Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Heti Újság 2016.10.27 PDF Nyomtatás E-mail
Magyar média - a közszolgálati és a kereskedelmi
CMM  Heti Újság  2016.10.27
Nézd meg ezt az emailt a böngésződben!
Ismerj  meg  bennünket,  válogatás eddigi munkáinkból, egy rövidebb
vagy  ha  időd  engedi,  akkor  egy hosszabb bemutakozó filmünkből.

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasóink!

Ugye már vártátok az új weblapunkat? Nos, akkor örömteli hírt közölhetek veletek. Rengeteg megfeszített munkával, éjszakázással, végre sikerült elkészíteni, itt találhatjátok:http://civilmultimedia.com/ Köszönet a munkában résztvevőknek. Természetesen finomítások még azért vannak, folyamatosan tesszük még szebbé az oldalt, töltjük fel az anyagokat. Létrehoztunk két aloldalt is, a Heti Újság oldalunkat, és a Mátyás Király Közösség oldalt, ahova csak a bennünket támogatók, a közösség tagjai regisztrálhatnak.

Elérkezett az idő, hogy a gondolatokat tettek kövessék. A közelmúltban Békéscsabán megalakult az első helyi Közösség. Többen váltak e kezdeményezés úttörőjévé, kifejezve az egymással való közös gondolkodás és a tenni akarás szándékát.

Vegyél részt Te is ebben a munkában! Tartozz az elsők közé! Keresd lakókörnyezetedben azokat a személyeket, akik a Mátyás Király Közösség céljaival, tevékenységével azonosulni tudnak. Ismerjétek meg egymást, tudjatok egymásról, hiszen ha szükséges csak egymáshoz fordulhatunk.

Szervezz találkozót, ahol a Közösség alapjait együtt lerakhatjuk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj információt. Mindenben a segítségedre leszünk, hiszen közös cél érdekében dolgozunk.

Bízunk benne, hogy rövidesen személyesen is találkozhatunk.


S nem utolsó sorban, köszönet mindenkinek, akik bármivel is támogatnak bennünket.

Továbbra is várjuk véleményeteket a lappal, a CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!


Szeretettel
Feke Éva

Élj, gondolkodj, érezz úgy, hogy az a Teremtett Életet szolgálja!


KIK VANNAK A FÜGGÖNY MÖGÖTT?

KIK VANNAK A FÜGGÖNY MÖGÖTT?


Juhász Zoltán

Mi is ez a bejelentés, amit szeretnék ország-világ előtt nyilvánosságra hozni?
A CMM magasabb fokozatra kapcsol, egy szinttel feljebb lép, és magyar országon először, de talán a világon is elsőként elkezdi megszervezni a civilek országos médiáját. Azt a médiát, amelyik nem szolgál semmilyen politikai érdeket, hatalmat, nem kiszolgálója semmilyen multinacionális tőkének, és semmilyen vallási ideológiával nem azonosul. Ami tisztán civil, segíti a társadalmat abban, hogy újraszervezze magát. A CMM nem csak média, hanem egy közösség szervező erő, ezek a közösségek a Mátyás király közösség nevet kapták.

Jelen pillanatban, az egész emberiség bőségben élhetne ezen a Föld bolygón. De ez nincs így. Mitől van káosz, félelem a világban? Ki a felelős? Nem személy, hanem fogalom, és ennek a neve, profit. A piac.A mai nap egyik kérdése, hogy lehet-e, ezen változtatni. Nos, az a jó hírem, hogy lehet. Ha változtatni akarunk ezen, akkor az alábbi eszközöket kell a saját kezünkbe venni: Pénz, Kereskedelem, Média. Elkezdjük megértetni az emberekkel, hogy változtassanak magukon, mert ezzel az egész világot megváltoztathatják. A kezükben, kezünkben a változás, a változtatás kulcsa. Az a társadalom, amelyik tudatossá válik, annak az állama is megváltozik.

A média neve Civil MultiMédia maradt, azon okból, mert kifejező, és az egész világon egyértelmű. Civil és Multi Média. A CMM nem csak televíziót üzemeltet, hanem weblapot is. Szervez előadásokat, képzéseket, tréningeket. Tehát mindenképp Multi Média. A közösségek, amelyeket építünk az országban, azok viszont Mátyás Király kis közösségek lesznek.

Működik a szerver gépünk, ami szintén egy jelentős állomás, mert akik otthonról dolgoznak, vagy a vidéki tudósítóink, hozzáférési kóddal feltölthetik anyagaikat. A műsorokat, a szeretet nyelvén készítjük. A hármasságot vettük itt is figyelembe, a Test, Lélek, Szellem. Sok szellemnek szóló műsort fogunk készíteni, de több műsorunk a Lélekhez is szól. A harmadik műsor csomag pedig, a fizikai világban való eligazodásunkat szolgálja, amely visszavezet az emberi értékekhez. Kérem a kedves nézőket küldjenek információkat, amiről úgy érzik, be kell mutatassuk. Elsősorban önfenntartással, természettel, a környezettudatos élet lehetőségeivel, a gyermekneveléssel foglalkozunk, mindazzal, ami a fizikai világban könnyebbé, komfortosabbá teheti az életünket.

Egy kezdeményezést szeretnénk elindítani, helyezzünk ki lakókörnyezetünkben plakátot, „Az itt lakók figyelnek egymásra” felirattal.  Legyünk mi azok, akik elindítják ezt a mozgalmat.
Mára kialakult egy egységesebb kép, egy új weblapot. Lehetőség lesz archív anyagok megtekintésére is. Sok kis blokk lesz, olyan is például, hogy „Támogatjuk támogatóinkat.” A CMM non-profit tevékenységet folytat. Körülbelül 40 fő dolgozik, heti rendszerességgel. Sokan jelentkeznek olyanok, akik fizetés nélkül dolgoznak. Mivel a kormánytól nem fogadunk el pénzt, akkor csak Ön az, aki ezt fenn tarthatja, egy-két vagy lehetősége szerint, akár több ezer forint ráfordítással.  

Elkezdtük a kábeltelevíziókkal való kapcsolat felvételt, hogy műsorokat adhassunk át. Keressük azokat a civileket, akik a CMM tudósítói lennének. Az utolsó és a legfontosabb, hogy elkezdjük a Mátyás Király kis közösségek szervezését. Tehát a CMM magasabb fokozatba kapcsolt. 2016 A VÁLTOZÁS ÉVE!  A változás elkezdődött.

Tegyük jobbá együtt a világot.


Mike Imre
Az Aranykor, a változás elkezdődött. Elsősorban a változás a gondolkodásunkban kellene, hogy megtörténjen, a szellemünkbe és a lelkünkbe, aztán az sem árt, ha a testünk ezt követi. A változás csak úgy tud elkezdődni, elindulni, vagy folytatódni, ha a szavunk, amit mi magyarok beszélünk, az szentírás. A szavunk, amit mi beszélünk magyarok, az szentírás. Hogy az én szavam, az száraz falevél a szélbe és attól függ, honnan fúj a szél, arra viszi, vagy a mi szavunk az arany, aminek súlya van, és nyomot hagy ebbe a világban, pozitív értelembe.
Bőség van. A bőség állapota nagyon fontos, az egy tudati állapot. Ha mi magyarok közösen tudnánk azon gondolkodni, hogy bőségben létezőek vagyunk, akkor pusztán a gondolatunkkal megteremtenénk a bőséget. Tehát nagyon fontos az, hogy mivel magyar országra születtünk le, ezért nagy valószínűséggel hordozzuk magunkban azt a fajta mag minőséget, mag lelket, ami az isteni szikra. Tehát én azt gondolom, hogy az igazi mag léleknek, azt kell felismerni, hogy ő egy olyan minőséget hordoz magában, hogyha valamit kinyilatkozik, akkor az úgyis van.
Valamire nagyon szomjazunk. Gondolkodj el, hogy a te mindennapjaidba, a világ, hatással van e rád, vagy Te, vagy hatással a világra. Mert ha világ hat rád, akkor még van mit csinálnunk.  De ha Te hatsz a világra, akkor eljött az aranykor.

Dénes István

Négy hónapot mondhatunk múltunknak, amely aktív munkavégzéssel telt.
Az elmúlt időszakban nagyon sok filmet készítettünk,

A CMM Alkotói közössége és a televízió, ami közvetít, távol tartja magát a nagy politikától, a gazdasági pénzügyi hatalomtól, a multinacionális érdekszférától, és a különböző néven ismert szervezetektől. Mi csak és kizárólag saját erőből vagyunk, létezünk és dolgozunk, mindenki, aki tagja ennek a közösségnek, fizetés nélkül. Nagyon fontos! Sokan a saját eszközeiket alkalmazva, használva teszik hozzá a tudásukat, képességüket, idejüket, munkájukat, energiájukat ahhoz, hogy közvetíteni tudjuk azokat a gondolatokat, amik például itt az előbb is elhangzottak. Nekünk senki nem mutatott meg semmit, tehát nekünk nem jutott forrás, semmilyen nagyobb kasszából, mi mindent saját erőből tettünk, a költségeinket adományokból fedezzük és erre  büszkék vagyunk.

Büszkék vagyunk, mert nagyon sokan, akik figyelemmel kísérik a műsorainkat, magyar országon, határon túl, tengeren túl, havi rendszerességgel 93 országból figyelik műsorainkat.
Az MVSZ székházában tudtuk a stúdiónkat berendezni, ott kaptunk erre lehetőséget, természetesen ezzel mi nem váltunk az MVSZ tévéjévé, ez egy fizikai megoldás. Egy készen álló stúdiót vettünk át és üzemeltetünk.

Rövidesen 24 órás adást fogunk tudni biztosítani. Egyelőre ez még mindig online csatornán keresztül megy. Bővítkezünk a kábeltelevíziók irányába, elkezdtük felvenni a kapcsolatot a kábelcsatornák üzemeltetőivel. Nekünk az a fontos, hogy minél több családhoz eljussanak azok a gondolatok, amelyeket megfogalmazunk, amelyeket közvetíteni szeretnénk.
Stábunk tagjai között szeretettel köszöntjük a hozzánk csatlakozó fiatalokat.
Dénes Edina

Ha úgy érzed, hogy rendelkezel olyan szellemi tudással, amit nálunk hasznosíthatsz, akkor szeretettel várunk a CMM Alkotói Közösségébe! Hogy milyen szakmai területről? Keresünk PR, marketing és kommunikációs szakembereket, szerkesztőket, tudósítókat, adásrendezőket, informatikusokat, és az online médiában tapasztalattal rendelkezőket, hang és képrögzítőket az ország minden részéből és az országhatáron, tengeren túlról is!

S, hogy kik jelentkezzenek, kik azok akik alkalmasak?  Várunk szakembereket, de várjuk azokat a lelkes amatőröket is akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják magukat egy úttörő kezdeményezésben! Várunk a CMM csapatába!

Részletesen itt olvasható.

Legújabb fimljeink

Vidikum: Bagyura Ferenc
Vissza az emberi értékekhez

Látogatás Kristályvölgyben
Költözzünk vidékre

Bezzeg a mai fiatalok
Jancsó Miklós
és Angyal Szilvia

Szeretetfalvak

Kristályvölgy Faluközösség

Ország - járás  sorozat
Az Afrika Múzeum - Balatonederics
Egy szelet, varázslatos Afrika, állataival, szavannáival. Az Afrika Múzeumot dr. Nagy Endre, a neves Afrika-vadász hozta létre. Értékes és különleges trófeáit, tanzániai néprajzi gyűjteményét helyezte el itt. Az épület környékén kis szafari park van. Dr. Nagy Endre a politikai viharok elől menekülve, 1958-ban Tanzániában települt le. Évek múltán állatkert és vadaskert alapító, az afrikai vadászkultúra európai mintára történő átformálója a Kilimandzsáró és a Meru vulkán vadászterületein. 1981-ben pedig egy tavat neveztek el róla. 40 évnyi, vadászatiés néprajzi gyűjteményének nagy részét 1984-ben Balatonedericsre, a családi kúriájába hozza haza, mely élő állatvilággal körülvéve, múzeumként működik
Lóczy barlang Balatonfüred

1882-ben fedezték fel a barlangot, Balatonfüred nevezetességét. Nevét Lóczy Lajos geológusról, a Balaton híres kutatójáról kapta. Régen három bejárata bolt a barlangnak, ma már csak egy van, 1934-ben őszén nyitották meg a látogatók előtt. Látványos vékonyréteges mészkő rétegek jellemzik, zárják körül a mélyből feltörő langyos vizek által kioldott barlangot. Az üstszerű oldási formák és a helyenként még megtalálható borsókövek is utalnak a barlang kialakulásának körülményeire. A barlangot szép és változatos oldás formák, a hegy felépítését bemutató vékonyréteges mészkőfalak jellemzik.

Séta a barlangba itt


Szigligeti kikötő
A Szigligeti kikötő a Balaton nyugati medencéjének északi partján található. A személyhajók az északi mólófej két oldalán  köthetnek ki, míg a vitorláskikötőben 105 bérelhető cölöpös és 11 vendéghely van. A kikötő a különböző irányú szelek ellen jól védett biztonságos hely, de a keleti és déli szelek erősebbek. 2012.szeptember 28-án id. Szívós István kikötőre nevezték át. A kikötő névadására és a Szigliget személyhajó avatására egy időben került sor.

Földlakók sorozatunk
Gaia - Ökofalu: Galgahévíz

A Galgahévíz határában épülő önálló ökofalu lakói a környezetünkre odafigyelő emberek, akiknek életmódja tükrözi elkötelezettségüket az ökológiai értékek iránt. Az ökofalu megálmodói felismerték, hogy a jelenlegi korlátlan gazdasági növekedés nem működhet már sokáig, nem fenntartható. Az itt élők egy másfajta életformát választottak, olyat, ahol a fenntarthatóság szempontjait nagyon komolyan veszik, azok szerint élnek, és igyekeznek ökológiai lábnyomukat minél kisebbre összenyomni.


Teljes riport itt
Mai vendégünk, Gál Tibor a Földbárka egyesület elnöke, Earthship rajongó, és Györke Tímea az egyesületnek a szervezője.

Earthship - angol fordításból földet és hajót jelent.

Mind az építés, mind a fenntartás töredékébe kerülhet egy hagyományos épülethez képest. Abenne felhasznált technológiákra egyfajta modulként tekintek. Külön kiemelném, hogy az épületek teljes tető felülete esőviz gyüjtő felület. Az “earthship” Michael Reynolds amerikai építész építkezési technikája és filozófiája. Az Új Mexicói sivatagban építették az elsőt. Az elképzelés lényege egy teljesen off-grid, vezetékes hálózatoktól független otthon építése, ami a tető alatt lakókat ellátja ivóvízzel, megfelelő hőmérséklettel, árammal és még némi élelemmel is - ráadásul mindezt jórészt hulladéknak bélyegzett anyagokból felépítve.

Riportunk itt látható

Fogyasztási szokásaink újratervezése

Beszélgetés Rönky Balázzsal, a „www.termelotol.hu” oldal megálmodójával, létrehozójával, akit az első termelőtől való vásárlási élménye ösztönözött arra, hogy barátaival 2010 májusában létrehozzon egy termelői adatbázist. Az emberek fogyasztási szokásait igyekszünk megváltoztatni. A kezdeményezés non-profit jellegű, mára az 1200 főt is meghaladja. Maga a portál csak egy felület, amin a termelők adatai, elérései szerepelnek, ahol a fogyasztó tájékozódhat. Nagyon sok pozitív visszajelzést, segítséget kaptam. Jelenleg 25 ezer látogatónk van havonta, amikor több időm volt vele foglalkozni 40 ezer főt is elérte, 45 ezer hírlevél feliratkozónk van.
A Női teljesség Útja 6. rész
A FÖLD ASSZONYA

Megannyi tüzet megtanultunk felszítani és megannyi tüzet elcsendesíteni, miközben rengeteg hamu keletkezett. Megtanultuk azt is, hogyan tudjuk a parazsat életben tartani. Itt a Föld időszakában már felnőttek a gyermekeink, visszajárnak hozzánk, mert a házi tűzhely őrzői mi vagyunk, mert mi vagyunk ott a háttérben nőként, idősödő nőként, akik fenn tudjuk tartani azt a háttér tüzet, amellyel el tudjuk indítani gyermekünket, hogy beavató útjait önmaga is megélhesse. Mi vagyunk az a háttér erő, ahova vissza tud majd érkezni, a házi tűzhely melegébe, az idősödő szülők házi oltárához. És a két bölcsesség összeolvadása életbölcsességgé tud majd sűrűsödni.

A gyógyításnak és a gyógyulásnak is ideje van, ideje a van pihenésnek is. A szer tüzeknek, az ünnepeknek, amikor meg tudunk állni. Ideje van a belső csendnek is, hogy megtaláljuk a szívünk vágyait is. S ha a csendben vissza tudunk találni önmagunkhoz, akkor a bölcs anya idejébe érkezünk majd. Hív bennünket tehát a sok tapasztalás útján az elcsendesedés, a megnyugvás, s mindannak az áttekintése, ami eddig volt bennünk. Hogy a bölcsességünk megérkezhessék, s mi magunk pedig megérkezzünk a
bölcs asszony idejébe.
Sureshji mester sorozata

Ébresztő Magyarország 5. rész


Köszöntelek benneteket! Mindenre megpróbálunk ma válaszolni, amennyire csak lehetséges. Mindannyiótoknak szeretném megköszönni aki válaszolt és a CMM dolgozóinak is, és a fordítónak is.
Első kérdés: "Mi a kultúrának az alapja?"  - Tudjátok minden nemzetnek megvan a kultúrája. Amikor a szükségletek nőttek, sajnos ezzel a mohóságok is megnövekedtek.Nincsen elég tisztelet egymás iránt, nem tudunk egmyáshoz kapcsolódni. Ha nem tudunk kapcsolódni, ha nincsen tisztelet, akkor a másik embrnek akkor kevesebb az értéke?
A kultúra azért van, hogy fenn tartsuk az értékeket. Ez minden kultúrának az alapja.

Sureshji mester
sorozata 06.
itt látható

Sureshji mester
sorozata 07.
itt látható

A CMM Alkotói Közösség rendezvényei

Szeretettel meghívok minden érdeklődőt a korszakváltó, különleges képességű, extra szenzitív új generációról szóló előadásra!

Ne csak beszéljünk róluk, ismerjük meg őket.

Aktuális téma: Hogyan segíthetjük különleges képességű, érzékeny gyerekeinket?  Hogyan neveljünk jól?

Hasznos tanácsokat és információkat hallhatnak az est előadójától, Pállay Kovács Szilvia lélekgyógyásztól.


2016.10.28-án  pénteken 18.00-21.00 ig.
Budapest 1094, Tűzoltó utca 57.
A Magyar Viselet Kultúra napjainkban címmel, nemrégiben volt divatbemutató a Magyarok Házában. Ezekről a gyönyörű magyar viseletekről, divatbemutatóról mutatunk képeket.
"A MAGYAR VISELET KULTÚRA NAPJAINKBAN"
Divatbemutató Bara Mária tolmácsolásában.  A vele készült beszélgetés itt látható.
Egyéb rendezvények
A GLOBÁLIS ELMEKONTROLL
bizony távolról sem könnyed téma!  Amikor a könyvem megírtam, még egyáltalán nem sejtettem, hogy milyen összetett célja volt ezzel az Égieknek!


ELŐADÁS IDŐPONTOK:

PÉCS, NOVEMBER 18, 18.00

BUDAPEST, NOVEMBER 26.

TATABÁNYA, 2017. FEBRUÁR 13.

MISKOLC (szervezés alatt),    
vagy december 17 vagy január 2. hetében.

Részletesen itt tájékozódhat


Zselicvölgy Szabadidőfarm

Október 29-én rendezünk egy hatalmas szüretzáró vigasságot a Zselicvölgy látványpincéjében. A terveink szerint az egész estés élőzene mellett gazdag, svédasztalos ételkínálat, valamint korlátlan fogyasztás lesz a ház folyó boraiból, csapolt söréből, üdítőiből, ásványvízéből. Hamarosan jövünk a részletekkel!

Várunk mindenkit szeretettel!

M A G A Z I N
Beszélgetés Dr. Bistey Zsuzsa klinikai pszichológussal
"A Lentiben működő, Gaál László jógaoktató által vezetett Anáhata Szellemi, Kulturális és Egészség Központ vendége volt szeptember 10-én dr. Bistey Zsuzsa klinikai pszichológus. Az általa alapított Arkánum Szellemi Iskola fogalommá vált ezoterikus körökben. Emberek százai zarándokoltak az őrségi Ispánkra, hogy feltöltődjenek, iránymutatást kapjanak, vagy egyszerűen csak tanuljanak a szakembertől. Az eltelt két és fél évtizedben éppen 25 könyv jelent meg az Arkánum gondozásában, emellett számos konferencia, tábor, egyéni terápiás munka jelzi termékeny alkotóerejét."

Teljes film itt.

Az Erdélyi Történetekben

Pósta Mária látványműhelyébe tekinthettünk be, majd
Boros Hanga és párja mesélt nekünk a kulturális sokszínűségről, az indiai ételek hagyományáról, a főzés
szeretetéről.

"A sportért és az ifjúságért"  kupáról


A BEREGSZÁSZI TV KÖZVETÍTÉSE

A sport kedvelőinek
EGY CSEPP EGÉSZSÉG
Balatonfelvidéki tudósítónktól, Török Tündétől kaptuk az alábbi hírt:


A
Liliomkert termelői Káptalantóti piacról, a hölgy, aki szervezte, és harcol a térség attrakciójává vált piacért, két éve tüntettek ki a Magyar Civil Becsületrenddel. A piac célja a békebeli piacozási szokások életre keltése. Minden vasárnap várjuk a Káli-medencében, a Balaton-felvidéken, közel a tavasbarlangjáról híres Tapolcához, közel a Balatonhoz, közel a Badacsonyhoz, közel a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nevezetességeihez.
Jól teszi, aki a vasárnaponkénti káptalantóti piacra üres hassal érkezik. Mert képtelenség megállni, hogy a helyi termelők asztalkái közt járva ne kóstolja végig a kínálatot: a kosarakban takarózó tepertős, sajtos pogácsákat, a halomban illatozó köménymagos kifliket, a kemencéből gőzölögve kiforduló tejfölös kenyérlángost. Majd pohárnyi csipkeszörpös öblítés után jöhetnek az édességek: a mézes-magos sütemények, a túrós-lekváros batyuk, a cukrosra aszalódott gyümölcsök. Mire az utolsó falat is lecsúszik, már rég táskánkba kéredzkedett egy mázas csupor, pár levendulacsokor, néhány nélkülözhetetlen antik holmi, egy üveg badacsonyi termelői bor, negyven deka mennyei házi sajt és három vekni tönkölykenyér. Mindez az egészségünk érdekében…
Részletes leírás
a Mátyás Király Közösség weblapján olvasható

A GYÓGYIKASZER készítmények, mint gyógyhatású kozmetikumok, bevizsgált és emberi felhasználásra engedélyezett termékek. Az Európai forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel rendelkeznek, de általános kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Részletes leírás Mátyás Király Közösség weblapján olvasható
Tanulságos videó a pénzen vett tudásról.
Amikor az élet a tét!
AMIT NEM LÁTSZ A TÉVÉBEN
Hétköznapi hősök, nem hétköznapi történetekkel.

Akik segítenek átkelni a hídon, és választ adnak az egyszerűnek tűnő kérdésre, hogy mi a helyes, és mi a rossz. Egy film a segítségről, az egymásra való figyelésről.

Hídemberek - 10. rész: Amélia

Az élet szép. Állítja a 22 éves Kollinger Szabolcs, aki karok és lábak nélkül születet. Szabolcsot otthon hozta világra édesanyja. Amikor meglátta gyermekét, hirtelen azt se tudta, mit kezdjen vele. Azonnal bevitte őt a kórházba és ott is hagyta. Ezért a kisfiú állami gondozásban nevelkedett, 3,5 éves koráig. Ekkor vette magához nevelő anyukája, aki két gyermeket már felnevelt - mielőtt Szabolcs megérkezett hozzá - ráadásul Ő is mozgássérült, neki egy karja van.
Az Elmenetel után képtelenség nem elgondolkozni azon, hogy mi a saját életünkben adnánk-e még esélyt a csodáknak, vagy pont annyira kiábrándultunk már belőlük, mint a hullafáradt, csak a feladatra koncentráló filmbéli orvosok.

Az Elmenetel
Tóth Barnabás rövidfilmje

Az Elmenetel az Újratervezés-hez hasonló mély emberi történetet mesél el. A kifordított karácsonyi történetben egy műtőasztalon próbál megtörténni a csoda, de szegénynek esélye sincsen.

Egy éteri szépségű kamaszlány feje felett ápolók és orvosok tárgyalják ki a lehető legbanálisabb ügyeket. Bántó és fájdalmas a kontraszt, és mellbevágó az érzés, hogy hiába záporoznak a jelek, és történnek akármekkora csodák, ők már teljesen érzéketlenek.
Teljes film itt:
"Tudod, mi vagy te? Csoda. Páratlan a magad nemében. Soha ezelőtt nem született hozzád fogható. Hisz életünk minden egyes pillanata, másodperce, az univerzum új és egyedülálló pillanata, mely soha többé nem tér vissza."

Ugye tudjátok, hogy 7-én volt a mosoly világnapja? Remélem örömtelien telt. De szívből remélem, hogy nem csak akkor, hanem azóta is mosolygunk. Tudom, a sok gond közepette nem mindenkinek van, sem kedve, sem ereje mosolyogni, de legalább próbáljuk meg. Örömteli napokat kívánok!
Mosolygós Magyarország felhívása

Október 7-én lesz a Mosoly világnapja. Farkas Éva egy kezdeményezésre hívja fel a figyelmünket. Tegyük országossá ezt a napot, vidámabbá, egy pozitív üzenettel, engedjünk a magasba egy lufit. Hadd jusson el sokakhoz.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból és a VHM alapítvány támogatásából biztosítjuk. Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is aCivil MultiMédia működését.
Támogassa Ön is tevékenységünket.
Az 1%-ok és egyéb adományok,gyűjtésére:
Vidd Hírét a Magyaroknak,
K+H Bank

10403181-50526571-51751017;
IBAN HU34 1040 3181 5052 6571 5175 1017

Szép őszi napokat kíván a szerkesztőség. Vigyázzunk egymásra.