Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél - 2016 november 07. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 november 07.
Locations of visitors to this page
Támogatás
99Húszmillió!
Feliratkozás
Olvasás honlapon Programajánló Facebook
MVSZ: '56-os megemlékezés október 23-án

Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke lesz a Magyarok Világszövetsége október 23-i ünnepi megemlékezésének főszónoka. Ezt követően dr. Bakos Batu, aki maga is sínylődött a kádári idők börtöneiben, előadást tart. A résztvevők megtekinthetik Rácz Sándor, a Nagy-budapesti Központi Munkástanács néhai elnöke által az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulójára készített kiállítást, és videón tíz évvel ezelőtt tartott kiállítás-megnyitóját. A rendezvény házigazdája Patrubány Miklós, a Szövetség elnöke. 
Újabb klánnal gyarapodott a Betyársereg családja - megalakult a Bakonyi Klán
november 3, 2015 Betyársereg

A Betyársereg tovább terjeszkedik az országban. Most a Bakonyban alakult meg egy újabb klánunk. Sorra tűnnek fel a települések ahol megjelenik halálfejes jelképünk, amely jól jelzi, hogy a magyarság természetes önvédelmi reflexe egyre erősödik, családunk pedig folyamatosan bővül! 

Újabb klánnal gyarapodott a Betyársereg családja - megalakult a Bakonyi Klán

Kedves Olvasó!

Folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Kérem, az 500-Ft-ot ne sajnálja havonta a Hírhálótól! 

Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes


Az FBI-ban Hillary Clintont szimplán Antikrisztusnak hívják
2016. november 06. Délhír

Noha Julian Assange, a Wikileaks alapítója szerint az amerikai titkosszolgálatok Hillary Clinton körei mögött állnak és védik az érdekeiket, az nem feltétlenül jelenti, hogy szeretik is őket.

Az FBI-ban Hillary Clintont szimplán Antikrisztusnak hívják

Sőt, a Guardian brit lap forrása szerint az FBI-ban Clintonnét mindenki Antikrisztusként emlegeti. 

Az FBI valóságos "Trumpland" (Trump földje), állítja a forrás. 

Egyébként James Kallstrom, az FBI volt igazgatóhelyettese korábban Bill és Hillary Clintont bűnözőknek, alapítványukat pedig pöcegödörnek nevezte. 

Kapcsolódó:
Amerika elbukik, mint a Római Birodalom?Amerika elbukik, mint a Római Birodalom? (888.hu
Az elnökválasztás kapcsán sokakban felmerült a gondolat, hogy a közeljövőben Amerika is ugyanarra a sorsra jut, mint egykor a Római Birodalom. Barry Strauss történelemprofesszor szerint hiába van két "selejtes" jelöltje az USA-nak, ez még nem a vég. A történész az örök városban, Rómában tölti a választási időszakot; Strauss megjegyzi, hogy az ember ilyenkor előbb-utóbb óhatatlanul is a Colosseumra gondol. Végtére is az amerikaiaknak van egy jelöltjük, aki császárnénak, és van egy másik, aki gladiátornak indul. 
Ijesztő jóslat! Jövőre romba dönti Európát az Iszlám ÁllamIjesztő jóslat! Jövőre romba dönti Európát az Iszlám Állam (blikk.hu
Szófia - Iszlám kalifátust és rommá döntött Európát jósolt már a jövő évre az újkori Nostradamusként tisztelt bulgáriai látnok, aki húsz évvel ezelőtti halála előtt még megjósolta az Iszlám Állam felemelkedését, és pusztító háborúját a nyugati világ ellen. Baba Vanga 85 évesen hunyt el, vakként leélt élete során több száz jövendölést hozott nyilvánosságra, amelyeknek csaknem kilencven százaléka valóra vált azóta. Az iszlám térhódításának jóslata azonban igencsak érzékenyen érintheti az európaiakat, az elmúlt időszak döbbenetes mértékű bevándorlásának, és az egyre gyakoribb terrortámadások fényében. 
Megfejtették Nostradamus 2017-re szóló végzetes jóslatát Megfejtették Nostradamus 2017-re szóló végzetes jóslatát (frissvilag.com
Elképesztő hírrel rukkoltak elő a külföldi, összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalak. Nostradamus jóslatai szerint semmi jóra nem számíthatunk 2017-ben. A hírek szerint egy YouTube felhasználó azt állítja videójában, hogy megfejtette Nostradamus, a 2017-es évre vonatkozó próféciáit... A francia asztronómus, és a Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak! Mindkettő félelmetes események közeledtét jelzi. Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Elképesztő dolgok derültek ki, amelyek a közeljövőben fognak zajlani. 
LELÉPETT A KASSZÁVAL AZ ISZLÁM ÁLLAM ÖT HARCOSALelépett a kasszával az iszlám állam öt harcosa (alfahir.hu
Köztük lehet Abu al-Bara al Kahtáni, aki a kivégzésekért felelős. Szíria felé menekülhettek. A szélsőségesek által elrabolt dollármilliókkal és a fegyvereseknek járó zsolddal szökött meg az Iszlám Állam öt harcosa Moszulból - közölte szombaton egy helyi televízió. Az asz-Szumaríja pánarab televízió értesülése szerint a szökevények között van Abu al-Bara al-Kahtáni, aki Moszulban a kivégzésekért volt felelős. 
Megvan, honnan kapták a hamis papírokat a migránsok!Elképesztően nagy a baj, nagyobb mint gondolták! Megvan, honnan kapták a hamis papírokat a migránsok! (mindenegyben.net
A legfrissebb adatok szerint minden 200. migráns hamis papírokat használ, melyeket akár az Iszlám Államtól is beszerezhetett. Georg Spöttle, nemzetbiztonsági szakértő szerint többféle módon is hozzájuthatnak az Európába érkező illegális bevándorlók a hamis okmányaikhoz. A szakértő elmondta, hogy a legfrissebb kutatások alapján kijelenthető, hogy minden kétszázadik migráns hamis papírokkal érkezik az öreg kontinensre. 
Berlin szerint vissza kell szállítani Afrikába a Földközi-tengerből kimentett menedékkérőket - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/70719/Berlin_szerint_vissza_kell_szallitani_Afrikaba_a_Foldkozitengerbol_kimentett_menedekkeroket#sthash.EnxPGl2M.dpufBerlin szerint vissza kell szállítani Afrikába a Földközi-tengerből kimentett menedékkérőket (magyarhirlap.hu
Kern: Az EU-török egyezmény meghiúsulása esetén el kell zárni a pénzcsapokat. A Földközi-tengerből kimentett menedékkérőket vissza kell szállítani Észak-Afrikába, és ott kell elbírálni kérelmüket - javasolja a német szövetségi belügyminisztérium. Meg kell semmisíteni az embercsempészek üzleti modelljét, és meg kell óvni az Európába igyekvő embereket attól, hogy nekivágjanak az Észak-Afrikából induló életveszélyes tengeri útnak. Ezért a Földközi-tengerből kimentett menedékkérőket nem Európába kell szállítani, hanem vissza Észak-Afrikába. 
Új jelentés: az USA 30 millió embert ölt meg 1945 ótaÚj jelentés: az USA 30 millió embert ölt meg 1945 óta (lovasistvan.hu
A magyarul Akaszd fel a bankárokat nevű hírportál tanulmánya szerint "az amerikai rezsim a II. világháború óta 20-30 millió embert ölt meg" a világ különböző országaiban. A tanulmány országonként bontásban adja meg a megöltek számát. Formabontó és kliséromboló cikket jelentetett meg a vezető amerikai lap "Kelet-Európa valóban rasszistább a Nyugatnál?" címen. 
Al-Nuszra Front egyik parancsnoka: Izrael támogat minket, az USA fegyvert küld, a szaúdiak pénztAl-Nuszra Front egyik parancsnoka: "Izrael támogat minket, az USA fegyvert küld, a szaúdiak pénzt" (napimigrans.com
Abu al-Ezz, az Al-Nuszra Front (a szíriai Al-Kaida) terrorcsoport egyik parancsnoka kijelentette, hogy Izrael támogatja őket, az Egyesült Államok fegyvert küld nekik, a szaúdiak pénzt. A libanoni Al Ahed News hírportál csütörtökön közölte, hogy Jürgen Todenhöfer német újságíró interjút készített az Al-Nuszra Front egyik parancsnokával, aki az állítja, hogy dzsihadista csoportja a szíriai hadsereg és a Hezbollah ellenállási mozgalom miatt élvezi Izrael támogatását. 
Eddig példátlan üzenet érkezett az izraeli Jerusalem Postban az európaiaknakEddig példátlan üzenet érkezett az izraeli Jerusalem Postban az európaiaknak(jpost.com
"Álljatok ellen Soros-hálózatnak és védjétek meg a nemzeti hagyományokat és értékeket ennek a megalomán embernek a felforgató tervei ellen!" 
Moszkva szerint mészárszék Moszul ostroma
<br>Moszkva szerint mészárszék Moszul ostroma (kuruc.info
Középkori mészárlássá változott a 21. század vezető hatalmai által Moszul felszabadítására indított terrorelhárító művelet, amelyet elsősorban a polgári lakosság szenved meg - állította Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője vasárnapi Facebook-bejegyzésében. Zaharova szerint Moszul lakossága tömegesen pusztul mind az Iszlám Állam terroristái, mind az ellenük harcoló, az Egyesült Államok vezette koalíció "jóvoltából". A diplomata úgy vélekedett, hogy a helyzetet tovább súlyosbítja a civilek módszeres evakuálásának a hiánya.Nagy a jólét, Varga szerint 7,5 százalékkal nőttek a reálkeresetek
2016. november 04. MTI - sztarklikk.hu

Nagy a jólét, Varga szerint 7,5 százalékkal nőttek a reálkeresetekVarga Mihály reálisnak tartja a bérek 40 százalékos emelkedését 4-5 éven belül, ám hangsúlyozta, hogy ehhez szükség van a munkaadók és a munkavállalók egyetértésére is.

A nemzetgazdasági miniszter a TV2 Mokka című műsorában pénteken hangsúlyozta, hogy az idén január és augusztus között állami kedvezmény nélkül is 7,5 százalékkal nőttek a reálkeresetek. Így teljesen reális elképzelés, hogy a következő években, valamilyen kedvezményt, köztehercsökkentést biztosítva még a béremeléshez, négy-öt év távlatában akár 40 százalékkal emelkedjenek a reálbérek. 

Az érdekképviseletekkel most kezdődnek az egyeztetések, a következő hetekben folytatódó tárgyalások célja, olyan megállapodást kötni, ami a következő évekre biztosítja, hogy ha valaki bért emel, akkor munkaadóként, vállalkozóként ehhez kedvezményt tud igénybe venni. A munkavállaló pedig biztosítékot kap, hogy a következő években a béremelésnek kisebb mértékű munkaadói korlátja lesz. 

Arról, hogy mindez hogyan érintené a minimálbért, Varga Mihály elmondta: az érdekképviseletek most 10-12 százalékos minimálbér-növelést szeretnének, emellett az úgynevezett garantált bérminimum - a szakmunkás minimálbér - esetében is szeretnének hasonló emelést. A kormány ebben partner lehet, de hangsúlyozta, hogy erről tárgyalni kell, így további részleteket nem árult el. 

Kapcsolódó:
Vagy minket, vagy az ügynökeit szívatja a kormányVagy minket, vagy az ügynökeit szívatja a kormány (index.hu
Bár a kormány a Rogán-féle letelepedési kötvények megszüntetését lebegteti, a távoli világrészeken, azaz a kötvények piacain továbbra is felfutóban van a biznisz. Irak északi részén, Erbilben a napokban nyílt újabb, magyar kötvényeket áruló fiók. A helyszín Erbil népszerű plázája, ahová személyesen látogattunk el, hogy megkérdezzük: mi értelme az üzlet elindításának akkor, amikor éppen annak központi megszüntetéséről van szó? Meglepetésünkre a magyar letelepedési engedélyt áruló ügynököket nem egy irodában, hanem a pláza folyosójára helyezett bőrkanapén találtuk. 
Iraki plázában is árulják már a magyar letelepedési kötvénytIraki plázában is árulják már a magyar letelepedési kötvényt (hvg.hu
Továbbra is teljes gőzzel zajlik a letelepedési kötvények reklámozása külföldön, Irakban új iroda is nyílt az értékesítésükre. Erbil városának egyik plázájában néhány napja nyitott új irodát az egyik kötvényforgalmazással megbízott cég vagy az egyik partnere - közölte a Magyar Nemzet. 
Nem vállal felelősséget Matolcsy korábbi döntéseiértNem vállal felelősséget Matolcsy korábbi döntéseiért (hirtv.hu
Jegybankelnökként nem vállal felelősséget nemzetgazdasági miniszterként meghozott döntéseiért Matolcsy György. A szocialista politikus - a többi között - arról kérdezte az MNB vezetőjét, hogy miért az UniCreditet bízták meg a nyugdíjvagyon államosításakor a magánnyugdíj-pénztári portfólióban lévő értékpapírok kezelésével. Matolcsy György azt válaszolta, hogy nem tartozik a Magyar Nemzeti Bank elnökének feladatkörébe, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium évekkel ezelőtt milyen döntést hozott. 
A Honvéd tulajdonosa szerint a magyar foci felemelkedése Orbán Viktornak köszönhetőA Honvéd tulajdonosa szerint a magyar foci felemelkedése Orbán Viktornak köszönhető (sztarklikk.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában negyedik Budapest Honvéd szurkolói felajánlották, hogy kifizetik azt a 200 ezer forintos büntetést, amelyet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabott ki a klubra csütörtökön. Erről George F. Hemingway, a kispesti egyesület tulajdonosa beszélt péntek reggel az M4Sport Sportreggeli című műsorában, jelezve, hogy a drukkerek felajánlása reggel jutott el hozzá. 
Negatív rekord az NB1-ben: hétvégi fordulón még nem volt ilyen kevés nézőNegatív rekord az NB1-ben: hétvégi fordulón még nem volt ilyen kevés néző(444.hu
13720 néző volt kiváncsi az NB1 hétvégi, 15. fordulójának hat meccsére. Ez nagyon kevés, ennél csak egyetlen körben voltak kevesebben meccsen: a 10. fordulóban, de az egy hétközi meccsnap volt, összesen 10 314 nézővel. Ez a 13720 6 meccsen 2287-es átlagot jelent. Az embereket nem érdekli igazán az NB1, de azért vannak magyarázatok, amik az ilyen nagyobb negatív kilengéseket magyarázhatják. 
A Népszabadság legendás székházában épülhet újra a Fidesz médiabirodalmaA Népszabadság legendás székházában épülhet újra a Fidesz médiabirodalma(444.hu
Péntek délutánra nagyjából 30 egykori Népszabadság dolgozótól váltak meg a Mediaworks új vezetői közös megegyezéssel. A lap munkatársait korábban mind felfüggesztették, miután Heinrich Pecina tulajdonos bezárta az újságot. Miután két héttel később az osztrák eladta a kiadót a Mészáros Lőrinc közeli Opimus Pressnek, végképp menni akar, aki csak teheti. 
Összevissza beszél a kormányzat a Pharaon-ügyben, üzleti megfontolások írhatták felül a nemzetbiztonsági kockázatotÖsszevissza beszél a kormányzat a Pharaon-ügyben, üzleti megfontolások írhattá k felül a nemzetbiztonsági kockázatot (atlatszo.hu
A csalás miatt nemzetközi elfogatóparancsok alatt álló Ghaith Pharaont a belügyminiszter, Pintér Sándor szerint be tudták azonosítani. A belügyi tárca politikai államtitkára viszont már nem tűnik ebben annyira biztosnak. Elkaphatják, ha Magyarországra lép, de vígan mulat a seregélyesi falunapon, és találkozik a miniszterelnökkel. Sőt, cégcsoportjának egyik tagja épp az Orbán Viktor házával szemközti ingatlant vette meg, illetve a miniszterelnök vejével is üzletelt. Az összevissza beszéd mögött olyan komoly üzleti érdekek állhatnak, amelyek felülírhatják az ügy nemzetbiztonsági kockázatait is. 
Ki lesz a következő? Rejtélyes halálesetek Magyarországon Ki lesz a következő? Rejtélyes halálesetek Magyarországon (hirarena.com
2014. novemberében tettem fel a kérdést Rózsa Milán halálhíre kapcsán. Nem késett a válasz, 5 hónap elteltével ismét furcsa és érthetetlen halálhírt kaptunk, "Egy nappal a Quaestor öncsődje után elhunyt Szilágyi András". Felmerül a kérdés, mik és kik állhatnak a háttérben? Vagy nekem van üldözési mániám? Lehetséges, hogy Magyarországon gyilkosságok történhetnek bizonyos érdekek miatt? Mindenki maga döntse el, a halálesetek tények. Vannak olyanok is amiről nem tudunk? 
Orbán Sára barátja is kabinet tag lett!Orbán Sára barátja is kabinet tag lett! (thepost.hu
Az Európai Bizottság biztosainak legfontosabb munkatársai a kabinet-tagok, ők közveltenül együtt dolgoznak a biztossal, szervezik a programjait, és tartják a kapcsolatot a biztos alá rendelt hivatalnokokkal. Az új biztosok nem cserélik a hivatalnokokat, de a kabinetet minden biztos maga állítja össze, hiszen itt bizalmi állásokról van szó. Annyi szabály van csak, hogy a nemzetiségi kvótákra figyelni kell, vagyis nem töltheti fel honfitársaival senki sem a teljes kabinetet. 
Elképesztő történet a mai viszonyokról.Meghalt az ügyeleten, mert nem volt tb kártyája! (egyazegyben.com
Elképesztő történet a mai viszonyokról. A szomszédasszony férjének tragikus halálát mondanám el. A férfi idén volt 54 éves, és két hete temették el. A halál oka szívroham volt, de az idevezető út több, mint elkeserítő. A felesége kért meg arra, hogy írjuk le a történetét. Április 4-én lett rosszul, hányt, fájt a gyomra és nehezen kapott levegőt, ezért a felesége felhívta az ügyeletet, mert szombat volt. A férj nem volt igazán orvoshoz járó ember, ezért ellenkezett is, de a felesége hajthatatlan maradt. 
Drámai adatok: a magyarok 23 százaléka éhezikDrámai adatok: a magyarok 23 százaléka éhezik (propeller.hu
A teljes magyar lakosság 23,8 százaléka tartósan nélkülöz élelmiszert, közel egyharmad pedig nem jut hozzá rendszeresen minden szükséges ételhez. Magyarországon csaknem minden negyedik ember, a teljes lakosság 23,8 százaléka tartozik a tartósan élelmiszert nélkülözők közé. Az adatokat az Élelmiszerbank tette közzé az Orbán-kormány hetedik évében, és a Világgazdaság írta meg. 
Megalakult a Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zrt.Megalakult a Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zrt. (444.hu
A magyar és a kínai kormány még 2015. november 24-én kötöttek egyezményt a Budapest-Belgrád magyarországi szakaszának fejlesztéséről. Ez sokak, például az Európai Unió szerint is egy teljesen értelmetlen és felesleges beruházás, ráadásul 700 milliárba fog kerülni. 
Mészáros Lőrinc már magáról elnevezett díjakat is oszt, amiről az MTI is beszámolMészáros Lőrinc már magáról elnevezett díjakat is oszt, amiről az MTI is beszámol(nepszava.hu
A Mészáros Alapítvány kuratóriuma szombaton első alkalommal osztotta ki felsőoktatási ösztöndíjait azoknak a Vál-völgyi fiataloknak, akik valamely főiskolán vagy egyetemen első-, másod-, vagy harmaddiplomás képzésre járnak- írja az MTI szinte rögtön a Rigai csúcsról és Orbán Viktorról beszámoló hír után. 
Kizárták Hosszú Katinkát a rövidpályás magyar bajnokságonKizárták Hosszú Katinkát a rövidpályás magyar bajnokságon (444.hu
Százhalombattán most zajlik a rövidpályás úszó országos bajnokság, a világot járó Hosszú Katinka hazatért a versenyre, mert az volt a célja, hogy rekordot döntve valamennyi számot megnyeri. De nem fogja. Mert hiába haladt hibátlanul az eddigi futamokon, az ob első három napján a nők mind a 11 egyéni számát megnyerte, szombat délelőtt az 50 méter gyors előfutamában azonban kizárták a versenyből, szabálytalan rajt miatt. 
A hazugság, amelyben élünkA hazugság, amelyben élünk (ujvilagtudat.blog) 
Ebben a pillanatban bárhol lehetnél, bármit csinálhatnál. Ehelyett egyedül ülsz egy képernyő előtt. Szóval mi akadályoz meg abban, hogy azt csináljuk, amit akarunk? Hogy ott legyünk ahol akarunk? Minden nap ugyanabban a szobában kelünk fel és ugyanazt az utat követjük, hogy újra átéljük a tegnapot. Valamikor minden nap egy új kaland volt. Az utunk során valami megváltozott. A napok, melyek korábban időtlenek voltak, most már betervezettek. Ezt jelentené felnőni? Hogy szabadok legyünk? Tényleg szabadok vagyunk? Élelem, víz, föld. Az igazán szükséges elemek, melyek a túléléshez szükségesek a cégek kezében vannak. 
Döntött a katolikus egyház: tilos lesz hazavinni szeretteink hamvaitDöntött a katolikus egyház: tilos lesz hazavinni szeretteink hamvait (civilhetes.net
Hiába a végakarat, mostantól nem szabad szétszórni az elhunytak hamvait, sőt haza sem szabad vinni a 
hamvakat őrző urnát - írja a Faktor. A Hittani Kongregáció döntéshozói az útmutatásukban közölték, hogy komoly változások jönnek a te­metkezési szokásokban. In­nentől kezdve nem engedélyezik az elhunytak ham­vainak az otthon tartását, de még a hamvaknak a szétszórását sem. 
Bíróság: nem loboghat a székely zászló, mert a magyaroknak amúgy is nagyon jó RomániábanBíróság: nem loboghat a székely zászló, mert a magyaroknak amúgy is nagyon jó Romániában (foter.ro
Kézbesítették a bírósági indoklást, amelyben azt próbálják elmagyarázni, mitől lehet törvénytelen a székely zászló kitűzése a Kovászna megyei tanács épületében. Mint ismeretes, a zászlót Kulcsár-Terza József, a Magyar Polgári Párt önkormányzati képviselője adományozta a megyei közgyűlésnek még februárban, ám Sebastian Cucu prefektus, elődeihez hasonlóan gyakorlattá avatta a agyar jelképek üldözését, közigazgatási bírósághoz fordult, amely nemrég alapfokon a zászló eltávolítására kötelezte a megyei közgyűlést. 
Alkotmányba kell iktatni a 98 évvel ezelőtti gyulafehérvári ígéreteketAlkotmányba kell iktatni a 98 évvel ezelőtti gyulafehérvári ígéreteket (szek-helyek.ro
mondta Kelemen Hunor Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a kolozsvári Horia Damian sportcsarnokban a szövetség kampánynyitó rendezvényén mintegy 1500 meghívott jelenlétében. Szerinte az elkövetkező parlamenti ciklusban alkotmányba kell iktatni a modern Románia jogi és morális alapjának tekintett 1918-as gyulafehérvári nyilatkozatban a nemzeti kisebbségeknek tett ígéreteket. 
A Nagy Terv: Független Erdély és föderális Románia!A Nagy Terv: Független Erdély és föderális Románia! (foter.ro
Közelegnek a választások, és a nackó csahos kutyákat sorra szabadon eresztik a toleráns, demokratikus politikusok. Ma már szó sem lehet a magyar revizionizmus vagy Oroszország ambícióinak klasszikus módszereiről. Sokkal inkább arról, hogy megállapodás jöhet létre a fejünk felett a nyugati országok és azok között, akik "hagyományosan" szét szeretnének darabolni egy olyan nagy államot, mint amilyen Románia Európában.

Az FBI-ban HillaA nemzetgazdasági miniszter bejelentése szerint 2017. január 1-jétől az ezen időpont előtt megállapított vagy folyósított öregségi nyugdíj


HonlapLeiratkozás