Payday Loans

Keresés

A legújabb

Mackósajt-nyalóka PDF Nyomtatás E-mail
Szerelmi-szexuális erkölcsök - az újmagyar "elit"
2016. szeptember 02. péntek, 08:46

Botrány:

mackósajtot kellett tuszkolni

a gólyák ánuszába Szarvason

 

Meghökkentő szexuális megaláztatásokra derült fény a Budapesti Corvinus Egyetem szarvasi gólyatáborában. A fiúknak macisajtot kellett kinyalni gólyatársaik ánuszából. Senkit nem vontak felelősségre.


Az eset még a 2014 augusztusában, a szarvasi gólyatáborban történt, ahol két turnusban rendezték meg a jövendőbeli környezetgazdálkodási agrármérnök, kertészmérnök és biomérnök csapatépítő táborát az egyetemet kezdő gólyáknak - derítette ki a Vs. A karok akkoriban még a Corvinushoz tartoztak, mára azonban már a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolták őket. A lap forrásai szerint a mókás feladatok helyett borzalmas szexuális megaláztatások vártak a gólyákatra.

 

© Illusztrácio

 

A fiúknak ugyanis az alsónadrágjukat lehúzva kellett letérdelniük, majd arccal - orral és nyelvvel - kellett feltolniuk egy mackósajtot egy gólya ánuszába, majd kiharapni vagy kinyalogatni onnan, míg a lányoknak a fiúk lába elé kellett térdelni, és az oda szorított pálinkásüveget a bejelölt részig bekapni. Az egyetemen ezután vizsgálat indult az ügyben, a Vs.-nek csak többszöri kérés után adott választ a Corvinus vezetése:

– Az illetékesek, értesülve az ügyről, kivizsgálták azt és megtették a szükséges intézkedéseket. A dokumentumok tanúsága szerint megállapítható, hogy a dékánok kivizsgálták 2014 őszén az ügyet, fegyelmi eljárás megindítását nem tartották indokoltnak, tekintettel arra, hogy a gólyatábori vetélkedőn való részvétel önkéntes volt, nem történt kényszerítés - indokolta az egyetem. Hozzátették: az ügy kapcsán az egyik hallgatói képviselő mégis lemondott tisztségéről, illetve mindkét érintett eltiltásra került a gólyatáborok szervezésétől, bár a Vs. úgy tudja: a lemondott szervező egy másik pozícióját megtarthatta.

 

 

A lap a dolgozók és a hallgatók elmondásai alapján kiderítette, hogy a teljesítendő próbák előre nem ismert feladatok voltak, teljesítésük pedig kötelező és elvárt volt. A szervező EHÖK korábbi elnöke, az eset idején alelnöke, is értesült a botrányról:

– A munkám megkezdésekor hozzám beérkezett beszámolók szerint olyan események történtek a gólyatáborban, amelyek megalázóak lehettek az érintettek számára - mondta a Vs.-nek Kaizinger Tamás.

 

K. Szilárdot 9 év börtönre ítélték

 

Abban az évben több borzalmas eset is napvilágot látott: az ELTE fonyódligeti táborában a tábor fotósa megerőszakolt, megzsarolt és bántalmazott egy gólyát, az esetre pár hónappal pedig az Index számolt be arról, hogy 2013-ban egy joghallgató lányt bántalmaztak szexuálisan az iskola gólyatáborában, majd eltussolták az ügyet.