Payday Loans

Keresés

A legújabb

TAO PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Titkolná a kormány, mennyit költ focira (femina.hu
A sportra szánt TAO-pénzekből szinte csak focira jut, de ezentúl nem kötnék a választók orrára, melyik csapatnak adnak pénzt. Titkolná a kormány a sportegyesületek számára juttatott társasági adóforintokat. Idén is 50 milliárd forint körüli összeg lehet a tét, ám ezután már nem láthatnánk, melyik klubokat támogatjuk a közpénzzel. A foci, ahogy eddig is, minden bizonnyal eztán is elnyeli az ilyen pénzek többségét. 
Kormányzati érdek, hogy ne tudjuk meg, ki és mire kapott adókedvezménytKormányzati érdek, hogy ne tudjuk meg, ki és mire kapott adókedvezményt(blog.atlatszo.hu
A törvényjavaslat "mielőbbi elfogadásához fűződő kormányzati érdek" indokolja, hogy egy tegnap délben benyújtott javaslat alapján már ma adótitokká minősítse az Országgyűlés az adókedvezményekre és azt azt megalapozó támogatásokra vonatkozó adatokat. Ilyen fontos kormányzati érdek tehát, hogy ne derüljön ki, ki kit és mennyivel támogat ezekben a közbevételt csökkentő konstrukciókban. Bár elsőre mindenkinek a taó-pénzek jutottak eszébe, a közvetlen kiváltó ok alighanem egy fejlesztési adókedvezményeket érintő bírósági ítélet lehet. 
Tévedésből az MSZP is megszavazta a TAO-pénzek titkosításátTévedésből az MSZP is megszavazta a TAO-pénzek titkosítását (444.hu
Továbbra sem tudni, meddig tart még az MSZP ámokfutása, amin jóérzésű ember már felháborodni sem tud, inkább csak elhűlve nézni, mit művel a legnagyobb magyar baloldali ellenzéki párt. 
Most például a Fidesz és a KDNP mellett a teljes MSZP-frakció is megszavazta a kormány utolsó pillanatban benyújtott törvényjavaslatát, ami titkosítja az adókedvezményeket. 
A kormány vizsgálja ki a tao sporttámogatások elosztásával kapcsolatos visszaéléseketA kormány vizsgálja ki a tao sporttámogatások elosztásával kapcsolatos visszaéléseket (parbeszedmagyarorszagert.hu
A napokban egyre több a társaságiadó-kedvezmény (TAO) sporttámogatásokkal kapcsolatos visszaélés látott napvilágot. A PM felszólítja a kormányt, hogy ezek felszámolása érdekében tegye meg a szükséges lépéseket, az Állami Számvevőszék indítson ellenőrzést, az Nemzetgazdasági Minisztérium pedig vizsgálja felül a TAO rendszert! Egyre több olyan nyilatkozat lát napvilágot, ahol sportvezetők számolnak be a társaságiadó-kedvezmény (TAO) sporttámogatások elosztásával kapcsolatos visszaélésekről és a lehívásokhoz kapcsolódó korrupcióról. 
Jócskán megemelték a TAO-ba elterelendő milliárdokatJócskán megemelték a TAO-ba elterelendő milliárdokat (sokkaljobb.hu
A társasági adó (TAO) is a korrupció melegágya. Az államkassza helyett elterelik a jövedelemhez alig jutók által befizetett adóból ebbe az alapba a pénzt. A magas jövedelműek, benne a hatalom és egyre népesebb holdudvara az egykulcsos adónak köszönhetően ugyanis nem, vagy alig fizet adót! Az offshore lovagok (adóparadicsomokban bejegyzett cégek vezérei) nem fizetnek egyetlen peták adót se, és elképesztő módon még is ők nyerik az állami megbízásokat, pályázati pénzeket. Vagyis lakmároznak arról az asztalról, amelyikre tenni sose szoktak!