méltatta Magyarországot a Fox News televízióban. Kijelentése arra utal, hogy a kormányzásra készülő Trump-adminisztráció rendkívül jól ismeri Magyarország illegális migráció elleni lépéseit. Gingrich, aki állítólag a legesélyesebb az új elnök kormányának külügyminiszteri posztjára, a Fox News műsorában az amerikai-mexikói határra felépülő kerítés szükségessége és hatékonysága mellett érvelve említette meg Magyarország példáját. 
Trump: Ha Kadhafi és Szaddám Huszein még élne, rendet tartanának a közel-keletenTrump: Ha Kadhafi és Szaddám Huszein még élne, rendet tartanának a közel-keleten (vilaglato.info
A hamarosan hivatalba lépő amerikai elnök, Donald Trump meglepő kijelenést tett egy Szíriáról és a Közel-Keletről folytatott TV vitában. A riporterek a terrorizmusról és a Közel-Keletről kérdezték őt mire Trump azt mondta, hogy ha Kadhafi és Szaddám Huszein még élne akkor az Egyesült Államoknak nem kellene részt venni a béketeremtésben a térségben mert ezek a vezetők rendet tartanának a saját országukban.

Ha egy állam az adóbevételének legnagyobb részét agresszív, illegális háborúk finanszírozására költi, akkor szerintem az adó megnemfizetése egy bátor, polgári ellenállás, egy hőstett.
Az EU csúcsvezetőit el kell távolítani hivatalunkból!


Honlap