Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ismét koncepciós per PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Dr. Bene Gábor

ISMÉT AZ 50-ES ÉVEK, ISMÉT KONCEPCIÓS PER

A törvénytisztelő magyarság rádöbbenhet végre arra, hogy törvénytelen itt minden bíróság és minden hatalmi struktúra!

Dr. Bene Gábor jogász, a Budaházy per ítélethirdetésén ráolvassa az igazságot az ügyészre, ezzel megalázva az ügyészt, de a bíróságot is.

Dr. Bene Gábor jogász, a Budaházy per ítélethirdetésén ráolvassa az igazságot az ügyészre, ezzel megalázva az ügyészt, de a bíróságot is.

Szikinger István védőügyvéd szerint „Boldog az az ország, amelynek ilyen terroristái vannak.” Sajnos azonban a magyarság nem boldog ma a hazájában, mert túlzottan régóta van egy olyan hatalmi elit uralma alatt, amely egygyökerű, gátlástalan és erőszakos.

Budaházy György hazafi, s ez a legnagyobb bűne!

Ha nem éppen Fidesz választási veresége után, s a szavazatok újraszámlálásáért állt volna ki 2002-ben, s nem zárja le barátaival az Erzsébet hidat, akkor ma a liberális-baloldal erősen visítana: hogy itt az orbáni diktatúrának az újabb és legékesebb bizonyítéka, hiszen már koncepciós perek is indulnak, mint az 50-es években. Csak azért nem visítanak, mert jobban útálják Gyurit mint Orbánt!

Ez persze természeteses, mert Gyuri később is rálépett a szocionisták és liberálisok bütykére, hiszen sem a 2006-os szovjet emlékmű elleni jogos támadást, sem a velencei tó partján eltervezett kaszinó elleni kiállása nem tette őt elfogadhatóvá a politikai és gazdasági kifosztóink szemében.

Ezért – s nem a nevetségesen hangzó focilabda bombák miatt – ítélte kedden első fokon 13 év fegyházra, sok kétes eredetű bizonyíték alapján a Fővárosi Törvényszék. A vád szerint terrorcselekmény, testi sértés és kényszerítés miatt történt az elmarasztalás. Morvai Krisztina vezetésével a magyar Himnuszt és a székely himnuszt is elénekelte a per hallgatósága, akik megdöbbentek azon, hogy sem a bírónő, sem a tanács többi tagja nem volt képes a magyar Himnusz alatt felállni. Hogyan szocializálódtak ezek a magyarnak látszó emberek?

Ez sajnos megkérdőjelezi a magyar mivoltukat, s így az ítélet valószínűleg nem magyarokból, csakmagyarul beszélő jogászok által készülhetett.

A „bűnszervezetben, társ-tettesként elkövetett terrorcselekményt” és első fokon a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségének teljes kizárásával ítélte el a bíróság szinte az összes vádlottat, s 125 évet osztogatott ki közöttük. A bíróság a társadalomra való veszélyességet hangsúlyozta, magam pedig jogászként felvetem az ügyészség és a bíróság veszélyességét a társadalomra. Ha ugyanis ilyen és hasonló koncepciós perek fognak lezajlani hazánkban, akkor nem csoda, hogy alacsony a termelékenység, de az utódvállalás is, hiszen ki akar megszakadni és gyermeket nevelni egy olyan államban, amely ilyen ügyészséget, rendőrséget és bíróságot tart?

A vádlottak cselekményei alapján látható, hogy a kormány és az állam összes intézménye túllihegi a helyzetet, s Budaházy találó szavai szerint bolhából csináltak elefántot.

A Magyarok Szövetsége – Nemzetépítő Népmozgalom általam vezetett tagozata pedig ismételten megállapítja, hogy e következmény nélküli országban, már szinte egyetlen intézményben sem lehet megbízni, mert vagy pénzpórázra van fűzve, vagy olyan erősen függ a hatalmi rendszertől, ami miatt ezt a nyíltan korrupt és koncepciós rendszert nem buktatja meg. Ma már Schiffer ex-képviselőnek is feltűnik a bíróságok tevékenysége, s megkérdezi mit kaptak (kapnak) a szemkilövetők?!

Valóban ez itt a kérdés! Mert az már teljesen tűrhetetlen, hogy egy állítólagos jogállamban ilyen megtörténhet.

Két terheltből fenyegetés és lelki és fizikai kényszer eszközével csikartak ki „beismerő vallomást”. Annak érdekében, hogy ezekből a haza iránt elkötelezett emberekből terroristát lehessen faragni, manipulációk egész sorát követték el a “bizonyítok” tekintetében is. A 2010-ben megbukott rendszer koholt bizonyítékait a nemzetinek mondott Fidesz ügyészsége és bírósága végezte el a piszkosmunkát.

De miért? Ezen kell a valódi nemzeti oldalnak gondolkodni! Lehet, hogy újabb teszt-próba alá vetettek minket, hogy mennyire vagyunk megalázhatók, gyávák vagy szolidáriak? Sőt azon is lehet gondolkodni, hogy ha egy veszélyes gyilkost nem engednek haza az ítélete után, akkor miért is adnak lehetőséget az igazságtalan ítélet előli szökésre az állítólagos “terroristáknak” ? Akikről éppen a bíróság állítja, hogy veszélyesek a társadalomra. Olyan átlátszó az egész indoklás, hogy ordít belőle a kettős mérce és a justizmord!

Az ártatlanok elítélése, nemcsak durva bírói tévedés, nemcsak égbekiáltó igazságtalanság, hanem egy érezhetően izzadságszagú, s politikai alapú koncepció!

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)