Payday Loans

Keresés

A legújabb

Rezsicsökkentés - E. Gy. PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2016. szeptember 28. szerda, 07:43
egely_gyorgy16092602

SZINTE INGYEN LEHETNE FŰTENI AZZAL AZ ESZKÖZZEL, AMIT EGELY GYÖRGY BEMUTATOTT

Rezsicsökkentés (?) ide vagy oda, a fűtés drága dolog. Azonban léteznek olyan találmányok, amelyek jelentősen megnehezítenék a pénztárcafosztók dolgát. Éppen egy ilyet mutat be az alábbi videón Egely György, akit nagyon sokan jól ismernek.

egely_gyorgy16092603

Ő az az ember – végzettségét tekintve gépészmérnök – , aki hosszú évek óta találmányok egész sorát vonultatja fel, melyek megkönnyíthetnék a hétköznapjainkat. A különböző lobbiérdekek azonban minden erejüket bedobják azok ellen, akik találmányaikkal veszélyeztethetik az emberiséget függőségben tartó érdekcsoportokat. 

Az alábbi felvétel is már több mint 3 éve készült. Hogy miért csak most mutatjuk be? Mert most találkoztunk vele, azonban nagyon fontos, hogy ezek az információk  – még, ha késve is – minél többekhez eljussanak.

Íme, itt egy berendezés, aminek használata filléres, nem kell hozzá gáz vagy olaj (ami ugye igencsak drága), csupán egy kevés faszén, egy grafit ceruzabetét és egy pici elektromos áram. Amit viszont ezért cserébe kapunk, az szinte hihetetlen.

Égely György bemutatja:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LAST_UPDATED2